ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


تولید کود ورمی کمپوست در سطح مشاغل خانگی و صنعتی
زمان کنونی: 04-27-2024, 07:56 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mmmjjj
آخرین ارسال: mmmjjj
پاسخ: 36
بازدید: 6592

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 28 رأی - میانگین امیتازات : 2.75
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تولید کود ورمی کمپوست در سطح مشاغل خانگی و صنعتی
10-15-2013, 10:09 PM
ارسال: #31
RE: تولید کود ورمی کمپوست در سطح مشاغل خانگی و صنعتی
[quote='yunespc' pid='111981' dateline='1381849567']
من تحقیقات زیادی انجا دادم به نظرم این شغل خوب و اینده دار و جالبیه اما برای شروع این کار سرمایه زیادی نیازه تا به سود دهی خوبی برسی در صورتی که نصف سرمایه مورد نیاز ورمی کمپوست رو تولید لباس بزنی زودتر و درامد بهتر نصیبت میشه
سپاس

دوست گرامی
از اینکه تحقیقات کردید و توانستید اطلاعات خود را به روز کنید خیلی خوشحالم
پیشنهاد میکنم در صورت امکان با حداقل 10 میلیون و به صورت پایلوت یک فضای 300 متری را راه اندازی و فعال کنید و با فروش کود تولید شده افزایش فضا دارده و با کرم افزایش یافته فضای جدید خود را پر کنید . میبینید در کوتاه ترین زمان ( حداکثر 6 ماه ) شما میتوانید یک فضای تقربا 1000 متر را به کشت ورمی کمپوست اختصاص دهید .
باز برایتان ارزوی موفقیت میکنم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: mostafa ghobadi , yunespc
10-16-2013, 10:34 AM
ارسال: #32
RE: تولید کود ورمی کمپوست در سطح مشاغل خانگی و صنعتی
ممنون میشه نحوه محاسبه درامد خالص پرورش کرم ورمی کمپوست مثلا در 100یا 300متر را توضیح دهید مثلا درامد 300متر که فرمودید چقدر میشود و فاز دوم که شش ماه بعدش میشود به چقدر سود افزایش پیدا میکند کلا نحوه محاسبه سود چگونه است?
در ضمن من در تهران هستم براي این کار باید در شهرهای اطراف تهران مانند شهریار و ورامین که زمین های کشاورزی و خاکی زیادی دارد این کار را انجام دهم شما در کدام استان و شهر این کار را انجام دادید?
ممنون میشوم تصاویری از کارگاه پرورشتان قرار دهید و میزان پیشرفت و گزارش فروش و یا افزایش تولید تان را براي اشنایی علاقمندان قرار دهید
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: 3ObHaN
10-16-2013, 02:35 PM
ارسال: #33
RE: تولید کود ورمی کمپوست در سطح مشاغل خانگی و صنعتی
در ضمن برای اموزش این کار جای خاصی باید مراجعه کرد ایا فنی حرفه ای اموزش میده؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
10-16-2013, 05:33 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 10-16-2013 05:35 PM، توسط mmmjjj.)
ارسال: #34
RE: تولید کود ورمی کمپوست در سطح مشاغل خانگی و صنعتی
(10-16-2013 02:35 PM)yunespc نوشته شده توسط:  در ضمن برای اموزش این کار جای خاصی باید مراجعه کرد ایا فنی حرفه ای اموزش میده؟

دوست عزیز
در یک فضای 300 متری به صورت پشته ای شما میتوانید 30 تن کود وارد بستر کنید ( قیمت خرید هرکیلو تقریبا بین 50 الی 60 تومان است ) و این میزان کود تقریبا نیاز به 150 کیلو کرم جهت تزریق دارد که بعد از گذشت 90 روز اماده جهت برداشت میباشد
قیمت کود با هرینه شسته شو تقریبا 80 تومان میباشد که در زمان فروش اگر حداقل کیلو 400 تومان بفوشید در جمع 12 میلیون برگشت سود دارد و کرم نیز اگر با قیمت تقریبا 20 هزار تومان بخرید در پایان 150 کیلوی شما حداقل 5 برابر شده و اگر با قیمت حداقل بازار نیز بفروشید تقریبا 7.5 میلیون برگشت مالی دارد یعنی جمع فروش کود و کرم تقریبا 19.5 میلیون سود را از سرمایه خرید کسر کنید تا سود نسبی مشخص شود ( کل خرید بستر 4.800 میلون تومان و سود نسبی شما 14.700 ) مقداری نیز هزینه متحمل شده اید که ان هم از سود نسبی کسر کنید تا سود قطعی مشخص شود .
بنده خود نیز در منطقه ورامین هستم در صورت نیاز تماس داشته باشید .
vermi.jahangard@yahoo.com
(10-16-2013 02:35 PM)yunespc نوشته شده توسط:  در ضمن برای اموزش این کار جای خاصی باید مراجعه کرد ایا فنی حرفه ای اموزش میده؟
در صورت نیاز خوشحال میشوم که کمکی کنم
مشاوره و اموزش مقدماتی در فترم بنده رایگان است . جهت عموم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
10-16-2013, 07:16 PM
ارسال: #35
RE: تولید کود ورمی کمپوست در سطح مشاغل خانگی و صنعتی
خدمت تمامی دوستان عرض میکنم که بازدید و مشاوره در فارم بنده جهت تمامی علاقه مندان با هماهنگی قبلی رایگان است
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: morning star
11-08-2013, 01:35 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-08-2013 01:40 PM، توسط mmmjjj.)
ارسال: #36
RE: تولید کود ورمی کمپوست در سطح مشاغل خانگی و صنعتی
طرز تهیه کمپوست در خانه
کمپوست سازی خانگی را می توان به دو صورت انجام داد :
1- به صورت غیر فعال ( مواد را به حال خود رها کرده تا تجزیه شوند . )
2- به صورت فعال
هر گاه شما در کار فرآیند دخالت کنید کمپوست فعال دارید . کمپوست سازی غیر فعال حداقل زمان و انرژی شما را طلب می کند . این کار از طریق جمع آوری مواد آلی در یک توده دلخواه انجام می گیرد .
ممکن است زمان آن طولانی باشد ( یک یا دو سال ) ولی مواد آلی در هر نمونه ای به کمپوست تبدیل خواهد شد . استفاده از یک حصار سه طرف از جنس سیم یا آجر بهتر از توده بهم ریخته ای در حیاط شماست و باعث ایجاد یک توده منظم و زیبا می شود به آن علف های کوتاه شده ، برگ و زائدات آشپزخانه را اضافه کنید ( همیشه این مواد را با 8 اینچ مواد دیگر ترکیب کنید ) توده کمپوست به مروز زمان در اثر تجزیه تحلیل می رود .
برای دیدن کمپوست تولید شده در ته مخزن یک تا دو سال صبر کنید . وقتی آماده شد ، با بیل آنها را در فرغون ریخته و در باغچه خود بریزید .
مواد سبز و قهوه ای رنگ را برای داشتن یک ذخیره کمپوست تولید شده بیفزائید . بعد از سال اول بیشتر توده های ساده چند متر معکبی کمپوست تولید می کنند .
کمپوست سازی فعال ، حضور فعال شما را می طلبد که شامل زیر و رو کردن گهگاه توده تا صرف کامل انرژی و زمان شما می شود .
اگر از تمام تکنیک های کمپوست سازی استفاده کنید ، پس از 3 تا 4 هفته به کمپوست دست پیدا می کنید . سرعت کمپوست سازی شما بستگی به چگونگی جمع آوری مواد ، خرد کردن آنها و ترکیب آنها یکدیگر دارد . دسترسی به کربن و نیتروژن متعادل در صورتی که توده کمپوست را سریعاً تهیه کنید آسان تر خواهد بود . لایه بندی مواد کار سختی است ولی مخلوط کردن مواد با یکدیگر هم به همان شکل عمل می نماید .
برای تولید کمپوست فعال روش کلی زیر انجام پذیر است :
موادی را که می خواهید کمپوست نمایید بصورت لایه ای به ضخامت 7 تا 10 سانتیمتر روی سطح زمین یا حفره ای که روی زمین تهیه نموده اید ، قرار دهید و به ازای هر سطل از مواد کمپوست شونده حدود 100 گرم فسفات دی آمونیوم یا سوپر فسفات بر روی مواد اضافه کنید .
( در صورتی که از سوپر فسفات استفاده می کنید بهتر است حدود 40 گرم اوره به ازای هر 100 گرم سوپر فسفات اضافه می شود ) پس از پاشیدن کود شیمیایی اقدام به آب پاشی این لایه نموده و سپس لایه های جدید را به همین شکل اضافه کنید .
می توان لایه هایی از کود حیوانی و یا خاک را بطور متناوب با لایه های مواد کمپوست شونده قرار داد . در صورتی که از لایه های کود حیوانی استفاده می شود . به اضافه کردن کود ازت در زمان انباشتن مواد کمپوست شونده نیازی نیست .
اما به فسفات و همچنین سولفات کلسیم ممکن است نیاز باشد . ترکیب کودشیمیایی که برای تحریک و تکمیل پوسیدگی و تعادل عناصر به کمپوست اضافه می شود به نسبت کربن به ازت و ترکیب شیمیایی مواد کمپوست شونده بستگی دارد .
پاشیدن چند کیلوگرم اوره به ازای هر تن مواد کمپوست شونده روی توده کمپوست قبل از هر بار آبپاشی مفید است در مورد بقایای چوب بری ها لازم است کلیه عناصر غذایی به کمپوست اضافه شود . مواد کمپوست شونده را می بایستی همیشه مرطوب نگه داشت و هر 2 تا 4 هفته آن را مخلوط و زیر و رو نموده تا به خوبی تهویه و یکنواخت گردد .
زیر رو کردن زیاد توده موجب می شود که حرارت کمپوست بالا نرفته و آفات و عوامل بیماری زای موجود در مواد از بین نرود .
تجزیه غالباً در دمای داخلی بین 104 تا 131 درجه فارنهایت اتفاق می افتد .
ترمومترهای کمپوست را می توان در مغازه های لوازم کشاورزی پیدا کرد . جابجایی توده وقتی توده در بین این دماها باشد تولید نمی شود . ولی هنگامی که دما بین 104 یا بالای 131 درجه فارنهایت باشد باید توده را زیر و رو کرد . این کار باعث می شود تا توده کمپوست در اوج خود عمل کند .
بسیاری از میکروب های بیماری زا پس از 10 تا 15 دقیقه قرار گیری در معرض دمای 131 درجه فارنهایت کشته می شوند .
هر چند که برخی از آفت های گیاهی تنها وقتی می میرند که در معرض دمای 140 تا 150 درجه فارنهایت قرار بگیرند . اگر مشکل شما آفت های گیاهی هستند بگذارید در مرحله اول گرم کردن دمای توده به 150 درجه برسد و بعد دما به دمای اصلی برگردد .
کمپوست زمانی آماده مصرف می شود که مواد کمپوست شونده پوسیده و پودر شده باشند .
مدت لازم برای کمپوست شدن با مواد مصرفی و شرایط فوق فرق می کند .
زباله های شهری پس از مدتی حدود 6 هفته کمپوست می شوند .
کمپوست شده کامل خاک اره گاهی چندین ماه طول می کشد معمولاً خاک اره را حدود 6 هفته در شرایط مناسب می پوشانند تا ترکیبات سمی محلول آن پوسیده شوند و سپس مصرف می کنند .
تهیه کمپوست در کارخانه ها
فرآیند تولید کود در کارخانه به روشی طراحی شده است که طی آن علمیات تخمیر در یک سالن سر پوشیده انجام گرفته که با کنترل دما و رطوبت و هم زن و هوا دهی به موقع توده زباله ، علاوه بر کاهش زمان تخمیر زباله از تولید و انتشار بوهای نامطبوع جلوگیری به عمل می آید .
تولید کود آلی به طور کلی در 3 بخش صورت می گیرد :
1- سالن پذیرش 2- سالن تخمیر 3- آماده سازی نهایی
زباله های حمل شده از سطح شهر در داخل این سالن تخلیه شده و سپس لودر مواد داخل سالن را توزیع نموده و در محدوده ای به مساحت تقریبی 1000 متر مربع انبار می کند .
در زمان شروع به کار کار خانه مواد توسط ماشین آلات به داخل هاپر ریخته می شود و از آنجا توسط یک واحد نوار نقاله زنجیری به خطوط دیگر هدایت می گردند .
مواد در مسیر انتقال از روی نوارهای نقاله وارد سرند دوار اولیه و بعد از آن سرند ثانویه می شود . این دستگاه ها وظیفه جداسازی قطعات درشت را دارند و دارای طول حدوداً 9 متر و قطر دهانه 5/2 متر و چشمه هایی به قطر 5 و 10 سانتیمتر می باشند .
مواد در مسیر خط پس از عبور از سرندها به دو قسمت زیر گذر سرند و سرریز تقسیم می شوند . موادی که دارای ابعاد بزرگتری هستند با شیب ملایمی که سرندهای دوار دارند به خروجی ها هدایت شده و پس از عبور از یک مرحله جداسازی دستی که توسط نیروی انسانی در دو سوی خط انجام می شود ، ضایعات تخلیه نایلکس به بیرون سالن هدایت و جهت دفن در محل دفن زباله شهری بارگیری می گردند .
در سالن تخمیر عملیات توده گذاری ، همزنی و هوا دهی به طور پیوسته انجام می گیرد .
مواد ابتدا از طریق یک دستگاه نوار نقاله وارد کریدوری که در وسط سالن تعبیه شده می گردد و سپس از طریق دستگاهی به نام تریپر که در طول کریدور قادر است روی ریلهای خاص خود حرکت کند به روی یک پل فلزی و نقاله های زنجیری هدایت مواد در کف سالن ریخته می شود .
در این سالن در مجموع 24 محدوده مجزا (‌پایل ) با ظرفیت هر یک 350 تن وجود دارد .
لازم است که یک سیستم تهویه بسیار قوی حاوی حداقل 12 فن فشار قوی در سالن تعبیه شود در سالن تخمیر کارخانه کمپوست به منظور انبار کردن لایه ای مواد و همزنی معمولاً از مجموعه ای به نام استاکر که شامل یک واحد پل فلزی با دهانه حدوداً 26 متر و یک واحد همزن مارپیچی استفاده می شود .
هوادهی و همزنی مواد که فرمان های به هنگام آن از طریق اتاق کنترل و کامپیوتر صنعتی صادر می شود در سیکل تقریبی 22 روز ادامه یافته و نهایتاً پس از طی این دوره توسط لودر و کمپرسی به محوطه انبار هدایت شده که این مواد به مدت 60 روز نیز در محوطه باز نگه داری می گردند .
پروسه تخمیر در یک محیط سرپوشیده که دما ، رطوبت و میزان هوای ورودی آن قابل کنترل است انجام می پذیرد . بنابراین ضمن آن که از تخصیص زمان اضافی برای نگه داری مواد در طول دوره از خروج مواد مغزی گیاه در شیرابه استمالی جلوگیری شده و محصول تولیدی از کیفیت مطلوبی برخوردار می شود .
رد طی دوره 22 روزه ماندگاری مواد در این سالن ، مواد آلی توسط میکرو ارگانیزم های موجود در زباله و حضور هوایی که توسط فن هایی از کف سالن به داخل توده زباله دمیده می شود تجزیه می گردد .
حاصل این فرآیند تجزیه دی اکسید کربن ، بخار آب و یک ته مانده جامد و مقدار قابل توجهی انرژی است .
این مواد بدست آمده طی مراحل دیگری آماده سازی نهایی کمپوست ایده آل تبدیل شده پس از بسته بندی به جهت فروش عرضه می گردند . ]


کرم خاکي بهترين غذا براي ماهي
در نگهداري و پرورش ماهي‌هاي زينتي و غيرزينتي همواره بايد سعي نمود تا حد امکان به آنها غذاهايي داده شود که مشابه يا مترادف غذاي آنها در محيط طبيعي باشد. از ويژگي¬هاي مهم غذاهاي تهيه شده از کرم خاکي و يا استفاده از کرم خاکي زنده، مشابهت ترکيبات آن با نيازهاي غذايي آبزيان است که از مهمترين اين ترکيبات مي‌توان به پروتئين اشاره کرد. انواع جلبک، کرم، دافنس، روتيفر، آرتميا و گاماروس به عنوان غذاي زنده استفاده زيادي در تغذيه آبزيان دارند، اما مهمترين غذاي زنده مصرفي، کرم‌خاکي است که درصد پروتئين آن بيش از ساير گونه‌هاست.
از آنجاييکه زندگي شهري خصوصا در پرورش ماهيان زينتي امکان توليد و جمع‌آوري غذاي زنده را تاحدي غير ممکن نموده است لذا استفاده از محصولاتي همچون کپسول‌هاي کرم خاکي که به رورش بسيار بهداشتي و اصولي تهيه شده براي رفع نيازهاي پنهان غذايي از سوي صاحبنظران توصيه مي‌شود. ارزش غذايي کرم خاکي به علت بالا بودن مقدار پروتئين آن است که معمولا 45تا 70درصد وزن ماده خشک کرمها را تشکيل مي‌دهد.
از ويژگيهاي کپسول‌هاي کرم خاکي ضريب تبديل بالاي آن است بشکلي که مصرف هر يک کيلو از آن مساوي با توليد 800گرم عضله خالص در ماهيان زينتي و غيرزينتي است. کرم خاکي پروتئين قابل جذب فوق‌العاده زيادي نسبت به گوشت سفيد و قرمز دارد و از طرفي توان بالايي در حفظ ارزش غذايي نسبت به ديگر انواع گوشت‌ها را حائز است. کرم خاکي يک منبع حيواني بسيار مناسب بوده که ترکيب اسيدآمينه‌اي آن به همراه قابليت هضم آسان آن از سوي آبزيان، خواهد توانست جيره مناسبي براي تغذيه آبزيان قرار گيرد. استفاده از کرم خاکي به جاي آرد ماهي علاوه بر افزايش درصد رشد و کيفيت گوشت آبزيان، از نظر اقتصادي نيز باصرفه‌تر است. در سال 2002 ميلادي ميانگين پودر ماهي توليد شده براي استفاده در جيره آبزيان در دنيا شش ميليون تن بوده که اين ميزان در سال 2003 به 3/5 ميليون تن رسيده است و تغيير روند توليد تا سال 2007 به حدي مشهود و قابل اندازه‌گيري است که کاهش 50 درصدي جايگزيني کرم خاکي را به پودر ماهي در مجلات معتبر را مطرح مي‌کنند.
در پرورش ماهيان زينتي و نيز ماهيان پرورشي مانند قزل آلا ملاحظه مي‌شود که در نتيجه تغذيه مصنوعي نه تنها مقاومت آنها در برابر بيماري کم شده و قدرت توليد مثل آنها کاهش مي‌يابد، بلکه رنگ و شکل ظاهري و مزه گوشت نيز در مقايسه با انواعي که در طبيعت و با تغذيه طبيعي توليد مي‌شوند،کاملا متفاوت مي¬باشد.
برخي ماهيها در شرايط آکواريومي و پرورشي در استخر‌ها يا توليد مثل نمي‌کنند و يا بندرت اين کار را انجام مي‌دهند که دليل آن فقر غذايي نامشهود در خصوص تامين برخي اسيدهاي آمينه کمياب است که کرم خاکي از منابع غني آنها محسوب مي‌شود. ضمنا اين اسيدهاي امينه براي افزايش مقاومت نوزادان ماهي و پايداري آنها براي عبور از مراحل حساس نيز لازم و ضروري هستند. امروزه در تغذيه مرحله لاروي آبزيان، تمايل به استفاده از غذاي زنده وجود دارد؛ دانش بشري هنوز قادر به تامين مصنوعي کليه نيازهاي غذايي لارو نبوده و پوشش اين نياز با غذاي زنده علي‌الخصوص با استفاده از کرم خاکي قطعه قطعه شده و يا درسته (بسته به نوع و شرايط) راه حل مطلوب و مطمئني است.
با اين وجود اکثر آکواريوم‌دارها و حتي آکواريوم فروشي‌ها و توليدکنندگان ماهي‌هاي تزييني چندان توجهي به آن مبذول نمي‌دارند ولي در مقابل توليدکنندگان ماهيان پرورشي و شيلاتي در ايران تلاش‌هاي زيادي را براي هرچه سريعتر کردن تغيير روند غذايي ماهيان پرورشي خود انجام داده‌اند که ايران را در خاورميانه از جمله پيشروان استفاده از روش‌هاي نوين و مقرون به صرفه در تعذيه آبزيان پرورشي گرم‌آبي و سردآبي قرار داده است. بيش از 30 درصد جيره غذايي آبزيان را منابع حيواني تشکيل مي‌دهند و کرم خاکي مي‌تواند جايگزين مناسبي براي پودرماهي باشد. توجه به ارزش غذايي بسيار بالاي کرم خاکي در ايران بقدري بالاست که شيلات ايران با راه‌اندازي مزارع پرورش کرم خاکي در سطوح وسيع اقدام به توليد آ ن براي تغذيه ماهيان خاوياري کرده است ون تايج شگرف آن کاملا قابل مشاهده است. استفاده از کرم خاکي به جاي کرم سفيد، هزينه توليد ماهيان خاوياري را تا شش برابر کاهش مي‌دهد و اين کاهش هزينه‌هاي توليد و نيز افزايش کيفيت ماهيان توليدي در ساير ماهيان نيز با تفاوتي اندک موضوعيت عملي و کاربردي دارد.

(09-22-2013 11:06 AM)mmmjjj نوشته شده توسط:  
(09-21-2013 08:37 PM)poldar نوشته شده توسط:  فوت و فن های این کارو باید از کجا یاد بگیریم؟
اصلا باید از کجا شروع کرد چی میخواد ؟
من هیچ اطلاعاتی ندارم اما کنجکاو شدم
به درد چه قشری میخوره این کود مشتریاشو چجوری باید بازاریابی کرد

من به شخصه امادگی ان را دارم که مشاوره کامل به شما داده و نسبت به راه اندازی فارم راهنمائیتان کنم .
این محصول مورد دستفاده در کشاورزی - دام و طیور - شیلات - آرایشی و بهداشتی - مواد مکمل غذائی و ..... میباشد .
من جهانگرد مدیر مجتمع تولیدی کویر سبز گستر هستم .
vermi.jahangard@yahoo.com
مقاله ورمی کمپوست
سلامتی انسان نیازمند میوه هایی سالم و ارگانیک است تا با ویتامین ها و پروتئین های موجود در آن،انسان را به بهتر زیستن ترغیب نماید برای تولید میوه های ارگانیک اولین قدم استفاده از کودهای ارگانیک می باشد که بهترین آن ورمی کمپوست است

ورمی کمپوست نتیجه ی هضم غذا و مدفوع کرم آیزینیا فتیدا می باشد. در ورمی کمپوست به دلیل ترشحات بزاق دهان کرم و مدفوع آن ، میکرو ارگانیسم های فعال و مفیدی وجود دارند که باعث می شوند مواد آلی خاک بهبود یابد و دوره رشد گیاهان تسریع شود

مهمترین ویژگی ورمی کمپوست بدون بو بودن آن است. علاوه بر این سبک وزن و نرم بودن آن نیز از مذیت های ورمی کمپوست به حساب می اید. از لحاظ ظاهری به رنگ تیره ، دانه شکل بدون بو می باشد

عبور مواد از دستگاه گوارشی کرم ایزینیا فتیدا و اغشته شدن این مواد به ترشحات و اسید های گوارشی که از آن جمله می توان به متابولیت های مختلف دستگاه گوارشی کرم ایزینیا فتیدا ، کربنات کلسیم ، آنزیمها و … اشاره کرد شرایطی را ایجاد می کند تا اسید هیومیک تولید گردد. ودر نهایت فرآورده ای تولید می شود که به آن ورمی کمپوست می گویند

از لحاظ اسیدی کودی است خنثی و از لحاظ کیفی کودی است آلی و سرشار از عناصر غذایی مفید برای گیاه و حاوی مواد هیومیک می باشد. ورمی کمپوست انواع هورمون های تحریک کننده رشد،ویتامین ها ، آنزیمهای مختلف را نیز دارا می باشد


استورمی کمپوست چیست؟

به موادی که پس از رشد کرم در بستر باقی می مانند را گویند که به طور کلی شامل مواد الی تجزیه شده و نشده ، مجموعه ای از فضولات کرم ، اجساد و پیله های کرم(کوکون) می باشد که برای رشد گیاه ارزش غذایی فراوانی دارند

شاید بتوان گفت همه ی عناصر موجود در کودهای شیمیایی که به صورت مصنوعی درست شده اند را کودهای ورمی کمپوست به صورت طبیعی با در صد های مختلف در خود جای داده اند مانند پتاسیم ، فسفر ، نیتروژن ،عناصر ریز مغزی ، عناصر میکرو و ماکرو ، آهن ، ازت وغیره

نکات مهم

ورمی کمپوست را حد اکثر پیش از 8 ماه باید استفاده کرد چرا که رفته رفته آنزیمها و مواد محرک آن از بین می روند و دیگر نتایج مطلوبی را در بر ندارند

این کود ارگانیک به نوع ماده غذایی که کرم آن را بلعیده، بسیار وابسته است و در صد عناصر تشکیل دهنده ی کود بسته به ماده مصرفی، متفاوت است

کود های ورمی کمپوست باید به صورت مرطوب تهیه شوند تا مواد و انزیمهای آن از بین نرون
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: morning star
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  پخش کننده هدایای تبلیغاتی در استان های مختلف ویژه پایان سال Mr.Hunter 0 225 11-24-2022 09:14 AM
آخرین ارسال: Mr.Hunter
  همه چیز در مورد فرش و تابلو فرش محسن دوستوندی 39 13,038 01-12-2019 06:09 PM
آخرین ارسال: mona8063
  در مغازه 23 متری چه کاری راه بندازم؟ estarkhi 2 960 04-18-2018 11:58 AM
آخرین ارسال: mojtaba007
  همکاری برای تاسیس گروه فرهنگی ورزشی آموزشی و... در مشهد razeqi 0 435 10-27-2017 10:49 PM
آخرین ارسال: razeqi
  تولید و پخش عمده لباس ارزان زنانه rad86 8 1,792 06-25-2017 03:35 PM
آخرین ارسال: rad86
  نظر شما در مورد باز کردن مغازه صندل و دمپایی راحتی و مجلسی و طبی چیه turk oghlu 2 3,606 06-09-2017 09:35 AM
آخرین ارسال: turk oghlu
  میشه در مورد پوشاک راهنماییم کنید؟ feriman 7 3,041 06-06-2017 02:35 PM
آخرین ارسال: mohsenatu92
  راه اندازی لباس راحت و خانگی زنانه AmirTAB 1 1,054 10-06-2016 06:18 PM
آخرین ارسال: AmirTAB
  شریک برای راه اندازی مغازه ای در جنوب تهران میخواهم mseven 3 1,323 08-01-2016 09:33 AM
آخرین ارسال: memarzadeh
  سلام کسی در مورد نونوایی فانتزی اطلاعاتی داره؟ممنون میشم کمکم کنین 1992 0 743 07-29-2016 04:56 PM
آخرین ارسال: 1992
  درخواستی در مورد تولید در تعداد بالا MohamadMJ 7 3,083 06-08-2016 04:12 PM
آخرین ارسال: توانگر بی باک
  پيشنهاد كسب و كار در ماه رمضان smsyaran 3 1,532 06-06-2016 09:16 AM
آخرین ارسال: سپیده امانی
  خواهش میکنم درمورد تولید طروف سرامیکی کمکم کنید alif 4 1,520 05-20-2016 08:47 PM
آخرین ارسال: وحید یگانه
  کسب درآمد در روستا Utab 10 2,501 05-14-2016 09:03 PM
آخرین ارسال: Mamad-chobin
  ایجاد یک شغل با 10میلیون پول در رشت mani_wittyboy 2 932 04-07-2016 11:42 AM
آخرین ارسال: Skp
  لطفا زاهنمایی در مورد جوجه کشی ؟ yahyaaaa 1 855 03-03-2016 03:51 PM
آخرین ارسال: aff70
  در آمد میلیونی برای شهرستانی ها baharp 67 22,233 01-23-2016 08:03 PM
آخرین ارسال: business_nuts
  شروع دوم ! تولید لوازم مسی ashena_73 6 1,642 09-11-2015 05:29 AM
آخرین ارسال: naaser7
  تولید جوجه یکروزه landsat 5 1,629 09-11-2015 04:25 AM
آخرین ارسال: naaser7
  پیشنهاد سرمایه گذاری 100 % در آمد زا mahdi450 1 1,618 08-29-2015 11:35 AM
آخرین ارسال: mahdi450

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS