سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تولد یکسالگی انجمن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
شهرام جان اطلاع رسانی بنحو احسن انجام می شود ولی اعضا متاسفانه شرکت نمیکنند.
جناب قربانيان سلام
دوستان كم لطف تشريف دارن حتما
دوستانی که چند روزیست بصورت حضوری افتخار ارتباط را باهم داریم شاهد هستند که برای این تولد برنامه های خوبی را در حال برنامه ریزی هستیم!
اما یاری و حضور دوستان واقعا تاثیر زیادی را برای خودشان خواهد داشت !
از امروز اعلام مي كنيم كه تاريخ جلسه حضوري 4 آذر مي باشد و دليل انتخاب اين روز بخاطر تولد يك سالگي انجمن است و با توجه به اعضاي شهرستاني كه روز جمعه برايشان آندن راحت تر است.
لطفا برنامه هاي خود را تنظيم كنيد و هر كس مي خواهد تشريف بياورد لطفا اعلام آمادگي نمايد
من میام . مکان ؟
من هم که مثل همیشه در خدمت همه دوستان هستم.
مکان و زمان فرقی ندارد.
منهم که عضو ثابت این جلسات هستم.فقط زمان و مکان رو بفرمایید.
این فقط اولین سالگرد تولد انجمن نیست . بلکه به کمک این انجمن ، بسیاری از ما که خودمون رو فراموش کردم بودیم تونیستم دوباره متولد بشیم . پس تولد دوباره همه ما مبارک - من هم سعی میکنم در جلسه حضوری شرکت کنم ولی لطفا مکان رو مشخص کنید در ضمن چند روز قبل از جلسه ، کامیار عزیز لطفا از طریق ایمیل اطلاع رسانی کن ، ممنون

[تصویر: 1_1265210534FLBA.jpg]
حتما دلشاد گل!
واقعا دوستان شهرهای دیگر اگر حضور بهم رسانند قدم بر روی چشمان ما خواهند گذاشت!
این جلسه با تمام جلسات فرق خواهد داشت و سعی میکنیم حتما برنامه های خوبی داشته باشیم!
فقط لطفا دوستان اگر ایده ای دارند خلاقانه و با جسارت بفرمایند!
اگر عمری باقی باشد من کماکان در جلسه حضور خواهم داشت و امیدوارم بیشتر عزیزان انجمن را در جلسه حضوری و تولد یکسالگی انجمن ببینیم.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع