سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک )
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
لیست کاربرانی که تاکنون اعلام آمادگی کرده اند:

1-مهدی 1 - اصفهان
2-sinap - قزوین
3-mohsen1988 - قم
4-hadi1987 - اردبیل
5-hotdvd - یزد
تا اینجا 5 نفر اعلام مشارکت کردیم ، چند نفری هم از قبل توی همین تاپیک و پی ام اعلام آمادگی کردن ، لطفا دوباره تایید کنند تا به امید خدا استارت اولیه را بزنیم
من هم برای اهواز در خدمتتونم.
(01-04-2015 11:55 AM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]
(01-04-2015 02:03 AM)سیدمهدی هاشمی نوشته شده توسط: [ -> ]یکی به نظر من یکی از همین طرح هایی رو که آقای دکتر جهانگیری دارن به صورت مشارکتی اجرا کنیم خیلی بهتر باشه.
من که با طرح کاشت گیاهان دارویی و غیر دارویی در پشت بام و د حیاط خانه و خلاصه در فضای بسیار کم موافقم تازه جالب اینه که خودشون هم با 50تا 100 درصد سود از شما میخرن و در صورت تمایل میتونید از طریق موسسه ی ایشون از صندوق مهر امام رضا علیه السلام وام دریافت کنید.
در صورت انجام چنین طرحی من هم مایل به همکاری و همیاری و سرمایه گذاری هستم.

دوست عزیز
اولا که دوستان به ایده مشخصی رسیدن و الان مشغول تحقیقات هستند تا انشاله پروژه رو تکمیل کنند.

دوما آقای جهانگیری کلاه برداری بیش نیستند که با طرح های سوخته و بدون استفاده و بدون مشتری فقط مشغول گرفتن پول های کلان از مردم هستند.
من وقتی تو همایش ایشون بودم.وقتی حرف از تولید همین جور محصولات افتاد.ایشون گفتند که شما یکبار این جنس (گیاه)رو تولید کنید و بفروشید.نارضایتی مردم هم براتون مهم نباشه.ما فقط میخوایم یه بار بفروشیم ....
اینطور صحبت کردن نشون میده که ایشون هیچ ارزشی برای مشتری قائل نیست.اون وقت شما چطور اعتماد میکنید که بیاید روی طرح های ایشون کار کنید.
خواهشا موضع هم نگیرید.

سلام ودرود
بله آقای جهانگیری طرح های سوخته داره
من در همایش هم شرکت کردم .متاسفانه وقتی کسی باهاش مشورت میکنه فقط هدفش پول هست ومهم نیست سر مشتری کلاه بره یا نره .توی همایشهاش هم میگه تا اونوقتی که مشتری بفهمه چی به چی هست شما بارتون رو بستید .
به نظرم اگه قرار باشه وجدان،انسانیت رو بذاری کنار و از اعتماد مشتری سوء استفاده کنی هر کسی هم میتونه این کار رو بکنه
متاسفانه اقای جهانگیری افتخار هم میکنند که آدم ... ( فرد نادرست ) بازی در بیاره
خیلی خیلی دوست داشتم که در این طرح شرکت کنم قبلا هم اعلام آمادرگی در خراسان جنوبی رو کرده بودم
اما افسوس که به دلیل برخی مشکلات فعلا نمیتونم .

امیدوارم دوستان عزیز پیروز بشن
که با امید به قادر متعال این امر میسر خواهد شد
سلام

من هم دوباره اعلام امادگی می کنم برای شیراز و بوشهر. چون مرتبا بین این دو شهر در سفرم ولی محل اصلی شیراز هستم.
انشاالله بتونیم موفق باشیم.
سلام تمام مطالب رو خوندم.واقعا به آقا مهدی باید احسنت بگم.پروژه خیلی خوبی رو انتخاب کردند.برای جمع حاضر که شاید برای اولین باره کار گروهی می خواهند انجام بدهند بهترین گزیته انتخاب شده.مراحل تولیدش جوریه که نیازی به احداث کارگاه نداره و سفارشی هست.یک قسمتهایی هم توسط خود اعضا میتونه تولید بشه.من رو هم اگه قابل بدونید برای استان آذربایجان شرقی اعلام آمادگی میکنم.
1- مهدی-1- اصفهان
2- sinap - قزوین
3- mohsen1988 - قم
4- hadi1987 - اردبیل
5- hotdvd - یزد
6- سیدمهدی هاشمی - اهواز
7- pari 1 - شیراز و بوشهر
8- ehsan573 - آذربایجان شرقی
سلام اگر امكان داشته باشه من هم اعلام آمادگي ميكنم براي مشاركت من تهران هستم
فقط يك پيشنهاد دارم اونم اينه كه چون تعداد كمي از اعضا اعلام آمادگي كردن،شايد موضوع جذاب نبوده،اگر موافق باشين چندتا موضوع اراعه بشه و به راي كگذاشته بشه،شايد مثلا توليد يك كالا ي مصرفي خانه بيشتر جذاب باشد و افراد بيشتري اعلام آمادگي كنند
با تشکر و سپاس از همه دوستانی که اعلام مشارکت کردند
خوب دوستان اینطور که به نظر می رسه به حد نصاب 10 نفر رسیدیم . هر چند با همین 10 نفر به نتیجه می رسیم ولی تجربه هم ثابت کرده تو اینجور پروژه ها ، وقتی کار یکم جدی تر می شه دوستانی که مردد بودن هم وارد می شن و به راحتی 20 نفر تکمیل می شیم. هر چه قدر تعدادمون بره بالا "البته تا یک حدی" فروش سریعتر می شه و راحت تر به چاپ دوم و سوم می رسیم.

امیر جان در مورد اینکه موضوعات دیگه به رای گذاشته بشه ، اگر تاپیک را مطالعه کنید می بینید که در زمینه های مختلف بحث صورت گرفته و تقریبا اکثر دوستان روی این گزینه ای که انتخاب شده نظر مثبتی داشتند. صمیمانه پیشنهادهای محصولات جدید و نو را می پذیریم ولی فکر کنم فعلا انرژیمون را بزاریم برای همین محصولی که انتخاب شده بهتر باشه.

افراد زیادی هم به من SMS و پی ام و ... دادند که برای پروژه های جدید بهشون خبر بدیم که در اسرع وقت انجام می دم ، از نظر من این پروژه از مرحله ثبت نام و طرح و ایده وارد مرحله عملی شد

دوستانی که جدیدا به انجمن پیوستن و یا از پروژه های قبلی انجمن آشنایی ندارند پیشنهاد می کنم تاپیک های زیر را مطالعه کنند تا بیشتر در جریان و روال کاری ما قرار بگیرن

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=10895&page=1
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=11663
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
لینک مرجع