ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

خواهش می کنم جهانی فکر کنید!!! پول سرازیر می شود.
زمان کنونی: 09-24-2025, 02:16 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: محمد پارسا
آخرین ارسال: arash.alirezaei
پاسخ: 11
بازدید: 4223

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 2.92
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
03-29-2013, 01:26 PM
ارسال: #1
سلام دوستان عزیزم توجه کنید
من مسول تحقیق و توسعه یک شرکت بزرگ تولید نوشیدنی هستم.
مدتی است که در این سایت عضو شده ام و تاپیک ها و متن های زیادی را مطالعه کرده ام.
خوشحالم که جمع پرانرژی ای دور هم قرار دارند و از هم حمایت می کنند.

لازم است بگویم بیشتر موضوعات، در باره کار بازار است، درامد داخلی و گردش مالی در داخل ایران. اکثر دوستان دنبال این هستند که میلیاردر شوند و این خوب است. اما:

2 نکته مهم:
1- بیشتر دوستان به این فکر می کنند که پول از جیب هموطنان به دست بیاورند، یعنی صرفا تجارت یا واسطه گری داخلی و گردش مالی داخلی. این اشکال ندارد و اگر حلال باشد با ارزش است. اما کمتر می بینم که کسی به صادرات فکر کند. خواهش می کنم فکر خودتان را جهانی کنید. چرا به بازارهای جهانی فکر نمی کنید؟ چرا زبان‌های خارجی را خوب یاد نمی گیرید و از کشورهای همسایه شروع نمی کنید؟ این کار باعث بزرگتر شدن تولید و تجارت ایران می شود و باعث بزرگ شدن ایران و خود شما می شود. خواهش می کنم جهانی فکر کنید. با تولید محصولاتی که دنیا به آن نیاز دارد، تحریم ها بی اثر می شوند. مرزهای ذهن خود را محدود ندانید. این دنیا بی کرانه است.
2- به جای تمرکز بر پول و ارقام میلیاردی، تولید محصول یا خدمات خود را بصورت متمرکز و هوشیارانه انجام دهید. از فنون و رموز بازار ایران اطلاع پیدا کنید و بعد با شناخت بازار خارجی، [/size]تجارت خود را جهانی کنید. برای تولید علم و پژوهش در ایران سرمایه گذاری کنید. به برندهای معتبر ایرانی فکر کنید. این برکت دارد. پول خودش سرازیر می شود!!!

2 کتاب را توصیه می کنم: پدرپولدار و پدر بی پول - سلاطین نام‌های تجاری نوشته مت هیگ

یک مثال می زنم همه چیز روشن می شود: منیژه و متین با برند دگمه ویرگول، به بازارهای اروپا فکر میکنند. حظ کردم. این هم آدرسش:

http://rangirangi.com/%D9%87%D9%85%D9%87...%88%D9%84/

SMET
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
03-29-2013, 04:39 PM
ارسال: #2
RE: خواهش می کنم جهانی فکر کنید!!! پول سرازیر می شود.
بله، منم با ایشون موافقم. باید ذهنمون رو بازتر و افق دیدمون رو وسیعتر کنیم...
دگمه ویرگول بسیار جالب و آموزنده بود!
ممنون
03-29-2013, 04:39 PM
ارسال: #3
سلام دوست عزیز؛
من با ایده شما کاملا موافقم خیلی خیلی مشتاقم که اینگونه کارها رو راه اندازی کنیم.

اتفاقا بنده همین ایده صادرات رو برای صادرات نرم افزار دارم و قصد دارم کار شرکتم رو گسترش داده و روی صادرات آنها اقدام کنم.

حقیقتش این ایده ۶ ماه پیش به ذهنم رسید ولیکن بدلیل مشکلات تحریم ها به هر دری زدم نتونستم حسابی خارج از کشور (حتی ترکیه و دبی) باز کنم و در آخر مجبور شدم با یکی از اقوام در این مورد صحبت کنم و کار رو انشالله تا ۲ ماه دیگه شروع میکنیم.

یک تعداد ایده برای صادرات دارم ولی خوشحال میشم ایده های شما دوستان رو هم بشنوم.
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-29-2013, 05:32 PM
ارسال: #4
عزیزان
یکی از روستاییان کشور ما روستای بزم در بوانات فارس را به یک نقطه توریستی جهانی تبدیل کرده که هرسال هزاران گردشگر به این منطقه می آیند. این لینکش:
http://www.tabnak.ir/fa/pages/?cid=101465
ما در حال حاضر برای تولید و صادرات محصولات و خدمات به کشورهای دیگر کمی مشکلات داریم. اما بدانید که کشور ما سرشار از منابع فوق العاده گردشگری است. این باعث می شود گردشگر به ایران بیاید. و درآمد عالی و تضمینی حاصل شود. به تازگی فهمیده ام یک مرکز بزرگ و بکر گردشگری، شهر قزوین است. باور می کنید که بیشترین میزان آثار ملی ثبت شده تاریخی کشورمان مال این شهر است؟ اما کسی خبر ندارد و روی آن سرمایه گذاری شخصی نکرده است، همه می گویند اصفهان، شیراز کاشان. این شهر را دیده ام، شما هم بروید ببینید، با ذهن باز. بسیار دورنمای درخشانی در آینده است و از شهر های بزرگ و مدرن ایران خواهد شد. روی چنین بازارهای بکری که کسی نمی شناسد سرمایه گذاری کنید.

ایران به دلال نیاز ندارد، به اندازه کافی دلال هست که جوراب و کفش را از این شهر به آن شهر ببرند. ما به تجارت جهانی نیاز داریم. نیاز است محصولات و خدمات در کیفیت جهانی و مطابق نیازهای جهانی ارائه دهیم، آنگاه خودشان سراغمان می آیند. صبر نیاز است و امید.
نیازها را پیدا کنید و به بهترین نحو آنها را برآورده کنید.
راه‌های بسیار زیادی برای فروش محصولاتمان به کشورهای دیگر هست. در اینترنت، زمان و محل نمایشگاه‌های خارجی را پیگیری کنید، هزینه کنید و در این نمایشگاه‌ها غرفه رزرو کنید.
ارزش جدید ایجاد کنید. ما حتی از آموزش‌های فرهنگی و علوم اجتماعی می توانیم پول زیادی در بیاورید. مثلا تصور کنید یک سیستم طراحی کنید که آداب معاشرت اجتماعی و خانوادگی را به مردم آموزش دهد. به نوجوانان یاد بدهد که آشغال در خیابان نریزند. ببینید چقدر نیاز هست!!!
در کنگره های بین‌المللی تجارت، بازاریابی شرکت کنید. به تجارت خود رنگ و بوی علمی بدهید. با افراد جهانی آشنا شوید.
در سازمان خود خرج کنید. حتی اگر خیلی کوچک است برای یادگیری بها بپردازید. با مدیران خبره و مشاوران با تجربه همکاری کنید. به کارگزاران موفق پول بدهید و از آنها یاد بگیرید.
عزیزان کشور ما یک کشتزار حاصلخیز و دریایی از امکانات کشف نشده است، فقط کافی است به دنبال یک امکان جدید باشید و سراغ راه‌های تجربه شده و تکراری نباشید. اگر در به روی یک بهشت را بسته دیدید، نا امید نشوید، حتما ورودی‌های دیگری دارد.

SMET
11-21-2013, 09:34 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 11-21-2013 11:52 PM، توسط مهدی گل محمدی.)
ارسال: #5
(03-29-2013 01:26 PM)محمد پارسا نوشته شده توسط:  سلام دوستان عزیزم توجه کنید
مدتی است که در این سایت عضو شده ام و تاپیک ها و متن های زیادی را مطالعه کرده ام.

لازم است بگویم بیشتر موضوعات، در باره کار بازار است، درامد داخلی و گردش مالی در داخل ایران. اکثر دوستان دنبال این هستند که میلیاردر شوند و این خوب است. اما:

2 نکته مهم:
1- بیشتر دوستان به این فکر می کنند که پول از جیب هموطنان به دست بیاورند، یعنی صرفا تجارت یا واسطه گری داخلی و گردش مالی داخلی. این اشکال ندارد و اگر حلال باشد با ارزش است. اما کمتر می بینم که کسی به صادرات فکر کند. خواهش می کنم فکر خودتان را جهانی کنید. چرا به بازارهای جهانی فکر نمی کنید؟ چرا زبان‌های خارجی را خوب یاد نمی گیرید و از کشورهای همسایه شروع نمی کنید؟ این کار باعث بزرگتر شدن تولید و تجارت ایران می شود و باعث بزرگ شدن ایران و خود شما می شود. خواهش می کنم جهانی فکر کنید. با تولید محصولاتی که دنیا به آن نیاز دارد، تحریم ها بی اثر می شوند. مرزهای ذهن خود را محدود ندانید. این دنیا بی کرانه است.
2- به جای تمرکز بر پول و ارقام میلیاردی، تولید محصول یا خدمات خود را بصورت متمرکز و هوشیارانه انجام دهید. از فنون و رموز بازار ایران اطلاع پیدا کنید و بعد با شناخت بازار خارجی، [/size]تجارت خود را جهانی کنید. برای تولید علم و پژوهش در ایران سرمایه گذاری کنید. به برندهای معتبر ایرانی فکر کنید. این برکت دارد. پول خودش سرازیر می شود!!!

2 کتاب را توصیه می کنم: پدرپولدار و پدر بی پول - سلاطین نام‌های تجاری نوشته مت هیگ

یک مثال می زنم همه چیز روشن می شود: منیژه و متین با برند دگمه ویرگول، به بازارهای اروپا فکر میکنند. حظ کردم. این هم آدرسش:

بهترین مطلبی که خوندم عالی بود
جهانی بیندیشید
محلی عمل کنید
این خلاصه توضیحات شما ست

بدون شک من میلیاردر آینده ایران و کارآفرین برتر خواهم بود
04-14-2014, 03:54 PM
ارسال: #6
(03-29-2013 01:26 PM)محمد پارسا نوشته شده توسط:  سلام دوستان عزیزم توجه کنید

2 نکته مهم:

سلام...صفحه خوبی رو معرفی کردید در کنار حرفهای تاثیرگذار و صحیحتون...
04-14-2014, 07:13 PM
ارسال: #7
در دو کلمه عالی وکامل.
بحث صادرات یه بحث خیلی بزرگی هست.
صادرات کاریه نفرنیست.
باید اون کشور زیرساخت(درهمه ی زمینه ها) صادرات داشته باشه وگرنه نمیشه.
مثلا خودم خیلی دوست دارم صادرات ماهی بکنم به عراق ولی هر کاری دارم انجام میدم جور نمیشه.
یه بار میگن فلان مجوز(که من همشو دارم)رو نداری برو 1ماه دیگه بیا دوباره میگن مرز بسته شده برو 2ماه دیگه بیااونوقت میگن بهداشت گیر میده و........... بعد میبینی که فصل برداشت ماهی سراومده دیگه نمیتونی صادر کنی تا دوره ی بعد و............ .
یادمه یه جا خوندم چین تا یه زمانی که داشت پیشرفت میکرد اصلا از صادر کننده ها هزینه ی حمل ونقل وگمرک نیخواست.
الانم اگه کسی بخواد تولیدی بزنه تو چین مثلا اگه بخواد زمین بخره دولتش زمینو با وام های بسیار کم بهره وبسیار بلند مدت در اختیار افراد قرارمیده.
الانم بد جوردارم رو صادرات کارمیکنم ولی نمیشه.مجبورم محصولمو به مغازه دارابفروشم.
خودمم دارم خیلی روش مانور میدم.
خیلی دوست دارم صادر کننده باشم.

درضمن ایران الان یکی از مصرف کنده های اصلی جهان هست.دربسیاری از زمینه ها(اصلی ها:مود غذایی.دارویی سوختی.مصرفی.و...)
تاایران نتونه خودشو تامین کنه نمیتونه صادر کنه.
گفتم تامین فکرنکنید میگم همه گرسنه هستندمیگم هنوز نمیتونه بلفرض سرانه ی مصرف ماهی شوبه 10کیلو برسونه(مصرف جهانی)تا ماهی صادر کنه.
الان سرانش 4یا5کیلو هست وقتی رسید به 10اونوقت باید به فکرصادرات باشین.
امیدوارم متوجه شده باشید.
................................................
دوستان کسی لیست به روز نمایشگاه های جهانی رو داره یا داخلی فرقی نمیکنه؟
04-15-2014, 01:16 AM
ارسال: #8
واسه صادرات با دلالهاي عراقي صحبت كن ، به قيمت ازت ميخرن خودشونم همه كارهارو درست ميكنن شما لب مرز تحويل ميدي ، در بعضي موارد سر حوضچه ميخرن و حمل و نقل با خودشون ...
چند وقت ديگه يه نمايشگاه توي زمينه دام و طيور توي هلند هست كه ماركوپولو تور داره واسش ، خرداد ماه توي تركيه هست ، كه خيلي خوبه ....

برای دنیایت چنان کار کن که گویا برای همیشه [در این دنیا] خواهی بود. و برای آخرتت [نیز چنان] سعی و تلاش کن که گویا فردا از دنیا خواهی رفت.
04-15-2014, 11:05 AM
ارسال: #9
(04-15-2014 01:16 AM)rasoul.es1989 نوشته شده توسط:  واسه صادرات با دلالهاي عراقي صحبت كن ، به قيمت ازت ميخرن خودشونم همه كارهارو درست ميكنن شما لب مرز تحويل ميدي ، در بعضي موارد سر حوضچه ميخرن و حمل و نقل با خودشون ...
چند وقت ديگه يه نمايشگاه توي زمينه دام و طيور توي هلند هست كه ماركوپولو تور داره واسش ، خرداد ماه توي تركيه هست ، كه خيلي خوبه ....

سلام.
واقعا الان یه چیزی بگم شایددوستان تعجب کنند.الان تمام دلالان ووارد کننده گان اصلی عراق ایرانی هستند.خیلی ها شونو میشناسم.
واسه فروشش که تادلت بخواد مشتری عمده هست ولی واسه صادرات گیرمیدن.(گیر نمیدن دلیل بی خود وبی جهت میدن)
اونجا فروشگاهای زنجیره ای هست.من خودم با دو سردخونه شخصا صحبت کردم ماهی میخواند.
واسه نمایشگاهاهم ممنونم.
04-17-2014, 03:58 PM
ارسال: #10
مطلب آقای پارسا خوب بود آقای پارسا من اسفند ماه دبی بودم تو نمایشگاه گل فود با خیلی ها هم آشنا شدم به نظر بازار صادرات به خصوص کشور عراق بسیار عالیه و تو فکرش هستم استارت زدم در همون ابتدای کار با مشکل مواجه شدم باید کارت بازرگانی بگیرم ولی یکی از شرط های گرفتن کارت داشتن دفتر کاره(یا سند یا اجاره نامه)من در حال حاضر شرایط اینکارو ندارم چی کارکنم؟
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  20 تومن سرمایه دارم باهاش چی کار کنم؟ programmer1 19 8,127 07-13-2025 01:48 PM
آخرین ارسال: azadkarsho
  چطوری با ۴۵۰ میلیون سرمایه کسب درآمد کنم lvlahyar 4 3,802 06-21-2020 08:14 AM
آخرین ارسال: Amiriran
Exclamation مشورت بسیار مهم ! چه سایتی و برای چه یوزرهایی راه اندازی کنم ؟ Ariya 0 481 02-14-2020 09:34 PM
آخرین ارسال: Ariya
  با 50 میلیون چه کاری میتونم راه اندازی کنم Bahram200 3 3,607 11-09-2018 12:18 AM
آخرین ارسال: irandac
  خواهشا همکاری کنید saeid16 0 407 04-26-2018 02:37 PM
آخرین ارسال: saeid16
  شما 15 تومن پول داشته باشید چی می کنید ؟ somesarah018 43 15,926 12-25-2017 02:11 AM
آخرین ارسال: اﻟﻨﺎﺯ
  در یک حیاط 80 متری چه کاری می توان راه اندازی کرد؟؟؟ vahid-73 2 2,121 10-07-2017 10:34 AM
  تو رو خدا کمک کنید واسه شروع کردن کاری Alirezasabzevari 3 1,646 09-28-2017 10:59 AM
آخرین ارسال: r2013.samadi
  دوبرابر کردن پول Yasaman90 2 1,364 09-28-2017 10:53 AM
آخرین ارسال: r2013.samadi
  با 50 میلیون تومان چکار کنم؟ aidin.2014 7 38,069 09-27-2017 10:59 AM
  نظرتون درباره تولید لیوانهای کاغذی چیست؟ میخوام شروع کنم. hmadayeni 6 7,749 12-08-2016 09:33 PM
آخرین ارسال: sinap
  بر سر دوراهی آجیل عمده یا وب سایت فروش.لطفا کمک کنید mehrdad.soltani 14 8,319 11-27-2016 12:44 PM
آخرین ارسال: pestehirani
  خواهش میکنم زود جوابمو بدین لطفا rezac 1 867 06-14-2016 12:37 AM
آخرین ارسال: سینا م
  یه سوال دارم خواهش reza823 11 2,063 06-07-2016 05:21 PM
آخرین ارسال: rezac
  چگونه بدون سرمایه درآمد کسب کنم؟ toofan245 28 13,673 04-07-2016 12:21 PM
آخرین ارسال: business_nuts
  هر 130 تومن 20 تومن سود - در ایران پول درآوردن راحته بخدا saj0182 14 10,364 04-06-2016 10:49 AM
آخرین ارسال: امیر صاحبدل
  دوستان لطفا کتابها و پکیج های تست شده و مطمئن کسب درآمد از اینترنت رو معرفی کنید earnmoney 1 1,512 04-03-2016 01:21 AM
آخرین ارسال: Ehsan kiani
  بازی میلیاردر ها ''شما هم بازی کنید'' سبحان نورالهی 4 1,450 03-18-2016 08:35 PM
آخرین ارسال: puzzlekade
  با 13 میلیون چیکار کنم ؟ alirezakhaki 14 6,765 12-19-2015 09:41 PM
آخرین ارسال: alirezakhaki
  میخواهم شروع کنم با رویکری جدید و مشتری پسند حامد یزدی 0 846 07-08-2015 07:45 PM
آخرین ارسال: حامد یزدی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS