سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شروع به کار نمایندگی های غول ایتالیایی و آلمانی در ایران
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
تشکر از این همه لطفی که به بنده دارین
مطمئنا کارم را با جدیت بیشتری دنبال خواهم کرد

و لازم به ذکره که شرایط اخذ نمایندگی 7 بند هست که من برای دادن اخذ نمایندگی به اعضای گرامی انجمن میلیاردها 2 تا 3 بند از قرار داد نمایندگی رو حذف میکنم تا دوستان راحتتر بتونن نمایندگی رو اخذ کنند و کمکی به اهداف بهتر دوستان بشود
تنگسیر عزیز شما خیلی لطف دارین به بنده و ممنون از شما

من برای دادن نمایندگی به دوستات عزیز انجمن 2 تا 3 بند از شرایط اخذ نمایندگی رو حذف کردم برای سهل در اخذ نمایندگی و امیدوارم این کار پیشرو کارهای همکاری و توسعه آینده بین دوستان باشه.
من میبالم از اینکه در کنار شما دوستان عزیز هستم و تلاشمو 2 چندان میکنم برای با هم موفق شدن
از همه یدوستان هم کمال تشکر رو دارم برای حمایت از کوچکترین عضو انجمن
سلام خدمت دوستان عزیز

نمایندگی معروف و به نام کمپانی آلبرتی از ایتالیا از هفته دیگه کارشو به صورت رسمی در تهران شروع میکنه.کارواش بخار
و نمایندگی کل ایران برای بنده هست.از خدمات پس از فروش تا گارانتی و وارانتی.
دوستان عزیز برای شروع فعالیت و خرید محصولات و آشنایی با محصولات این کمپانی میتونن به آدرس سایت مراجعه نمایند :

http://www.alberti-international.it

دوستان عزیز قیمت دستگاه هارو خواستند همراه با کاتالوگ اورجینال به صورت pdf پ.خ یا به بنده ایمیل بزنند و شرایط رو براشون ایمیل کنم.
یا ایمیل را در تایپیک قرار داده و بنده کاتالوگ ها رو بفرستم
قیمت ها درب کارخانه هست و 100% به قیمت کاتالوگ اضافه کرده و قیمت FOB بندرعباس آورده خواهد شد

از ویزگی ها این نوع کارواش اول در کیفیت هست
دوم در مصرف آب
سوم سرعت کار و تمیزی کار با دیگر برندها تفاوت به خصوصی در کیفیت دارد
چهارم یک نوع کارواش سیار هم به حساب میاید در ایتالیا 46% به عنوان کارواش سیار استفاده میکنند از شرکای برند معروف فیات FIAT هست
در شهرستانها هم نمایندگی داده میشود
پنجم بسیار با صرفه اقتصادی بین 1 تا 6 ماه حداکثر پول دستگاه به علاوه سود بسیار خوبی عاید میشود
ششم توشویی موتورشویی لاستیک رینگ شویی و .... رو هم داراست

ارادتمند محمد
اگه ممكنه برام بفرستيد softbusy@gmail.com
سلام .. اگه ممکنه کاتالوگ کارواش رو برام بفرستید ...

adnanunited2010@yahoo.com

شرایط نمایندگی شرکتتون در شهرستانها هم همراهشون بفرستید . با تشکر
محمد جان
لطفا شرایط کارواش رو برام بفرست
amin.maramaei@gmail.com
ممنون
همه مطالبی که لازمه برا منم بفرست ممنون

mohsenf_mk@yahoo.com

کلا تمام محصولاتی که دارین رو برا تهران نمایندگی شو میخام
ممنون میشم واسه منم اطلاعات تمام محصولاتتون رو بفرستین
nasrazadany@gmail.com
محمد جان لطفا شرایط نمایندگی کارواش و همچنین نمایندگی ماشین آلات ساختمانی WACKER رو با کاتالوگ هاشون برام بفرستین

a.zangiabadi@gmail.com

ممنونم
سلام دوست عزیز.امیدوارم روز به روز موفقتر و پولدارتر و سرحالتر باشین.میشه واسه منم شرایط و کاتالوگا رو ایمیل کنید.تمام وسایلاتونو،کاتالوگاش و شرایط نمایندگیش میخوام.
safiremehrabooni@gmail.com
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
لینک مرجع