سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه پايتخت (تهران و كرج)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
(10-04-2013 01:03 PM)karaj نوشته شده توسط: [ -> ]بچه های کرج بیاید یک جلسه حضوری ترتیب بدیم تا از ایده ها و فکر های هم بهرمند شویم.

هر هفته جلساتی برای بچه های کرج و تهران در دفتر راهکار برگزار می شه و ما می تونید با بچه ها همانگ کنید و تشریف بیارید
(10-04-2013 01:10 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]
(10-04-2013 01:03 PM)karaj نوشته شده توسط: [ -> ]بچه های کرج بیاید یک جلسه حضوری ترتیب بدیم تا از ایده ها و فکر های هم بهرمند شویم.

هر هفته جلساتی برای بچه های کرج و تهران در دفتر راهکار برگزار می شه و ما می تونید با بچه ها همانگ کنید و تشریف بیارید

ممنون از شما اگر لطف کنید هر وقت که جلسه برگزار می شود در این تایپیک اعلام بفرمایید تا ما هم بیایم
سلام
من كه اخر بي وقتي شديم، ولي هرروز به سايت سر مي زنم، بگين بيايم از نزديك صحبت كنيم بهتره
(10-04-2013 01:31 PM)محسن قلي زاده نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
من كه اخر بي وقتي شديم، ولي هرروز به سايت سر مي زنم، بگين بيايم از نزديك صحبت كنيم بهتره

شما برای هماهنگی این جلسات می تونید با شماره های آقای قربانیان یا آقای کاظمی تماس بگیرید تا از زمان جلسات حضوری کرج با خبر بشید
عزیزان تهرانی و کرجی:
اکثرا روز پنجشنبه ها عزیزان انجمن در دفتر راهکار جمع شده و در مورد ایده های خود صحبت میکنند. نیاز به هماهنگی و وقت قبلی نیست.
(10-04-2013 01:41 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]عزیزان تهرانی و کرجی:
اکثرا روز پنجشنبها عزیزان انجمن در دفتر راهکار جمع شده و در مورد ایده های خود صحبت میکنند. نیاز به هماهنگی و وقت قبلی نیست.

ممنون آقای قربانیان نمی دونستم از این پنج شنبه حتما میام!
(10-04-2013 01:47 PM)karaj نوشته شده توسط: [ -> ]
(10-04-2013 01:41 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]عزیزان تهرانی و کرجی:
اکثرا روز پنجشنبها عزیزان انجمن در دفتر راهکار جمع شده و در مورد ایده های خود صحبت میکنند. نیاز به هماهنگی و وقت قبلی نیست.

ممنون آقای قربانیان نمی دونستم از این پنج شنبه حتما میام!

مقدمت گلباران.10_004
متاسفانه من 5 شنبه هارو یونی هستم کاش یک روز دیگه بود.
سلام.

محمد هاشمی - جنت آباد
اسلامشهر
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
لینک مرجع