صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
حالا بیاید قبل از اینکه کم کم این طرح های خوبی رو که داریم اجرا کنیم و کار بازاریابی رو به صورت دقیق و با رعایت تمامی جوانب که بهترین کار انتخاب بشه و سرمایه کمی نیاز داشته باشه و سود خوبی برای ما داشته باشه شروع کنیم و کامیار جان هر وقت صلاح دیدی با توجه به موافقت بچه های که توی این جلسه حاضر بودن و اطلاع دادن به بچه های که در جلسه امروز شرکت نکردن اون تایپیک بازاریابی در سایت قرار بده تا کارو شروع کنیم
حتما نوید جان این کار را میکنم.
منم با این طرح موافقم.فقط نفهمیدم طرح چیه؟؟؟؟؟؟
ببینید الان جایی که من دارم کار می کنم بهترین جا برای بازاریابی کارای تبلیغاتیه.
چون سرویس های خاصی از جمله داشتن شماره تلفنهای طبقه بندی شده مشاغل هستند که خودشون جمع کردن.ما می تونیم از این طریق تبلیغ داشته باشیم چون مطمئنن جواب خواهد داد.
(08-18-2011 11:57 PM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]منم با این طرح موافقم.فقط نفهمیدم طرح چیه؟؟؟؟؟؟
ببینید الان جایی که من دارم کار می کنم بهترین جا برای بازاریابی کارای تبلیغاتیه.
چون سرویس های خاصی از جمله داشتن شماره تلفنهای طبقه بندی شده مشاغل هستند که خودشون جمع کردن.ما می تونیم از این طریق تبلیغ داشته باشیم چون مطمئنن جواب خواهد داد.
خوب فعلا طرح مهم نیست مهم آن است که چه حد میتوانیم کار بازاریابی را برای جذب مشتری انجام دهیم.
تو بازاریابی تبلیغات و توضیح دادن محصول به مشتری خیلی مهم.
ابزار های تبلیغاتی هم خیلی مهمه.باید بدونی چیزی که میخوای بفروشی چه تبلیغاتی براش خوبه.
برای این سایت فروش کتاب بنظرتون ارسال ایمیل طرح خوبیه.(من خودم 500 هزارتا ایمیل فعال دارم)
(08-19-2011 12:10 AM)atreeeshgh نوشته شده توسط: [ -> ]تو بازاریابی تبلیغات و توضیح دادن محصول به مشتری خیلی مهم.
ابزار های تبلیغاتی هم خیلی مهمه.باید بدونی چیزی که میخوای بفروشی چه تبلیغاتی براش خوبه.
برای این سایت فروش کتاب بنظرتون ارسال ایمیل طرح خوبیه.(من خودم 500 هزارتا ایمیل فعال دارم)
بله عالی هست.اصلا در طرح استانی می توانیم بر روی فروش کتاب و یا گرفتن آگهی تبلیغاتی کار کنیم.
من تبلیغات اس ام اسی رو خیلی قبول دارم بهترین جواب رو میشه گرفت
و همی طور پارتیزانی رو که من هنوز دارم رو پارتیزانی مطالعه میکنم .و راهکارهاشو یاد میگیرم!
(08-19-2011 12:25 AM)kimyya نوشته شده توسط: [ -> ]من تبلیغات اس ام اسی رو خیلی قبول دارم بهترین جواب رو میشه گرفت
و همی طور پارتیزانی رو که من هنوز دارم رو پارتیزانی مطالعه میکنم .و راهکارهاشو یاد میگیرم!
در کرمانشاه نمایشگاه کتابی برگزار کردیم و حتی بن تخفیف به مدارس دادیم اما استقبال چندان مناسب نبود.یکی از همکاران یک پنل خریدند و شروع به اس ام اس دادن کردند باورمان نمیشد که استقبال آنقدر عالی شد!
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10