سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: نمایندگان انجمن در شهرها
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
(05-02-2012 01:42 AM)arash67 نوشته شده توسط: [ -> ]جناب کاظمی عزیز آیا هنوز این طرح را دنبال می کنید
اگر امکان دارد دقیقتر بفرمایید چه انتظاراتی از نماینده شهرها دارید تا اگر در توانم بود نماینده مشهد را عهده دار شوم

بله آرش جان، حتما
اما فعلا باید دید که دوستان تا چه میزان علاقمند و دارای توانایی هستند تا برنامه ها برای شهرستان ها تعریف شود.
چقدر خوب که از همه شهرها عضو داریم احساس خرسندی به انسان میده
(05-02-2012 08:18 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]
(05-02-2012 01:42 AM)arash67 نوشته شده توسط: [ -> ]
بله آرش جان، حتما
اما فعلا باید دید که دوستان تا چه میزان علاقمند و دارای توانایی هستند تا برنامه ها برای شهرستان ها تعریف شود.
با سلام.
منم آمادگی خودم را اعلام می دارم.خوزستان.شهرستان دزفول
فقط از کجا بدونیم که دوستان انجمن کجایین؟
(05-02-2012 09:44 PM)ajand.pc نوشته شده توسط: [ -> ]
(05-02-2012 08:18 AM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]
(05-02-2012 01:42 AM)arash67 نوشته شده توسط: [ -> ]
بله آرش جان، حتما
با سلام.
منم آمادگی خودم را اعلام می دارم.خوزستان.شهرستان دزفول
فقط از کجا بدونیم که دوستان انجمن کجایین؟

سلام دوست من
لطفا گروه شهر خود را برای مراجعه دوستان آن شهر در زیر انجمن زیر با ایجاد یک تاپیک، معرفی کنید و از عزیزان شهرخود دعوت کنید.
http://forum.unc-co.ir/forumdisplay.php?fid=131
مانند "گروه بندرعباسی های انجمن" :
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=2514
این طرح خیلی عالیه ممنون از آقای کاظمی عزیزShy
من توی نمایندگان شهرها اسمی از مشهد ندیدم و خیلی ناراحت کنندس که تو شهر به این بزرگی آدمایی که واقعا ایده ها و طرح های خوبی دارن نتونن با هم و کنار هم به هدفاشون برسن.
بنظر من کار گروهی اگه واقعا با صداقت و تلاش همراه باشه چندین برابر کار فردی جواب میده چون آدم با دیدن تلاش هم گروهی هاش انرژی مضاعف میگیره و علاوه بر این امکان خلق ایده هم خیلی بیشتر میشه و کلی مزایای دیگهShy
بارها شده هر کدوم طرحی تو ذهنمون اومده که قدرت عملی کردنشو نداشتیم که اگه اینجور وقتا یه گروه کاملا مطمئن و با انگیزه کنارمون داشتیم قطعا خیلی ازین ایده ها به عمل می پیوست.
امیدوارم این طرح عملی بشهRolleyes
(04-05-2012 01:25 PM)کامیار کاظمی نوشته شده توسط: [ -> ]بله جناب قربانیان درست می فرمایید اما می توان از راه حل هایی استفاده کرد.
برای مثال استفاده از خانه های کارافرینی و آموزشگاه ها و مراکز خاص آموزشی و حتی دانشگاه ها
فعلا چون بصورت آزمایشی می خواهیم این کار انجام شود، تاجزئیات کار مشخص و میزان استقبال سنجیده شود تا بعد که بصورت تخصصی بر روی آن تمرکز کنیم.

آقای کاظمی با سپاس از شما من برای گلستان اعلام آمادگی میکنم
باسلام
من خیلی وقت بود اینترنت نداشتم بالاخره اومدم از همشهریان تبریز اگر کسی هست میتوانیم هماهنگ شویم البته من از نظر فکری میتوانم همکاری کنم ودر حال حاضر خیلی وقت آزاد ندارم
آقا سلام
شیراز شیراز
منم شیراز هستم.البته دقیقتر بگم شهرستان فراشبند (165 کیلومتر به سمت جنوب شیراز).
سلام جناب کاظمی
بنده دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی صنایع دانشگاه خواجه نصیر هستم و از شهرستان بیرجند افتخار همکاری با عزیزان در این انجمن و سایت رو دارم.
برای شهر بیرجند هر کار و خدمتی از دستم بربیاد انجام میدم
اینم عنوان کنم که سابقه زیاد و طولانی در اینجورکارها توی دانشگاه و بیرجند دارم
شماره تماسمم میذارم
09155614668
Best Regards
Morteza Jafari
salam
من از استان گلستان شهر گرگان هستم و آماده همکاری هستم. شماره تماس من 09118679360
عبدالحکیم بایی
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7
لینک مرجع