سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: واقعا درآمد ميخواهي؟؟؟يك پيشنهاد دوستانه
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
آقا من هم مایل به همکاری و مشارکتم
اراک هستم
emad.khoda@yahoo.com
(04-10-2012 04:22 PM)YashaR1989 نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون
راستش من 2 تا اتاق خالی و 1 کارگاه (بدون استفاده تو شرق تهران) دارم
اگر بتونم یه تابلوی درست و حسابی درست کنم یه مدت برم توی این کار
چون جدیداً خیلی از مغازه ها رو دیدم که از این تابلو ها استفاده میکنن

ياشار جان اگر مايل باشي من ميتونم باهات شريك بشم.چون قراره از 2.2.91 بيام تهران.مكان از تو.براي بازار يابي هم چندتا بازار ياب ميگيريم تهيه قطعات و فن و تخصص و طراحي و...از من.فقط اگه واقعا ميتوني و پيگير كار هستي بسم الله.اين كار كار سختيه ولي پول سازه طوري نباشه كه الان بگي آره بعد منصرف بشي..فكراتو بكن اگه خواستي من در خدمتم.باهام تماس بگير تا شرايطم را خدمتت عرض كنم.

09364455049
بنده هم سمت شرق تهران هستم در صورت لزوم حاضر به همکاری هستم
با عرض سلام ...

من هم از پارسیان استان هرمزگان هستم ... لطفا مختصر توضیحات رو به ایمیلم بفرستید .

adnanunited2010@yahoo.com
(04-11-2012 04:46 PM)mhe نوشته شده توسط: [ -> ]
(04-10-2012 04:22 PM)YashaR1989 نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون
راستش من 2 تا اتاق خالی و 1 کارگاه (بدون استفاده تو شرق تهران) دارم
اگر بتونم یه تابلوی درست و حسابی درست کنم یه مدت برم توی این کار
چون جدیداً خیلی از مغازه ها رو دیدم که از این تابلو ها استفاده میکنن

ياشار جان اگر مايل باشي من ميتونم باهات شريك بشم.چون قراره از 2.2.91 بيام تهران.مكان از تو.براي بازار يابي هم چندتا بازار ياب ميگيريم تهيه قطعات و فن و تخصص و طراحي و...از من.فقط اگه واقعا ميتوني و پيگير كار هستي بسم الله.اين كار كار سختيه ولي پول سازه طوري نباشه كه الان بگي آره بعد منصرف بشي..فكراتو بكن اگه خواستي من در خدمتم.باهام تماس بگير تا شرايطم را خدمتت عرض كنم.

09364455049

سلام
راستش سوءتفاهم نشه من قبلاً یه کار شراکتی داشتم که به دلایل عمده به هم خورد به همین خاطر از همون موقع بیشتر نظرم روی اینه که تنها کار کنم
من شنبه ها و یکشنبه ها دانشگاه آمل کلاس دارم و از دوشنبه تا جمعه بیکارم دنبال کاری میگردم که تو این مدت از هفته انجامش بدم ، آموزش این کار رو هم به خاطر همین ازشما پرسیدم

شما شرایط کاری خودتو برای من پی ام کن من بالا و پایین کنم ببینم چی میشه
شرمنده اگر رک حرف میزنم ناراحت نشو قصد بی احترامی ندارم
راستی من هم در تبلیغات هستم هم رشته اصلیم برق ساختمان بوده وبرای نصب میتونم کمک باشم
سلام بنده از اردبیل هم آمادگی خودمو اعلام میکنم
من میخواهم بسته بندی محصولات را شروع کنم راهنماییم کنید از کجا شروع کنم در ضمن می خوام از صفر شروع کنم ایا از نظر شما یک رویاست فقط یا می توان عملی کرد
(04-12-2012 01:30 PM)carna نوشته شده توسط: [ -> ]من میخواهم بسته بندی محصولات را شروع کنم راهنماییم کنید از کجا شروع کنم در ضمن می خوام از صفر شروع کنم ایا از نظر شما یک رویاست فقط یا می توان عملی کرد

محمد جان همان طور که عرض کردم، لطفا در تایپکی که مربوط به موضوع بحث شما است مطلب را دنبال بفرمائید تا بهتر جواب بگیرید و اختلالی در بحث ها ایجاد نشود.

گویا این تاپیک بحث شما است :

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=2545
(04-12-2012 01:30 PM)carna نوشته شده توسط: [ -> ]من میخواهم بسته بندی محصولات را شروع کنم راهنماییم کنید از کجا شروع کنم در ضمن می خوام از صفر شروع کنم ایا از نظر شما یک رویاست فقط یا می توان عملی کرد

محمد جان بهتره درقسمت بسته بندی که خودتان ایجاد کردی پیگیر بشی و میتونی حتی تلفنی با آقا مهدی تماس بگیری مطمئنا راهش رو پیدا میکنی
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
لینک مرجع