سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: واقعا درآمد ميخواهي؟؟؟يك پيشنهاد دوستانه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آفرین به اقای مهندس مسیح
همان طور که گفتم، با کمی صبر و انرژی خوبتان، نتایج شگفت انگیز خواهد بود.
همیشه موفق باشید.
(12-31-2011 05:07 PM)homer نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام و خسته نباشید دوست عزیز اگه کاتالوگی دارید در اختیار ما بگذارید
09188433109
سلام مهندس
من هستم

سلام دوست عزیز لطفا ایمیلتان را ارسال نمایید تا در اسرع وقت توضیحات و بروشور برایتان ارسال شود
سلام، لطف کنید برای منم بفرستید
ehsan68_m@yahoo.com
سلام مهندس جان ميشه برام يك نمونه بفرستي تا براي ارائه به مشتري نشون بدم واينم بگم در بيرجند هنوز جايي تابلو ال اي دي نديدم وفقط نئون هستش
ممنون
در صدد آماده کردن یک نمونه کوچک هستم انشالا به زودی اعلام میکنم
با سلام و خسته نباشید دوست عزیز اگه کاتالوگی دارید در اختیار ما بگذارید
اینم ایمیل من b.shatel@gmail.com
سلام به تمامی دوستان عزیز من هم طرح فروش پستی زعفران را راه اندازی کردم دوستانی که تمایل دارند با ما همکاری نمایند با شماره 09396271060 تماس بگیرند
سلام
دوست عزیز اگه کاتالوگ یا بروشویی دارید در اختیار ما بگذارید
اگر اموزشش برای نصب ال دی ها و طریقه نصب انه به هم - طریقه بستن به مدار و نمونه نقشه مدارش رو بدی که چه بهتر
mrhm3@yahoo.com
(01-03-2012 11:17 PM)arad نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به تمامی دوستان عزیز من هم طرح فروش پستی زعفران را راه اندازی کردم دوستانی که تمایل دارند با ما همکاری نمایند با شماره 09396271060 تماس بگیرند
لطفا تایپیکی جداگانه برای این حرکت ایجاد نمائید. ممنون.
(01-04-2012 12:10 AM)mrhm نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
دوست عزیز اگه کاتالوگ یا بروشویی دارید در اختیار ما بگذارید
اگر اموزشش برای نصب ال دی ها و طریقه نصب انه به هم - طریقه بستن به مدار و نمونه نقشه مدارش رو بدی که چه بهتر
mrhm3@yahoo.com

دوست عزيز امر ديگه اي نداريد؟مايليد كليد شركت را تقديم كنم؟ببخشيد ولي من سودي براي اعضا در نظر گرفتم كه اگرم بخواهند بسازند براشون نصرفه.به خدا سودي كه گيرم مياد كمتر از سودي است كه به نماينده ميدهم(اگر خواستيد براتون شرح ميدم).ولي اين صحبت شما يكم بي مهري است.من چندين سال وقت و سرمايه گذاشتم.ميدونيد چقدر هزينه تا حالا صرف طراحي شده است؟اين صحبت شما مثل اين ميمونه كه زنگ بزني به شركت توليد كننه نرم افزار بگي لطفا ي نرم افزار با كركش برام بفرستيد.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
لینک مرجع