سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: بوی جوی مولیان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
مجید (...) عزیز هم مدتی است که در انجمن حضور ندارد.
انشالله هر جا که هست شاد و موفق باشد و هر چه زودتر به جمع ما باز گردد.
چند وقتیه جناب دهقانی ( اعتماد به نفس و حال کن ) هم کم پیدا هستند ، امیدوارم هرجا هستن سلامت و موفق باشند Yosef.gif
بچه ها مدتیه از آقا پارسا خبری نیست کسی ازشون خبر داره؟
(08-08-2013 12:55 AM)صدفی نوشته شده توسط: [ -> ]بچه ها مدتیه از آقا پارسا خبری نیست کسی ازشون خبر داره؟

مدتی پیش با پارسا جان تماس تلفنی داشتم. مشغول فعایت کاری است. موفقیت روز به روزش را از خداوند بزرگ خواستارم.
مجید (...) عزیز هر جا هستی , موفقتر باشی.10_004
واقعا خیلی دلمون برای آقای (...) تنگ شده
ياد آر ز شمع مرده ياد آر
بنده حقير (پولكي) از ديار باقي براي همه شما زندگان عزيز سلام و عرض ارادت دارم! واميدوارم هميشه خوب و خوش و سلامت باشيد وساليان سال در اين سپنج سرا به خوشدلي و شادكامي زندگي كنيد نه فقط زنده گي و اين اسير خاك را نيز كه زماني با شما همپالكي وهمداستان بود را نيز از خيرات و حسنات خود محروم نفرماييد ديگر بايد بروم چون اگر نگهبان دوزخ شستش خبردار شود كه از دستش دررفته ام كارم با كرام الكاتبين است!باقي بقايتان...
جای مجید (...) یار همیشگی خالی ست. هر جا هست شدیش افزون باد
واقعا جای مجید (...) عزیز خالیه تو انجمن
واقعا كارخوب و بجايي كرديد كه آن پستهاي تنش زا را ازين تاپيك حذف كرديد بگذاريم دوستيها و صميميت ها براي هميشه پا برجا بماند چه باشيم چه نباشيم فقط ايكاش آن ابياتي را كه در استقبال از شعر پروين اعتصامي سروده بودم به تاپيك مشاعره انتقال مي داديد چون من آنرا جايي ثبت نكرده بودم درپناه حضرت دوست موفق و پيروز باشيد.
با سلام و درود فراوان به تمامی دوستان انجمن
یاران گرامی هدف من از ایجاد این تایپیک یادآوری این موضوع است
که تعدادی از اساتید گرانقدر و دانای انجمن در حال حاضر غایب میباشند. حال به هر دلیلی در حالی که وجود آنان برای دیگر اعضا فوق العاده مفید میباشد.
حضور آنان میتواند پربارتر از همیشه فضای این انجمن باارزش را گرمتر نماید. و این یعنی استفاده از خرد جمعی.و حال از مدیران سایت و دیگر دوستان که میتوانند با اساتید غایب در تماس باشند
جویای حال آنها شده و زمینه حضور آنها را در انجمن فراهم نمایند.و حالا اسامی چند نفر از اعضای غایب:
1- استاد نامی

2-ملارمه
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
لینک مرجع