صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9
استاد اجازه ؟:من مرتضی هستم ، آقامهدی صندلی ردیف جلویی نشسته!

به تاپیک روانشناسی،" اگه به من اعتماد داری " مراجعه کردم ودر حال خوندن هستم.
واقعا حق باشماست اگه کسی 1تا3 ماه وقت بزاره و فقط مطالب قبلی انجمن رو مرور کنه جواب همه سئوال هاش رو میگیره و انشاله راه موفقیتش رو پیدامیکنه.
استاد واقعا خداشمارو برای ماجونها حفظ کنه که با دل وجون برامون وقت میگذارید و تجربتون رو مفت ومجانی در اختیار ما قرار میدید وپیگیری میکنید.
(الان کودک درونم از شدت خوشحالی بغض کرده و نزدیکه که اشک شوقش در بیاد!!!)
من تمام کتابهای رابرت کیوساکی رو خوندم ، اون وقتاهمش باخودم فکر میکردم کاش میشد منهم مثل رابرت یک پدر پولدار داشتم تا منو راهنمایی میکرد و الان واقعا احساس میکنم به لطف خدا این اتفاق افتاده .
شما بابای پولدار تمام بچه های این انجمن هستید!!!

از صمیم قلب دوستتون دارم

نوشتن اهداف معجزه می کند...
در کمتر از یک ماه به معجزه نوشتن اهداف رسیدم و در حال نوشتن اهداف بسیار بزرگی هستم که شاید دو سه ال قبل، جرات فکر کردن به چنین اهدافی رو نداشتم.
ممنون از استاد قربانیان و دوستانی که در این راه کمک میکنند...
موفق تر باشیم
دیدن و نوشتن تنها کافی نیست
من چن روز پیش سررسیدی دیدم که خودم نوشته بودمش
متن کامل کتاب راز موفقیت آنتونی رابینز رو نوشته بودم
چه اهدافی داشتم
اما تلاشی بابتشون نکردم
اما تا جایی به خیلی هاشون رسیده بودم
میخوام از نو یه سررسید داشته باشم
تمام آرزوها و هدفهامو اینبار اما بسیار بزرگ و با جزئیات بنویسم
این نوشته ها رو بخونم چون می دونم انگیزه از همین نوشته ها شروع میشه
من می تونم میلیاردری شیک باکلاس و جنتلمن باشم
امیدوارم موفق باشید
با آرزوی بهترین ها
(08-08-2013 11:01 PM)hadi_bnd نوشته شده توسط: [ -> ]دیدن و نوشتن تنها کافی نیست
من چن روز پیش سررسیدی دیدم که خودم نوشته بودمش
متن کامل کتاب راز موفقیت آنتونی رابینز رو نوشته بودم
چه اهدافی داشتم
اما تلاشی بابتشون نکردم
اما تا جایی به خیلی هاشون رسیده بودم
میخوام از نو یه سررسید داشته باشم
تمام آرزوها و هدفهامو اینبار اما بسیار بزرگ و با جزئیات بنویسم
این نوشته ها رو بخونم چون می دونم انگیزه از همین نوشته ها شروع میشه
من می تونم میلیاردری شیک باکلاس و جنتلمن باشم
امیدوارم موفق باشید
با آرزوی بهترین ها
ضمن تبریک به شما هادی جان , وقتی با
مطالعات مکرر ذهن آماده شد , نیاز به تلاش زیاد نیست بلکه به حرکت درست و منطقی بستگی دارد.
یادمه دوران کنکور که بودم، تو یه مقطعی رشد خوبی داشتم. یه روز تصمیم و اهدافم رو نوشتم که فلان رشته و فلان دانشگاه می رم و این کار رو می کنم و ...
هنوزم دارمش.
اما راستش به هیچ کدوم نرسیدم!
من به قانون و قدرت راز (جاذبه) اعتقاد شدیدی دارم.
در کل آدم مثبت و با انرژی ذهنی خوبیم.
الانم چند وقتی هست می خوام اهدافم رو بنویسم اما تا الان این کار رو نکردم. می خوام بشینم سر فرصت فکر کنم و قشنگ اهدافم رو بنویسم. (خودم احساس می کنم تنبلیم میاد!)
به نظرتون اشکال کار کجاست و چه باید کنم؟!
و یه موضوع دیگه که فکر می کنم عمومی باشه. همه ی ما دوست داریم یه خونه خوب یه جای خوب شهر و یه ماشین مدل بالا و یه زندگی مالی خوبی داشته باشیم.
(پیرو فرماشی آقای قربانیان می گم، شما گفتین تو نوشتن اهداف بچه ها رو کمک کنیم)
1ـ این اهداف رو چطور بنویسیم؟!
2ـ چطور به این اهداف برسیم؟! (با توجه به اتفاقی که خط اول گفتم)
3ـ در زمان بندی این اهداف، چه چیزهایی مد نظر بگیریم؟! مثلا کسی که درآمدش فرضا ماهی 1 میلیون تومانه، برای خونه مورد نظرش چقدر وقت بذاره؟!
4ـ تا چه حد اهداف بزرگ رو می شه اول کار داشت؟! مثلا من یه خونه می خوام که قیمتش 4 میلیارده. الان که چیزی ندارم این خونه رو باز تصور کنم یا اینکه اول هدف کوچک تری در نظر بگیرم!؟
(08-09-2013 01:32 AM)EhsanETS نوشته شده توسط: [ -> ]یادمه دوران کنکور که بودم، تو یه مقطعی رشد خوبی داشتم. یه روز تصمیم و اهدافم رو نوشتم که فلان رشته و فلان دانشگاه می رم و این کار رو می کنم و ...
هنوزم دارمش.
اما راستش به هیچ کدوم نرسیدم!
من به قانون و قدرت راز (جاذبه) اعتقاد شدیدی دارم.
در کل آدم مثبت و با انرژی ذهنی خوبیم.
الانم چند وقتی هست می خوام اهدافم رو بنویسم اما تا الان این کار رو نکردم. می خوام بشینم سر فرصت فکر کنم و قشنگ اهدافم رو بنویسم. (خودم احساس می کنم تنبلیم میاد!)
به نظرتون اشکال کار کجاست و چه باید کنم؟!
و یه موضوع دیگه که فکر می کنم عمومی باشه. همه ی ما دوست داریم یه خونه خوب یه جای خوب شهر و یه ماشین مدل بالا و یه زندگی مالی خوبی داشته باشیم.
(پیرو فرماشی آقای قربانیان می گم، شما گفتین تو نوشتن اهداف بچه ها رو کمک کنیم)
1ـ این اهداف رو چطور بنویسیم؟!
2ـ چطور به این اهداف برسیم؟! (با توجه به اتفاقی که خط اول گفتم)
3ـ در زمان بندی این اهداف، چه چیزهایی مد نظر بگیریم؟! مثلا کسی که درآمدش فرضا ماهی 1 میلیون تومانه، برای خونه مورد نظرش چقدر وقت بذاره؟!
4ـ تا چه حد اهداف بزرگ رو می شه اول کار داشت؟! مثلا من یه خونه می خوام که قیمتش 4 میلیارده. الان که چیزی ندارم این خونه رو باز تصور کنم یا اینکه اول هدف کوچک تری در نظر بگیرم!؟
1- اهداف اول کلی نوشته می شود. بعدا تفکیک شده و به جز تبدیل می شود. سپس این جزئیات هم جز به جز می شود.
مثال:
کار - ازدواج - مسکن - ماشین - ویلا - مسافرت
نوع کار = اگر مشغول کاری هستید عاشقش شوید و ترفندها و راههای رسیدن به موفقیت بیشتر را فرا گیرید.
ازدواج = بستگی به سلیقه و نوع نگرش شما دارد.می توانید جزئیات را بنوسید.
مسکن = نوع مسکن (ویلائی - آپارتمانی) - متراژ - موقعیت - نوع دکوراسیون و...
ماشین = نوع ماشین - مدل - رنگ و تجهیزات .
ویلا = مانند مسکن است.
مسافرت = بعد از چند سال ؟ کجا ؟ و.....
2- با تجسم و تکرار جملات تاکیدی و آماده نمودن دهن برای قبول موفقیت و فعالیت در کار و پیدا کردن ترفندهای کاری .
3 و 4 هدفی را بنویسید که خود به رسیدن به آن ایمان دارید و باور میکنید. ممکن است چند میلیارد باشد و یا خیلی کمتر. اهدافی که به راحتی بتوانید دیوارهای ذهنی مربوط به آنرا خرد کنید.زمان رسیدن به آن هم بر اساس باور شما است.
موفقیت تک تک شما آرزوی قلبی من است.
خب دوستان دارم به یه چیزی فکر می کنم
درست فهمیدین دوستان من بهترینم

اطمینان کامل از خودم و شناخت از استعداد ها و پشتکارم منو به این واقعیت نزدیک کرده
به خودم قول می دم توی هر مقطع از زندگیم بهترین باشم
مسیر پر از خطر رو طی خواهم کرد تا به یکی از غول های دنیا تبدیل شم
غول در تجارت و بیزینس
هر لحظه هر ثانیه هر روز .... من شاهد پیشرفتم
خدایا شکرت که همه امور و افراد رو دست به دست هم دادی تا من موفقترین بشم
بالایی ها همه توی دفتر نوشته شد...
با خوندنش بهترین ثروتها رو به خودم می دم

همون ثروتی که اسمش هست
انگـــــــــیزه
بسیار مهم :
1- اهداف اول کلی نوشته می شود. بعدا تفکیک شده و به جز تبدیل می شود. سپس این جزئیات هم جز به جز می شود.
مثال:
کار - ازدواج - مسکن - ماشین - ویلا - مسافرت
نوع کار = اگر مشغول کاری هستید عاشقش شوید و ترفندها و راههای رسیدن به موفقیت بیشتر را فرا گیرید.
ازدواج = بستگی به سلیقه و نوع نگرش شما دارد.می توانید جزئیات را بنوسید.
مسکن = نوع مسکن (ویلائی - آپارتمانی) - متراژ - موقعیت - نوع دکوراسیون و...
ماشین = نوع ماشین - مدل - رنگ و تجهیزات .
ویلا = مانند مسکن است.
مسافرت = بعد از چند سال ؟ کجا ؟ و.....
2- با تجسم و تکرار جملات تاکیدی و آماده نمودن دهن برای قبول موفقیت و فعالیت در کار و پیدا کردن ترفندهای کاری .
3 و 4 هدفی را بنویسید که خود به رسیدن به آن ایمان دارید و باور میکنید. ممکن است چند میلیارد باشد و یا خیلی کمتر. اهدافی که به راحتی بتوانید دیوارهای ذهنی مربوط به آنرا خرد کنید.زمان رسیدن به آن هم بر اساس باور شما است.
موفقیت تک تک شما آرزوی قلبی من است.
درود به همه ی دوستان..چند روز پیش من با این سایت آشنا شدم و از اون موقع بیشتر وقت نتیم رو توش میگذرونم! خیلی وقت بود من به موضوعات مشابه ای که توسایت هست فکر میکردم.. از همه مهمتر نوشتن اهداف...فکر میکنم پیدا کردن این سایت و کنار دوستان و اساتیدی چون شما بودن یکی از نقطه های روشن و خوب زندگی من خواهد شد..
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9