سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نمایندگان انجمن در شهرها
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
سلام برای دامغان من هستم.شرکتی تعاونی بنام کارآفرین دارم که شاید بتونم کمک کنم
(01-03-2013 11:42 AM)مهندس فدائیان نوشته شده توسط: [ -> ]سلام برای دامغان من هستم.شرکتی تعاونی بنام کارآفرین دارم که شاید بتونم کمک کنم

مهندس جان زمینه کاری شرکت را برای آشنائی بیشتر توضیح دهید. ممنون.
(04-05-2012 11:15 AM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]اقاي كاظمي طرح خوبي هست

ولي باز سرمن بي كلاه ميمونه
فكرنكنم از كل خراسان شمالي كسي اينجا باشد

درهرصورت اگر كمكي براي ديگر گروه ها ازدستم برمياد در خدمتم

سلام داداشم قصه نخور خودم کنارتم.درست گلستانی ام اما به شما حسابی نزدیکم و 54 سال کارمندی رو بیشتر کنار شماها بودم/کدوم شهر هستید دوست من
طرح خوبیه .به نظرم هر چی از حالت مجازی بیاد بیرون بهتره
اقا کامیار در این مورد هر کمکی خواستی در استان زنجان روی بنده حساب کن در موقعیتی هستم که بتوانم کارهای مربوطه راانجام دهم
(01-05-2013 10:25 AM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]طرح خوبیه .به نظرم هر چی از حالت مجازی بیاد بیرون بهتره

خوشبختانه با تشکیل جلسات استانی و مسافرتها و عکسها و اسامی واقعی عزیزان و حتی شماره تماسها و کارهای مشترک انجام دادن , انجمن را بیشتر و بیشتر از حالت مجازی خارج کرده است.
(01-05-2013 10:25 AM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]طرح خوبیه .به نظرم هر چی از حالت مجازی بیاد بیرون بهتره

حبیب جان دیگه چطوری میخوایید از مجازی بودن خارج بشه؟
این همه صمیمیت و یکدلی
این همه پیمان ها و قرارداد هایی که بین اعضای دوست داشتنی بسته میشه
تماس های تلفنی
مسافرت های استانی
جلسات هفتگی، ماهانه و.....
این اعتماد هایی که به وجود اومده
و.............
این ها همه گویای این نیست که دیگر این سایت تنها یک محیط مجازی نیست؟

فقط تنها موردی که باقی مونده
باید عید خونه آقای کاظمی عزیز و آقای قربانیان و آقای شهراسبی برای عید دیدنی بریم Yosef.gif
دیگه کامل کامل میشه Yosef.gif
12_002
و این گونه است که هر اصفهانی در هر موردی حتی شیر کردن تجربیات و قانع کردن افراد هم در کلماتش گزینه ای برای باز کردن چتر پیدا می کنه Smile Smile
(03-12-2013 12:58 AM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: [ -> ]فقط تنها موردی که باقی مونده
باید عید خونه آقای کاظمی عزیز و آقای قربانیان و آقای شهراسبی برای عید دیدنی بریم Yosef.gif
دیگه کامل کامل میشه Yosef.gif
12_002

به نکته زیبایی اشاره کردی.Yosef.gif
اینطوری واقعا از حالت مجازی دیگه در میایم و به معنای احدیت یک خانواده خواهیم رسیدYosef.gif
ضرورت تشکیل صنوقهای استانی :
از مزایای اصلی صندوق این است که میتوان از طریق صندوقها ( به شکل صندوق به صندوق ) کالا خریداری کرد و سود حاصله را بین اعضاء تقسیم نمود ، مزیت دیگر صندوق اعتمادی است که بین صندقهای استانی به وجود می اید ، همچنین هر کدام ازاعضاء صندوق می توانند از اعتبار صندوق استفاده نموده و کالا یا کالاهایی را خریداری کرده و پس از فروش سود
حاصله را بین اعضاء تقسیم نماید ، با توجه به اینکه صندوق هر استانی در حقیقت پشتوانه و اعتباری برای اعضاء آن استان میباشد و مبادلات با استفاده از اعتبار صندوق آسانتر میشود پس بهتر است که این صندقهای استانی در همه استانها هرچه تشکیل گردد ، و برای دارندگان کالا نیز بهترین فرصت است که با صندقهای استانی وارد معامله گردند ، انشاءالله بزودی
شاهد رشد این مجتمع اقتصادی مجازی و توسعه آن در دنیای واقعی باشیم .
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
لینک مرجع