11-02-2011, 09:39 PM
11-02-2011, 10:02 PM
تولد یکسالگی انجمن بر همه عزیزان مبارک
11-02-2011, 10:40 PM
مبارک باشه انشالله . صد ساله باشی . امیدوارم تو جشن تولد یکسالگی پیامهای خوبی برای هم داشته باشیم . به امید موفقیت روز افزون
11-03-2011, 12:09 AM
آقا یه جلسه حضوری بزاریم حتما یه کیک بخوریم تا چشم همه ی اونایی که میگن دنیای مجازی بده در بیاد.
یه جلسه حضوری تو تهران که با شکوه باشه.
یه بنرم چاپ میکنیم و میگیریم جلومون عکس میندازیم.خیلی حال میده.
خواهشا اونایی که علاقه به انجمن دارن و میخوان موفق بشن تشریف بیارن.
یه جلسه حضوری تو تهران که با شکوه باشه.
یه بنرم چاپ میکنیم و میگیریم جلومون عکس میندازیم.خیلی حال میده.
خواهشا اونایی که علاقه به انجمن دارن و میخوان موفق بشن تشریف بیارن.
11-03-2011, 01:58 AM
مباركست انشاالله اميدوارم هرسال اين انجمن بتونه چندتا ميلياردر خودساخته رو به جامعه ميلياردرها معرفي كنه و اولينشم خود من باشم!
منم با آقا مهدي موافقم اگه يه جلسه حضوري برگزار بشه به اين مناسبت و ديداري تازه بشه اعضا انرژي مضاعفي ميگيرن و به ادامه راه اميدوارتر ميشن
راستي اگه خواستين كادوي تولد بگيرين به منم بگين دست خالي نيام!
منم با آقا مهدي موافقم اگه يه جلسه حضوري برگزار بشه به اين مناسبت و ديداري تازه بشه اعضا انرژي مضاعفي ميگيرن و به ادامه راه اميدوارتر ميشن
راستي اگه خواستين كادوي تولد بگيرين به منم بگين دست خالي نيام!
11-03-2011, 10:23 AM
بهترینها در انتظار بهترینهاست 
خود وجود این سایت به همت آقای کاظمی عزیز و سایر دوستان مبارک هست و این اتفاق فرخنده در سنین بالاتر معنا و مفهوم عملی تر که به خود می گیرد، شیرینی اش بیش از پیش نمایان می گردد ومثل یک نهال یا نوزاد که هر چه بزرگتر می شوند پربارتر و باشکوهتر وعظیم تر می شوند،ان شاءا... به یاری خدا اینچنین خواهد بود.
پایدار باشید

خود وجود این سایت به همت آقای کاظمی عزیز و سایر دوستان مبارک هست و این اتفاق فرخنده در سنین بالاتر معنا و مفهوم عملی تر که به خود می گیرد، شیرینی اش بیش از پیش نمایان می گردد ومثل یک نهال یا نوزاد که هر چه بزرگتر می شوند پربارتر و باشکوهتر وعظیم تر می شوند،ان شاءا... به یاری خدا اینچنین خواهد بود.
پایدار باشید

11-03-2011, 10:38 AM
انسانهایی میایند و میروند ولی هیچ کدام از خود نشانی نمی گذارند.ولی بعضی ها با اهداف خود ،با افکار خود زندگی را برای دیگران شیرین می کنند اینگونه افراد همیشه نغمه ای در گوش ما هستند.و باز هم به این شعر زیبا میرسیم:
زندگی صحنه ی یکتا هنرمندی ماست
هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته بجاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند بیاد.
و ما در اینجا به طنین نغمه ی زیبای کامیار جان گوش فرا میدهیم تا راهی برای موفقیت خود و دوستانمان پیدا کنیم.
باشد روزی که نام میلیاردهای این انجمن در فراسوی ذهن ها جا بگیرد
پیشاپیش تولدت مبارک ای انجمنی که پشتوانه ی موفقیت من و دوستانم شده ای .
(ببخشید خیلی شاعرانه شد
)
زندگی صحنه ی یکتا هنرمندی ماست
هر کسی نغمه ی خود خواند و از صحنه رود
صحنه پیوسته بجاست
خرم آن نغمه که مردم بسپارند بیاد.
و ما در اینجا به طنین نغمه ی زیبای کامیار جان گوش فرا میدهیم تا راهی برای موفقیت خود و دوستانمان پیدا کنیم.
باشد روزی که نام میلیاردهای این انجمن در فراسوی ذهن ها جا بگیرد
پیشاپیش تولدت مبارک ای انجمنی که پشتوانه ی موفقیت من و دوستانم شده ای .
(ببخشید خیلی شاعرانه شد

11-03-2011, 02:47 PM
منم به نوبه ي خودم تولد انجمن رو به يكايك شما عزيزان تبريك ميگم و اميدوارم يعني بهتر بگم مطمئنم كه حتما هممون تولد 2 سالگي انجمن ( 3-4يا 5 هم قبوله ) رو تو خونه هاي چند ميليارديمون جشن ميگيريم . البته من پيشنهاد ميكنم بريم خونه ي چند ميلياردي اقا كاميار 

ممنون كاميار جان !

ممنون كاميار جان !
11-03-2011, 05:30 PM
امیدوارم روزی برسد که بیشتر عزیزان جزو ترلیاردرهای دنیا بشوند و یاد ادمین عزیز بیافتند که با تاسیس این سایت و انجمن بی نظیر در دنیا چه خدمتی به جوانان داشته است.این تولد و شکوفائی بر همه عزیزان انجمن مبارک
11-04-2011, 12:37 AM
اول تبریک میگم به همه اعضا
می خواستم بگم اگه امکان باشه یه آمار از روند کلی در سایت جهت ارائه به دوستان در نظر بگیرید بد نباشد مثلا اولین افراد عضو شده-روند گرفتن اعضا در گذشته و پیش بینی وضعیت سایت برای ماه های آینده
امیدوارم ت منظورمو به درستی بیان کرده باشم
می خواستم بگم اگه امکان باشه یه آمار از روند کلی در سایت جهت ارائه به دوستان در نظر بگیرید بد نباشد مثلا اولین افراد عضو شده-روند گرفتن اعضا در گذشته و پیش بینی وضعیت سایت برای ماه های آینده
امیدوارم ت منظورمو به درستی بیان کرده باشم