05-03-2013, 01:20 PM
06-16-2013, 10:04 PM
یاد مجید (...) عزیز و همراه بخیر...
مانند یک برادر در کارهای پشت صحنه انجمن همیشه کنارمان بود
هر کجا که هستند، شاد و پر انرژی باشند
مانند یک برادر در کارهای پشت صحنه انجمن همیشه کنارمان بود
هر کجا که هستند، شاد و پر انرژی باشند
06-16-2013, 10:09 PM
واقعا یاد آقای مجید (...) آن دوست همیشه حاضر بخیر
آن به قول سبحان میلگرد به دست همیشه بیدار....
هر کجا هست خدایا به سلامت دارش
آن به قول سبحان میلگرد به دست همیشه بیدار....
هر کجا هست خدایا به سلامت دارش
06-16-2013, 11:05 PM
مجید جان همیشه (امیدوارم بزودی برگردید )جای شما خالی خواهد ماند.

06-16-2013, 11:15 PM
دل من هم برای مجید (...) تنگ شده
06-16-2013, 11:28 PM
آقای شهسواری
آقای شهراسبی
آقای هادی محمودی
آقای (...)
دلم برای همه بزرگواران تنگ شده
آقای شهراسبی
آقای هادی محمودی
آقای (...)
دلم برای همه بزرگواران تنگ شده
06-17-2013, 02:04 AM
جا داره یادی از آقای مجید (...) بکنیم که خیلی جاشون خالیه
امیدوارم که به زودی به جمع ما برگردند
ما دوستون داشتیم آقا مجید
امیدوارم که به زودی به جمع ما برگردند
ما دوستون داشتیم آقا مجید
06-17-2013, 06:11 PM
جای اقا مجید واقعا خالیه.
بچه ها سبحان از نبود اقای (...) بویی نبره میاد تو انجمن خرابکاری میکنه.
بچه ها سبحان از نبود اقای (...) بویی نبره میاد تو انجمن خرابکاری میکنه.
06-18-2013, 12:23 AM
چه تاپیک زیبایی است ، به یاد دوستانی که مدتی است به خانه خود سر نزده اند و ما یادی از مهربانیها و بودنهایشان می کنیم .
چه خوب است به یاد دوستانی هم باشیم که کنارمان می آیند و فقط نگاهمان می کنند ، دوستانی که تا روزهایی نه چندان دور از سر اشتیاق آنچه در وجود داشتند ، نثار همگی دوستان انجمن می کردند .
کاش می شد نامهایی را ببرم که وجود هر کدامشان گنجینه ای بی انتها از معرفت ، شناخت ، ایده ، و در ک بالاست ، اما به هر دلیلی فقط نظاره گر شده اند و این بسیار آزار دهنده تر از دوستانی است که از فیض وجودشان بی بهره ایم .
جا دارد در همین جا به همگی دوستان بگویم که دست تک تک شما را به گرمی می فشارم و از سر دوستی تقاضا می کنم ، بازهم با محبت های بیدریغتان ، آنچه می توانید نثار کنید که خود منبع بی پایان عشق و انرژی است که بازتاب درونی به خودتان را دارد .
ملارمه عزیز - بهداد گرامی - استاد یوسف - استاد گلدمن - مجید (...) - مهدی عزیز تر از جان ، سیدی زاده مهربان و بسیاری از گنج های بیشماری که منتظر جوشش دوباره شما هستیم .
کاش می شد نامهایی را ببرم که وجود هر کدامشان گنجینه ای بی انتها از معرفت ، شناخت ، ایده ، و در ک بالاست ، اما به هر دلیلی فقط نظاره گر شده اند و این بسیار آزار دهنده تر از دوستانی است که از فیض وجودشان بی بهره ایم .
جا دارد در همین جا به همگی دوستان بگویم که دست تک تک شما را به گرمی می فشارم و از سر دوستی تقاضا می کنم ، بازهم با محبت های بیدریغتان ، آنچه می توانید نثار کنید که خود منبع بی پایان عشق و انرژی است که بازتاب درونی به خودتان را دارد .
ملارمه عزیز - بهداد گرامی - استاد یوسف - استاد گلدمن - مجید (...) - مهدی عزیز تر از جان ، سیدی زاده مهربان و بسیاری از گنج های بیشماری که منتظر جوشش دوباره شما هستیم .
بی هیچ بهانه ای دوستتان دارم که بودنهایتان را غنیمتی بزرگ می دانم .
دوستدار همگی شما عزیزانم
دوستدار همگی شما عزیزانم
07-21-2013, 12:03 AM
چند نفر از بچه های فعال مشهد جایشان خالی است
جناب رضایی عزیز و خانواده دوست داشتنی سیدی زاده و دیگر عزیزان (ببخشید اگر نام عزیزان بیادم نماند.)
هر کجا که هستید شاد باشید
منتظر حضور پر رنگ تر همه خواهر و برادرهای نازنین هستیم
جناب رضایی عزیز و خانواده دوست داشتنی سیدی زاده و دیگر عزیزان (ببخشید اگر نام عزیزان بیادم نماند.)
هر کجا که هستید شاد باشید
منتظر حضور پر رنگ تر همه خواهر و برادرهای نازنین هستیم