سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: راه و راز نوشتن اهداف
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
سلام به همه دوستان
با اجازه استاد عزیز و بزرگوار استاد قربانیان
دوستان من فکر می کنم انسان مثل یک تیر می مونه ، وقتی اهدافت رو می نویسی انگار که تازه سیبل رو پیدا کردی ، یعنی تازه می فهمی که باید کدوم طرفی بری و هر چه اهدافت رو با جزئیات بیشتری می نویسی به مرکز سیبل(خال وسط) نزدیکتر می شی یعنی اینکه اگه اهدافت رو با جزئیات بیشتری بنویسی احتمال زدن به خال ( رسیدن به هدفت دقیقا همونی که می خوای) بیشتر و بیشتر می شه .
یه مطلبی رو هم می خواستم اضافه کنم اونم اینکه بعضی از دوستان گلم فکر می کنن که صرف فقط نوشتن اهداف و چسبوندن عکس به در و دیوار و نگاه کردن بهشون می شه به اونها رسید . دوستان گلم خواهش می کنم نوشته های استاد قربانین عزیز رو با دقت بیشتری بخونید حداقل هر نوشته ی ایشون رو دو سه بار باید خوند . استاد در کنار همه ی این کارها که فرمودند انجام بدین نوشتن که در ادامه باید حرکت داشته باشید باید تلاش درست و همراه با فکر داشته باشید تا به هدفتون برسید آب هم یکجا بمونه می گنده.
دوستان ما تو نوشتن اهدافمون دقت نمی کنیم. به این نکته دقت کنید که خیلی از اهدافمون باهم در تعارض هستند. با این حال می نویسیمشون ، تمکز می کنیم ، تجسم خلاق رو در هر کدوم بکار میبریم ، جملات تاکیدی هر کدوم رو مدام تکرار می کنیم و ... در آخر به یکیش یا به هر دوتاش نمی رسیم ناراحت می شیم و می گیم دیگه جواب نمی ده و همش دروغه!!!!! خوب عزیزم ، دوست خوبم یه نگاهی به اهدافت بندازی می بینی که باهم درتعارض هستند . فکر کنم تو نوشتن اهداف به این موضوع هم باید دقت کنیم .
با پوزش بسیار فراوان از استاد عزیزم . اگر هر کدوم از گفته هام اشتباه هست صادقانه و صمیمانه منتظر تذکر شما استاد گرامی استاد قربانین دوست داشتنی و بزرگوار و همه ی دوستان گلم هستم .
به امید موفقیت همه ی بچه های انجمن
(09-04-2013 11:28 AM)masiha107 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه دوستان
با اجازه استاد عزیز و بزرگوار استاد قربانیان
دوستان من فکر می کنم انسان مثل یک تیر می مونه ، وقتی اهدافت رو می نویسی انگار که تازه سیبل رو پیدا کردی ، یعنی تازه می فهمی که باید کدوم طرفی بری و هر چه اهدافت رو با جزئیات بیشتری می نویسی به مرکز سیبل(خال وسط) نزدیکتر می شی یعنی اینکه اگه اهدافت رو با جزئیات بیشتری بنویسی احتمال زدن به خال ( رسیدن به هدفت دقیقا همونی که می خوای) بیشتر و بیشتر می شه .
یه مطلبی رو هم می خواستم اضافه کنم اونم اینکه بعضی از دوستان گلم فکر می کنن که صرف فقط نوشتن اهداف و چسبوندن عکس به در و دیوار و نگاه کردن بهشون می شه به اونها رسید . دوستان گلم خواهش می کنم نوشته های استاد قربانین عزیز رو با دقت بیشتری بخونید حداقل هر نوشته ی ایشون رو دو سه بار باید خوند . استاد در کنار همه ی این کارها که فرمودند انجام بدین نوشتن که در ادامه باید حرکت داشته باشید باید تلاش درست و همراه با فکر داشته باشید تا به هدفتون برسید آب هم یکجا بمونه می گنده.
دوستان ما تو نوشتن اهدافمون دقت نمی کنیم. به این نکته دقت کنید که خیلی از اهدافمون باهم در تعارض هستند. با این حال می نویسیمشون ، تمکز می کنیم ، تجسم خلاق رو در هر کدوم بکار میبریم ، جملات تاکیدی هر کدوم رو مدام تکرار می کنیم و ... در آخر به یکیش یا به هر دوتاش نمی رسیم ناراحت می شیم و می گیم دیگه جواب نمی ده و همش دروغه!!!!! خوب عزیزم ، دوست خوبم یه نگاهی به اهدافت بندازی می بینی که باهم درتعارض هستند . فکر کنم تو نوشتن اهداف به این موضوع هم باید دقت کنیم .
با پوزش بسیار فراوان از استاد عزیزم . اگر هر کدوم از گفته هام اشتباه هست صادقانه و صمیمانه منتظر تذکر شما استاد گرامی استاد قربانین دوست داشتنی و بزرگوار و همه ی دوستان گلم هستم .
به امید موفقیت همه ی بچه های انجمن
ممنون. کاملا درست فرمودید.
دوستان فراوش نکنید اولین کار برای مثبت اندیشی رها کردن " فقر ، بدبختی و تفکرات بد " هستش.
شما باید هر روز این تمرین انجام بدید : یعنی ابتدا خودتون در بدترین شرایط زندگی از هر لحاظ فرض کنید، خدا نکرده مثلا : یه فرد نا امید که از نظر مالی،عشقی و ... شکست و درماندست وقتی خوب تجسم کردید،اینبار فرض کنید که بهترین حالت ممکن زندگیتونه (هر چیزی که ارزوتونه)

تمرین بالا رو هر روز انجام بدید تا زمانی که کاملا ذهنتون از افکار منفی رها پیدا کنه ...
راستی یادم اومد بعد اینکه هر دو حالت تجسم بد و خوب عمیق تصور کردید چشماتونو باز کنید و به خودتون بگید کدوم حالت بهتره؟
مسلما تجسم مثبت (در ذهن خودتون بپرسید و پاسخ هم بدید) ، سپس دوباره آینده خوب و آرزوهاتونو مجدد عمیق تجسم کنید و بعد با ارامش خاطر چشماتونو باز کنید و تصور کنید به همه ارزوهاتون رسیدید و بابت اون از خودتون تشکر کنید و حالت خوشحالی زیاد بگیرید
(09-04-2013 06:52 PM)Divar نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان فراوش نکنید اولین کار برای مثبت اندیشی رها کردن " فقر ، بدبختی و تفکرات بد " هستش.
شما باید هر روز این تمرین انجام بدید : یعنی ابتدا خودتون در بدترین شرایط زندگی از هر لحاظ فرض کنید، خدا نکرده مثلا : یه فرد نا امید که از نظر مالی،عشقی و ... شکست و درماندست وقتی خوب تجسم کردید،اینبار فرض کنید که بهترین حالت ممکن زندگیتونه (هر چیزی که ارزوتونه)

تمرین بالا رو هر روز انجام بدید تا زمانی که کاملا ذهنتون از افکار منفی رها پیدا کنه ...

مصلح جان ضمن تشکر , ذهن چون کودکی است که زود گول میخورد. وقتی اول خود را در وضعیت بد مجسم می کنید و بعدا در حالت مثبت ذهن گیج می شود و نمی داند کدامیک را قبول کند.
لطفا همیشه حالت مثبت یک مسئله را مد نظر قرار دهید.
منم نوشتن هدف رو خیلی قبول دارم چون وقتی هدف رو جایی مینویسی (مثلا دفتر یادداشت)وقتی چندین بار در موقعیت های مختلف نوشته هات رو میبینی یقین دارم که ذهن با اون اهداف ارتباط بر قرار میکنه و ناخوداگاه در کاینات بدنبال جذبش میره
برا همینه که میگن دعا هاتون رو به زبون بیارید که باورمون باورشون کنه و دنبالشون باشه
(07-23-2013 02:09 AM)مرضیه عباسی نوشته شده توسط: [ -> ][quote='حامد' pid='44137' dateline='1350325346']
[quote='jahanagahi' pid='44130' dateline='1350323616']
راز نوشتن اهداف:
مثالی می زنم در مورد یک هدف و شما به اهداف گوناگون خود ربطش دهید.

هدف : خرید آپارتمان.
متراژ : 70 متر
محل : خیابان کارگر جنوبی
موقعیت : طبقه دوم
دید: رو به خیابان
تعداد اطاق خواب: 2 خوابه
وضعیت اطاقها و آشپزخانه : کاملا نوشته شود
و جزئیات دیگر
سپس ضمن فعالیت کاری این هدف را مجسم کنید.
وقتی کاملا باورش کردید , رهایش کنید.رهایش کنید.
شما هم خندیدیدWink
چون من آنزمان که بمن گفته شد به این ریزی اهدافم را بنویسم خندیدم .

خیلی ممنون . جالب بود استاد
ولی سوال یکه همیشه بعد از اینکه این مطلب رو کسی بهم میگه یا جایی میخونم اینه که با نوشتن چه اتفاقی خواهد افتاد ؟
آیا ما تلاشمون رو بیشتر خواهیم کرد در جهت رسیدن به اهداف نوشته شده ؟
قضیه قانون جذب است ؟
در واقع چه اتفاقی بعد از نوشتن خواهد افتاد ؟
ممنون10_004
(10-19-2013 12:45 AM)hamid.h نوشته شده توسط: [ -> ]
(07-23-2013 02:09 AM)مرضیه عباسی نوشته شده توسط: [ -> ][quote='حامد' pid='44137' dateline='1350325346']
[quote='jahanagahi' pid='44130' dateline='1350323616']
راز نوشتن اهداف:
مثالی می زنم در مورد یک هدف و شما به اهداف گوناگون خود ربطش دهید.

هدف : خرید آپارتمان.
متراژ : 70 متر
محل : خیابان کارگر جنوبی
موقعیت : طبقه دوم
دید: رو به خیابان
تعداد اطاق خواب: 2 خوابه
وضعیت اطاقها و آشپزخانه : کاملا نوشته شود
و جزئیات دیگر
سپس ضمن فعالیت کاری این هدف را مجسم کنید.
وقتی کاملا باورش کردید , رهایش کنید.رهایش کنید.
شما هم خندیدیدWink
چون من آنزمان که بمن گفته شد به این ریزی اهدافم را بنویسم خندیدم .

خیلی ممنون . جالب بود استاد
ولی سوال یکه همیشه بعد از اینکه این مطلب رو کسی بهم میگه یا جایی میخونم اینه که با نوشتن چه اتفاقی خواهد افتاد ؟
آیا ما تلاشمون رو بیشتر خواهیم کرد در جهت رسیدن به اهداف نوشته شده ؟
قضیه قانون جذب است ؟
در واقع چه اتفاقی بعد از نوشتن خواهد افتاد ؟
ممنون10_004

فعالیت کاری خود را شروع میکنید و همان اتفاقی پیش میاید که انتظارش را دارید.
سلااام دوستان خوب
من یه سوال دارم.دارم فکر میکنم میشه من یک هدفی داشته باشم که در حال حاضر به هیچ وجه امکان تحققش نباشه؟مثال میزنم.مثلا من هدفم رفتن به آمریکا برای زندگی باشه ولییییی هیچ جوره این هدف برام قابل تحقق نباشه.آیا به نظرتون تمرکز رو چنین هدفی تا جاییکه باورم بشه امکانپذیره اثری داره؟؟؟؟
میدونم یه تاپیکه خیلی قدیمی رو بالا آوردم ولی لطفا به سوالم جواب بدید برام مهمه
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
لینک مرجع