ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
اعمال، تسلیت ها و تبریکات مناسبت ها زمان کنونی: 09-23-2025, 03:16 PM |
|||||||
|
اعمال، تسلیت ها و تبریکات مناسبت ها
|
05-13-2013, 08:59 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 06-07-2013 08:27 AM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #1
|
|||
|
|||
اعمال، تسلیت ها و تبریکات مناسبت ها
با سلام به دوستان میلیاردرم
با توجه به شروع ماه رجب و ولادت ها و شهادت هائی که در این ماه واقع شده و اعمالی هم که برای این روزها به تواتر توصیه شده زیاد می باشد. و برای جلوگیری از تعدد تاپیک یک تاپیک واحد برای این منظور در نظر گرفتیم تا در هر روز موارد مورد نظر خود را بنویسید. من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
05-13-2013, 09:00 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: اعمال، تسلیت ها و تبریکات ماه رجب
امشب شب شهادت امام هادی ع است. شهادت این امام بزرگوار را به همگی دوستان میلیاردرم تسلیت می گم.
من ازدرون تو حرف میزنم
اگربخواهی تابستان هم برف می آید اگربخواهی دست دراز میکنی ابری در آسمان میگیری اگربخواهی به درخت خشکیده ای خیره میشوی و انجیر بر شاخه اش میروید اگرتو بخواهی غیرممکن ها ممکن میشود پس بخواه دوره توانگری و جذب |
|||
05-13-2013, 09:44 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
این ماه ، ماه بسیار شریفی است به این جهت که :
١- از ماههای حرام است . ٢- از اوقات دعاست و حتی در زمان جاهلیت به این مطلب مشهور بوده و مردم آن زمان منتظر این ماه بوده اند تا در آن دعا کنند. ٣- این ماه ، ماه امیر المؤمنین "علیه السلام" است ؛ همان طور که در بعضی از روایات آمده است چنانچه شعبان ، ماه رسول خدا "ص" و رمضان ماه خدای متعال است . ۴- شب اول آن ، یکی از چهار شبی است که تأکید به زنده نگه داشتن آن به عبادت شده است . ۵- درباره روز نیمه آن آمده است که محبوبترین روزها نزد خداوند است و زمان انجام عمل ِ "استفتاح" است که به طور مفصل خواهد آمد. ۶- روز بیست و هفتم این ماه ، مبعث پیامبر اکرم "ص" است .روزی که زمان ظهور رحمت خداوند است ؛ چیزی که از اول خلقت تاکنون مانند آن دیده نشده است . این گوشه ای از فضایل این ماه بود و ما توان فهم تمام فضایل این ماه شریف را نداریم . ندای ملک داعی و جواب آن یکی از مراقبتهای مهم در این ماه به یاد داشتن حدیث " مَلَک ِ داعی" است که از پیامبر "ص" روایت شده است . پیامبر اکرم "ص" فرمود : " خداوند متعال در آسمان هفتم فرشته ای را قرار داده است که "داعی" گفته می شود . هنگامی که ماه رجب آمد ، این فرشته در هر شب این ماه تا صبح می گوید : خوشا به حال تسبیح کنندگان خدا ، خوشا به حال فرمانبرداران خدا . خدای متعال می فرماید : همنشین کسی هستم که با من همنشینی کند ، فرمانبردار کسی هستم که فرمانبردارم باشد و بخشندۀ خواهان بخشایش هستم . ماه ، ماه من ؛ بنده ، بنده من و رحمت ، رحمت من است . هر کسی در این ماه مرا بخواند او را اجابت می کنم و هر کس از من چیزی بخواهد به او می دهم و هر کس از من هدایت بخواهد ، او را هدایت می کنم . این ماه را رشته ای بین خود و بندگانم قرار دادم که هر کس آن را بگیرد به من می رسد ." شب اول ماه شب اول این ماه ، یکی از چهار شبی است که شب زنده داری در آن تأکید شده است . و یکی از مراقبتها این است که در هنگام دیدن ماه در شب اول ، دعایی که روایت شده است را بخواند . و سزاوار است موقعی که در این دعا ، به دعای آمادگی برای آمادگی در شعبان و رمضان می رسد ، آن را با توجه بخواند و در اوقات دعایش نیز آن را زیاد بخواند تا با این دعا ، آمادگی کاملی برای ورود به این دو ماه پیدا کند و و مستحب است بعد از نماز عشا دعاهای روایت شده در اقبال را بخواند . در کتاب اقبال ، نمازهایی برای این شب نقل شده که من آسانترین آنها را برای افراد ضعیفی مانند خود می گویم . در آن کتاب از پیامبر "ص" روایت شده است که فرمودند : کسی که بعد از بجا آوردن نماز ِ مغرب ِ شب ِ اول رجب ، بیست رکعت نماز بجا آورده که در هر رکعتی ، سوره "فاتحه" و "اخلاص" را یک مرتبه خوانده و برای هر دو رکعتی یک سلام بدهد - در اینجا رسول خدا "ص" فرمود : آیا ثواب این نماز را می دانید ؟ اصحاب عرض کردند : خدا و رسولش داناترند . پیامبر "ص" فرمودند : روح الامین این نماز را به من یاد داد . و آستینهای خود را بالا زدند - خود و خانواده و مال و فرزندانش محفوظ می ماند و از عذاب قبر پناه داده می شود و از صراط ، بدون حساب ، مانند برق می گذرد . نماز آسانتری نیز در این کتاب از پیامبر "ص" روایت شده است : پیامبر "ص" فرمود : کسی که دو رکعت نماز در شب اول ماه رجب بعد از نماز عشا بخواند و در رکعت اول آن سوره "فاتحه" و "الم نشرح" را یک بار و "قل هو الله احد" را سه بار و در رکعت دوم سوره "فاتحه" و "الم نشرح" و "قل هو الله احد" و "معوذتین "(ناس و فلق) را هر کدام را یک بار بخواند ، سپس تشهد را بخواند و سلام دهد و بعد از آن سی بار " لا اله الا الله" بگوید و سپس سی بار بر پیامبر "ص" صلوات فرستد ، گناهان گذشته او آمرزیده شده و او را مانند روزی که از مادر متولد شده از گناهان بیرون می برد . نمازی هم در تمام شبهای این ماه وارد شده که در کتاب اقبال و از کتاب " التحفه" حلوانی روایت شده است : رسول خدا "ص" فرمودند : "هر کس در رجب شصت رکعت نماز بجا آورد ؛ در هر شبی از این ماه دو رکعت که در هر رکعت آن ، سوره فاتحه را یک بار و قل یا ایها الکافرون را سه بار و قل هو الله احد را یک بار بخواند و هنگامی که سلام نماز را داد ، دستهای خود را بلند کرده و بگوید : لا اله الا الله وحده لا شریک له ، له المُلک ُ و له الحمد ، یُحیی و یُمیت و هو حیٌ لا یَموت ، بِیَده الخیر و هو علی کل شیءٍ قدیر و الیه المصیر و لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم . اللهم صل علی محمد و آل محمد ٍ النبی ِ الاُمی . و دستهای خود را به صورت بکشد ، خداوند متعال دعای او را مستجاب می کند و ثواب شصت حج و شصت عمره به او می دهد ." .... باید در تمام این ماه و ماه شعبان و رمضان و تمام عمر ، اهمیت زیادی به دعا جهت توفیق اخلاص داده ، و توجه به خدای متعال با نامهای او مانند کریم العفو و مُبَدل السیئات و توسل به او به وسیله محمد و آل او "ص" را زیاد کند . زیرا روی ما لیاقت توجه به حضرت قدس خدا را ندارد و برای جبران این نقص باید به اولیای آبرومند او متوسل شد . و آنگاه شب خود را با توسل به نگهبانان آن که از معصومین "ع" هستند، برای اصلاح حال و اعمال خداییش به پایان برساند . من ازدرون تو حرف میزنم
|||
05-13-2013, 09:46 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
شيخ روايت كرده كه بيرون آمد از ناحيه مُقَدّسه بر دست شيخ كبير ابى جعفر محمّد بن عثمان بن سعيد (رض) اين توقيع شريف بخوان در هر روز از ايّام رجب:
بنام خداى بخشاينده مهربان اَللّهُمَّ اِنّى اَسئَلُكَ بِمَعانى جَميعِ ما يَدْعُوكَ بِهِ وُلاةُ اَمْرِكَ، خدايا از تو خواهم به حق معانى تمام آنچه بوسيله آنها واليان فرمان تو را خوانند الْمَاْمُونُونَ عَلى سِرِّكَ، الْمُسْتَبْشِرُونَ بِاَمْرِكَ، الْواصِفُونَ لِقُدْرَتِكَ، آنان كه امين بر سر پنهانى تو هستند و به دستورت مژده جويند و نيرويت را توصيف كنند و عظمتت الْمُعْلِنُونَ لِعَظَمَتِكَ، اَسئَلُكَ بِما نَطَقَ فيهِمْ مِنْ مَشِيَّتِكَ، فَجَعَلْتَهُمْ را آشكارا اعلام كنند از تو خواهم بدانچه گويا شده درباره ايشان از ارادهات و بدين سبب ايشانرا مَعادِنَ لِكَلِماتِكَ، وَاَرْكاناً لِتَوْحيدِكَ وَآياتِكَ، وَمَقاماتِكَ الَّتى معادن كلمات خويش و پايههاى يگانگى و نشانهها و مقامات خويش قرارشان دادى آن مقاماتى كه در هيچجا لاتَعْطيلَ لَها فى كُلِّ مَكانٍ يَعْرِفُكَ بِها مَنْ عَرَفَكَ، لا فَرْقَ بَيْنَكَ تعطيل ندارد و هركه تو را بشناسد بوسيله آنها شناخته ميان تو و آنها فرقى نيست وَبَيْنَها اِلاَّ اَنَّهُمْ عِبادُكَ وَخَلْقُكَ، فَتْقُها وَرَتْقُها بِيَدِكَ، بَدْؤُها مِنْكَ جز اينكه ايشان بندگان تو و مخلوق توأند و فتق و رتق كارشان بدست تو است شروعشان از جانب تو وَعَوْدُها اِلَيْكَ اَعْضادٌ واَشْهادٌ ومُناةٌ واَذْوادٌ، وَحَفَظَةٌ وَرُوَّادٌ، فَبِهمْ و بازگشتشان بسوى تو است كمككاران و گواهان و ميزانها و مدافعان و نگهبانان وبازرسان هستند كه بديشان مَلَأْتَ سَمآئَكَ وَاَرْضَكَ، حَتّى ظَهَرَ اَنْ لا اِلهَ إلاَّ اَنْتَ، فَبِذلِكَ اَسْئَلُكَ، آسمان و زمينت را پر كردهاى تا معلوم شد كه معبودى جز تو نيست پس بدان وسيله از تو مىخواهم وَبِمَواقِعِ الْعِزِّ مِنْ رَحْمَتِكَ، وَبِمَقاماتِكَ وَعَلاماتِكَ، اَنْ تُصَلِّىَ عَلى و به جاهاى عزيز و ارجمند نزول رحمتت و به مقامات و نشانههايت كه درود فرستى بر من ازدرون تو حرف میزنم
|||
05-13-2013, 09:46 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-13-2013 09:49 PM، توسط MARYAR.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
در فضيلت و اعمال ماه مبارك رجب
بدانكه اين ماه و ماه شعبان و ماه رمضان در شرافت تمامند و روايت بسيار در فضيلت آنها واردشده بلكه ازحضرت رسولصلى الله عليه وآله روايت شده كه ماه رجب ماه بزرگ خداست وماهى در حرمت و فضيلت به آن نميرسد و قتال با كافران در اين ماه حرامست و رجب ماه خداست و شعبان ماه من است و ماه رمضان ماه امّت من است كسى كه يك روز از ماه رجب را روزه دارد مستوجب خشنودى بزرگ خدا گردد و غضب الهى از او دور گردد و درى از درهاى جهنّم بر روى او بسته گردد و از حضرت موسى بن جعفرعليه السلام منقول است كه هر كه يكروز از ماه رجب را روزه بدارد آتش جهنّم يكساله راه از او دور شود و هر كه سه روز از آنرا روزه دارد بهشت او را واجب گردد ايضاً فرمود كه رجب نام نَهرى است در بهشت از شير سفيدتر و از عسل شيرينتر هر كه يكروز از رجب را روزه دارد البتّه از آن نهر بياشامد از حضرت صادقعليه السلام منقول است كه حضرت رسولصلى الله عليه وآله فرموده كه ماه رجب ماه استغفار اُمّت من است پس در اين ماه بسيار طلب آمرزش كنيد كه خدا آمرزنده و مهربان است و رجب را اَصَبّ مى گويند زيرا كه رحمت خدا در اين ماه بر اُمّت من بسيار ريخته مىشود پس بسيار بگوئيد: اَسْتَغْفِرُ اللَّهَ وَاَسْئَلُهُ التَّوْبَةَ، و ابن بابويه بسند معتبر از سالم روايت كرده است كه گفت رفتم بخدمت حضرت صادق عليه السلام در اواخر ماه رجب كه چند روز از آن مانده بود چون نظر مبارك آن حضرت بر من افتاد فرمود كه آيا روزه گرفتهاى در اين ماه گفتم نه واللَّه اى فرزند رسول خدا فرمود كه آنقدر ثواب از تو فوت شده است كه قدر آنرا بغير خدا كسى نمىداند بدرستيكه اين ماهيست كه خدا آنرا بر ماههاى ديگر فضيلت داده و حُرمت آنرا عظيم نموده و براى روزه داشتن آن گرامى داشتن را بر خود واجب گردانيده پس گفتم يَابْنَ رَسُولِ اللَّهِ اگر در باقيمانده اينماه روزه بدارم آيا ببعضى از ثواب روزه داران آن فايز مى گردم فرمود اى سالم هر كه يك روز از آخر اين ماه روزه بدارد خدا او را ايمن گرداند از شدّت سَكَراتِ مرگ و از هَوْل بعد از مرگ و از عذاب قبر و هر كه دو روز از آخر اين ماه روز دارد بر صراط بآسانى بگذرد و هر كه سه روز از آخر اين ماه را روزه دارد ايمن گردد از ترس بزرگ روز قيامت و از شدّتها و هَوْلهاى آنروز و بَرات بيزارى از آتش جهنّم به او عطا كنند و بدانكه از براى روزه ماه رجب فضيلت بسيار وارد شده است و روايت شده كه اگر شخص قادر بر آن نباشد هر روز صد مرتبه اين تسبيحات را بخواندتا ثواب روزه آن را دريابد من ازدرون تو حرف میزنم
|||
05-14-2013, 01:31 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
متن و زیارتنامه امام هادی علیه السلام
السَّلامُ عَلَیْکَ یَا أَبَا الْحَسَنِ عَلِیَّ بْنَ مُحَمَّدٍ الزَّکِیَّ الرَّاشِدَ النُّورَ الثَّاقِبَ وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکَاتُهُ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا صَفِیَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سِرَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا حَبْلَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا آلَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا خِیَرَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا صَفْوَةَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا أَمِینَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْک یَا حَقَّ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا حَبِیبَ اللَّهِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا نُورَ الْأَنْوَارِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا زَیْنَ الْأَبْرَارِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا سَلِیلَ الْأَخْیَارِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا عُنْصُرَ الْأَطْهَارِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا حُجَّةَ الرَّحْمَنِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا رُکْنَ الْإِیمَانِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا مَوْلَى الْمُؤْمِنِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا وَلِیَّ الصَّالِحِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا عَلَمَ الْهُدَى السَّلامُ عَلَیْکَ یَا حَلِیفَ التُّقَى السَّلامُ عَلَیْکَ یَا عَمُودَ الدِّینِ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ خَاتَمِ النَّبِیِّینَ، سلام بر تو اى ابا الحسن على بن محمّد، امام پاک و راهنما و نور تابان و رحمت و برکات خدا بر تو باد، سلام بر تو اى برگزیده خدا، سلام بر تو اى سرّ خدا، سلام بر تو اى ریسمان خدا، سلام بر تو اى خاندان خدا، سلام بر تو اى منتخب خدا، سلام بر تو اى برگزیده خدا، سلام بر تو اى امین خدا، سلام بر تو اى حق خدا، سلام بر تو اى حبیب خدا، سلام بر تو اى نور نورها، سلام بر تو اى زیور نیکان، سلام بر تو اى چکیده خوبان، سلام بر تو اى عنصر پاکان، سلام بر تو اى حجت رحمن، سلام بر تو اى اساس ایمان، سلام بر تو اى مولاى مؤمنان، سلام بر تو اى سرپرست شایستگان سلام بر تو اى پرچم هدایت، سلام ب رتو اى همپیمان تقوا، سلام بر تو اى ستون دین سلام بر تو اى فرزند خاتم پیامبران، السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ سَیِّدِ الْوَصِیِّینَ السَّلامُ عَلَیْکَ یَا ابْنَ فَاطِمَةَ الزَّهْرَاءِ سَیِّدَةِ نِسَاءِ الْعَالَمِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْأَمِینُ الْوَفِیُّ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْعَلَمُ الرَّضِیُّ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الزَّاهِدُ التَّقِیُّ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْحُجَّةُ عَلَى الْخَلْقِ أَجْمَعِینَ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا التَّالِی لِلْقُرْآنِ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْمُبَیِّنُ لِلْحَلالِ مِنَ الْحَرَامِ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الْوَلِیُّ النَّاصِحُ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا الطَّرِیقُ الْوَاضِحُ السَّلامُ عَلَیْکَ أَیُّهَا النَّجْمُ اللائِحُ أَشْهَدُ یَا مَوْلایَ یَا أَبَا الْحَسَنِ أَنَّکَ حُجَّةُ اللَّهِ عَلَى خَلْقِهِ وَ خَلِیفَتُهُ فِی بَرِیَّتِهِ وَ أَمِینُهُ فِی بِلادِهِ وَ شَاهِدُهُ عَلَى عِبَادِهِ، سلام بر تو اى فرزند آقاى جانشینان، سلام بر تو اى فرزند فاطمه زهرا، سرور بانوان جهانیان، سلام بر تو اى امین وفادار، سلام بر تو اى پرچم خشنود، سلام بر تو اى زاهد باتقوا، سلام بر تو اى حجت بر همه خلق، سلام بر تو اى تلاوتکننده قرآن، سلام بر تو اى بیانکننده حلال از حرام سلام بر تو اى سرپرست خیرخواه، سلام بر تو اى راه روشن، سلام بر تو اى ستاره درخشان.گواهى می دهم اى مولایم، اى ابا الحسن که تویى حجت خدا بر خلق و جانشین او در میان آفریدگان و امین او در شهرها و گواه او بر بندگان، وَ أَشْهَدُ أَنَّکَ کَلِمَةُ التَّقْوَى وَ بَابُ الْهُدَى وَ الْعُرْوَةُ الْوُثْقَى وَ الْحُجَّةُ عَلَى مَنْ فَوْقَ الْأَرْضِ وَ مَنْ تَحْتَ الثَّرَى وَ أَشْهَدُ أَنَّکَ الْمُطَهَّرُ مِنَ الذُّنُوبِ الْمُبَرَّأُ مِنَ الْعُیُوبِ وَ الْمُخْتَصُّ بِکَرَامَةِ اللَّهِ وَ الْمَحْبُوُّ بِحُجَّةِ اللَّهِ وَ الْمَوْهُوبُ لَهُ کَلِمَةُ اللَّهِ وَ الرُّکْنُ الَّذِی یَلْجَأُ إِلَیْهِ الْعِبَادُ وَ تُحْیَا بِهِ الْبِلادُ وَ أَشْهَدُ یَا مَوْلایَ أَنِّی بِکَ وَ بِآبَائِکَ وَ أَبْنَائِکَ مُوقِنٌ مُقِرٌّ وَ لَکُمْ تَابِعٌ فِی ذَاتِ نَفْسِی وَ شَرَائِعِ دِینِی وَ خَاتِمَةِ عَمَلِی وَ مُنْقَلَبِی وَ مَثْوَایَ وَ أَنِّی وَلِیٌّ لِمَنْ وَالاکُمْ وَ عَدُوٌّ لِمَنْ عَادَاکُمْ مُؤْمِنٌ بِسِرِّکُمْ وَ عَلانِیَتِکُمْ وَ أَوَّلِکُمْ وَ آخِرِکُمْ بِأَبِی أَنْتَ وَ أُمِّی [وَ السَّلامُ عَلَیْکَ] وَ رَحْمَةُ اللَّهِ وَ بَرَکَاتُهُ. و گواهى می دهم که تویى کلمه تقوا،و دروازه هدایت و رشته استوارتر و حجّت بر هرکه بر زمین و در زمین است و گواهى می دهم که تویى پاک از گناهان و مبرّاى از عیوب و اختصاص یافته به کرامت خدا و تکریم شده به برهان خدا،و کسی که کلمه خدا به او بخشیده شده و پایه اى که بندگان خدا به او پناه می برند و شهرها به وسیله او زنده می شود و گواهى می دهم اى مولایم که من نسبت به تو و پدرانت و فرزندانت، داراى یقین و اقرار و تابع شمایم، در کنه وجودم و احکام دینمی و سرانجام کارم و بازگشتگاه و منزلمی و دوستم با کسی که شما را دوست بداردی و دشمنم با آنکه شما را دشمن بداردی مؤمنم به نهان و آشکار و آغاز و انجام شمای پدر و مادرم به فدایتی سلام و رحمت و برکات خدا بر تو باد. اللَّهُمَّ [صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ] صَلِّ عَلَى حُجَّتِکَ الْوَفِیِّ وَ وَلِیِّکَ الزَّکِیِّ وَ أَمِینِکَ الْمُرْتَضَى وَ صَفِیِّکَ الْهَادِی وَ صِرَاطِکَ الْمُسْتَقِیمِ وَ الْجَادَّةِ الْعُظْمَى وَ الطَّرِیقَةِ الْوُسْطَى نُورِ قُلُوبِ الْمُؤْمِنِینَ وَ وَلِیِّ الْمُتَّقِینَ وَ صَاحِبِ الْمُخْلَصِینَ اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى سَیِّدِنَا مُحَمَّدٍ وَ أَهْلِ بَیْتِهِ وَ صَلِّ عَلَى عَلِیِّ بْنِ مُحَمَّدٍ الرَّاشِدِ الْمَعْصُومِ مِنَ الزَّلَلِ وَ الطَّاهِرِ مِنَ الْخَلَلِ وَ الْمُنْقَطِعِ إِلَیْکَ بِالْأَمَلِ الْمَبْلُوِّ بِالْفِتَنِ وَ الْمُخْتَبَرِ بِالْمِحَنِ وَ الْمُمْتَحَنِ بِحُسْنِ الْبَلْوَى وَ صَبْرِ الشَّکْوَى مُرْشِدِ عِبَادِکَ وَ بَرَکَةِ بِلادِکَ وَ مَحَلِّ رَحْمَتِکَ، خدایا بر محمّد و خاندان و خاندان محمّد درود فرست و درود خدا بر حجّت وفادارت،ولىّ پاکیزه ات و امین پسندیده ات و راهنماى برگزیده ات و راه راستت و آنجاده بزرگتر و راه میانه تر، روشنى دلهاى اهل ایمان و سرپرست پرهیزکاران و یار مخلصان، خدایا بر آقاى ما محمّد و اهل بیتش درود فرست و درود فرست بر على بن محمّد آن راهنماى معصوم از لغزش و پاک از نقایص و آرزو بریده از مردم به سوى تو،گرفتار آشوبها،و آزموده به مصایب سخت و سنجیده به آزمون نیکو و شکیباى در شکایت و راهنماى بندگانت و برکت شهرهایت و جایگاه رحمتت، وَ مُسْتَوْدَعِ حِکْمَتِکَ وَ الْقَائِدِ إِلَى جَنَّتِکَ الْعَالِمِ فِی بَرِیَّتِکَ وَ الْهَادِی فِی خَلِیقَتِکَ الَّذِی ارْتَضَیْتَهُ وَ انْتَجَبْتَهُ وَ اخْتَرْتَهُ لِمَقَامِ رَسُولِکَ فِی أُمَّتِهِ وَ أَلْزَمْتَهُ حِفْظَ شَرِیعَتِهِ فَاسْتَقَلَّ بِأَعْبَاءِ الْوَصِیَّةِ نَاهِضا بِهَا وَ مُضْطَلِعا بِحَمْلِهَا لَمْ یَعْثُرْ فِی مُشْکِلٍ وَ لا هَفَا فِی مُعْضِلٍ بَلْ کَشَفَ الْغُمَّةَ وَ سَدَّ الْفُرْجَةَ وَ أَدَّى الْمُفْتَرَضَ اللَّهُمَّ فَکَمَا أَقْرَرْتَ نَاظِرَ نَبِیِّکَ بِهِ فَرَقِّهِ [فَارْفَعْ] دَرَجَتَهُ وَ أَجْزِلْ لَدَیْکَ مَثُوبَتَهُ وَ صَلِّ عَلَیْهِ وَ بَلِّغْهُ مِنَّا تَحِیَّةً وَ سَلاما وَ آتِنَا مِنْ لَدُنْکَ فِی مُوَالاتِهِ فَضْلا وَ إِحْسَانا وَ مَغْفِرَةً وَ رِضْوَانا إِنَّکَ ذُو الْفَضْلِ الْعَظِیمِ. و جاى سپردن حکمتت و پیشرو به سوى بهشتت آگاه در میان آفریدگانت و راهنماى در میان خلقت،که پسندیدى و برگزیدى و انتخاب نمودى و او را براى جانشینى پیامبرت در میان امّت به نگهدارى شریعتش ملزم نمودى، پس او نیز به تنهایى به انجام وظایف سنگین جانشینى اقدام کرد و به آن قیام نمود و مقتدرانه به دوش کشید، نه در مشکلى لغزید و نه در کار دشوارى، بلکه اندوه را برطرف ساخت و هر رخنه را سدّ نمود و هر فریضه اى را ادا کرد،خدایا چنانکه دردگانت پیامبرت را به او روشن ساختى، بالا بر درجه اش را و پاداشش را نزد خود زیاد گردان و بر او درود فرست و از جانب ما به او تحیّت و سلام برسان و به ما از نزد خود در دوستى او فضل و احسان و آمرزش و رضوان بخش، به درستى که تو داراى فضل بزرگى. سپس نماز زیارت بخوان و چون سلام نماز دادى بگو: یَا ذَا الْقُدْرَةِ الْجَامِعَةِ وَ الرَّحْمَةِ الْوَاسِعَةِ وَ الْمِنَنِ الْمُتَتَابِعَةِ وَ الْآلاءِ الْمُتَوَاتِرَةِ وَ الْأَیَادِی الْجَلِیلَةِ وَ الْمَوَاهِبِ الْجَزِیلَةِ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ الصَّادِقِینَ وَ أَعْطِنِی سُؤْلِی وَ اجْمَعْ شَمْلِی وَ لُمَّ شَعَثِی وَ زَکِّ عَمَلِی وَ لا تُزِغْ قَلْبِی بَعْدَ إِذْ هَدَیْتَنِی وَ لا تُزِلْ [تُزِلَ] قَدَمِی وَ لا تَکِلْنِی إِلَى نَفْسِی طَرْفَةَ عَیْنٍ أَبَدا وَ لا تُخَیِّبْ طَمَعِی وَ لا تُبْدِ عَوْرَتِی وَ لا تَهْتِکْ سِتْرِی وَ لا تُوحِشْنِی وَ لا تُؤْیِسْنِی وَ کُنْ بِی رَءُوفا رَحِیما وَ اهْدِنِی وَ زَکِّنِی وَ طَهِّرْنِی وَ صَفِّنِی وَ اصْطَفِنِی وَ خَلِّصْنِی وَ اسْتَخْلِصْنِی وَ اصْنَعْنِی وَ اصْطَنِعْنِی وَ قَرِّبْنِی إِلَیْکَ وَ لا تُبَاعِدْنِی مِنْکَ وَ الْطُفْ بِی وَ لا تَجْفُنِی وَ أَکْرِمْنِی وَ لا تُهِنِّی وَ مَا أَسْأَلُکَ فَلا تَحْرِمْنِی ، اى صاحب قدرت همه جانبه و رحمت گسترده و نعمتهاى پیوسته و عطاهاى پی درپى و بخششهاى بزرگ و موهبتهاى شایان، بر محمّد و خاندان محمّد، آن راستگویان درود فرست و عطا کن خواسته ام را و پراکندگی ام را گرد آور و آنچه از کار من متفرق شده جمع کن و عملم را پاک گردان و قلبم را پس از اینکه هدایت نمودى منحرف مساز و گامم را نلغزان و چشم بر هم زدنى، مرا به خویشتن وامگذار و طعمم را به حضرتت ناامید مکن و عیبم را آشکار نساز و پروده ام را ندر و به وحشتم میانداز و ناامیدم مکن و نسبت به من مهربان و بخشنه باش و راهنمای ام فرما و پاک و پاکیزه ام کن و تصفیه ام نما و مرا برگزین و خلاص و خالصم کن و نیکویم ساز و به آداب خود موّدبم فرما و به خود نزدیک کن و از خود دور مفرما و به من لطف آر و از درگاهت دور مکن،و گرامی ام بدار و خوارم مساز و نسبت به آنچه از تو درخواست می کنم محرومم مکن، وَ مَا لا أَسْأَلُکَ فَاجْمَعْهُ لِی بِرَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ وَ أَسْأَلُکَ بِحُرْمَةِ وَجْهِکَ الْکَرِیمِ وَ بِحُرْمَةِ نَبِیِّکَ مُحَمَّدٍ صَلَوَاتُکَ عَلَیْهِ وَ آلِهِ وَ بِحُرْمَةِ أَهْلِ بَیْتِ رَسُولِکَ أَمِیرِ الْمُؤْمِنِینَ عَلِیٍّ وَ الْحَسَنِ وَ الْحُسَیْنِ وَ عَلِیٍّ وَ مُحَمَّدٍ وَ جَعْفَرٍ وَ مُوسَى وَ عَلِیٍّ وَ مُحَمَّدٍ وَ عَلِیٍّ وَ الْحَسَنِ وَ الْخَلَفِ الْبَاقِی صَلَوَاتُکَ وَ بَرَکَاتُکَ عَلَیْهِمْ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَیْهِمْ أَجْمَعِینَ وَ تُعَجِّلَ فَرَجَ قَائِمِهِمْ بِأَمْرِکَ وَ تَنْصُرَهُ وَ تَنْتَصِرَ بِهِ لِدِینِکَ وَ تَجْعَلَنِی فِی جُمْلَةِ النَّاجِینَ بِهِ وَ الْمُخْلِصِینَ فِی طَاعَتِهِ وَ أَسْأَلُکَ بِحَقِّهِمْ لَمَّا اسْتَجَبْتَ لِی دَعْوَتِی وَ قَضَیْتَ [لِی] حَاجَتِی وَ أَعْطَیْتَنِی سُؤْلِی وَ کَفَیْتَنِی مَا أَهَمَّنِی مِنْ أَمْرِ دُنْیَایَ وَ آخِرَتِی یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ یَا نُورُ یَا بُرْهَانُ یَا مُنِیرُ یَا مُبِینُ یَا رَبِّ اکْفِنِی شَرَّ الشُّرُورِ وَ آفَاتِ الدُّهُورِ وَ أَسْأَلُکَ النَّجَاةَ یَوْمَ یُنْفَخَ فِی الصُّورِ. و آنچه را از تو نمی خواهم، برایم جمع فرما،اى مهربانترین مهربانان، از تو می خواهم به حرمت ذات کریمت و به حرمت پیامبرت محمّد(درود خدا بر او و خاندانش) و به حرمت اهل بیت رسولت امیر مؤمنان على و حسن و حسین و على و محمّد و جعفر و موسى و على و محمّد بن على و حسن و یادگار باقى مانده درودها و برکاتت بر ایشان،که بر همه آنان درود فرستى و گشایش کار قیام کننده ایشان را به امرت شتاب کنى،و یاری اش دهى و به او براى دینت یارى ستانى و مرا در گروه نجاتیافتگان به او، مخلصان در طاعتش قرار دهى،و و به حق ایشان از تو مىخواهم،که دعایم را مستجاب نمایى،و حاجتم را برآورى و عطا کنى خواستهام را و آنچه مرا از کار دنیا و آخرتم به اندیشه برده کفایت فرمایى،اى مهربانترین مهربانان،اى نور برهان،اى نوربخش، اى آشکار کننده، اى پروردگار،شرّ شرور و آفات روزگاران را از من کفایت کن و از تو نجات می خواهم روزى که در صور دمیده شود. سپس براى هرچه خواهى دعا کن،و بسیار بگو: یَا عُدَّتِی عِنْدَ الْعَدَدِ [الْعُدَدِ] وَ یَا رَجَائِی وَ الْمُعْتَمَدَ وَ یَا کَهْفِی وَ السَّنَدَ یَا وَاحِدُ یَا أَحَدُ وَ یَا قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ أَسْأَلُکَ اللَّهُمَّ بِحَقِّ مَنْ خَلَقْتَ مِنْ خَلْقِکَ وَ لَمْ تَجْعَلْ فِی خَلْقِکَ مِثْلَهُمْ أَحَدا صَلِّ عَلَى جَمَاعَتِهِمْ وَ افْعَلْ بِی کَذَا وَ کَذَا ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
05-14-2013, 08:22 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
شــــب آرزوهــــا
لیلة الرغائب ؛شب آرزوها ،شبی که هزاران ملائک بر زمین فرود می آیند تا تو هرآنچه می خواهی آرزو کنی و خداوند بی صبرانه منتظر شنیدن است تا اجابت کند آنچه تو می خواهی!
از پیامبر اکرم«ص» نقل شده است که چون شب جمعه شد مابین نماز مغرب و عشاء دوازده ركعت نماز اقامه شود كه هر دو ركعت به یك سلام ختم می شود و در هر ركعت یك مرتبه سوره حمد، سه مرتبه سوره قدر، دوازده مرتبه سوره توحید خوانده شود. و چون دوازده ركعت به اتمام رسید، هفتاد بار ذكر" اللهم صل علی محمد النبی الامی و علی آله" گفته شود. پس از آن در سجده هفتاد بار ذكر "سب[/b]وحٌ قدوسٌ رب الملائكة والروح" گفته شود. پس از سر برداشتن از سجده، هفتاد بار ذكر "رب اغفر وارحم و تجاوز عما تعلم انك انت العلی الاعظم" گفته شود. دوباره به سجده رفته و هفتاد مرتبه ذكر "سبوح قدوس رب الملائكة والروح" گفته شود. در اینجا می توان حاجت خود را از خدای متعال درخواست نمود. ان شاء الله به استجابت می رسد. «خدا با من است و مرا تنها نمی گذارد. خیلی عالی است!!»
|
|||
05-14-2013, 08:32 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
دعای حضرت اما هادی علیه السلام هنگام زیارت امیرالمؤمنین
از آن حضرت روایت شده که کنار قبر امیرالمؤمنین – که بر او درود باد – این زیارت را میخواند: سلام بر تو ای ولی خدا، گواهی میدهم که تو اولین مظلومی، و اولین کسی که حقش غصب گردید، صبر کرده و به حساب خدا گذاردی تا آنکه مرگت فرا رسید، و گواهی میدهم که خدا را ملاقات کردی در حالی که شهید بودی، خداوند قاتلانت را به انواع عذاب معذب گرداند و عذاب را بر آنان دو چندان نماید. نزد تو آمدهام در حالی که به حقت شناخت داشته، و به جایگاه و مقامت آگاهم، با دوستانت دوست، با دشمنانت و کسانی که به تو ستم نمودند دشمن هستم، اگر خدا بخواهد با این عقاید خدای را ملاقات میکنم. ای ولی خدا گناهان بسیاری دارم نزد پروردگارت شفیع من شو، ای مولایم به درستی که برای تو نزد خداوند جایگاه مشخصی است، و نزد او آبرومند بوده و حق شفاعت داری، و خداوند میفرماید: «شفاعت نمیکنند جز برای آنان که خداوند خشنود باشد». باشد در این ماه حضرت علی علیه السلام شفاعت همه ما را بکند. ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
05-14-2013, 08:39 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 05-14-2013 08:40 PM، توسط mallarme.)
ارسال: #9
|
|||
|
|||
یك نسخه شفابخش از امام دهم(علیه السلام)
تنها كسانی از زوایای پنهان و پیچیده انسان باخبرند كه با خالق وی در ارتباط ویژه باشند. روح و روان انسان دارای پیچیدگیهای بسیار ژرف و باریكتر از مو می باشد كه وقتی دچار مشكل و بحران روانی می شود تنها نسخه شفابخش او ، نسخه ایست كه از منبع وحی سرچشمه گرفته باشد. دانلود صلوات بر امام هادی و امام عسکری عليهم السلام http://www.rajanews.com/userfiles/flash/...ari-01.mp3 ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
05-14-2013, 08:50 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
دعای مستجاب امام هادی علیه السلام در شب متعلق به ایشان.....
یکی از یاران امام هادی علیه السلام می گوید: حقوق به امام عرض کردم:« ای آقای من، متوکل مرا متهم به ارتباط با شما کرده و روزی مرا بریده است؛ اما اگر شما از او درخواست کنید حتماً قبول می کند.» امام فرمود: « اگر خدا بخواهد مشکلاتت حل می شود.» همان شب فرستادگان متوکل در خانه را زدند. در را که باز کردم، فتح، وزیر متوکل، به من گفت:« در منزلت چه می کنی؟! متوکل سراغت را می گیرد.» من نزد متوکل رفتم. متوکل با دیدن من گفت:« ای ابو موسی ما حواسمان به تو نیست، تو هم خودت را فراموش کرده ای!؟» آنگاه سهمم از بیت المال و هدایا و اموال زیادی را به من بخشید. در راه بازگشت، به فتح گفتم:« امام هادی علیه السلام اینجا آمده بود؟» گفت:« نه.» گفتم:« نامهای نوشته بود؟» گفت:« نه.» آنگاه فتح به من گفت:« شک ندارم که تو از امام هادی دعایی خواسته بودی. بگو برای من هم دعا کند.» خدمت امام هادی علیه السلام رسیدم و گفتم:« به برکت شما مشکلم حل شد. اما اطرافیان متوکل می گفتند شما نزد متوکل نرفته و درخواستی نکرده بودید.» فرمود:« ما در امور مهم فقط به خدا پناه میبریم و در مشکلات بر او توکل می کنیم. او ما را این گونه عادت داده است که اگر از او چیزی بخواهیم اجابت می فرماید؛ و می ترسیم که از وظایف بندگی عدول کنیم و او هم نظر لطفش را بردارد.» پیغام فتح را به امام رساندم. فرمود:« او در ظاهر دوست ما ولی در باطن دشمن ماست. خداوند دعای کسی را مستجاب میکند که خالصانه مطیع او باشد و به رسول الله و حق ما اهل بیت ایمان داشته باشد. در این صورت اگر از خدا چیزی بخواهد محروم نخواهد شد.» عرض کردم:« به من یک دعای اختصاصی بیاموزید، آقای من.» فرمود:« این دعایی است که من زیاد میخوانم و از خدا خواسته ام هر کس بعد از من در کنار قبرم آن را خواند، خواستهاش را اجابت کند: «یا عدّتی عندالعُدد و یا رجائی و المعتمد و یا کهفی و السند و یا واحد و یا واحد یا قل هوالله احد و اسألک اللهم بحق من خلقته من خلقک و لم تجعل فی خلقک مثلهم احداً ان تصلی علیهم و تفعل بی کذا و کذا »(ای توشه من، و ای امید و پناهگاه و تکیهگاه من، ای خدای یگانه! تو را به حق کسانی میخوانم که هیچکس را همانند آنها قرار ندادی، و از تو میخواهم بر آنان درود بفرستی و …{در اینجا حاجت خود را بیان کن}) ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
فرا رسیدن ماه محرم تسلیت باد | MARYAR | 2 | 853 |
11-01-2014 12:15 PM آخرین ارسال: صدفی |
|
پیام تسلیت محضر دوست عزیزمان | مهدی گل محمدی | 55 | 7,041 |
05-12-2013 04:57 PM آخرین ارسال: iranboy |
|
ایام فاطمیه تسلیت باد | مهدی گل محمدی | 33 | 4,513 |
04-14-2013 10:00 PM آخرین ارسال: REZA HAJISALIMI |