ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

بعد از تلخی ها و شیرینی های گذشته بازهم شروعی دیگر
زمان کنونی: 09-23-2025, 12:07 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: myfanet
آخرین ارسال: نازلی
پاسخ: 9
بازدید: 2360

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بعد از تلخی ها و شیرینی های گذشته بازهم شروعی دیگر
07-21-2013, 04:24 PM
ارسال: #1
Rainbow بعد از تلخی ها و شیرینی های گذشته بازهم شروعی دیگر
با درود و سپاس فراوان از مدیران و کاربران این انجمن , از وقتی که با این انجمن رو شناختم سعی کردم بیشتر راه کاراشو تو زندگی خودم به کار ببندم البته تا حدودی هم موفق بودم از خودم راضی هستم .
خب حالا موضوع اصلی که میخوام در موردش باهاتون حرف بزنم بنده چند ماه پیش با یکی از تایپک های این سایت آشنا شدم که در مورد دو برابر کردن پول بودش اون موقع ایده ای که به ذهنم اومد و از خیلی وقت پیش ها دلم میخواست عملیش کنم میخواست یک وبسایت معماری راه بندازم اومدم از تجربیات دیگر دوستان این انجمن استفاده کردم توی این لینک هم که چندماه پیش نوشته بودم جزییات این طرح رو نوشتم http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=5100
من تنها با 8500 تومان اومدم یک وبسایت معماری با آدرس http://www.Parsianac.ir راه انداختم ، 1 ماه اول رو شب و روز روی سایت کار می کردم لازم به ذکر هستش من توی این سایت پروژه هایی رو که خودم کار می کردم رو برای فروش میذاشتم و توی این یک ماه تقریبا میشه گفت 20 برابر اون پولی که هزینه کرده بودمو دراورده بودم یعنی چیزی حدود 160-170 هزار تومان خب واسه اون سرمایه فکر می کنم واقعا هم خوب بودش و هر روز بهتر هم میشد تا این که این مدیریت هاستینگ ما که انگاری تازه کار هم بودن چندین بار با کارهاشون باعث شدن تمامی مطالب سایت من کلا بره و با استفاده از نصفه بکاپ هایی که خودم داشتم کمتر از نصف مطالبم برگشت این موضوع چندین بار تکرار شدش و من نه تونستم از طرف شکایت کنم و یا موضوع رو پیگیری کنم ، لازم به ذکره که اون شرکتی که هاست خریده بودم ازش کلا گمو گور شده توی 3 ماه من با این سایت نزدیک 500 هزار تومان دراوردم در حالی که هیچ کار خاصی انجام نمیدادم ، هر روز میومدم به انجمن و نوشته های دوستان رو میخوندم و سعی می کردم از نو شروع کنم ولی بالاخره سایت رو بستم
تا اینکه امروز یعنی 1392/4/30 اومدم کارهای اولیه یک فروشگاه اینترنتی رو انجام دادم که فقط و فقط روی فروش تمرکز کنم ، نحوه کار هم این گونه هستش که من کلی تحقیق کردم دیدم فروشگاه اینترنتی مخصوص رشته معماری و عمران در ایران تقریبا نیست البته به صورت مستقل و کامل عرض می کنم ، این فروشگاه هم به نحوه ای طراحی شده که بعد از واریز مبلغ میتونن مقالات / پروژه ها / نقشه ها و آموزش های مربوط به معماری و عمران را دانلود بکنن . چند روزه که دارم تایپک های مربوط به کسب و کار اینترنتی این انجمن و تجربه های دوستان رو بررسی می کنم .
خودم که ایمان دارم میدونم از پسش بر بیام یعنی فکر می کنم تو این کار استعداد دارم چون توی دانشگاهی که من توی اون تحصیل می کنم و دانشگاه های مرتبط تقریبا همه منو میشناسن و در بیشتر مواقع پروژه های مربوطه رو من انجام میدم واسه دانشجو ها
حالا بنظرتون ایده این فروشگاه اینترنتی معماری جواب میده یا نه ؟ و چه راه کارهایی برای بهبود کار من پیشنهاد می کنید ( لینک فروشگاه هم http://www.Archshop.ir )
ممنون که نوشته های منو خوندین منتظر پاسخ های شما هستم با سپاس فراوان .
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
10-14-2013, 11:40 PM
ارسال: #2
RE: بعد از تلخی ها و شیرینی های گذشته بازهم شروعی دیگر
سلام فکر خوبیه و جواب هم میده بشرطی که تبلیغات خوبی داشته باشی جادوی تبلیغات مهمه
متاسفانه سایت باز نشدکه ببینم اما هاست،دامین خیلی مهمه که خوب ساپورت کنند یه تباد لینک هم با سایتها ووبلاگهای معماری هم داشته باشید

هزار فرشته بوسه بر آن دست میزنند/کز کار خلق یک گره بسته باز کند

گر مقدر شودش ملک سلاطین پوید سالک بی خبر خفته به راهی گاهی

09365126616
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
10-14-2013, 11:53 PM
ارسال: #3
امیدوارم موفق باشی دوست خوبم
منم رشته تحصیلیم عمران هست و حتما سعی میکنم از سایتت استفاده کنم.10_004

طراح انواع سازه های صنایع نفت، گاز و پتروشیمی
طراح انواع مخازن آب و فاضلاب
طراح انواع سازه های اسکلت فلزی و بتنی و سوله
دارای پروانه نظارت از سازمان نظام مهندسی ساختمان استان تهران

[/u]
احساس پرانتزی را دارم
که همه ے اتفاقات خوب
داخل آن اتفاق مے افتد .
آری ؛ خدا را مهمان قلب کوچکم کرده ام
10-15-2013, 11:46 AM
ارسال: #4
سايتت باز نشدSad

نمي توانيم با باقي ماندن در آنچه هستيم، به آنچه مي خواهيم برسيم

تغییر نام کاربری : آقامحسن ----- > محسن قلي زاده
11-12-2013, 01:48 PM
ارسال: #5
دقیقا چه چیزی رو میفروشید؟

پروژه هایی که دانشجوها باید انجام بدن رو شما انجام میدین و بهشون میفروشین؟ یا من اشتباه متوجه شدم؟
11-15-2013, 08:09 PM
ارسال: #6
(11-12-2013 01:48 PM)RozitaM نوشته شده توسط:  دقیقا چه چیزی رو میفروشید؟

پروژه هایی که دانشجوها باید انجام بدن رو شما انجام میدین و بهشون میفروشین؟ یا من اشتباه متوجه شدم؟

خب باید عرض کنم من طی دوران تحصیلم پروژه های دانشجویی زیادی انجام دادم اول از آرشیوم استفاده کردم و پروژه های خوب رو واسه فروش قرار دادم ، با شرکت های همکاری در فروش هم میشه گفت همکاری می کنم برای فروش محصولات معماری و عمران اون ها در کل تمام چیزهایی که برای رشته معماری لازمه اومدم بصورت آنلاین قرار دادم ، که پس از واریز مبلغ مورد نظر یه نسخه بهشون ایمیل میشه و بصورت آنلاین هم میتونن دانلودش کنن با لینک مستقیم و البته سرعت خیلی بالا چون هاست و دامنه رو از بهترین نوعش تهیه کردم
11-15-2013, 08:14 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-15-2013 08:16 PM، توسط myfanet.)
ارسال: #7
دوستان گرانمایه خودم باید عرض کنم که سایت هیچ مشکلی نداره و باز میشه توی این مدت اومدم هم براش نماد الکترونیکی یا همون مجوز فروشگاه رو گرفتم هم درگاه گرداخت اینترنتی از بانک ملت و هم دستی توی برنامه نویسی سایت کشیدم به نظر خودم که بدک نیس تا الان فقط یه مشکل کوچولو این وسط برام پیش اومده من موقعی که این فروشگاه رو راه انداختم ایده اصلیم جهت کار همین فروشگاه بود و باتوجه به تجربیاتم مطمین بودم که خوب از پسش بر میام اما حدود 2 ماهی میشه که دارم شب و روز روی یکی از بهترین و آخرین نرم افزار های معماری در دنیا به اسم Revit Architecture 2014 کار می کنم که توی شمال غرب کشور بتونم برای اولین بار این نرم افزار رو تدریس کنم خداروشکر تا الان هم موفق بودم تقریبا آخرای کار هستم و امیدوارم تا یک ماه بتونم شروع به تدریس این نرم افزار کنم .
البته ناگفته نماند الان هم دارم نرم افزار هایی مثله Autocad / Photoshop / 3ds Max رو تدریس می کنم ولی این Revit واقعا یه چیز دیگست مشکلم وقته نمیرسم به فروشگاه هم رسیدگی کنم .
موندم چیکار کنم
(10-15-2013 11:46 AM)محسن قلي زاده نوشته شده توسط:  سايتت باز نشدSad

محسن جان میتونی امتحان کنی سایت باز میشه http://www.Archshop.ir Idea
11-16-2013, 12:00 AM
ارسال: #8
ضمن تبریک بخاطر ایده بسیار خوب شما.
ایمان دارم که موفقیتت حتمی است. کمی تبلیغ لازم است.
موفقتر باشی.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
11-17-2013, 02:57 PM
ارسال: #9
(07-21-2013 04:24 PM)myfanet نوشته شده توسط:  با درود و سپاس فراوان از مدیران و کاربران این انجمن , از وقتی که با این انجمن رو شناختم سعی کردم بیشتر راه کاراشو تو زندگی خودم به کار ببندم البته تا حدودی هم موفق بودم از خودم راضی هستم .
خب حالا موضوع اصلی که میخوام در موردش باهاتون حرف بزنم بنده چند ماه پیش با یکی از تایپک های این سایت آشنا شدم که در مورد دو برابر کردن پول بودش اون موقع ایده ای که به ذهنم اومد و از خیلی وقت پیش ها دلم میخواست عملیش کنم میخواست یک وبسایت معماری راه بندازم اومدم از تجربیات دیگر دوستان این انجمن استفاده کردم توی این لینک هم که چندماه پیش نوشته بودم جزییات این طرح رو نوشتم http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=5100
من تنها با 8500 تومان اومدم یک وبسایت معماری با آدرس http://www.Parsianac.ir راه انداختم ، 1 ماه اول رو شب و روز روی سایت کار می کردم لازم به ذکر هستش من توی این سایت پروژه هایی رو که خودم کار می کردم رو برای فروش میذاشتم و توی این یک ماه تقریبا میشه گفت 20 برابر اون پولی که هزینه کرده بودمو دراورده بودم یعنی چیزی حدود 160-170 هزار تومان خب واسه اون سرمایه فکر می کنم واقعا هم خوب بودش و هر روز بهتر هم میشد تا این که این مدیریت هاستینگ ما که انگاری تازه کار هم بودن چندین بار با کارهاشون باعث شدن تمامی مطالب سایت من کلا بره و با استفاده از نصفه بکاپ هایی که خودم داشتم کمتر از نصف مطالبم برگشت این موضوع چندین بار تکرار شدش و من نه تونستم از طرف شکایت کنم و یا موضوع رو پیگیری کنم ، لازم به ذکره که اون شرکتی که هاست خریده بودم ازش کلا گمو گور شده توی 3 ماه من با این سایت نزدیک 500 هزار تومان دراوردم در حالی که هیچ کار خاصی انجام نمیدادم ، هر روز میومدم به انجمن و نوشته های دوستان رو میخوندم و سعی می کردم از نو شروع کنم ولی بالاخره سایت رو بستم
تا اینکه امروز یعنی 1392/4/30 اومدم کارهای اولیه یک فروشگاه اینترنتی رو انجام دادم که فقط و فقط روی فروش تمرکز کنم ، نحوه کار هم این گونه هستش که من کلی تحقیق کردم دیدم فروشگاه اینترنتی مخصوص رشته معماری و عمران در ایران تقریبا نیست البته به صورت مستقل و کامل عرض می کنم ، این فروشگاه هم به نحوه ای طراحی شده که بعد از واریز مبلغ میتونن مقالات / پروژه ها / نقشه ها و آموزش های مربوط به معماری و عمران را دانلود بکنن . چند روزه که دارم تایپک های مربوط به کسب و کار اینترنتی این انجمن و تجربه های دوستان رو بررسی می کنم .
خودم که ایمان دارم میدونم از پسش بر بیام یعنی فکر می کنم تو این کار استعداد دارم چون توی دانشگاهی که من توی اون تحصیل می کنم و دانشگاه های مرتبط تقریبا همه منو میشناسن و در بیشتر مواقع پروژه های مربوطه رو من انجام میدم واسه دانشجو ها
حالا بنظرتون ایده این فروشگاه اینترنتی معماری جواب میده یا نه ؟ و چه راه کارهایی برای بهبود کار من پیشنهاد می کنید ( لینک فروشگاه هم http://www.Archshop.ir )
ممنون که نوشته های منو خوندین منتظر پاسخ های شما هستم با سپاس فراوان .

آفرین
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  موفقیت های دوستان بعد از پیوستن به انجمن. مهدی گل محمدی 200 337,411 06-19-2019 08:15 PM
آخرین ارسال: iman_bahar
  راهنمایی در مورد شیرینی پزی Sama79 1 993 11-21-2018 05:38 PM
آخرین ارسال: 1930Mohsen
  من شروع کردم و طی 6 ماه بیش از صد میلیون گردش مالی داشتم mortaza_max 18 16,324 10-22-2018 06:17 PM
آخرین ارسال: Y.s1980
  استفاده دوباره از درامد. hamed2i 0 506 11-28-2017 01:43 AM
آخرین ارسال: hamed2i
  من هم شروع کردم- کارم حمل و نقل باره از دوبی جنس میارم برا مردم با لنج باری حسین کردوانی 44 15,703 11-03-2017 07:24 PM
آخرین ارسال: jafarimohammad
  سوال از مغازه داران محترم leila_t 1 760 10-04-2017 06:45 PM
آخرین ارسال: r2013.samadi
  ما هم شروع کردیم،پر از انرژی،پرورش زالو ainstein 91 46,099 09-17-2017 12:49 AM
آخرین ارسال: nehzat
  فروش مانتو از طریق اینترنت یا مغازه؟ رسول21 4 1,772 04-02-2017 08:37 PM
آخرین ارسال: م.ع
  وارد کردن کالا از دبی MR683 11 3,140 02-22-2017 03:13 PM
آخرین ارسال: superhero1993
  کسب درآمد از دستگاههای خودپرداز Mehrara 10 3,442 02-02-2017 09:46 AM
آخرین ارسال: m77m20
  ایده برای کسب درآمد از گاوداری بدون دام mohandes-j 19 5,100 10-13-2016 02:05 PM
آخرین ارسال: mohandes-j
  ما هم شروع کردیم دعامون کنید بچه ها rasol113 11 3,989 08-06-2016 10:21 AM
آخرین ارسال: مهدی ر
  مشاوره و راهنمایی از شما (کار در خانه) armin-a 1 1,334 07-28-2016 10:12 AM
آخرین ارسال: sotedelan
  تولیدی لباس زنانه نمیدونم از کجا شروع کنم ،لطفا کمک کنید khadij 17 4,634 05-02-2016 07:58 PM
آخرین ارسال: soheyl_ir89
  راهنمایی در مورد دستگاه های تراش سنگ hamed-sli 2 943 04-17-2016 04:27 PM
آخرین ارسال: MAMJI
Smile با هیچ هم میشه به درآمد رسید اونم از طریق اینترنت ali_montazeri 0 951 04-17-2016 02:34 AM
آخرین ارسال: ali_montazeri
  پیشنهاد پخش و توزیع نوشابه به افراد و شرکت ها niazpayam 0 5,219 04-16-2016 12:28 PM
آخرین ارسال: niazpayam
  مشاوره تولیدی کیسه زباله و پلاستیک های تبلیغاتی softeasy 2 1,045 03-25-2016 01:06 PM
آخرین ارسال: aminsepehri
  دستگاه های تولید اسکاج رو از کجا با قیمت خوب گیر بیارم ؟؟؟ mazhor_66 13 6,264 03-17-2016 03:05 PM
آخرین ارسال: 525amin
  راه اندازی سایتی برای خرید و فروش پول های اینترنتی fereydoon123456 7 2,747 12-19-2015 03:49 PM
آخرین ارسال: fereydoon123456

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS