ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

نحوه ورود به بورس
زمان کنونی: 09-23-2025, 07:14 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: leila.shami
آخرین ارسال: یاسر1152
پاسخ: 7
بازدید: 2070

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 3.17
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نحوه ورود به بورس
03-29-2013, 05:38 PM
ارسال: #1
نحوه ورود به بورس
با سلام
من با تحقیقات و سطح دانش خودم بورس رو به عنوان سرمایه گذاری بلند مدت انتخاب کردم. میخواهم بدونم که با چه مبلغی به عنوان پایه باید شروع کنم؟ چه سهامی مطمئن هست؟ و از کجا باید خرید کنم؟
من حدودا ماهی 1/200 الی 1/500 درآمد دارم که به جز 300 تومن برای خرج خودم به بقیش نیازی ندارم و قصد سرمایه گذاری دارم. می توانم ماهیانه با مبلغی حدود 500 تومن شروع کنم؟ کمه یا زیاده؟ یا بزارم پولم جمع بشه و با چند میلیون شروع کنم؟ لزومی به شرکت در کلاسهای آموزشی هست؟ شما کدام استاد و یا کلاس را پیشنهاد می کنید؟ یا به نظر شما من خودم می تونم اطلاعات مربوطه رو از اینترنت کسب کنم؟
ممنون میشم منو راهنمای کنید.
با تشکر و سپاس فراوان از مدیران و اعضای محترم انجمن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
03-29-2013, 05:42 PM
ارسال: #2
RE: نحوه ورود به بورس
تاپیک قشنگیه.دوستان نظر بدن و راهنمایی کنند .من هم به اطلاعاتی نیاز دارم.اصلا چه طوری باید در بورس ثبت نام کنم

http://superyas.hamvar.ir/

09396945864
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-30-2013, 03:40 AM
ارسال: #3
با سلام خدمت دوستان عزیز
از آنجاییکه سابقه چندین ساله در این حوزه دارم و یکی از اهداف این انجمن تعامل و اشتراک گذاری اطلاعات هست لذا بر خود واجب میدونم در حد توان توضیحاتی رو عرض کنم.
در ابتدا توصیه من عدم فعالیت در این بازار پر ریسک و خطر هست. اما اگه کسی واقعاً علاقه و ریسک پذیری اونو داشته باشه با رعایت اصول میتونه به موفقیت چشمگیری دست پیدا کنه.
در مورد سوالات مطرح شده به تفکیک توضیح میدم:
- برای شروع مبلغ مهم نیست کسب دانش و رعایت اصول حائز اهمیت ویژه است. لذا با حداقل مبلغ میتونید حساب خودتون رو در کارگزاری منتخب شارژ کنید.
- برای کسب دانش در این زمینه، هم امکان حضور در کلاس هست و هم یادگیری آنلاین از طریق منابع موجود در اینترنت و عضویت در انجمنهای تخصصی بورس

و اما نظر شخصی من:
ابتدا مدت کوتاهی (مثلاً یکماه) چند سایت بورسی فعال رو شناسایی کرده و با عضویت در اونها و سرکشی به تمامی تاپیکهاش سر از کار این بازار دربیارید. بعد از اون قطعاً خودتون متوجه میشید که آموزش از همین طریق رو طی کرده یا در کلاس شرکت کنید.
البته هرچند امکان یادگیری از طریق انجمنها و منابع موجود هست ولی خب کلاس سریعتر میتونه شما رو به مرحله شروع فعالیت برسونه که بهرحال باید در این مورد دو پارامتر رو لحاظ کنید: - هزینه - کیفیت دوره

از طرفی با توجه به اینکه این دوره زمونه طبق مثال رایج هرکی با ننه اش قهر میکنه میره کلاس میزنه لذا انتخاب استاد و کلاس خیلی حائز اهمیت هست و انتخاب اشتباه هم وقت و هم هزینه رو به باد میده. حال اگه کسی قصد شرکت در دوره خاصی رو داشت میتونه همینجا اعلام کنه تا من با توجه به ارتباطم با همکاران بورسی در سراسر کشور نظر شخصی خودمو فقط در حد راهنمایی در این مورد بدم.
پیشنهاد خودم استفاده از منابع اینترنتی و تعامل با اعضای انجمنهای تخصصی بورس هست. صد البته فقط استفاده از منابع آموزشی!!! و حداقل یکسال فعالیت آزمایشی (دمو)
چون متأسفانه افرادی هم هستن که با جذب سرمایه و ارائه سیگنال، دنبال چنین مشتریان تازه کاری بوده که درایت و دقت شما میتونه تیر اونها رو به سنگ بزنه!!!

یه توصیه غیر بورسی مرتبط با بورس دارم که خودم تحقیقات نسبتاً جامعی در موردش انجام دادم که اون خرید سهام پدیده شاندیز هست.
البته دوستانی که مایل به خریدش هستن خودشون باید بطور کامل تحقیقات گسترده ای هم انجام بدن و حرف دیگران رو تمام و کمال نپذیرن.
خلاصه اینکه این سهام از چندسال پیش تا حالا که پروژه تعریف شده از 200 تومن به بالای 2000 تومن رسیده و با توجه به ماهیت غیربورسی اون که نظارتی روش نیست و خود شرکت هر چند وقت یکبار با توجه به پیشرفت پروژه مبلغ رو بالا میبره و همیشه هم با یه اسپرد 50 تا 100 تومنی زیر قیمت میخره، لذا حدس می زنم با توجه به روند یکسان صعودی اون تا زمان افتتاح پروژه قیمت قابل توجهی پیدا کنه و نگهداری سهام بعد از افتتاح هم شامل سود حاصل از فعالیت در بخش های مختلف از جمله اجاره برخی واحدهای مسکونی - تجاری ، پارک آبی و ... میشه. البته اشکال کار شرکت که به نوعی قابل اغماض هم هست مدیریت بسیار ضعیف اداری اون بر امور سهامداران و اطلاع رسانی نامناسب و همچنین عدم شفافیت در برنامه هایی که در فکرشون دارن هست. خلاصه چون نظارتی نیست خوب زیرآبی میرن که فقط اگه نگاه سهامدار بلندمدت باشه و یه دو دوتا چهارتا کنه و عظمت کار رو ببینه میتونه چشم پوشی کنه ازش.
بهرحال با توجه به اینکه در بورس این شعار که هیچوقت همه تخم مرغها رو توی یه سبد نذارید رو لحاظ کنید لذا در کنار خرید طلا و سکه و زمین و ... این سهام هم بدک نیست.

در این مورد چون توضیحات واقعاً زیاده و در حوصله این پست نیست اگه دوستان سوال موردی و خاص داشتن بیشتر میتونم بازش کنم.

امیدوارم این اطلاعات به درد علاقمندان بخوره.
با تشکر از وقتی که برای مطالعه این متن گذاشتید.
موفق باشید

پ.ن: برای اینکه واقعاً سوءبرداشت و تفاهمی پیش نیاد حضور دوستان عرض کنم که شخصاً در حال حاضر هیچگونه فعالیت بورسی نداشته و علاقه ای هم به اون ندارم. صرفاً فقط تجربیات خودمو اونهم فقط بصورت عمومی در همین تاپیک یا تاپیکهای مشابه قرار میدم که به تور نااهلان این صنعت نیوفتید. چون جدا از ریسک خود بازار و رانتها و پشت پرده هایی که ماهیت این بازار داره، وجود ... ( فرد نادرست )انی که به اشکال مختلف قصد ارائه خدمات بی کیفیت دارن باعث میشه وظیفه خودم بدونم علاقمندان رو در جریان بذارم.
03-30-2013, 11:38 AM
ارسال: #4
(03-30-2013 03:40 AM)Andisheh نوشته شده توسط:  پ.ن: برای اینکه واقعاً سوءبرداشت و تفاهمی پیش نیاد حضور دوستان عرض کنم که شخصاً در حال حاضر هیچگونه فعالیت بورسی نداشته و علاقه ای هم به اون ندارم. صرفاً فقط تجربیات خودمو اونهم فقط بصورت عمومی در همین تاپیک یا تاپیکهای مشابه قرار میدم که به تور نااهلان این صنعت نیوفتید. چون جدا از ریسک خود بازار و رانتها و پشت پرده هایی که ماهیت این بازار داره، وجود ... ( فرد نادرست )انی که به اشکال مختلف قصد ارائه خدمات بی کیفیت دارن باعث میشه وظیفه خودم بدونم علاقمندان رو در جریان بذارم.

اين دوست عزيزمان بسياربد بين هستند به بورس درصورتي كه اينطور كه شما بيان كرديد اصلا نيست

واما بورس:
بورس تو نوع بازار دارد:
1- خريد سهام واتنظار براي سود هاي سالانه كه توسط ان شركت داده مي شود

2- خريد وفروش سهام واز بالا پايين رفتند سهام سود كردن

براي آموزش اوليه از لينك زير استفاده كنيد
http://www.irvex.ir/
سعي كنيد تا زماني كه تو بازده مشخص يا تو مسابقات لينك فوق سود مناسبي بدست نياوردين وارد بازار اصلي بورس نشيد
لينك فوق از زير مجموعه شكرت بورس هست وكاملا قانوني ورايگان وبراي بالابردن سطح دانش ايجاد شده است
در لينك فوق از روش دوم معاملات يعني خريد وفروش سهام براي سود كردن استفاده مي شود

ولي در كل بورس بازار بسيار بكري هست كه هنوز درايران ناشناخته هست وبسيار بازار مطمني هست ولي قبل ازهرگونه ورود به اين بازار بايد اگاهي كاملي داشت چون از دانش خاص خودش بايد آگاه باشيد

پينشهاد به ليلا شامي:
شماكه سررشته ازاين بازار نداريد ودوست داريد وارد اين بازار بشيد
بهتر هست در خود شركت هاي وابسته به بورس سرمايه گذاري كنيد
اون ها با سرمايه شما سهام خريد وفروش ميكنند وكارمزد خودشان را برداشت وسود شما رو پرداخت ميكنند
براي اطلاعات بيشتر به شركت هاي كارگزار بورس دراستان خودتان مراجعه كنيد

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
04-01-2013, 12:21 PM
ارسال: #5
یک دنیا ممنون از هر دو بزرگوار و نظرات ارزشمندشون...
الان می دونم چجوری شروع کنم!
باز هم متشکرم
04-01-2013, 12:50 PM
ارسال: #6
به این تاپیک ارزشمند که توسط استاد قربانیان ارسال شده هم یک سری بزنید

http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=800

در بن بست هم راه آسمان باز است
04-03-2013, 07:27 PM
ارسال: #7
دوستان عزیز
اینجوری که جناب اندیشه فرمودند منم که تجربه و دانش لازم را در بورس دارم کم کم دارم از بورس زده و دلسرد میشم !!!
سرکار خانم لیلا طوسی بازار ، بازاری است کارا ، نقد ، با هزار و یک بالا و پایین البته هرچه دانش و اطلاعات داشته باشید میتونید بهتر در این بازار کار کنید .
بلند مدت از نظر من یک ساله است نه بیشتر و حتما و حتما نیاز به بررسی و سرکشی داره نمیتونید برید بندازید اونجا به امید خدا که بهتون سود بده ، توصیه من به شما و بقیه دوستان گذروندن دوره های تحلیل در بورسه
شما حتی با 10000 تومنم میتونید سرمایه گذاری کنید البته بازدهی اون به همون مقداره که سرمایه گذاری کردید
وارد شدن به بورس بوسیله شرکتهای کارگزاری انجام میشه که با دادن یک کد بورسی به شما میتونید به راحتی معامله کنید
مطالعه ، کسب دانش تحلیل ، و ورود با مقدار کمی سرمایه تا بالارفتن تجربه را به شما و بقیه دوستان توصیه میکنم از کار به روشهای سنتی جدا خودداری کنید
من که به شخصه بورس را دوست دارم و از کار در این بازار با همه سختیهاش لذت میبرم شما هم امتحان کنید 10_004
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
Smile راهنمایی برای صادرات تره بار به عراق Mohamadrt98 2 2,017 06-18-2020 12:55 PM
آخرین ارسال: oscarmaster
  به نظرتون بهترین کار برای یک خانم خانه دار که بتونه تو خونه انجام بده چیه؟ negar2 3 1,637 02-06-2020 05:46 PM
آخرین ارسال: amintatari64
  به نظرتون دوخت سیسمونی روبالشی سرویس اشپزخونه تو خونه و فروشش شدنیه؟ negar2 1 684 06-27-2019 12:23 PM
آخرین ارسال: iman_bahar
  نحوه جذب گردشگران خارجی داخلی dehqhani 18 4,105 02-27-2019 05:48 AM
آخرین ارسال: dehqhani
  راهنمایی برای فردی که تازه به ایران اومده و میخواد کسب و کاری داشته باشه علیرضا ظینسون 1 1,257 09-29-2018 12:08 PM
آخرین ارسال: mojtaba007
  راه اندازی خط بازیافت لاستیک فرسوده به گازوئیل spoofoy 1 1,377 08-16-2018 01:16 AM
آخرین ارسال: nimagholizadeh
  **** پخش به سوپر مارکت ها ***** hamidirche2 16 6,395 06-23-2018 01:56 PM
آخرین ارسال: mahdir938
  نیاز به کمک و مشاوره برای باز کردن مغازه arman66 7 6,674 12-24-2017 10:41 PM
آخرین ارسال: علی عزت نژاد
  نیاز مبرم به وام 1.5 میلیاردی nehzat 0 646 09-14-2017 12:47 AM
آخرین ارسال: nehzat
  چطوری میشه شبکه بورس رو هک کرد؟ hadi 3rm 1 669 09-03-2017 04:55 PM
آخرین ارسال: شانس اله
  درامدی به وسعت ایران ehsan1395 2 755 08-13-2017 09:16 AM
آخرین ارسال: ehsan1395
  به نظراتتون خیلی نیاز دارم ممنون esteran 4 1,192 06-13-2017 01:22 PM
آخرین ارسال: tiktaks
Thumbs Down هدفها و برنامه های یه شخص تازه شروع به کار... Fela.Want 161 27,494 06-12-2017 11:13 AM
آخرین ارسال: Fela.Want
  نیاز به سرمایه گذار rahim-edison 1 1,664 01-04-2017 11:24 PM
آخرین ارسال: معتمدی
  وارد شدن به کار تبلیغات و معماری، آری یا نه؟ Shadiii 0 482 10-18-2016 09:32 PM
آخرین ارسال: Shadiii
  درآمد داتشجویی،فروش لوازم التحریر به دانشجویان vahid-73 1 1,302 10-14-2016 09:43 PM
آخرین ارسال: hamedmoez
  صادرات ايران به انگليس اميدوار آينده 2 914 09-10-2016 10:43 PM
آخرین ارسال: armin76
  صادرات به کشورهای مختلف kazemi.hadi67 3 1,158 08-03-2016 10:59 PM
آخرین ارسال: soheyl_ir89
  نیاز به کمک (حمل بار از چین به ایران) mahdi6940 0 1,021 07-25-2016 11:13 AM
آخرین ارسال: mahdi6940
  مشاوره در خصوص وارد شدن به بازار موبایل Majidblue 11 14,081 06-06-2016 05:17 PM
آخرین ارسال: saber.hsf

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS