07-19-2012, 11:06 AM
با سلام خدمت دوستان عزیز ببخشید از اینکه خیلی فعال نیستم در این انجمن
چون سال دیگر امتحان دانشگاه دارم . و بعد چندین پروژه قبول کردم که سرم شلوغ است
حالا امدم در مورد درامد ها حرف بزنیم در این تایپک
مثلا درامد در اینترنت
نگاه کنید خیلی ها از من می پرسند درامد یک نویسنده اینترنتی چه قدر است من اولین جوابی که به ان می دهم می گویم بستگی به نویسنده داره و درامد را خودش تعیین می کنه
پس شغل خوبی هست که طرف خودش می توانه درامدش را تعیین بکنه
خوب حالا برای تعیین این درامد باید یک اول نویسنده حرفه ای باشه طرف
و بعد وقت کافی را بگذارد .
برای مثال اگر بخواهم خودم را مثال بزنم .
بنده مثلا مطلبی هزار می گیرم . و اگر در روزی 20 تا مطلب بدهم می شود 20 هزار تومان و ماهی 600 هزار تومان . حالا این 20 مطلب چه قدر زمان می برد . حالا ما هر مطلبی را بین 10 الی 15 دقیقه حساب بکنیم . حداقل می شود سه ساعت و بیست دقیقه و حداکثر می شود پنج ساعت
بازم ساعت با توجه به درامد می بینم خوبه
چون الان مثلا یک کارمند در یک شرکت شاید 10 ساعت کار بکند و 500 بگیرد ولی این حداکثر روزی 5 ساعت وقتی می گذاری و 600 می گیری .
ولی در این کار اول باید تایپت خیلی خوب باشد . بعد حرفه ای باشی . بعد بتوانی پروژه های خوبی بگیری .
و یک چیز دیگر در این مورد هست این است که حوصله زیاد می خواهد .
حالا دوستان بیایند بگویند در کار های خودشان چه قدر درامد تقریبا دارند . و با ساعت کاری در روز
در ضمن هر گونه سوالی در زمینه کسب درامد از اینترنت دارید بپرسید تا ان جایی بلد باشم جواب می دهم
چون سال دیگر امتحان دانشگاه دارم . و بعد چندین پروژه قبول کردم که سرم شلوغ است
حالا امدم در مورد درامد ها حرف بزنیم در این تایپک
مثلا درامد در اینترنت
نگاه کنید خیلی ها از من می پرسند درامد یک نویسنده اینترنتی چه قدر است من اولین جوابی که به ان می دهم می گویم بستگی به نویسنده داره و درامد را خودش تعیین می کنه
پس شغل خوبی هست که طرف خودش می توانه درامدش را تعیین بکنه
خوب حالا برای تعیین این درامد باید یک اول نویسنده حرفه ای باشه طرف
و بعد وقت کافی را بگذارد .
برای مثال اگر بخواهم خودم را مثال بزنم .
بنده مثلا مطلبی هزار می گیرم . و اگر در روزی 20 تا مطلب بدهم می شود 20 هزار تومان و ماهی 600 هزار تومان . حالا این 20 مطلب چه قدر زمان می برد . حالا ما هر مطلبی را بین 10 الی 15 دقیقه حساب بکنیم . حداقل می شود سه ساعت و بیست دقیقه و حداکثر می شود پنج ساعت
بازم ساعت با توجه به درامد می بینم خوبه
چون الان مثلا یک کارمند در یک شرکت شاید 10 ساعت کار بکند و 500 بگیرد ولی این حداکثر روزی 5 ساعت وقتی می گذاری و 600 می گیری .
ولی در این کار اول باید تایپت خیلی خوب باشد . بعد حرفه ای باشی . بعد بتوانی پروژه های خوبی بگیری .
و یک چیز دیگر در این مورد هست این است که حوصله زیاد می خواهد .
حالا دوستان بیایند بگویند در کار های خودشان چه قدر درامد تقریبا دارند . و با ساعت کاری در روز
در ضمن هر گونه سوالی در زمینه کسب درامد از اینترنت دارید بپرسید تا ان جایی بلد باشم جواب می دهم