ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
خواهش می کنم جهانی فکر کنید!!! پول سرازیر می شود. زمان کنونی: 09-24-2025, 02:16 AM |
|||||||
|
خواهش می کنم جهانی فکر کنید!!! پول سرازیر می شود.
|
03-29-2013, 01:26 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
خواهش می کنم جهانی فکر کنید!!! پول سرازیر می شود.
سلام دوستان عزیزم توجه کنید
من مسول تحقیق و توسعه یک شرکت بزرگ تولید نوشیدنی هستم. مدتی است که در این سایت عضو شده ام و تاپیک ها و متن های زیادی را مطالعه کرده ام. خوشحالم که جمع پرانرژی ای دور هم قرار دارند و از هم حمایت می کنند. لازم است بگویم بیشتر موضوعات، در باره کار بازار است، درامد داخلی و گردش مالی در داخل ایران. اکثر دوستان دنبال این هستند که میلیاردر شوند و این خوب است. اما: 2 نکته مهم: 1- بیشتر دوستان به این فکر می کنند که پول از جیب هموطنان به دست بیاورند، یعنی صرفا تجارت یا واسطه گری داخلی و گردش مالی داخلی. این اشکال ندارد و اگر حلال باشد با ارزش است. اما کمتر می بینم که کسی به صادرات فکر کند. خواهش می کنم فکر خودتان را جهانی کنید. چرا به بازارهای جهانی فکر نمی کنید؟ چرا زبانهای خارجی را خوب یاد نمی گیرید و از کشورهای همسایه شروع نمی کنید؟ این کار باعث بزرگتر شدن تولید و تجارت ایران می شود و باعث بزرگ شدن ایران و خود شما می شود. خواهش می کنم جهانی فکر کنید. با تولید محصولاتی که دنیا به آن نیاز دارد، تحریم ها بی اثر می شوند. مرزهای ذهن خود را محدود ندانید. این دنیا بی کرانه است. 2- به جای تمرکز بر پول و ارقام میلیاردی، تولید محصول یا خدمات خود را بصورت متمرکز و هوشیارانه انجام دهید. از فنون و رموز بازار ایران اطلاع پیدا کنید و بعد با شناخت بازار خارجی، [/size]تجارت خود را جهانی کنید. برای تولید علم و پژوهش در ایران سرمایه گذاری کنید. به برندهای معتبر ایرانی فکر کنید. این برکت دارد. پول خودش سرازیر می شود!!! 2 کتاب را توصیه می کنم: پدرپولدار و پدر بی پول - سلاطین نامهای تجاری نوشته مت هیگ یک مثال می زنم همه چیز روشن می شود: منیژه و متین با برند دگمه ویرگول، به بازارهای اروپا فکر میکنند. حظ کردم. این هم آدرسش: http://rangirangi.com/%D9%87%D9%85%D9%87...%88%D9%84/ SMET
|
|||
03-29-2013, 04:39 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: خواهش می کنم جهانی فکر کنید!!! پول سرازیر می شود.
بله، منم با ایشون موافقم. باید ذهنمون رو بازتر و افق دیدمون رو وسیعتر کنیم...
دگمه ویرگول بسیار جالب و آموزنده بود! ممنون |
|||
03-29-2013, 04:39 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
سلام دوست عزیز؛
من با ایده شما کاملا موافقم خیلی خیلی مشتاقم که اینگونه کارها رو راه اندازی کنیم. اتفاقا بنده همین ایده صادرات رو برای صادرات نرم افزار دارم و قصد دارم کار شرکتم رو گسترش داده و روی صادرات آنها اقدام کنم. حقیقتش این ایده ۶ ماه پیش به ذهنم رسید ولیکن بدلیل مشکلات تحریم ها به هر دری زدم نتونستم حسابی خارج از کشور (حتی ترکیه و دبی) باز کنم و در آخر مجبور شدم با یکی از اقوام در این مورد صحبت کنم و کار رو انشالله تا ۲ ماه دیگه شروع میکنیم. یک تعداد ایده برای صادرات دارم ولی خوشحال میشم ایده های شما دوستان رو هم بشنوم. |
|||
03-29-2013, 05:32 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
عزیزان
یکی از روستاییان کشور ما روستای بزم در بوانات فارس را به یک نقطه توریستی جهانی تبدیل کرده که هرسال هزاران گردشگر به این منطقه می آیند. این لینکش: http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=101465 ما در حال حاضر برای تولید و صادرات محصولات و خدمات به کشورهای دیگر کمی مشکلات داریم. اما بدانید که کشور ما سرشار از منابع فوق العاده گردشگری است. این باعث می شود گردشگر به ایران بیاید. و درآمد عالی و تضمینی حاصل شود. به تازگی فهمیده ام یک مرکز بزرگ و بکر گردشگری، شهر قزوین است. باور می کنید که بیشترین میزان آثار ملی ثبت شده تاریخی کشورمان مال این شهر است؟ اما کسی خبر ندارد و روی آن سرمایه گذاری شخصی نکرده است، همه می گویند اصفهان، شیراز کاشان. این شهر را دیده ام، شما هم بروید ببینید، با ذهن باز. بسیار دورنمای درخشانی در آینده است و از شهر های بزرگ و مدرن ایران خواهد شد. روی چنین بازارهای بکری که کسی نمی شناسد سرمایه گذاری کنید. ایران به دلال نیاز ندارد، به اندازه کافی دلال هست که جوراب و کفش را از این شهر به آن شهر ببرند. ما به تجارت جهانی نیاز داریم. نیاز است محصولات و خدمات در کیفیت جهانی و مطابق نیازهای جهانی ارائه دهیم، آنگاه خودشان سراغمان می آیند. صبر نیاز است و امید. نیازها را پیدا کنید و به بهترین نحو آنها را برآورده کنید. راههای بسیار زیادی برای فروش محصولاتمان به کشورهای دیگر هست. در اینترنت، زمان و محل نمایشگاههای خارجی را پیگیری کنید، هزینه کنید و در این نمایشگاهها غرفه رزرو کنید. ارزش جدید ایجاد کنید. ما حتی از آموزشهای فرهنگی و علوم اجتماعی می توانیم پول زیادی در بیاورید. مثلا تصور کنید یک سیستم طراحی کنید که آداب معاشرت اجتماعی و خانوادگی را به مردم آموزش دهد. به نوجوانان یاد بدهد که آشغال در خیابان نریزند. ببینید چقدر نیاز هست!!! در کنگره های بینالمللی تجارت، بازاریابی شرکت کنید. به تجارت خود رنگ و بوی علمی بدهید. با افراد جهانی آشنا شوید. در سازمان خود خرج کنید. حتی اگر خیلی کوچک است برای یادگیری بها بپردازید. با مدیران خبره و مشاوران با تجربه همکاری کنید. به کارگزاران موفق پول بدهید و از آنها یاد بگیرید. عزیزان کشور ما یک کشتزار حاصلخیز و دریایی از امکانات کشف نشده است، فقط کافی است به دنبال یک امکان جدید باشید و سراغ راههای تجربه شده و تکراری نباشید. اگر در به روی یک بهشت را بسته دیدید، نا امید نشوید، حتما ورودیهای دیگری دارد. SMET
|
|||
11-21-2013, 09:34 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 11-21-2013 11:52 PM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #5
|
|||
|
|||
(03-29-2013 01:26 PM)محمد پارسا نوشته شده توسط: سلام دوستان عزیزم توجه کنیدبهترین مطلبی که خوندم عالی بود جهانی بیندیشید محلی عمل کنید این خلاصه توضیحات شما ست بدون شک من میلیاردر آینده ایران و کارآفرین برتر خواهم بود |
|||
04-14-2014, 03:54 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
(03-29-2013 01:26 PM)محمد پارسا نوشته شده توسط: سلام دوستان عزیزم توجه کنیدسلام...صفحه خوبی رو معرفی کردید در کنار حرفهای تاثیرگذار و صحیحتون... |
|||
04-14-2014, 07:13 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
در دو کلمه عالی وکامل.
بحث صادرات یه بحث خیلی بزرگی هست. صادرات کاریه نفرنیست. باید اون کشور زیرساخت(درهمه ی زمینه ها) صادرات داشته باشه وگرنه نمیشه. مثلا خودم خیلی دوست دارم صادرات ماهی بکنم به عراق ولی هر کاری دارم انجام میدم جور نمیشه. یه بار میگن فلان مجوز(که من همشو دارم)رو نداری برو 1ماه دیگه بیا دوباره میگن مرز بسته شده برو 2ماه دیگه بیااونوقت میگن بهداشت گیر میده و........... بعد میبینی که فصل برداشت ماهی سراومده دیگه نمیتونی صادر کنی تا دوره ی بعد و............ . یادمه یه جا خوندم چین تا یه زمانی که داشت پیشرفت میکرد اصلا از صادر کننده ها هزینه ی حمل ونقل وگمرک نیخواست. الانم اگه کسی بخواد تولیدی بزنه تو چین مثلا اگه بخواد زمین بخره دولتش زمینو با وام های بسیار کم بهره وبسیار بلند مدت در اختیار افراد قرارمیده. الانم بد جوردارم رو صادرات کارمیکنم ولی نمیشه.مجبورم محصولمو به مغازه دارابفروشم. خودمم دارم خیلی روش مانور میدم. خیلی دوست دارم صادر کننده باشم. درضمن ایران الان یکی از مصرف کنده های اصلی جهان هست.دربسیاری از زمینه ها(اصلی ها:مود غذایی.دارویی سوختی.مصرفی.و...) تاایران نتونه خودشو تامین کنه نمیتونه صادر کنه. گفتم تامین فکرنکنید میگم همه گرسنه هستندمیگم هنوز نمیتونه بلفرض سرانه ی مصرف ماهی شوبه 10کیلو برسونه(مصرف جهانی)تا ماهی صادر کنه. الان سرانش 4یا5کیلو هست وقتی رسید به 10اونوقت باید به فکرصادرات باشین. امیدوارم متوجه شده باشید. ................................................ دوستان کسی لیست به روز نمایشگاه های جهانی رو داره یا داخلی فرقی نمیکنه؟ |
|||
04-15-2014, 01:16 AM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
واسه صادرات با دلالهاي عراقي صحبت كن ، به قيمت ازت ميخرن خودشونم همه كارهارو درست ميكنن شما لب مرز تحويل ميدي ، در بعضي موارد سر حوضچه ميخرن و حمل و نقل با خودشون ...
چند وقت ديگه يه نمايشگاه توي زمينه دام و طيور توي هلند هست كه ماركوپولو تور داره واسش ، خرداد ماه توي تركيه هست ، كه خيلي خوبه .... برای دنیایت چنان کار کن که گویا برای همیشه [در این دنیا] خواهی بود. و برای آخرتت [نیز چنان] سعی و تلاش کن که گویا فردا از دنیا خواهی رفت. |
|||
04-15-2014, 11:05 AM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
(04-15-2014 01:16 AM)rasoul.es1989 نوشته شده توسط: واسه صادرات با دلالهاي عراقي صحبت كن ، به قيمت ازت ميخرن خودشونم همه كارهارو درست ميكنن شما لب مرز تحويل ميدي ، در بعضي موارد سر حوضچه ميخرن و حمل و نقل با خودشون ... سلام. واقعا الان یه چیزی بگم شایددوستان تعجب کنند.الان تمام دلالان ووارد کننده گان اصلی عراق ایرانی هستند.خیلی ها شونو میشناسم. واسه فروشش که تادلت بخواد مشتری عمده هست ولی واسه صادرات گیرمیدن.(گیر نمیدن دلیل بی خود وبی جهت میدن) اونجا فروشگاهای زنجیره ای هست.من خودم با دو سردخونه شخصا صحبت کردم ماهی میخواند. واسه نمایشگاهاهم ممنونم. |
|||
04-17-2014, 03:58 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
مطلب آقای پارسا خوب بود آقای پارسا من اسفند ماه دبی بودم تو نمایشگاه گل فود با خیلی ها هم آشنا شدم به نظر بازار صادرات به خصوص کشور عراق بسیار عالیه و تو فکرش هستم استارت زدم در همون ابتدای کار با مشکل مواجه شدم باید کارت بازرگانی بگیرم ولی یکی از شرط های گرفتن کارت داشتن دفتر کاره(یا سند یا اجاره نامه)من در حال حاضر شرایط اینکارو ندارم چی کارکنم؟
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
20 تومن سرمایه دارم باهاش چی کار کنم؟ | programmer1 | 19 | 8,127 |
07-13-2025 01:48 PM آخرین ارسال: azadkarsho |
|
چطوری با ۴۵۰ میلیون سرمایه کسب درآمد کنم | lvlahyar | 4 | 3,802 |
06-21-2020 08:14 AM آخرین ارسال: Amiriran |
|
![]() |
مشورت بسیار مهم ! چه سایتی و برای چه یوزرهایی راه اندازی کنم ؟ | Ariya | 0 | 481 |
02-14-2020 09:34 PM آخرین ارسال: Ariya |
با 50 میلیون چه کاری میتونم راه اندازی کنم | Bahram200 | 3 | 3,607 |
11-09-2018 12:18 AM آخرین ارسال: irandac |
|
خواهشا همکاری کنید | saeid16 | 0 | 407 |
04-26-2018 02:37 PM آخرین ارسال: saeid16 |
|
شما 15 تومن پول داشته باشید چی می کنید ؟ | somesarah018 | 43 | 15,926 |
12-25-2017 02:11 AM آخرین ارسال: اﻟﻨﺎﺯ |
|
در یک حیاط 80 متری چه کاری می توان راه اندازی کرد؟؟؟ | vahid-73 | 2 | 2,121 |
10-07-2017 10:34 AM آخرین ارسال: arash.alirezaei |
|
تو رو خدا کمک کنید واسه شروع کردن کاری | Alirezasabzevari | 3 | 1,646 |
09-28-2017 10:59 AM آخرین ارسال: r2013.samadi |
|
دوبرابر کردن پول | Yasaman90 | 2 | 1,364 |
09-28-2017 10:53 AM آخرین ارسال: r2013.samadi |
|
با 50 میلیون تومان چکار کنم؟ | aidin.2014 | 7 | 38,069 |
09-27-2017 10:59 AM آخرین ارسال: arash.alirezaei |
|
نظرتون درباره تولید لیوانهای کاغذی چیست؟ میخوام شروع کنم. | hmadayeni | 6 | 7,749 |
12-08-2016 09:33 PM آخرین ارسال: sinap |
|
بر سر دوراهی آجیل عمده یا وب سایت فروش.لطفا کمک کنید | mehrdad.soltani | 14 | 8,319 |
11-27-2016 12:44 PM آخرین ارسال: pestehirani |
|
خواهش میکنم زود جوابمو بدین لطفا | rezac | 1 | 867 |
06-14-2016 12:37 AM آخرین ارسال: سینا م |
|
یه سوال دارم خواهش | reza823 | 11 | 2,063 |
06-07-2016 05:21 PM آخرین ارسال: rezac |
|
چگونه بدون سرمایه درآمد کسب کنم؟ | toofan245 | 28 | 13,673 |
04-07-2016 12:21 PM آخرین ارسال: business_nuts |
|
هر 130 تومن 20 تومن سود - در ایران پول درآوردن راحته بخدا | saj0182 | 14 | 10,364 |
04-06-2016 10:49 AM آخرین ارسال: امیر صاحبدل |
|
دوستان لطفا کتابها و پکیج های تست شده و مطمئن کسب درآمد از اینترنت رو معرفی کنید | earnmoney | 1 | 1,512 |
04-03-2016 01:21 AM آخرین ارسال: Ehsan kiani |
|
بازی میلیاردر ها ''شما هم بازی کنید'' | سبحان نورالهی | 4 | 1,450 |
03-18-2016 08:35 PM آخرین ارسال: puzzlekade |
|
با 13 میلیون چیکار کنم ؟ | alirezakhaki | 14 | 6,765 |
12-19-2015 09:41 PM آخرین ارسال: alirezakhaki |
|
میخواهم شروع کنم با رویکری جدید و مشتری پسند | حامد یزدی | 0 | 846 |
07-08-2015 07:45 PM آخرین ارسال: حامد یزدی |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: