ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


پنج وضعيت بد اقتصادي مشترك ميان چين و آمريكا
زمان کنونی: 05-06-2024, 09:03 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: karafarin
آخرین ارسال: karafarin
پاسخ: 1
بازدید: 605

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 14 رأی - میانگین امیتازات : 3.36
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پنج وضعيت بد اقتصادي مشترك ميان چين و آمريكا
06-09-2013, 12:48 PM
ارسال: #1
پنج وضعيت بد اقتصادي مشترك ميان چين و آمريكا
جين پينگ، رئيس‌جمهور چين اين روزها در كاليفرنيا با باراك اوباما، رئيس‌جمهور ايالات متحده قدم مي‌زند و قهوه مي‌خورد و البته درباره مسائل مهم جهاني صحبت مي‌كند. از تجارت گرفته تا امنيت و تا اصلاح نهادهاي مالي و پولي بين‌المللي. در اين ميان نشريه تايم به قلم ستون‌نويس اقتصادي خود، رعنا فروهر به ۵ نقطه مشترك ميان اقتصاد آمريكا و چين پرداخته، البته اين ۵ نقطه مشترك همگي مشكلاتي‌اند كه اين دو كشور مهم اقتصادي با آن روبه‌رو هستند.

نخستين مشكل مشترك اين دو كشور، مساله بيكاري است. مساله اصلي اينجاست كه در مشاغل درجه بالا، دو كشور كمبود نيرو دارند و در مشاغل درجه پايين، حقوق كارگران بسيار كم است. هنوز كساني در چين هستند كه با روزي دو دلار، امورات خود را مي‌گذارنند. ۸ صنعت از ۱۰ صنعت رو به جلوي آمريكا هم جزو مشاغلي‌اند كه حقوق كارگران آنها پايين است. در عين حال مساله اصلي اشتغال آنجاست كه هر دو اين كشورها در مشاغل درجه متوسط با اشباع نيرو روبه‌رو هستند. ۴۰ درصد فارغ‌التحصيلان چيني در حال حاضر بيكارند و وضعيت در آمريكا هم بهتر از اين نيست.

دومين مشكل مساله اصلاح نظام آموزش عالي است. در چين تعداد مهندسين بسيار بالاست اما اين كشور نيروي خلاق زيادي ندارد. در آمريكا هم وضعيت به‌گونه‌اي است كه ميان نيازهاي نظام اشتغال و توليدات نظام آموزش رابطه‌اي وجود ندارد. نتيجه اين است كه نظام راهنمايي تا كالج آمريكا هم نياز به اصلاح دارد.

مشكل سوم آنجاست كه هزينه سلامت در هر دو كشور در حال بالا رفتن است. چين با جامعه سالمند پرجمعيتي روبه‌رو است. در حال حاضر ۹ درصد جمعيت اين كشور سالمندند و در ۳۰ تا ۴۰ سال آينده، ۲۵ درصد چيني‌ها بيش از ۶۵ سال خواهند داشت. همين مساله باعث شده چيني‌ها پس‌انداز زيادي كنند و مصرفشان كاهش پيدا كند و در نتيجه بازارهاي اين كشور كم‌رونق‌تر شود. در آمريكا هم هزينه سلامت به‌گونه‌اي بالا رفت كه دولت نياز به مداخله ديد و البته سروصداي زيادي هم در اين رابطه بلند شد.

مشكل چهارم چين و آمريكا در نظام مالياتي است. در آمريكا ثروتمندان چه فرد باشند و چه شركت، ماليات كمتري به تناسب ديگران مي‌پردازند. در چين هم نياز به اصلاحات اين قوانين به‌ويژه در سطح محلي وجود دارد. مشكل نهايي هم اين است كه اين دو كشور بايد ميان دو راه‌حل رشد به هر قيمت يا رشد هوشمند يكي را انتخاب كنند. به نظر مي‌رسد كه بازگشت چين و آمريكا به دوران رونق پس از ركود جهاني با كمك دولت و در بخشي از قسمت‌ها بوده اما رشد پايدار و همه‌جانبه وضعيت ديگري را مي‌طلبد.

http://biznews.ir/vdcg.w9urak9tqpr4a.html

سرباز پیاده شطرنج هم اگر راه را تا انتها ادامه دهد وزیر می شود!!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
ارسال پاسخ 


پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS