ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

استارتاپ ویکند تهران 11 تا 13 اردیبهشت 92
زمان کنونی: 09-26-2025, 02:47 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: amirabbas
آخرین ارسال: Andisheh
پاسخ: 6
بازدید: 1255

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امیتازات : 2.44
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
04-10-2013, 01:27 PM
ارسال: #1
استارتاپ ویکند یک رویداد آموزشی-تجربی در سراسر دنیاست که در 3 روز متوالی برگزار می گردد. در این برنامه شرکت کنندگان پر انگیزه ای شامل برنامه نویسان، مدیران تجاری، عاشقان استارت آپ، بازاریاب های حرفه ای و طراحان گرافیک گرد هم می آیند تا در طی 54 ساعت ایده هایشان را مطرح کنند، گروه تشکیل بدهند و هر گروه ایده ای را اجرا کند.

در این برنامه جهانی تا بحال بیش از ۴۵ هزار نفر در بیش از ۲۰۰ شهر شرکت نموده اند.در استارتاپ ویکند ایده های زیادی مطرح می شوند اما آنچه در این برنامه اهمیت دارد فقط سه چیز است. اجرا، اجرا و فقط اجرا!

این برنامه از ساعت ۶ بعدازظهر روز چهارشنبه آغاز و تا ساعت ۸ شب جمعه ادامه دارد. در این برنامه شرکت کنندگان (۷۰ الی ۱۵۰ نفر در ۶ الی ۹ تیم) همگی در یک فضای مشترک قرار می گیرند.

برای اطلاعات بیشتر سوالات متداول را مطالعه کنید و یا فایل pdf معرفی استارتاپ ویکند تهران را مشاهده کنید.

اگر سوالی دارید با ایمیل tehran @ startupweekend.org و یا با شماره 88806415-021 تماس حاصل فرمایید
http://tehran.startupweekend.ir/
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-10-2013, 02:26 PM
ارسال: #2
RE: استارتاپ ویکند تهران 11 تا 13 اردیبهشت 92
سلام
اتفاقاً قصد داشتم این تاپیک رو همین امروز ایجاد کنم. بهرحال ممنون که شما زحمت اولیه اونو کشیدید.
در اولین دوره اون که شهریور پارسال برگزار شد قصد شرکت داشتم که همزمانی با یه مناسبت شخصی مانع شد ولی در دوره دوم که آبان ماه بود شرکت کردم. ولی اون چیزی که دنبالش بودم و مدنظرم بود بدست نیاوردم.
به همین دلیل در سومین دوره که اسفندماه قرار بود برگزار بشه رغبتی نشون ندادم و با توجه به اینکه هیچ گزارشی هم از اون بیرون نیومد ظاهراً به دلیل عدم استقبال کنسل شده و بخاطر حفظ آبرو عنوان نشد. چون اگه گزارش دو دوره اول رو ببینید بصورت لحظه به لحظه اتفاقات همایش روی سایت میرفت.
جالب اینجاست هزینه دو دوره اول 200 هزار تومن بود که حتی تا 100 تومن هم تخفیف دادن و برای دوره سوم 250 هزار تومن تعیین شد که احتمالاً کیفیت پایین همایش و همچنین قیمت بالا دلیل عدم استقبال بود.
الان با توجه به اینکه 125 تومن تعیین شده و با تخفیف حتی 99 هزار تومن، به نظر علیرغم تمام کاستی ها به جهت اینکه شرکت کنندگان می تونن شبکه اجتماعی خودشون رو گسترش بدن ارزش داره شرکت کنیم.
لذا اگه در جمع دوستان این انجمن این علاقه وجود داشته باشه من میتونم با ارائه تجربیات و راهکارهایی که دارم همینجا و پیش از شروع همایش گروهی رو از قبل مطابق معیارهای مسابقه آماده کرده تا احتمال کسب یکی از سه رتبه برتر فراهم بشه.
فعلاً در حال رفتن به جلسه گروه خراسان هستم. انشاله اگه دوستان مشتاق بودن ادامه میدم.
موفق باشید

تاپیکهای من در انجمن:
پیشنهاد تشکیل باشگاه کارآفرینان خلاق هم اندیش
جنبش کارآفرینی مجازی
رهنمون
04-10-2013, 09:35 PM
ارسال: #3
سلام
جای دوستان خالی دومین جلسه گروه استانی خراسان رو در پارک ملت برگزار کردیم.
و اما ادامه گفتگو درباره استارتاپ تهران:
توضیحات کلی رو که می تونید در لینک پست اول ملاحظه کنید. اما اتفاقی که میافته در طول دوره بصورت عامیانه بخوام بگم اینطوره که عصر روز اول در سالن همایش همه شرکت کنندگان حضور پیدا کرده و هرکسی که مایل به ارائه ایده باشه به نوبت به روی سن میره و در یک دقیقه فرصت داره اون طرح و ایده خودشو مطرح کنه. پس از پایان معرفی ایده ها نوبت به رأی گیری برای انتخاب تعدادی ایده جهت تشکیل گروههای کاری میشه. مثلاً اگه فرض کنیم شرکت کنندگان 100 نفر باشن و برگزارکنندگان قصد داشته باشن 10 گروه رو تشکیل بدن در اون صورت رأی گیری برای انتخاب 10 ایده انجام میشه. در این میون افرادی شانس برنده شدن در این مرحله رو دارن که هم ایده شون از دید عموم بکرتر باشه و هم قدرت لابی و مذاکره در موقع رأی گیری داشته باشن. چون زمان رأی گیری در واقع برگزارکنندگان تنفس داده و همه در حال پذیرایی شدن فرصت گفتگو با دیگران رو پیدا می کنن. البته برخی افراد اینقدر حرفه ای عمل می کنن که از قبل کاتالوگ و بروشور و تراکت و کارت ویزیت بین شرکت کنندگان توزیع کرده و افراد رو برای شنیدن ایده خودشون ترغیب می کنن.
فعلاً تا اینجا رو داشته باشید تا ادامه بدم.
موفق باشید

تاپیکهای من در انجمن:
جنبش کارآفرینی مجازی
رهنمون
04-11-2013, 01:58 AM
ارسال: #4
سلام
ادامه داستان اینطور میشه که مثلاً اگه از همین الان یه گروه 10 نفره از همین انجمن تشکیل بدیم و یه ایده مشترک انتخاب کنیم با توجه به شکستن آراء بین چیزی حدود 50-60 ایده معرفی شده براحتی ایده گروه جزو ده ایده انتخاب میشه. بعدش هم طی دو روز از صبح تا شب گروهها در مکانی قرار میگیرن که طرح کسب و کار یا همون بیزنس پلن خودشون رو برای ارائه در شب آخر آماده کنن و در نهایت سه طرح اول توسط هیأت داوران انتخاب بشه.
لذا اگه گروهی از همین الان تشکیل بشه و روی اون طرح با زمان بیشتری کار کنه و یه پرزنت حرفه ای درست کنه با توجه به اینکه من آیتمهای امتیازآور مدنظر داوران رو میدونم و سوالاتی که هنگام پرزنت میپرسن، احتمال برنده شدن خیلی بالاست.
اگه دوستان نظر یا سوالی داشته باشن در خدمتم. همچنین اگه مورد خاصی هم نیاز به توضیح بیشتر داشت کم کم اطلاع میدم.
موفق باشید

تاپیکهای من در انجمن:
جنبش کارآفرینی مجازی
رهنمون
04-11-2013, 07:55 AM
ارسال: #5
با سلام خدمت دوستان
من دوره اول یکی از شرکت کننده کنندگان بودم و اگه دوستان سوالی داشتند خوشحال می شم کمک کنم .
04-11-2013, 03:37 PM
ارسال: #6
سلام
ممنون از همراهی دوستان.
قبل از اینکه توضیحاتی رو اضافه کنم ضمن تشکر از آیدی سیندرلا سوالاتی ازشون داشتم:
- نظرتون در مورد خود مجموعه اجرا کننده همایش چیه؟
- کیفیت دوره اول رو چطور دیدید؟
- آیا دوره با اهداف مدنظرتون همخوانی داشت؟ در واقع هدفتون قبل از حضور چی بود؟ محقق شد؟
- چرا در دومین دوره شرکت نکردید؟
- آیا از وضعیت دوره سوم که قرار بود اسفندماه برگزار بشه و هیچ خبری ازش نشد اطلاع دارید؟
- در دوره اخیر شرکت می کنید؟ و چرا؟
البته سوالات دیگه ای هم هست که لازم شد می پرسم. دلیل تعدد سوالات هم این بود که خودتون ذکر کردید بپرسیم خوشحال میشید از کمک کردن و منهم خواستم خوشحالتون کنم.Blush

و اما توضیحاتی دیگه در مورد این همایش:
همونطور که در سایت اصلی ذکر شده سه دسته متخصص می تونن شرکت کنن.
برنامه نویسان، گرافیستها و متخصصین کسب و کار
گروهها هم به تناسب از هر کدوم از این افراد چند نفری رو جذب می کنن. البته الزامی به رعایت دقیق تناسب نیست ولی بهتره تعداد برنامه نویس و متخصص کسب و کار بیشتر باشه.
نحوه انتخاب هم اینطور هست که افرادی که ایده شون جزو ایده های منتخب قرار گرفته با توجه به نیازمندی طرح از بین کلیه شرکت کنندگان، افراد موردنیاز خودشون رو از طریق گفتگو شناسایی و انتخاب می کنن و در پایان کسانی هم که نتونستن در گروه خاصی جا بگیرن به گروههایی که کمبود نفر دارن اضافه میشن.
در این بخش که هیچ نظارتی هم روش نیست مثلاً در دوره دوم که ما بودیم گروهمون 7 نفره شد و گروهی حدود 12-13 نفر داشت.
یک نکته دیگه اینکه حتی ایده در صبح اولین روز فعالیت امکان تغییر داره. یعنی اگه شما در گروهی قرار گرفتید که قدرت متقاعد نمودن سایر اعضاء رو داشتید حتی می تونید ایده خودتون رو که در شب قبل انتخاب نشده رو بعنوان ایده جدید گروه به هیأت اجرایی اعلام کنید. (حتی ایده های متفرقه که شب قبلش اعلام هم نشده امکان معرفی داره)
فعلاً
موفق باشید

تاپیکهای من در انجمن:
جنبش کارآفرینی مجازی
رهنمون
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  دنیای مجازی،از سراب تا واقعیت arm84 1 1,129 01-07-2014 11:28 AM
آخرین ارسال: Tnia
  چند تا سوال در مورد کسب درامد از نت alicpu 33 5,625 01-30-2013 07:40 PM
آخرین ارسال: alicpu

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS