سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: پروژه مشارکتی اعضای انجمن (تولید محصول مشترک )
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24
سلام ودرود
بسیار عالی
روبنده هم حساب کنید
(12-21-2014 09:14 PM)مهندس روح الله زاهد نوشته شده توسط: [ -> ]سلام ودرود
بسیار عالی
روبنده هم حساب کنید

چه حسابی؟ قرض الحسنه؟پس انداز؟جاری ؟پس انداز بلند مدت؟؟؟؟
همه چی باهم عزیز
سلام
دوستان ببخشید من چطور می تونم عضو این گروه بشم
(12-23-2014 08:49 AM)nehzat نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
دوستان ببخشید من چطور می تونم عضو این گروه بشم

هنوز گروهی تشکیل نشده
آقا چی شد؟
آقای مدیر)( آقای مهدی 1) دیگه تشریف آوردید به سلامتی از سفر.... لطفا پیگیری بفرمائید ....
یکی به نظر من یکی از همین طرح هایی رو که آقای دکتر جهانگیری دارن به صورت مشارکتی اجرا کنیم خیلی بهتر باشه.
من که با طرح کاشت گیاهان دارویی و غیر دارویی در پشت بام و د حیاط خانه و خلاصه در فضای بسیار کم موافقم تازه جالب اینه که خودشون هم با 50تا 100 درصد سود از شما میخرن و در صورت تمایل میتونید از طریق موسسه ی ایشون از صندوق مهر امام رضا علیه السلام وام دریافت کنید.
در صورت انجام چنین طرحی من هم مایل به همکاری و همیاری و سرمایه گذاری هستم.
(01-04-2015 02:03 AM)سیدمهدی هاشمی نوشته شده توسط: [ -> ]یکی به نظر من یکی از همین طرح هایی رو که آقای دکتر جهانگیری دارن به صورت مشارکتی اجرا کنیم خیلی بهتر باشه.
من که با طرح کاشت گیاهان دارویی و غیر دارویی در پشت بام و د حیاط خانه و خلاصه در فضای بسیار کم موافقم تازه جالب اینه که خودشون هم با 50تا 100 درصد سود از شما میخرن و در صورت تمایل میتونید از طریق موسسه ی ایشون از صندوق مهر امام رضا علیه السلام وام دریافت کنید.
در صورت انجام چنین طرحی من هم مایل به همکاری و همیاری و سرمایه گذاری هستم.

میشه یکم بیشتر توضیح بدید؟
دقیقا به چه صورت هست؟
سلام به همگی
دوستان اگر پروژه تان قطعی شد لطفا روی من هم حساب کند
معمولا کسانی که در کار تولید پوشاک هستند از الان اقدام به تولید محصولات بهاره و تابستانی می کنند
لینک مرجع