سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه پايتخت (تهران و كرج)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
سلام دوستان ^_^ منم ساقی غفاری هستم ..
کار فعلیم بازاریابی هست ولی تا دو سال دیگه... امیدوارم بتونم وارد تجارت شم..
ازین که بین شمام خوشحالم و امیدوارم همه پیشرفت کنیم
با سلام به اعضای محترم گروه
برای شکل گیری گروه جدید باید از یه جایی شروع کنیم که خوب دوست خوبمون زحمتشو کشید. من هم به عنوان عضو دیگری از همین گروه به همتون خیر مقدم میگم
مسعود از کرج
سلام دوستان.. لطفا کسانی که تو کار پخش هستن ( هر محصولی مواد غذایی ارایشی بهداشتی و .. ) یا میخوان وارد این کار بشن به من پیام بدند ممنون
سلام دوستان عزیز
من به مدت هشت سال، در زمینه سیستم های مدیریت کیفیت، IMS و تضمین کیفیت در صنعت خودرو فعالیت داشتم.
آماده همکاری و مشاوره در زمینه اخذ ISO جهت شرکتها
(04-25-2015 08:42 PM)saghi_gh نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان.. لطفا کسانی که تو کار پخش هستن ( هر محصولی مواد غذایی ارایشی بهداشتی و .. ) یا میخوان وارد این کار بشن به من پیام بدند ممنون
کار پخش

تهران مهرآباد
از دوستان تهرانی کسی در گروه فعالیت نداره؟؟؟؟؟!!!!!
تهراااااااااااااان نبوووووووووووووووووووود؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
(09-25-2015 10:59 PM)Amiraliamirali نوشته شده توسط: [ -> ]تهراااااااااااااان نبوووووووووووووووووووود؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

مارو که خودت در جریانی36
(09-26-2015 09:25 PM)alihemati نوشته شده توسط: [ -> ]
(09-25-2015 10:59 PM)Amiraliamirali نوشته شده توسط: [ -> ]تهراااااااااااااان نبوووووووووووووووووووود؟؟؟؟؟؟!!!!!!!

مارو که خودت در جریانی36
منم که در جریانی12_002
سلام من هم تهران هستم و تازه وارد .دارم مطالب قبلی رو مرور میکنم که البته خیلی هم جالب بوده تا اینجا. دوستان اگر گروه تهران فعاله خوشحال میشوم من هم در این گروه عضو باشم و در زمینه های مختلف تبادل نظر و همکاری داشته باشیم.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
لینک مرجع