صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
هدف : خودرو برای همسرم(برای تمام افراد خانواده چنانچه تصمیم به خرید دارید باید جداگانه نوشته شود).
- کمک درثبت نام و دیدن دوره و اخذ گواهیناه (زمان مشخص شود)
- همان مواردی که برای خودرو خود نوشته اید.(نوع خودرو و.......ممکن است ایشان خودرو دیگری مورد نظرشان باشد.موارد را بنویسید.)
(09-26-2012 07:10 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]دوستی دارمکه در سن 55 سال.با نرم افزار paintطرح ویلائی کشیده بود.طبقه زیر زمین استخر و سونا و هم کف سالن پذیرائی و آشپزخانه و طبقه بالا 3 اطاق خواب. این طرح را روی صفحه مونیتور خود انداخته بود و زمان 5ساله ای برای رسیدن به آن را نوشته بود.البته 7ساله به آن رسید.می
گفت خیلی وقتها بحدی تجسمم زیاد بود که حس میکردم الان کنار استخر نشسته و یا در آشپزخانه هستم.اطاقها را سر می زنم. 7 سال بعد رفتیم و طرح پیاده شده اش ر ا نشان داد. فقط طبقه زیر زمین یعنی استخر و سونا ندارد.من تنها کاری که کردم پیشانیش را بوسیدم.
راز این موفقیت :
نوشتن درست هدف
ایمان و باور زیاد
اعتماد بنفس بالا
تجسم خلاق عالی
واااای وقتی این مطلب رو خوندم آتیش گرفتم واقعا سرتاپایم گُر گرفت می دانید چرا؟ چون اصلا آدم صبوری نیستم. واقعا برایم غیر قابل تحمل است. من باید به خواسته هایم ظرف یک یا حداکثر 2 ماه برسم. هر چند بعضی خواسته هایم بعد از حدود 48 ساعت تامین می شود اما بعضی ها چند سال است که به تعویق افتاده است. با اینکه هدفم رو نوشتم، عکسی هم از هدفم دارم ، راهنمای خوبی هم داشتم اما بعد از مدتی هدفم را رها کردم چون به دلم نمی نشست.
اما همین الان که این مطالب را نوشتم آرام شدم و تصمیم دارم دوباره از نو شروع کنم.
برایم دعا کنید.
(09-26-2012 12:25 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]در سن 52سالگی هدفی داشتم 10ساله. امسال به آن رسیدم.
راه و راز نوشتن اهداف چیست؟ ما چگونه اهدفمان را بنویسیم؟
عزیزان نظرات خود را بیان فرمایند .
استاد عزیز چگونه این همه مدت تحمل کردید؟
(09-27-2012 11:28 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ] (09-27-2012 03:01 AM)قادر سلمانی نوشته شده توسط: [ -> ]من اهدافم رو از شهریور سال گذشته شروع کردم به نوشتن در هر روز و کمتر مواقعی شده که ننوشتم. و اونقدر تکرار کردم که دیگه باورم شده و حتی بعضی وقتا فکر میکنم که اهدافم رو لمس میکنم و دیگه مهم نیست که اهداف به صورت فیزیکی نزد من هستن یا نه چون مهم اون آرامش درونه..!!
نکته:هیچ موقع اهدافت رو به کسی بازگو نکن چون نظرات اونها برات مهم میشن و باید اونها رو قانع کنی و وقتی به اهدافت فکر میکنی یاد اون افراد می افتی و تمرکزت از مشیت الهی که هماهنگ کننده اهداف تو است به افراد بازگو شده می افته و این یعنی اهداف برخواسته از نفس و منیت.
با اینکه از مادیات چیزی ندارم اما احساس کمبود هم نمی کنم.
اما چیزی که اکنون برایم مهم است، رسیدن به موفقیت است چون تاکنون دست به هر کاری زدم به نتیجه نرسیدم.
نکته ای یادم آمد که با خود گفتم بد نیست بنویسم.
سالیان قبل وقتی نوجوان بودم دوست داشتم خانه ای داشته باشم با اتاقهای زیاد، یک اتاق برای خواب، یک اتاق برای مطالعه، یک اتاق مهمان و ... و خلاصه همه اینها در ذهنم بود تا اینکه الان با خواندن این پست ها یادم افتاد دو سال قبل که به پیشنهاد عزیزی(که راهنمایم بود) عکس یک خانه را از اینترنت انتخاب کردم و روی دسک تاپ کامپیوترم گذاشته بودم و روزانه چندین بار به آن نگاه می کردم، الان یادم آمد از آن ذهنیت در نوجوانی فقط به عکس آن در میانسالی رسیدم. و شاید برای رسیدن به آن خانه باید وارد بهشت شوم.
البته اگر مرد بودم شاید وضعیت تغییر می کرد چون انسان بسیار با اعتماد بنفس و فعالی بوده و هستم.
اگر در جملات و افکارم اشکالی می بینید لطفا بیان نمایید.
متشکرم
[/quote]
چگونه می توان با نوشتن اهداف به خواسته ها رسید
(10-15-2012 10:52 PM)حامد نوشته شده توسط: [ -> ][quote='jahanagahi' pid='44130' dateline='1350323616']
راز نوشتن اهداف:
مثالی می زنم در مورد یک هدف و شما به اهداف گوناگون خود ربطش دهید.
هدف : خرید آپارتمان.
متراژ : 70 متر
محل : خیابان کارگر جنوبی
موقعیت : طبقه دوم
دید: رو به خیابان
تعداد اطاق خواب: 2 خوابه
وضعیت اطاقها و آشپزخانه : کاملا نوشته شود
و جزئیات دیگر
سپس ضمن فعالیت کاری این هدف را مجسم کنید.
وقتی کاملا باورش کردید , رهایش کنید.رهایش کنید.
شما هم خندیدید
چون من آنزمان که بمن گفته شد به این ریزی اهدافم را بنویسم خندیدم .
ممنون خیلی کاربردی بود
باتشکرازاستادان گرامی
بزرگی هر انسان رابطه مهمی با فکرش داره....
(05-22-2013 11:15 AM)babaei نوشته شده توسط: [ -> ]چگونه می توان با نوشتن اهداف به خواسته ها رسید
به تمام اهدافتان می رسید بشرطیکه:
- اهدافتان را بنویسید.
- ایمان و باور خود را تقویت کنید
- دیوارهای ذهنی را خرد کنید.
- به کار روزانه خود ادامه دهید.
رهایش کنید.بله رهایش کنید.
باور بفرمائید به همه آن اهداف می رسید.
چرا فکر میکنیم رسیدن به اهداف سخت است؟:
- مدام به آن فکر میکنیم و فرصتی برای کار ذهن در نظر نمی گیریم.
- مدام کتابهای مختلفی را می خوانیم.(یعنی هر آن منتظر رسیدن تاکسی هستیم.تاکسی نمی آید.)
در رابطه با همه موارد تایپیکهائی در انجمن نوشته شده است.
سلام
منم چند وقته که به دنبال نوشتن اهدافم هستم.
بزرگترین هدف زندگی من اینه که تا چند سال آینده بتونم برای خودم یه کسب و کار راه اندازی کنم (مثلا 5 سال)
در مورد کسب و کارش هم به این نتیجه رسیدم که یه واحد تولیدی صنعتی یا دانش بنیان داشته باشم
اما هنوز نمیدونم که دقیقا میخام چی تولید کنم و برای مشخص شدنش هم نیاز به زمان دارم و کسب اطلاعات بیشتر
میشه در نوشتن جزییات اهدافم به من کمک کنید؟

راه رسیدن به اهداف :
نوشتن درست هدف
ایمان و باور زیاد
اعتماد بنفس بالا
تجسم خلاق عالی
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9