04-05-2012, 03:57 PM
04-05-2012, 05:50 PM
(04-05-2012 01:12 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]هر تجمعی احتیاج به مجوز دارد ! حتی تجمع های دوستانه . در بالا هم عرض نمودم ابتدا به صورت دوستانه نه رسمی .(04-05-2012 12:59 PM)mjdehghani نوشته شده توسط: [ -> ]انشالله که جواب می دهد . ابتدا به صورت تشکل دوستانه و بعد جدی ، اینجوری تو ابتدای کار مجوز نمی خواد و در ضمن مشکلات و نواقص هم عیان میشه .
اولین حرکت در جهت فعالیت عملی انجمن
آقای دهقانی عزیز , هر تجمعی برای مشاوره و تشکیل جلسات و کلاس خصوصا در شهرستانها نیاز به مجوز دارد.
در جلسه حضوری روز جمعه در رابطه با این موضوع صحبت خواهد شد.
04-05-2012, 09:58 PM
باسلام.گیلانی های خوشتیپ بیان اینور.ما هم در خدمت هم گیلانی ها و هم انجمنی ها هستیم .موفق باشید.
04-05-2012, 10:43 PM
انشااله در جلسه حضوری فردا حسابی در مورد این موضوع بحث میشه و جزئیات کار در نظر گرفته میشه و نواقص کار گرفته میشه تا به امید خدا این طرح در استان ها اجراء بشه تا موقعی که دوستان در جلسات حضوری شرکت نداشته باشند نمیتوانند به همدیگر اعتماد کرده و قرار داد های همکاری ببندند امیدوارم ارتباط ها از حالت مجازی به حالت حضوری تبدیل بشه تا فرصتی باشه برای آشنائی بیشتر دوستان و شروع فعالیت های تجاری بزرگ
04-06-2012, 05:09 PM
بنده هم از گيلان آمادگي خود را اعلان ميكنم
04-07-2012, 02:40 AM
یه پیشنهاد خدمت دوستان عزیز
با توجه به گفته ها تو بعضی از استانها تعداد محدودی عضو انجمن هستند یا اینکه تعدادشون یک نفر یا بیشتر باشه
با توجه به این که این ایده برای یه کار گروهی مطرح شده و مسولیت از عهده یه نفر خارجه برای اینکه این ایده رنگ حقیقت به خود بگیره و تعداد اعضا به حدنصاب برسه و
همه اعضا تو هر نقطه ای از کشور که ساکن هستند بتونند مشارکت داشته باشند میشه از چند استان همجوار یه گروه تشکیل داد و گروه بندی منطقه ای
انجام داد به اینصورت که از چهار منطقه شمال و جنوب و شرق وغرب تشکیل بشه و تو مناطقی که مشکل کمبود نفر داریم بشه از وجود داوطلبینی که مشتاق
به فعالیت هستند استفاده کرد .
مزیت این پیشنهاد اینه که مسافت ها بین استانهای همجوار کوتاهه و از نظر اجتماعی وفرهنگی و بخش های سرمایه گذاری شباهت هایی وجود داره
و کسانی هم که مشتاق به فعالیت هستند بدلیل کمبود نفر از ادامه فعالبت باز نمیمونند و کلانشهرها هم که با همچین مشکلی مواجه نیستند شامل این
طرح نمی شوند .
بعنوان یکی از تازه واردها اگر پیشنهادم کم وکاستی داشت به بزرگواری خودتون ببخشید فقط خواستم ماهم مثل بقیه اعضا که تو کلانشهر ها هستند
و مشکل کمبود نفر ندارن بتونیم مشارکت داشته باشیم .
با توجه به گفته ها تو بعضی از استانها تعداد محدودی عضو انجمن هستند یا اینکه تعدادشون یک نفر یا بیشتر باشه
با توجه به این که این ایده برای یه کار گروهی مطرح شده و مسولیت از عهده یه نفر خارجه برای اینکه این ایده رنگ حقیقت به خود بگیره و تعداد اعضا به حدنصاب برسه و
همه اعضا تو هر نقطه ای از کشور که ساکن هستند بتونند مشارکت داشته باشند میشه از چند استان همجوار یه گروه تشکیل داد و گروه بندی منطقه ای
انجام داد به اینصورت که از چهار منطقه شمال و جنوب و شرق وغرب تشکیل بشه و تو مناطقی که مشکل کمبود نفر داریم بشه از وجود داوطلبینی که مشتاق
به فعالیت هستند استفاده کرد .
مزیت این پیشنهاد اینه که مسافت ها بین استانهای همجوار کوتاهه و از نظر اجتماعی وفرهنگی و بخش های سرمایه گذاری شباهت هایی وجود داره
و کسانی هم که مشتاق به فعالیت هستند بدلیل کمبود نفر از ادامه فعالبت باز نمیمونند و کلانشهرها هم که با همچین مشکلی مواجه نیستند شامل این
طرح نمی شوند .
بعنوان یکی از تازه واردها اگر پیشنهادم کم وکاستی داشت به بزرگواری خودتون ببخشید فقط خواستم ماهم مثل بقیه اعضا که تو کلانشهر ها هستند
و مشکل کمبود نفر ندارن بتونیم مشارکت داشته باشیم .
04-07-2012, 07:48 AM
یک تاپیکی بود که خیلی از بچه ها در اونجا به شهر محل زندگیشون اشاره کرده بودن.ما میتونیم به هر کدوم یه ایمیل بزنیم تا دوباره جذب بشن
04-07-2012, 11:00 AM
بنده براي يزد درخدمتم
04-08-2012, 07:32 AM
سلام کامیار عزیز
من با انجمن از طریق خوندن ماهنامه شما آشنا شدم.
خودم کرمانی هستم.اما بندرعباس رو برای زندگی انتخاب کردم.
خوشحال می شم بتونم در بندرعباس به عنوان نماینده انجمن فعالیت داشته باشم
من با انجمن از طریق خوندن ماهنامه شما آشنا شدم.
خودم کرمانی هستم.اما بندرعباس رو برای زندگی انتخاب کردم.
خوشحال می شم بتونم در بندرعباس به عنوان نماینده انجمن فعالیت داشته باشم
05-02-2012, 01:42 AM
جناب کاظمی عزیز آیا هنوز این طرح را دنبال می کنید
اگر امکان دارد دقیقتر بفرمایید چه انتظاراتی از نماینده شهرها دارید تا اگر در توانم بود نماینده مشهد را عهده دار شوم
اگر امکان دارد دقیقتر بفرمایید چه انتظاراتی از نماینده شهرها دارید تا اگر در توانم بود نماینده مشهد را عهده دار شوم