سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شروع به کار نمایندگی های غول ایتالیایی و آلمانی در ایران
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
مهندس منم بهت تبریک میگموامیدوارم حسابی موفق باشی در کارهات
آدرس کامل و پستی رو برام بفرستید به پیام خصوصی در اسرع وقت براتون ارسال میکنم
(06-20-2012 07:57 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]مهندس منم بهت تبریک میگموامیدوارم حسابی موفق باشی در کارهات

ممنون از لطفت
لازم به دکره که این رو هم بگم
کارمون فقط مختص به پولیش نیست
شیشه شورهای بسیار قوی ... دستمال های نانو تکنولوژی ... و چندین محصول دیگر هم هست.
اگر یک تیم فروش خوب داشته باشیم بسیار درآمدزا هست

خوبیه این محصول اینه که در آلمان تولید میشه و هیچ کمپانیه دیگه هنوز نتونسته فرمول این موادهارو کشف کنه و به بازار عرضه کنه.
این محصول در جهان number one هست
و این کمپانی ها از این محصول استفاده میکنند : لامبورگینی مرسدس بنز ikia dessini , ....
کاربر برای رینگ اسپرت ها و رینگه های ماشین بسیار بالا هست

در آستارا ما این محصول رو عاملیت فروش دادیم(به صورت تست فروش این محصول) حدود 15هزار عدد کرم یک کیلویی فقط مخصوص طلا فروشی ها فروخت . کلا ساپورت کرد طلا فروش های شهرشونو.
حالا فقط همون 15 هزار عدد بالای 15000 هزارتومن سود داشته بگی 10 هزار تومن هم تبلیغ کرده باشه حدود 3000 تا 5000 تومان هم میمونه برای سودش
البته خیلی بیشتر از این حرف سود میده

کار بسیار پردرآمدی هست فقط کافیه بدونید : تعداد طلا فروشی ها تعداد ساعت فروشی ها تعداد لوازم آشپزخانه فروشی ها(گاز و ظرفشویی یخچال و ...) تعداد ماشین فروشی ها نمایندگی ماشین تعداد تعمیرگاه ها برای صاف کاری تعداد لوازم یدکی فروش ها برای کاور ماشین و حتی داخل ماشین تعداد عتیق فروش ها لوستر فروشی ها و ......
با یک تیر به چندین صنف میتوان شلیک کرد و مختص یک صنف خاص نیست
سلام محمد جان منم تبریک میگم خیلی خوشحال شدم تو که همیشه موفق بودی امیدوارم موفق تر هم بشی و ماشینی رو که آرزوشو داشتی بگیری .
اقا جريان چيه شماها چرا همه عشق ماشين هستيد؟؟؟؟؟
اگر تونستيد ازدواج كنيد تا فكرتون دوبرابر بشود.ثروت تون زياد تر بشود و همينطور از خيلي چيزهاي ديگه در امان هستيد و سود ميبريد.
من هم تبریک میگم و آرزوی موفقیت دارم
ممنون مي شم شرايط نمايندگي رو بگيد و همچنين قيمت ها رو
موفق باشيد
سلام
من خیلی مشتاقم تا در مورد پولیش و نمایندگی ای که گرفتی بیشتر بدونم
خواهشا توضیح مفصل تر و جامع تر بده و کاتالوگ در اختیارم قرار بده
راستی یادم رفت تبریک هم میگم
من منتظرمااااااااااا شدید
mbd.1365@yahoo.com
(06-22-2012 06:55 PM)سجاد دانشفر نوشته شده توسط: [ -> ]اقا جريان چيه شماها چرا همه عشق ماشين هستيد؟؟؟؟؟
اگر تونستيد ازدواج كنيد تا فكرتون دوبرابر بشود.ثروت تون زياد تر بشود و همينطور از خيلي چيزهاي ديگه در امان هستيد و سود ميبريد.

منم نمیدونم والا
ان شاالله تا آخر تابستون نهایتا تو پاییز عقد خواهم کرد
سجاد جان ماشینم پورشه پانامرا توربو اس هست.البته در آینده.نمیدونم همه این ماشینو دوست دارند آخه قیمت این آپشنش 800 میلیون تومنه عشق منه
10_004سلام دوست عزیز شرایط نماینده گی را بفرمائید تا در خدمتتان باشیم. موفق باشید
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
لینک مرجع