سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: واقعا درآمد ميخواهي؟؟؟يك پيشنهاد دوستانه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
سلام به همه دوستان استقبال خوبي از اين طرح شد و كم كم داره هسته اوليه نمايندگان شكل ميگيره.به زودي يك سايت هم جهت ارتباط بهتر با نمايندگان ايجاد ميشود.فقز دوستان لطف كنند مدارك را هر چه سريعتر ارسال نمايند تا اقدامات بعدي صورت بگيرد
خیلی خوب است.
با انرژی پیش بروید.
حتما موفق خواهید شد.
[تصویر: a22c0c0a4515.gif]
[تصویر: 06f52e9102a8.gif]
[تصویر: 2915ad0d57ca.gif]
[تصویر: 9a8f4af85454.gif]

[تصویر: 5422afb467e9.gif]
عزیزانی که اعتماد بنفس زیادی دارند , حتما برای این طرح که واقعا درآمدزا است اقدام به اخد نمایندگی و بازاریابی نمایند.
دوستان وبلاگ ويژه هم ساخته شد.البته اگر ادمين جان خلاف قوانين است حذف نماييد.

http://tabloled.persianblog.ir/
خبر خوش اينكه كاتالوگ معرفي محصول هم آماده شد دوستاني كه علاقه مند به بازاريابي واخذ نمايندگي هستند لطفا ايميل بزارند تا برايشان بفرستم.موفق باشيد
تمامي دوستاني كه اعلان آمادگي كرده بودند برايشان ارسال شد.دوستان به اميد خدا شروع به فعاليت كنيد.از دوستان كس ديگه اي هم اگه هست بنده در خدمتم
(12-29-2011 03:46 PM)mhe نوشته شده توسط: [ -> ]تمامي دوستاني كه اعلان آمادگي كرده بودند برايشان ارسال شد.دوستان به اميد خدا شروع به فعاليت كنيد.از دوستان كس ديگه اي هم اگه هست بنده در خدمتم

با سلام لطفا برای من هم ارسال کنید
استقبال خيلي خوبي انجام شده.تعداد دوستان متقاضي هم خوشبختانه زياده.دوستاني كه مصمم به كار هستند لطفا شروع به معرفي و بازاريابي كنيد.اگر اولين در شهر خودتون باشيد صد در صد تضمين ميكنم كه موفق خواهيد شد.اين يك كاره نيمه وقته ولي درآمدش براي شما از يك كاره تمام وقت بيشتره.انشالا يك ديدار حضوري هم با همه نماينده هاي عزيز داشته باشيم.دوستان لطفا هر كسي كه اقدام به فعاليت كرده اعلام كنه.موفق باشيد
با سلام و خسته نباشید دوست عزیز اگه کاتالوگی دارید در اختیار ما بگذارید
09188433109
سلام مهندس
من هستم
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
لینک مرجع