صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
سلام.فائزه هستم از اسلامشهر.19سالمه
خیلی دوست دارم با افراد کارآفرین دوست شم و باهاشون حرف بزنم.
آیدی تلگرامم @faezejoonn
ایدی اینستاگرام @faezemohammadi77
بهم پیام بدید زیاد شدیم گروه بزنیم با هم در تماس باشیم.دوستای کارافرین بهتر همو میفهمن
سلام،
جذب حداقل 5 بازاریاب و فروشنده "پورسانتی" در تهران
از دوستان دانشجو در صورتی که برای "بازاریابی و فروش" در تهران متقاضی هستند برای بنده پیام بدید.
محصول مورد عرضه توسط بازاریاب:
1-پکیج رایگان اموزشی در زمینه موبایل(اولین آموزش در زمینه کاری موبایل)
+
2-یک یا دو اپلکیشن مورد نظر مشتری با قیمت مناسب
شرایط کار:
1-پورسانت 50 درصدی از فروش محصولات به هر تعداد که بازاریاب فروش داشته باشد.
2-نیمه وقت یا تمام وقت بر مبنای تایم آزاد بازاریاب
3-درآمد روزانه(چون بازاریاب خودش هزینه فروش رو اخذ میکنه در انتهای هر روز پورسانت خودش رو برمیداره تا خیالش راحت باشه)
در صورتی که برای کسب تجزیه بازاریابی و کار دانشجویی و حتی یک تجربه علمی-عملی در یک "استارت آپ جوان" آماده اید به بنده پیام بدید لطفا.
در صورت رد کردن رکورد فروش هم پاداش خوبی در نظر میگیرمHeart
شریک و همکار برای سایت فوتبال
بچه های تهرانی
تازگی روی یک سایت ورزشی کار می کنم و قالب ، اخبار بروز و لحظه ای ، جدول ورزشی تقریبا اماده است ....
اما برای ایجاد تیم و گروه پشتیبانی برای اداره سایت به دو یا سه شریک و همکار نیاز دارم تا بتوانیم امکانات سایت را افزایش بدهیم ( افزودن انجمن ورزشی، فروشگاه انلاین، بخش مقالات، گالری فیلم) و کارهای مانند نظارت بر سایت، نویسندگی، نظارت بر اخبار، درج ویدئو ها و ....
++ مخارج سایت را تقسیم می کنیم بر اساس توافق
++درامد های سایت را تقسیم می کنیم بر اساس توافق
اشنایی با وردپرس، کار با انجمن، اشنایی با ویرایش قالب و سئو کافی است برای شروع...
هر کسی علاقه و حوصله کار بلند مدت و کار تیمی را دارد بسم اله...
لینک سایت در امضاء
telegram: nz0007
سلام دوستان پارسا سراج هستم کارفرین در زمینه تولید سازهای سنتی اماده همکاری با انجمن و همینطور همکاری با نوازندگان سه تار
سلام دوستان پارسا سراج هستم کارفرین در زمینه تولید سازهای سنتی اماده همکاری با انجمن و همینطور همکاری با نوازندگان سه تار 09100195366
سلام دوستان پارسا سراج هستم کارافرین در زمینه تولید سازهای سنتی اماده همکاری با انجمن و همینطور همکاری با نوازندگان سه تار 09100195366
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13