سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: شروع به کار نمایندگی های غول ایتالیایی و آلمانی در ایران
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
سلام و عرض ادب خدمت همه دوستان عزیز

بنده به تازگی عضو این سایت شدم و با توجه به روحیه تلاش ، کارآفرینی و همکاری در اعضا ، راغب شدم بیشتر با سایت و کاربرانش آشنا بشم ، به لطف خدا چند روز پیش با ایده جالب یکی از اعضا توی انجمن روبرو شدم که برام خیلی جالب میومد با عنوان کارواش بخار ، کمی تحقیق کردم چیز بدی به نظر نمیومد برای همین با یکی از دوستانم برای سرمایه گذاری توی این زمینه صحبت کردم و ایشون هم موافق بودن.. جناب آقای محمد عزیز ، بی زحمت کاتالوگ مربوط به کارواش بخار که مثل اینکه محصول کشور ایتالیا هم هست رو همراه قیمت و شرایط اعطای نمایندگی و ... برام بفرستید همچنین اگر نظر و پیشنهاد خاصی در این باره دارید خوشحال میشم بشنوم(همچنین سایر عزیزان) و اینکه چه چیزهای دیگه ای میشه همراه این کار راه انداخت که مرتبط باشه ، بنده ساکن تبریز هستم و ان شاءالله با کمک خدا و شما دوستان می خوام همینجا این کار رو شروع کنم.
منتظر پاسختون هستم.
درپناه حق تعالی
یاحق.
سلام
ممنون از لطفتون
لطفا ایمیل تان را ارسال نمایید یا در تایپیک یا پیام خصوصی ارسال شود کاتالوگ ها
آقا محمد عزیز ، بی زحمت کاتالوگ مربوط به کارواش بخار و محصولات نانو و پوليش رو همراه قیمت و شرایط اعطای نمایندگی و ... برام بفرستید ممنون ميشم .feroid_1982_1361@yahoo.com
سلام محمد جان میشه برای من کاتالوگ تمامی محصولاتی که داری و شرایط نمایندگی در شهرستان برای من بفرستی ممنون میشم
omid1364_sh@yahoo.com
لطفا اگه امکان داره کاتالوگهای محصولات را برای من هم بفرستید به همراه شرایط نمایندگی و بازاریابی .اگه میشه راجع به محصول autosol بیشتر توضیح دهید
ممنون.
BAHADORBMW@YAHOO.COM
لطفا اگه امکان داره کاتالوگهای محصولات را برای من هم بفرستید به همراه شرایط نمایندگی و بازاریابی
ab_ha5674@yahoo.com
(06-18-2012 08:46 PM)m_grate29 نوشته شده توسط: [ -> ]
(06-18-2012 02:51 PM)اميرعلي نوشته شده توسط: [ -> ]سلام تبريك ميگم اميدوارم تو كارت موفق بشي

در مورد همين كاراي ساختموني و دستگاهاش بيشتر توضيح بده و كاتالوگ برامون بفزست ببينم چطوره ممنون

آرماتور بندیه و بیل مکانیکی
دستگاه df16 رو میتونم حضورا بهتون نشون بدم
دارم ترجمه میکنم کاتالوگشو
اگر میخواین کاتالوگ آلمانی بفرستم
یا 2 هفته دیگه کاتالوگ فارسیشو میدم بیرون

طبق صحبتهایی که با هم داشتیم بهترین کار میتونه باشه چون مرتبط با صنعت ساختمان و عمران هست و بازار خوبی تو ایران میتونه داشته باشه . من آمادگی خودمو برا کار کردن تو این زمینه اعلام میکنم
سلام در مورد کارواش بخار میتونبید اطلاعاتی به من بدید؟
از جمله مشخصات دستگاه و ظرفیت و قیمت
همچنین پولیش نانو
متشکرم
موفق و پیروز باشید
(08-26-2012 01:21 AM)kazemmansouri نوشته شده توسط: [ -> ]سلام در مورد کارواش بخار میتونبید اطلاعاتی به من بدید؟
همچنین پولیش نانو
متشکرم
موفق و پیروز باشید

با سلام
ایمیلتان را قرار دهید
(08-26-2012 02:50 AM)m_grate29 نوشته شده توسط: [ -> ]
(08-26-2012 01:21 AM)kazemmansouri نوشته شده توسط: [ -> ]سلام در مورد کارواش بخار میتونبید اطلاعاتی به من بدید؟
همچنین پولیش نانو
متشکرم
موفق و پیروز باشید

با سلام
ایمیلتان را قرار دهید

km6527@gmail.com

خوشحال میشم شرایط اعطای نمایندگی رو هم بدونم
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
لینک مرجع