(11-27-2014 12:01 AM)javad am نوشته شده توسط: [ -> ] (11-26-2014 08:02 AM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ]ایولا سینا جان ،
حالا ما می خواهیم یک پکیج درست کنیم ، که هم انگلیسی باشه و هم فارسی
چند تا دیسک آموزش تلفظ و نرم افزارهای آموزشی هم داشته باشه
جعبه شکیلی داشته باشه ، تعداد کارهاش هم 200 تا به بالا باشه ، دو رو یک طرف انگلیسی ، یک طرف فارسی
قیمت تمام شده برای خودمون خیلی عالی ، قیمتی هم که به فروشگاه ها پخش می کنیم خوب باشه و سود خوبی برای فروشگاه داشته باشه
با توجه به اینکه شما توی کار چاپ تجربه دارید طرح خوبیه.اما داش مهدی بنظر من اگر این طرح کلید خورد بهتره یه کم متنوع تر باشه بهتر یه چیزی که خلاقیت بچه ها را افزایش بده الان تقریبا همه بسته ها تو همین رنج هستند که چند تا کارته با نرم افزار یا کتاب.حالا باتوجه به اینکه بچه ها نیاز به یه چیز تنوع پذیر که کسل کننده نباشه دارند که بعد از مدتی زده نشن.حالا اگه یه مجموعه که با این اوصاف گفتم بشه طراحی کرد اگه قیمت بالاتر باشه بازم میشه فروش کرد بهشرط اینکه چیزی واسه گفتن داشته باشه.منم هر کاری از دستم بربیاد انجام میدم با ارزوی موفقیت واسه همه
با درود
البته این طرح هم هنوز در قالب پیشنهاد هست و در صورت تایید همه دوستان و نداشتن ایده مناسب تر می ریم دنبال کارهای تولید همین محصول .
خوب پیشنهاد مدون بدید که چی اضافه بشه یا چه چیزی تغییر بکنه
ممنون
(11-27-2014 12:38 AM)pooya 90 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام آقا مهدی
ایده ای رو که پ خ کردم رو مطالعه کردین؟؟
بله ، ایده تولید دمپایی خاصی که شما مد نظرتون هست هم خوبه ، همانطور که در پی ام عرض کردم ، هزینه های قالب سازی اولیه و تولید بعدی و قیمت بازار را زحمت بکشید دربیارید ، با اینکه بازار خاصی داره ولی این مورد هم جز معدود کارهایی هست که پتانسیل تولید و فروش مویرگی را داره

اساتید عزیز به بسته که در مورد کودکان است به جز آموزش اشیاء به فارسی و انگلیسی یک زبان دیگر مثل فرانسه (بعد زبان انگلیسی دومین زبان مورد علاقه جامعه است) یا آلمانی اضافه شود که متفاوت باشد به همراه تصاویری که برگرفته از کتاب نویسنده خارجی

است که توسط فردی ترجمه شده که بیشتر هدف آن تقویت هوش وخلاقیت نوزادن از سه ماه است
دوستان الان دیگه همه میلیاردر شدید رفت دیگه :|
یا شاید از پول درآوردن بدتون میاد!!!
چرا کسی نظری نمیده؟ پیشنهادی ؟ انتقادی؟ ایده ای؟
متاسفانه همه ی ما دنبال لقمه ی آماده هستیم
حرکتی زیبایی رو آقا مهدی عزیز شروع کردند.
دوستان در بررسی طرح ها همکاری کنید، ایده بدید.
بسم ا...
زمان که می گذره ، نسبت به طرح کودک نخبه ، بیشتر اطمینان پیدا می کنم و امیدوار می شم.
کماکان هرجایی می بینم کتابفروشی یا اسباب بازی و بازی های فکری فروشی هست سر می زنم و سراغ می گیرم.
هنوز محصولی به کاملی و کیفیت محصولی که مد نظر داریم پیدا نکردم ، اونهایی هم که کامل هستند قیمت های بالای 60 70 هزار تومان دارند
خلاصه اینکه روز به روز مصمم تر شدم مگر اینکه ایده ای واقعا بهتر از این پیدا کنیم ، به عنوان اولین قدم باید استعلام های لازم از بازار کاغذ و مقوا و تعرفه های چاپ جدید را بگیرم. ببینم دقیقا قیمت تمام شده برامون چقدر هست.
به نظر من هم محصولی که مرتبط با کودکان باشه از همه محصولات توجیح اقتصادی بهتری داره. من خودم کارم در زمینه کودکانه. می بینم خانواده ها از تمام مخارج خودشون می زنن برای بچه هاشون, مخصوصا آینده بچه ها. البته نظر من اینه که یا این محصول کامل بشه یا کلا محصول آموزشی متفاوتی ارائه بشه. با اطلاعاتی که در زمینه مهارت های درکی شناختی بچه ها دارم می تونم کمک کنم محصول کامل تری طراحی بشه که نه صرفا از نظر خوندن چند کلمه بلکه کلا از نظر مهارت های رشدی سطح کودکان رو ارتقا بده. می تونیم این محصول رو در مدارس به خصوص برای بچه هایی که اختلالات یادگیری دارند بازاریابی کنیم.
(11-24-2014 11:18 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ] (11-24-2014 07:41 PM)sinap نوشته شده توسط: [ -> ]برای چه سنی ؟
گویا از 5 ماه هست تا 5 سال
این لینک ها را بررسی کنید تا بیشتر با محصول مورد نظر من آشنا بشین
https://www.google.com/?hl=fa&gws_rd=ssl#hl=fa&q=%D9%BE%DA%A9%DB%8C%D8%AC+%DA%A9%D9%88%D8%AF%DA%A9+%D9%86%D8%AE%D8%A8%D9%87

سلام مجدد
مهدی جان من مشخصات محصول مورد نظر شما رو در لینکی که لطف کرده بودین مطالعه کردم
چند روز پیش بطوراتفاقی در حال تماشای تی وی بودم که تبلیغی بنام تورتک با مشخصات مشابه محصول شما دیدم که اتفاقا نمایندگی هم میده
تو اصفهان فقط خانه اصفهان داره که بنظر بنده یه مکان فرعی است و فکر نکنم حتی بازاریابی درستی هم انجام داده باشه
نظرتون در مورد اخذ نمایندگی چیه؟
پیشنهاد بنده اینه ابتدا یه سالی نمایندگی گرفته بشه بازاریابی کنیم و با سنجش و تحقیقات بازار و به دست اوردن مشتری پکیج کاملتر اونو تولید کنیم
لینک جهت مطالعه بیشتر
http://toortak.net
یه پیشنهاد مرتبط هم دارم اونم راه اندازی موسسه سنجش خلاقیت و استعدادیابی کودکان هست
آقا مهدی من هم حاضر به مشارکت هستم.
دوستان عزیز با اجازه اساتید اگه امکان هست رو همین طرح پکیج کودک بررسی اولیه انجام بشه محتوا چی باشه و یه قیمتی در بیاریم
حالا دوستان گلی مثل آقا مهدی و آقای مهدی گل محمدی که تجربه دارن شرح هزینه این طرح رو تفکیک کنند تا قیمت بگیریم متشکرم
(11-29-2014 12:31 PM)یک همراه سبز نوشته شده توسط: [ -> ] (11-24-2014 11:18 PM)مهدی 1 نوشته شده توسط: [ -> ] (11-24-2014 07:41 PM)sinap نوشته شده توسط: [ -> ]

سلام مجدد
مهدی جان من مشخصات محصول مورد نظر شما رو در لینکی که لطف کرده بودین مطالعه کردم
چند روز پیش بطوراتفاقی در حال تماشای تی وی بودم که تبلیغی بنام تورتک با مشخصات مشابه محصول شما دیدم که اتفاقا نمایندگی هم میده
تو اصفهان فقط خانه اصفهان داره که بنظر بنده یه مکان فرعی است و فکر نکنم حتی بازاریابی درستی هم انجام داده باشه
نظرتون در مورد اخذ نمایندگی چیه؟
پیشنهاد بنده اینه ابتدا یه سالی نمایندگی گرفته بشه بازاریابی کنیم و با سنجش و تحقیقات بازار و به دست اوردن مشتری پکیج کاملتر اونو تولید کنیم
لینک جهت مطالعه بیشتر http://toortak.net
نمایندگی واسه ما افت داره داداش
اطلاعات تورتک که توی نت هست:
بسته زرد تورتک ویژه سنین 1 تا 4 سال می باشد. محتویات بسته تورتک عبارتند از:
کتاب تورتک 1 و کتاب تورتک 2
فلش کارت هایی که اعضاء بدن روی آنها به نمایش در آمده اند و برای آشنایی کودک با اعضاء بدن بسیار مناسب هستند.
آشنایی کودک با رنگ ها در تورتک
کودک شما به راحتی میتواند با استفاده از تورتک اعداد انگلیسی را بیاموزد
cd نرم افزاری تورتک ۱ که محیط گرافیکی و جذابی برای کودک ترسیم می نماید و با پاسخ به سوالات و تشویق شدند در لحظه کمک زیادی در رشد و یادگیری کودک خواهد داشت.
cd نرم افزاری تورتک ۲
سی دی تلفظ تورتک که کودک را در یادگیری و اداء درست کلمات کمک می نماید.
قیمت بسته زرد تورتک 45000 تومان می باشد.
بسته آبی تورتک ویژه سنین 4 تا 8 سال می باشد. محتویات این بسته تورتک عبارتند از:
کتاب تورتک 3 و کتاب تورتک 4 جهت استفاده کودکان همراه با رنگ آمیزی
آموزش حروف A تا Z انگلیسی همراه با 110 فلش کارت تورتک ویژه این کار
آموزش اعداد انگلیسی با استفاده از تورتک آبی
CD شماره 3 تورتک که در آن کودکان می توانند در محیط گرافیکی و جذاب به سوالات پاسخ داده و مورد تشویق قرار بگیرند.
cd نرم افزاری تورتک ۴
سی دی تلفظ تورتک که توسط آن کلمات مربوط به فلش کارت تورتک را تمرین میکنند.
قیمت بسته آبی تورتک 55000 تومان می باشد.
اگر تصمیم به تولید این محصول گرفته شد:
یه مساله ای که در مورد این بسته ها وجود داره اینه که معمولا جذابیت خاصی ندارند و میشه آموزش رو به شکل بازی در آورد
تا پرطرفدار تر بشه