صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
مرسي از دوستان بابت همكاري.
مسیح جان رفته رفته هنرهای خودتو رو میکنی چه خوب
اتفاقا دو سه ماه قبل با یک تولید کننده در تهران در این باره صحبت کردم که گفت نمونه این تابلو ها برای بازاریابی در یک کیف تولید شده که 950000 تومنه و برای بازاریابی نیازه و من چون نمیخواستم این پولو بدم منصرف شدم این روزها توی تبریز هم این تابلوها زیاد شده
لطفی جان اگه علاقه مندی استارت کارو بزن من برات ی نمونه مجانی میفرستم خوبه؟
ضمن تبریک برای موفقیتت در این کار , لطفا در صورت امکان عکس و مشخصات کامل را در سایت منعکس تا عزیزان بتوانند روی این حرکت خوب فعالیت داشته باشند. موفقتر باشی.
LED ، حرکت خوبیه . ولی از نور مستقیمی که داره میشه استفاده کرد . روی کیت 15 تا LED گذاشتم و روی یک تکه چوب ، اسم فروشگاه خودم درآوردم .اگر منبع نور رو از پشت به این چوب بتابونی . روی دیوار حک میشه . هنوز تستش نکردم ولی به احتمال 90 درصد جواب میده .
من منتظر استقبال دوستان هستم.اگر دوستان مصمم به همکاری باشند حتما آلبوم محصولات و مشخصات دقیق اعلام میشه
(12-20-2011 08:03 PM)mhe نوشته شده توسط: [ -> ]من منتظر استقبال دوستان هستم.اگر دوستان مصمم به همکاری باشند حتما آلبوم محصولات و مشخصات دقیق اعلام میشه
سلام
لطفاً اطلاعات لازم رو برای من ارسال کنید
نیاز به کارگاه هم داره؟
الان 2 تا اتاق 12-13 متری کنار هم خالی دارم که ورودی جداگانه داره دنبال کاری هستم که از این 2تا اتاق درآمدزایی کنم
قيمت و نحوه كار به صورت خصوصي براي دوستان ارسال شد
(12-20-2011 05:51 PM)mhe نوشته شده توسط: [ -> ]لطفی جان اگه علاقه مندی استارت کارو بزن من برات ی نمونه مجانی میفرستم خوبه؟
مسیح جان متشکرم فردا حتما باهات تماس میگیرم
سلام دوست عزيز
من در بيرجند هستم ميخواستم اطلاعات كاملي براي تابلوهاي شما داشته باشم تا بتونم كار رو شروع كنم ايميل من هم همين نام كاربري منه توي ياهو لطفا اطلاعات كامل ارسال كن شماره تماس من 09354457620 ضمنا من سايت وفروش پنل ارسال پيامك دارم كه اين ميتونه برام كمك كنه ودر زمينه تبليغات فعاليت ميكنم
تشكرمحمد
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10