سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: اولین سودهائی که در فعالیتهامون داشتیم
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
saieed نوشته شده توسط:
دوستان بیشتر از راه شریف دلالی سود کردن درسته؟

دوست عزیز،پدر پیامبر اسلام به چه کاری مشغول بوده اند؟A00 (57)

--------------------------------------------------------------------------------------------
واقعا تاپیک جالبیه

اولین سود من 1 ریال(5تا لواشک میشدA00 (13)) در قبال ماساژ دادن پدرم بود!!!10_003
یادش بخیر فکر کنم 5-6 سالگیم بود

بین سن 12 تا 15 سالگی تمام وسایل برقی و مکانیکی خونه خودمون رو نصف قیمت بازار تعمیر میکردم(دستمزدش برام خیلی شیرین بود)

18 سالگی اولین تجربه کارم ،که برق کشی ساختمان بود(تقریبا 9 سال پیش نزدک 200 تومانی دستمزدم بودA00 (17))

تمام پولهای دستمزدم رو ابزار آلات میخریدم و هنوزم دارمشون12_002
سلام ، من هم اولین درآمدم از مغازه خودم سود صد هزار تومان بود که از فروش کامپیوتر بود . قبلش هم درامد داشتم ولی این اولین کاری بود که مالکش خودم بودم و واسه کسی کار نمیکردم .
من از درامد جدید بگم.دوستان این تبلیغ نیس اما چون فکر نمیکردم پول بدن شوکه شدم.سایت کلیکی توباکس 50 تومن بهم داد البته بعد 3 ماه.خب از هیچ چی بهتره
اولین سودی که من کردم برمیگرده به 12 سالگی ام که دو روز کارگری کردم و 10/000 تومان پول در اوردم که رفتم باهاش یه دونه ماشین بیسیم خریدم12_00210_004
اولین سودم رو توی سن کم با جمع کردن نونای مونده تو خونه و فروششون
بدست می اوردم یا برای همسایه های پیرمرد و پیرزن صبح زود میرفتم نون میخریدم
و بعضا یه پولی میگرفتم و یادمه که پخش کننده ترقه های چارشنبه سوری محلمون و مدرسمون بودم و خیلی شیطنت های دیگه برای پول سازی
ساخت اتوران و 35بازی پرتابل برای فروشگاه اسباب بازی،چون رفیق بود فقط 100.000 گرفتم.
یادش بخیر پنجم دبستان که بودم یه کتابخونه کوچیک توی خونه ایجاد کردم... استارتش با کتابای خودم بود... بچه های همسایه ها و آشناها با پرداخت حق عضویت و یا اهدای کتاب می تونستند از کتابا استفاده کنن...
احساس رضایت
اولین سود زندگیم اسفند 91 بود، تو 2 روز 50 هزار تومن... طراحی با فتوشاپ

خیلی برام خوشایند بود ....
اولین سودم مربوط به بچگیام می شد، پول خردای بابام رو می گرفتم، پول خردای خودم رو هم جمع می کردم بعد مثلا وقتی می شد 1500 می بردم می دادم به بابام می گفتم یه 2000 تومنی بهم بده10_00312_002
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
لینک مرجع