09-26-2012, 12:25 AM
09-26-2012, 12:30 AM
اين مشكل خودم هست......قبلا اهدافم در ذهنم بود وبسيار كلي وكامل
چند وقت هست كه ميخوام بيارم رو كاغذ وبه جزئياتم بپردازم ولي موفق نشدم تابحال
چند وقت هست كه ميخوام بيارم رو كاغذ وبه جزئياتم بپردازم ولي موفق نشدم تابحال
09-26-2012, 12:37 AM
راهش پاور پوینت است و رمزش ثبت تصویری اهداف .
اقا مرسدس بنز S500 هدف 2 ساله منه . این جمله بیشتر تو ذهن میمونه یا یه تصویر از ماشین ؟
من به شخصه از تمام اهدافم عکس گرفتم ( 1-5-10-15 ساله ) تو برنامه ی پاور پوینت کنار هم قرار دادم و برای هرکدوم چند جمله تاکیدی قوی نوشتم .
هر روز مطالعه میکنمشون .
اقا مرسدس بنز S500 هدف 2 ساله منه . این جمله بیشتر تو ذهن میمونه یا یه تصویر از ماشین ؟
من به شخصه از تمام اهدافم عکس گرفتم ( 1-5-10-15 ساله ) تو برنامه ی پاور پوینت کنار هم قرار دادم و برای هرکدوم چند جمله تاکیدی قوی نوشتم .
هر روز مطالعه میکنمشون .
09-26-2012, 12:46 AM
منم 7 سال پیش مهمترین اهدافم رو توی سررسید نوشتم. اونوقتا هیچی درمورد قانون جذب و جملات تاکیدی و... نمیدونستم. اون سررسید اشتباهی دست دوستم رفت. روز بعد کلی مسخرم کرد و بهم خندید. امسال داشتم به طور اتفاقی همون سررسیدو ورق میزدم که چشمم به اون نوشته ها افتاد. من اونا رو فراموش کرده بودم. راستش خیلی خندم گرفت... آخه بزرگترین اهداف اون زمانم خیلی کوچیک بودن. من به همه اونا رسیده بودم در حالی که 7 سال پیش فکر میکردم خیلی دور از دسترسه. پیش خودم گفتم کاش اون زمان آرزوهای بزرگتر میکردم. تصمیم گرفتم آرزوهای بزرگترم رو دوباره بنویسم و این کارو کردم.
09-26-2012, 01:23 AM
در یه کتابی خونده بودم که نوشته بود همیشه اهدافتان را رو کاغذ بیارید.
و هر روز صبح و شب انها را نگاه کنید و اگر هدفی که نوشتید با نگاه کردن و یا خواندنشون درون خود یک احساس زیبای امید و شادی کردید بدانید که هدفتونو درست انتخاب کردید.
ولی اگر یک روزی این احساس بهتون دست نداد اهدفتان را تعغیر دهید تا برسید به هدفی که همیشه شما را به وجع بیاورد.و این کار ممکن است چندین مدت طول بکشد.
و هر روز صبح و شب انها را نگاه کنید و اگر هدفی که نوشتید با نگاه کردن و یا خواندنشون درون خود یک احساس زیبای امید و شادی کردید بدانید که هدفتونو درست انتخاب کردید.
ولی اگر یک روزی این احساس بهتون دست نداد اهدفتان را تعغیر دهید تا برسید به هدفی که همیشه شما را به وجع بیاورد.و این کار ممکن است چندین مدت طول بکشد.
09-26-2012, 12:50 PM
به نظر من رازی در کار نیست - همت میخواد واینکه به خودت اطمینان داشته باشی که میتونی
09-26-2012, 02:02 PM
هر چه اهداف مشخص تر باشند. ذهن خود آگاه بهتر اونها رو درک می کنه و رسیدن به اونها آسونتر میشه. پس ابتدا باید اهداف کلی رو مشخص کنیم ، بعد اونها رو به اهداف کوچکتر تقسیم کنیم و این کارو تا جایی ادامه بدیم که اجزائ کار در دنیای واقعی مشخص و قابل اجرا باشه. برای اینکار دیدن یک مدل مشابه از اون کار و به دست آوردن اطلاعات کافی ضروری هست، چون بدون داشتن اطلاعات کافی، برنامه ریزی حتما غلط از آب درمیاد.
09-26-2012, 03:41 PM
حتما رازی داره راز بزرگش قانون جاذبه است
که نوشتن اهداف هم یکی از بخش های اونو
باید وقتی هدفی رو تعیین می کنیم به اهداف کوتاه مدت میان مدت و بلند مدت تقسیم کنیم
اهداف بلند مدت باید کلی و انتزاعی باشه حتی در بعضی مواقع غیر واقعی و جاه طلبانه
اهداف میان مدت: باید تا حد کلی و واقعی باشه و اهداف کوتاهمدت جزئی تر اینکه برای شروع به چه وسایل و ابزاری و خدماتی نیاز داریم از کجا باید تهیه کنید و ................
که نوشتن اهداف هم یکی از بخش های اونو
باید وقتی هدفی رو تعیین می کنیم به اهداف کوتاه مدت میان مدت و بلند مدت تقسیم کنیم
اهداف بلند مدت باید کلی و انتزاعی باشه حتی در بعضی مواقع غیر واقعی و جاه طلبانه
اهداف میان مدت: باید تا حد کلی و واقعی باشه و اهداف کوتاهمدت جزئی تر اینکه برای شروع به چه وسایل و ابزاری و خدماتی نیاز داریم از کجا باید تهیه کنید و ................
09-26-2012, 04:29 PM
نوشتن هدف و رسیدن به آن راز است. راز رسیدن به اهداف.چگونه اهدفمان را بنویسیم که نتیجه بگیریم؟
هدفها باید مادی و معنوی باشد.
معنوی مثال خواندن سر وقت نماز- ترک سیگار - شروع برنامه ورزشی - رفتن به سر کلاسهای مورد علاقه.
هدفهای مادی - خرید خانه - خرید خودرو-خرید ویلا - خرید مغازه -
وقتی در رابطه با خانه صحبت می شود باید محل - متراژو جزئیات کامل خانه مشخص شده و در ذهن تجسم شود.در مورد خودرو باید نوع خودرو - مدل و رنگ و... نوشته شود و بهمین صورت بقیه اهداف.
این اهداف با ایمان و باور به اینکه به آن می رسیم باید نوشته شود.
هدفها باید مادی و معنوی باشد.
معنوی مثال خواندن سر وقت نماز- ترک سیگار - شروع برنامه ورزشی - رفتن به سر کلاسهای مورد علاقه.
هدفهای مادی - خرید خانه - خرید خودرو-خرید ویلا - خرید مغازه -
وقتی در رابطه با خانه صحبت می شود باید محل - متراژو جزئیات کامل خانه مشخص شده و در ذهن تجسم شود.در مورد خودرو باید نوع خودرو - مدل و رنگ و... نوشته شود و بهمین صورت بقیه اهداف.
این اهداف با ایمان و باور به اینکه به آن می رسیم باید نوشته شود.
09-26-2012, 07:10 PM
دوستی دارمکه در سن 55 سال.با نرم افزار paintطرح ویلائی کشیده بود.طبقه زیر زمین استخر و سونا و هم کف سالن پذیرائی و آشپزخانه و طبقه بالا 3 اطاق خواب. این طرح را روی صفحه مونیتور خود انداخته بود و زمان 5ساله ای برای رسیدن به آن را نوشته بود.البته 7ساله به آن رسید.می
گفت خیلی وقتها بحدی تجسمم زیاد بود که حس میکردم الان کنار استخر نشسته و یا در آشپزخانه هستم.اطاقها را سر می زنم. 7 سال بعد رفتیم و طرح پیاده شده اش ر ا نشان داد. فقط طبقه زیر زمین یعنی استخر و سونا ندارد.من تنها کاری که کردم پیشانیش را بوسیدم.
راز این موفقیت :
نوشتن درست هدف
ایمان و باور زیاد
اعتماد بنفس بالا
تجسم خلاق عالی
گفت خیلی وقتها بحدی تجسمم زیاد بود که حس میکردم الان کنار استخر نشسته و یا در آشپزخانه هستم.اطاقها را سر می زنم. 7 سال بعد رفتیم و طرح پیاده شده اش ر ا نشان داد. فقط طبقه زیر زمین یعنی استخر و سونا ندارد.من تنها کاری که کردم پیشانیش را بوسیدم.
راز این موفقیت :
نوشتن درست هدف
ایمان و باور زیاد
اعتماد بنفس بالا
تجسم خلاق عالی