(08-18-2011 11:34 PM)kimyya نوشته شده توسط: [ -> ] (08-18-2011 11:30 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ] (08-18-2011 11:28 PM)kimyya نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه دوستان فکر میکنم اولین جلسه حضور من تو گفتگو انلاین است.میتونم بپرسم کسی از کرمان تو سایت هست که حد اقل اینجا هم گروهی تشکیل بدیم؟
سلام.حتما بین 1200 نفر کسانی از شهر شما هم هستند.
چه جالب پس کوشن؟
یه پیشنهاد تو هر استان گروهی ایجاد کنیم و این تیم رو از بین فعالین گروهها انتخاب کنیم و هر نماینده یا نمایندگان موظف به تحقیق و یا انجام ایده ها تو منطقه خودشون باشن.
اینجوری انگار داریم تحقیق و بررسی به وسعت کشور انجام میدیم که امیدوارم به یه ایده اجرایی در این وسعت برسیم
ابتدا باید بازاریابان را جمع کنیم و سپس بخواهیم که در شهر خود مطالعه کنند که چه کالایی فروش دارد و از میان همه پیشنهادات با یک طرح فقط بر روی یک کالا و محصول کار کنیم.
شاید کسی نداند که این انجمن نیاز به بازاریاب در استانها دارد.
ما بیایم بین دوستای خودمون این مطلبو مطرح کنیم.
(08-18-2011 11:37 PM)kimyya نوشته شده توسط: [ -> ]من هم حاضرم و هم موافقم.
دوستان بافشردن کلید سپاس اعلام موافق کنند.
(08-18-2011 11:37 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ] (08-18-2011 11:34 PM)kimyya نوشته شده توسط: [ -> ] (08-18-2011 11:30 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ] (08-18-2011 11:28 PM)kimyya نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه دوستان فکر میکنم اولین جلسه حضور من تو گفتگو انلاین است.میتونم بپرسم کسی از کرمان تو سایت هست که حد اقل اینجا هم گروهی تشکیل بدیم؟
چه جالب پس کوشن؟
یه پیشنهاد تو هر استان گروهی ایجاد کنیم و این تیم رو از بین فعالین گروهها انتخاب کنیم و هر نماینده یا نمایندگان موظف به تحقیق و یا انجام ایده ها تو منطقه خودشون باشن.
اینجوری انگار داریم تحقیق و بررسی به وسعت کشور انجام میدیم که امیدوارم به یه ایده اجرایی در این وسعت برسیم
ابتدا باید بازاریابان را جمع کنیم و سپس بخواهیم که در شهر خود مطالعه کنند که چه کالایی فروش دارد و از میان همه پیشنهادات با یک طرح فقط بر روی یک کالا و محصول کار کنیم.
منظورتون از یک محصول یک محصول تو هر شهر یا یک محصول تو کل کشور؟
(08-18-2011 11:39 PM)kimyya نوشته شده توسط: [ -> ] (08-18-2011 11:37 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ] (08-18-2011 11:34 PM)kimyya نوشته شده توسط: [ -> ] (08-18-2011 11:30 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ] (08-18-2011 11:28 PM)kimyya نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه دوستان فکر میکنم اولین جلسه حضور من تو گفتگو انلاین است.میتونم بپرسم کسی از کرمان تو سایت هست که حد اقل اینجا هم گروهی تشکیل بدیم؟
چه جالب پس کوشن؟
منظورتون از یک محصول یک محصول تو هر شهر یا یک محصول تو کل کشور؟
نگاه کنید مثلا من طرحی برای تبلیغات موادغذایی(رستوران ها و تولیدکنندگان و غیره) دارم طرح اعلام میشود و در استان ها امکان سنجی میشود که چگونه بازاریابی انجام شود و آیا بازاری وجود دارد یا نه! یا آنکه در حد بزرگتر پتانسیل های استان خود را بررسی کرده و اعلام میکنید تا در تمام استان ها به یک مورد برسیم و بفروش برسانیم.
امكان سنجي توي شهرها از ضروريات موفقيت در طرح هامونه