سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تولد یکسالگی انجمن
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
امیدوارم زمان طوری برنامه ریزی شود که عزیزان شهرستانی در برگشت مشکل نداشته باشند.
کلیه مسیرها رو عزیزان برنامه ریزی کنن و اعلام کنند
مثلاً من ساکن کاشان هستم از کاشان تا تهران 3 ساعت مسافت . مثلاً 1.30ساعت هم توی تهران و نیم ساعت هم معطلی میشه 5 ساعت اگه برنامه ساعت 10 باشه من باید ساعت 5 راه بیفتم . برنامه ریزی هر چه دقیق تر شانس حضور اعضا بیشتر
واقعا می توانیم این آقای دهقانی عزیز را ببینیم و پیشانیش را ببوسیم.
به امید آنروز.
دوستان نظر من در ساعت 3 یا 4 بعدازظهر است که دوستان شهرهای دیگر به راحتی امکان حضور داشته باشند!
البته باز نظر دوستان محترم است.
من شخصا هر ساعتی که دیگر عزیزان بتوانند حضور پیدا کنند , در خدمت خواهم بود.
تولد انجمن به این خوبی که دوستای خوبی در این سایت پیدا کردم و مطالب خوبی ازش یاد گرفتم تبریک میگم و برای همه دوستانم توی این سایت ارزوی بهترین ها رو دارم موفق باشید
نوید عزیزndm1368 قروین هستند انشالله ایشان هم برای جلسه با من خواهند آمد. انشالله .
جناب قربانيان اگه قابل بدونين باهمراهي شما جهت تولد انجمن به تهران بريم
اگه امكان داره زمانشو هماهنگ كنين كه دسته جمعي بريم ممنون
(11-09-2011 11:18 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]نوید عزیزndm1368 قروین هستند انشالله ایشان هم برای جلسه با من خواهند آمد. انشالله .
باشه اقای قربانیان عزیز حتما با هم هماهنگ میکنیم که برای جلسه بریم تهران تا بچه های خوب و دوست داشتنی انجمن از نزدیک ببینم همراه با دوست خوبمون shahram_zarei_ot12
ممنونم.
صفحه ها: 1 2 3 4 5
لینک مرجع