صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12
(04-26-2012 09:24 PM)دولتمند آنی نوشته شده توسط: [ -> ]یادمه مدرسه نمیرفتم صابون و شامپو کوچولو (مسافرتی) خریدمو تو فامیل فروختم
چون بچه هم بودم دلشون می سوخت خوب میخریدن ازم یادم نیست چند میخریدم
و میفروختم فقط ده تومنمی بیست تومنی های قلنبه ی تو جیبم یادمه
یادش بخیر
الانم دوست دارم بیزینس کنم اما کارمندی دستو بالمو بسته ولی روز TAKE OFF نزدیکه
امان از کارمندی که دست و بال منم بسته.ولی ایشالله اینجوری نمیمونم.یه کارایی دارم میکنم.
اولین سود من :شاید 8 9 سالم بود از چوب بستنی یک چاقو فشاری ساختم فروختم 1 تومن بعدش 5 ریال هم گرفتم تعمیرش کردم حدود 26 و27 سال یش بود الان یادم می افته خندم می گیره
(04-03-2012 08:06 PM)sokoot نوشته شده توسط: [ -> ]سال 80 دنبال یه کاری بودم که با سرمایه حداکثر 500 تومان حداقل ماهی 500 تومان سود داشته باشه که هر کس می شنید کلی بهم می خندید و می گفتن اگه گیر اوردی ما هم شریک ولی سال 81 تونستم یک همچین کاری رو راه بندازم و سود اون کار برام تبدیل به سرمایه نسبتا خوبی شد.
سلام ، میتونم بپرسم اون کارتون چی بود
اولین سود من 6 سالم بود میرفتم بستنی می آوردم و میفروختم یادمه که یه بار اهل محل جمع بودند و وقتی من وارد محله شدم همه بستنی هارو خریدند خیلییییییی ذوق کرده بودم تا شب نفهمیدم پول چی شد .
یه بار هم همه اسباب بازی هایی که داشتم رو برداشتم باهاشون شانسی درست کردم فروختم خیلی حال داد بعد از ظهر شروع کردم در عرض 2 ساعت همشون فروش رفت.
الان بیش از چهار سال و خورده ای هست در نتم بعد از شش ماه الان دارم حدود سه سال و خورده ای همش سود می کنم
از 10 هزار تومان بگیر تا 700 هزار تومان
و در این مدت اینترنتم هیچی تا الان خرج نکردم یعنی بدون سرمایه وارد شدم .
سلام
من در 18 سالگی شروع به فروش اینترنتی(تجارت الکترونیک)کردم
اولین سودی که داشتم 13000 تومن بود و خیلی خوشحال بودم .ولی بعدا افزایش پیدا کرد حتی یک روز 200000 تومن از فروش عمده یکی از محصولاتم درآمد داشتم.
حدودا 5 سالم بود یادم میاد مدرسه نمیرفتم.رفتیم یک باغ آلوچه کمی آلوچه چیدیم .با برادرم اومدیم تو کوچه داد میزدیم آلوچه میفروشیم.

.بچه همسایه ازمون خرید .اما مامانم گفت باید پولشو پس بدید شما با هم دوستید

.اینطوری بود که اولین سودم از دست رفت

اولین سود من در 19 سالگی از نوشتن یک برنامه حسابداری برای یک شرکت کاشی و سرامیک بود 80،000 تومان گرفتم.

(07-16-2012 08:32 PM)alicpu نوشته شده توسط: [ -> ]الان بیش از چهار سال و خورده ای هست در نتم بعد از شش ماه الان دارم حدود سه سال و خورده ای همش سود می کنم
از 10 هزار تومان بگیر تا 700 هزار تومان
و در این مدت اینترنتم هیچی تا الان خرج نکردم یعنی بدون سرمایه وارد شدم .
چطوری دوست عزیز
ما هم نتی هستیم ولی یاد نداریم به ما هم بگو
من یادمه چند سال پیش میخواسم یه مغزه سی دی فروشی راه بندازم اصلا سرمایه نداشتم بابام گفت برو راه بنداز من یه ملیون بهت میدم رفتم و این کارو کردم اما بابام پولی بهم نداد در واقع اصلا به پولش احتیاجی نشد و من با چک مغازه رو راه انداختم و تو یه سال هفت ملیونی درامد داشتم میخوام بگم ادم نباید از کمی سرمایه بترسه مهم اینه که بخوای
نیرویی قدرتمند تر از الکتریسیته و مغناتیس در جهان وجود دارد و آن نیروی اراده انسان است ( آلبرت انیشتن)
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12