سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شروع به کار نمایندگی های غول ایتالیایی و آلمانی در ایران
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
سلام
تبریک میگم و امیدوارم که در آینده به موفقیت های بیشتری دست پیدا کنی
خیلی دوست دارم که به عنوان نمایندگی در شهر رشت با شما همکاری کنم. ولی از شرایط کار به عنوان نمایندگی با شما اطلاعی ندارم. ممنون میشم کاتالوگ مربوط به کارواش بخار و محصولات نانو و پولیش و همینطور لیست قیمت ها و شرایط اعطای نمایندگی و سرمایه لازم برای اینکار و هر اطلاعاتی رو که برای انجام اینکار لازمه که بدونم رو برام ایمیل کنید. safari925@yahoo.com
با تشکر
دوستانی که نمایندگی گرفتن/ کسی تونسته فروش داشته باشه/ اگر داشته لطف کنه بگه منظور شیشه شور و پولیش هست
سلام
به شما تبریک می گویم.در صورت امکان کاتالوگ محصول و لیست قیمتها و جزئیات همکاری رو برام ارسال کنید.
mehran_yasa@yahoo.com
سلام
بسیار عالیست انشاءالله موفق باشید
برای استان گلستان ، بروشور یا کاتالوگ ارسال بفرمایید
gorgan09118008400@yahoo.com
با سلام
ضمن عرض تبریک در صورت امکان کاتالوگ محصول و لیست قیمتها و جزئیات همکاری رو برام ارسال کنید.
mminoo83@yahoo.com
سلام
نحوه ارسال نمونه به شهرستان(مازندران - فریدونکنار) چگونه است بنده. منتظر کاتالوگ و شرایط اخذ نمایندگی هستم. موفق باشید
با عرض سلام و تبریک به دوست عزیز به خاطر پشتکارش و همچنین این حس همکاری که با عزیزان انجمن داره
اقا اگه میشه یه توضیح کامل از تمامی محصولاتتون و همچنین شرایط اخذ نمایندگی برای ما هم ارسال کنید
کاتالوگ و لیست قیمتها هم خواهشا ارسال کنید
کلا هر چیزی که لازمه ما بدونیم در مورد محصولاتتون رو اگه به صورت یک فایل پی دی اف در بیارید خیلی خوب میشه
مثل نوع محصول کارایش چیه و به چه نهادهایی باید فروخته بشه و قیمت و اینجور چیزا البته اگه وقتشو داشته باشین
امیدوارم در این کار پیشرفت کنید و به اولین 1 میلیارد خودتون برسید
با تشکر
b.mohammad70@gmail.com
لطفا شرایط اخذ نمایندگی، لیست قیمت و کاتالوگ ها را برای من هم ارسال نمایید.
موفق باشید
globalinvex@gmail.com
با سلام وخسته نباشیدوتبریک به همت بلندتان آقا محمد عزیز ، لطفا تمامی مواردی رو که دوستان ازتون خواسته بودن با تمام شرایط همکاری برای بنده نیز ارسال بفرمایید ،البته اگه قابل دونستید یه همکار کرمانشاهی هم در خدمت شماست ایمیل بنده www. sourantip@yahoo.com http://www.sourantip@gmail.com امیدوارم در همه حال سلامت وموفق باشید
(06-18-2012 01:14 PM)m_grate29 نوشته شده توسط: [ -> ]به نام حق

با تلاش و همت و کمک خدا
بالاخره بعد از 6 ماه تلاش تونستیم 3 نمایندگی از آلمان و ایتالیا بگیریم
نمایندگی 3 برند از معتبرترین کمپانی های جهان هست

نمایندگی آلمان : wacker & autosol
نمایندگی ایتالیا : اسمشو تا 2 هفته دیگه میگم تا برسه ایران

2نمایندگی نه تنها در سطح ایران مال کمپانی ما هست بلکه در سطح خاورمیانه به نام ما هست
و همچنین یک نوع نوع آوری در سطح ایران

ما به نوعی دنبال قشر کاری هستیم
استخدام بازاریاب در شهرستان و تهران به صورت وسیع

دادن نمایندگی به شهرستان امکان پذیر است

دوستان هم به دلخواه میتونن سرمایه گذاری کنند
و اخذ نمایندگی در شهرستان و تهران
سلام
روي من حساب ويژه باز كن ... مسعود 09191781169
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
لینک مرجع