11-04-2011, 01:52 AM
11-04-2011, 04:18 PM
منم موافقم به نظر من یه جائی در یک تاریخ معین قرار بذاریم و در اون تاریخ حضور بهم برسونیم تا هم تولد انجمنو جشن بگیریم و هم از نزدیک با دوستان آشنا بشیم و عکس های یادگاری بگیریم به نظر من خیلی لذت بخش میشه.
11-04-2011, 05:09 PM
(11-04-2011 04:18 PM)naseer2263 نوشته شده توسط: [ -> ]منم موافقم به نظر من یه جائی در یک تاریخ معین قرار بذاریم و در اون تاریخ حضور بهم برسونیم تا هم تولد انجمنو جشن بگیریم و هم از نزدیک با دوستان آشنا بشیم و عکس های یادگاری بگیریم به نظر من خیلی لذت بخش میشه.
ناصر جان تاریخ جلسه را ادمین عزیز مشخص و به همه اعلام میکند.امیدوارم اکثریت شرکت کنند.
11-05-2011, 12:32 PM
من هم به سهم خودم پیشاپیش تولد یکسالگی انجمن رو به همه اعضا تبریک میگم
خاصه به ادمین عزیر و البته به معاونت سایت
و تبریک ویژه به جناب قربانیان که در طول این مدت راهنمای تمامی اعضا بودن و با بودنشون اعضا رو دلگرم به همراهی و همدلی بیش از پیش می نمودند
امیدوارم در سالگرد تاسیس، اولین گام عملی انجمن در جهت تحقق اهداف -که همان صندوق انجمن هست- برداشته شود
سپاسگذار برای تمام کارهای پر ارزشتان
و تبریک ویژه به جناب قربانیان که در طول این مدت راهنمای تمامی اعضا بودن و با بودنشون اعضا رو دلگرم به همراهی و همدلی بیش از پیش می نمودند
امیدوارم در سالگرد تاسیس، اولین گام عملی انجمن در جهت تحقق اهداف -که همان صندوق انجمن هست- برداشته شود
11-05-2011, 12:37 PM
من دو سه روز نبودم خبری نشده؟
11-05-2011, 06:14 PM
امیدوارم تولد انجمن رو سالها جشن بگیریم.تبریک میگم به همه دوستان شاد باشید.
11-05-2011, 09:25 PM
(11-05-2011 12:32 PM)madar نوشته شده توسط: [ -> ]من هم به سهم خودم پیشاپیش تولد یکسالگی انجمن رو به همه اعضا تبریک میگم
با اجازه ادمین عزیز :
من از طرف خودم و ادمین عزیز سایت و معاونت محترم سایت از شما تشکر کرده و امیواریم روز بروز موفق و موفقتر باشی.
11-07-2011, 02:17 PM
ممنون از دوستان گل و دوست داشتنی!
تاریخ برگزاری تولد انجمن 4 آذر ماه می باشد.لطفا دوستان ایده های خود را بفرمایند.!
چون این جلسه بسیار متفاوت خواهد بود! برنامه ها و خبرهای زیادی داریم!
لطفا ایده های خلاقانه باشد!
تاریخ برگزاری تولد انجمن 4 آذر ماه می باشد.لطفا دوستان ایده های خود را بفرمایند.!
چون این جلسه بسیار متفاوت خواهد بود! برنامه ها و خبرهای زیادی داریم!
لطفا ایده های خلاقانه باشد!
11-07-2011, 04:25 PM
آقای کاظمی عزیز همیشه ایده های شما با ارزش بوده و هست. من هر روزی باشد در خدمت هستم.فقط بهتر است اکثریت شرکت کنند.
11-07-2011, 04:28 PM
سلام دوستان
اميدوارم انجمن 120 ساله بشه.اگه امكانش باشه كه دوستان همه يك جاي مشخص دور هم جمع بشيمو اهداف و سرفصل هاي اصلي انجمن در سال 90-91رامشخص كنيم.
اطلاع رساني فراموش نشه
مرسي
اميدوارم انجمن 120 ساله بشه.اگه امكانش باشه كه دوستان همه يك جاي مشخص دور هم جمع بشيمو اهداف و سرفصل هاي اصلي انجمن در سال 90-91رامشخص كنيم.
اطلاع رساني فراموش نشه
مرسي