ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

هدف گم شده. شما ندیدید؟
زمان کنونی: 09-24-2025, 03:25 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: jahanagahi
آخرین ارسال: arsho
پاسخ: 42
بازدید: 6464

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 18 رأی - میانگین امیتازات : 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
هدف گم شده. شما ندیدید؟
01-07-2013, 11:23 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-07-2013 01:12 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #1
هدف گم شده. شما ندیدید؟
واقعا هدف گم شده؟
باید به دنبال هدف بگردیم؟
عزیزان شما هدف را ندیدید؟
زیدی با خنده گفت: اجازه آقا ؟جیبهایم را بگردم ببنم توی جیبم نیست.WinkWinkWink
واقعا چرا هدف را در این انجمن گم کرده ایم؟
هدف چیست؟
خواسته های ما است که شبانه روز به رسیدن به آنها فکر میکنیم.
وضع مالی بدی داریم . میخواهیم بدانیم چکار باید بکنیم که وضع ما بهتر و بهتر بشود.
پول داریم.10- 20- 30-40-...100و.....ولی نمیدانیم چکار بکنیم تا این پول را افزایش دهیم و عمری بی نیاز باشیم.
بارها عرض کردم که باور کنید اگر هر مبلغی که داشته باشیم تا نگرش های خود را عوض نکنیم و تا باورهایمان را تقویت نکنیم و تا دیوار ذهنیمان را خرد نکنیم و یا تجسم درستی نداشته باشیم , بزودی آنرا از دست خواهیم داد.
تایپیکهای زیادی وجود دارد که می توان همه را درهم ادغام کرد.
در تایپیکی عزیزی نوشته 10 تومان دارم چکار کنم و در تایپیک دیگری 20تومان دارد و نمی داند چکار بکند و الی آخر...
عزیزان شما این بحث را ادامه دهید تا مجددا خدمت برسم. سعی کنید این تایپیک را بالا نگهدارید تا عزیزان بیشتری بخوانند و ساعتی بر روی مطالبش فکر کنند.

خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری
اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
01-07-2013, 01:20 PM
ارسال: #2
RE: هدف گم شده. شما ندیدید؟
چرا بجای اینکه به دنبال مطالبی باشیم که ذهن ما را ثروتمند کند حواشی کار را در نظر میگیریم.
عزیزان تا ذهن ثروتمند نشود باور بفرمائید فعالیت در حد معمولی خواهد بود و بس.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
01-07-2013, 01:26 PM
ارسال: #3
این جملات را نوشته و همیشه همراه داشته باشید. هر جمله ای که بیشتر بدلتان نشست روزانه بارها و بارها تکرار فرمائید.

1- من در آرامش کامل به سر می برم و همواره روحیه ای شاد و لبخندی بر لب دارم.
2- من سزاوار بهترین ها هستم.
3- از راه شگفت خدا , پول مثل سیل بطرف من سرازیر می شود.
4- من خودم را دوست دارم و به خود افتخار می کنم.
5- هر چه بیشتر می بخشم بیشتر می ستانم و احساس شادمانی می کنم.
6- سراسر وجودم غرق در انرژی و شادی است.
7- من ایده های بزرگی در سر دارم و آنها را به واقعیت تبدیل می کنم.
8- من انسانی توانا ، خلاق و دوست داشتنی هستم.
9- تمام بدهی های من از راه شگفت خدا بی درنگ و بطور کامل پرداخت می شود.
10- سراسر وجودم غرق در انرژی و شادی است.
11- روز بروز اعتماد بنفس من بیشتر و بیشتر می شود.
12- رابطه من با خانواده روز به روز بهتر و بهتر می شود.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
01-07-2013, 01:47 PM
ارسال: #4
7- من ایده های بزرگی در سر دارم و آنها را به واقعیت تبدیل می کنم
تو ذهن من نقش بسته که از راه عادی و کار یکنواخت نمیشود پول زیادی بدست اورد و پولدار شد و همیشه دنبال ایده های در امد زا هستم .
ایده ای در ذهن دارم که با هزینه کردن نهایتا مبلغ 8 میلیون میشود ماهیانه از ماه دوم به بعد در امد حدود 5 میلیون به بالا داشت که در حال انجام دادن اون کار هستم امیدوارم قبل از عید تموم بشه و به بهره برداری برسه.
به نظرم نباید همیشه بدنبال تغییر شغل و این شاخه اون شاخه پریدن باشیم در هر کاری راههایی وجود دارد که با یک کم نواوری میشود پول زیادی به جیب زذ.
متشکرم استاد از این تاپیک با ارزش و مطالب زیبایتان.

منتظر نشوید هیچ زمانی مانند اکنون نخواهد بود.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
01-07-2013, 02:11 PM
ارسال: #5
7- من ایده های بزرگی در سر دارم و آنها را به واقعیت تبدیل می کنم

آنقدر با احساس و تاکید بر روی کلمات تکرار شود که ذهن هم کمک شما در واقعیت بهمرساندن ایده باشد.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
01-07-2013, 03:03 PM
ارسال: #6
تنها کسانی‌ به موفقیت میرسند که چراغ عقل ، تفکر، امید و پشتکار رو همیشه روشن نگاه داشته اند .ایده ها ی زیادی برای پول در آوردن هست بسیاریش در همین انجمن گفت شد و خیلی‌‌ها ساده از کنارش گذشتیم در حالی‌ که اگه روش کار میکردیم و با نظرات خودمون تغیراتی‌ اعمال میکردیم حتما باید تعداد میلیاردر‌هایی‌ بیشتری از این جمع موفقیتشونو جشن می‌گرفتند .البته امیدوارم به زودی من و همه کسانی‌ که در حال تلاش روی ایده ها هستند شاهد موفقیت رو در آغوش بگیرند

Don't be a MAYBE ; a maybe never made History !!!
-------
نازم به ناز آن کس که ننازد به ناز خویش
ما را به ناز فروشان نیاز نیست تا خدا بنده نواز است به بنده چه نیاز است
01-07-2013, 04:08 PM
ارسال: #7
با اجازه از استاد عزیز:
هدف گم نشده ... من هنوز هدفی برای خودم پیدا نکردم که بخواهم گم کنم .
من در حال حاضر هدف را گذاشته ام یه میلیارد تومان که در حساب بانکی ام باشد اما وقعا این عدد واقعی است؟ آیا با رسیدن به یک میلیارد من به هدفم رسیده ام ؟
من فکر کنم خیلی از دوستان در هدف گذاری درست عمل نمی کنند .
شخصی مرتب از خدا تقاضا میکرد که در قرعه کشی برنده شود و هر روز خاضعانه التماس میکرد شبی به خواب دید که خداوند به او می گوید : بنده من یک بار در قرعه کشی شرکت کن تا من برنده ات کنم
میخندیم ولی باور کنید فکر ما ( البته من ) همینطور است .
اینکه فقط بگوییم اهدافمان مکتوب باشد تا به آن برسیم چاشنی معجزه را هم نیاز دارد
تعيين هدف يكي از اساسي ترين مراحل ثروتمند شدن است. اما نکته این جاست که خیلی از ما نمی دانیم چه هدفی داریم و یا اینکه چطور هدف گذاری کنیم و چه نتیجه ای میخاییم از هدف بگیریم
بنابراین من در اینجا ويژگيهاي هدف گذاري خوب رو میگم تا دوستان استفاده کنن
1- واقع بينانه، دردسترس، امكان پذير درعين حال چالشگر و قابل رشد باشد یعنی با توجه به امکانات و توانایی های من ساخته بشن اگه غیر از این باشه میشه تخیل ( بنابریان یه نگاه درست روی وضعیت فعلی تون داشته باشین و با توجه به اون هدف گذاری کنین )
2-در يك تاريخ معين تكميل شود؛
3- معني دار و مناسب باشد؛
4- نتايج قابل اندازه گيري داشته باشد؛
5- منعطف بوده و بيش از يك روش براي دستيابي داشته باشد؛
6- واضح، معين و قابل فهم باشد.
اگر متاهل هستید و یا بچه هایی دارین که نظرتون هست که مشارکت کنن حتما و حتما و حتما :
هدف گذاری تون با مشارکت اونها باشه
براشون قابل فهم و قابل قبول باشه
براشون سودمند باشه
حالا باید مراحل زیر رو طی کنید :
بگید که نیازهاتون چیه که قراره برای رسیدن به اونها هدف گذاری کنید ( مثلن بگید با یک میلیارد تومن میخوایید چیکار کنین )
چه مشکلاتی ممکنه سر راهتون قرار بگیره
چه کارهایی رو میخواهید برای رسیدن به هدف انجام بدین و چه زمانی ( به ترتیب ) و چه کسی قراره اون کار رو انجام بده اگه کار رو قراره کس دیگه ای انجام بده مطمئن بشید که انجام میده ( مثلن نگید خب مردم میخرن دیگه ببینید اگه خودتون بودید میخریدید و از چن تا از مردم هم سوال کنید )
کی انجام بده و چگونه انجام شدن رو حتمن مکتوب کنین
نتیجه کار رو مشخص کنید هدف باید بتونه نتیجه رو تامین کنه
هدف و نتیجه رو از هم متمایز کنید این دو تا رو با هم قاطی نکنین خواهشا
مثلن هدف رسیدن به یک میلیارد و نتیجه توانایی خریدن یه حونه 300 متریه
اگه محاسباتتون دقیق نباشه موقعی که شما به یک میلیارد میرسین ممکنه خونه مورد نظر دو میلیارد شده باشه ها
شرایط همیشه ثابت نیستن مشخص کنید اگه شرایط تغییر کرد چیکار کنیم این برمی گرده به سایر برنامه های شما ( که ممکنه توش اختیار داشته باشین ) و یا شرایط بیرونی مثلن جامعه که تحت کنترل شما نیست اینا رو هم مکتوب کنین
مثلن تورم ، زلزله ، 29 سپتامبری دیگر ، خشک شدن رودخانه ای که توی برنامه میخاییم ازش آب بیاریم فوت شدن مادر بزرگ دوستمون که گفته هرچی پول بخای بهت قرض میدم و....
منابع مورد نیازتون رو بشناسید و تعیین کنید
پول ، ماشین ، افراد ،کتاب ،توانایی ، تجربه ، تخصص و.......
اگه اینا دست یافتنی نیستن راه های جایگزین رو پیدا کنید وگرنه مجبورید فتیله چراغ هدف رو پایین بکشید
محدودیتها رو شناسایی کنین همچنین تهدیدها رو . اینا هم مهمن
برنامه ریزی کنید
چه کسی ، چه کاری ؛ کجا ، و کی انجام شود اینم در نظر بگیرید که چه زمانی باید ارزیابی رو انجام بدین اوایل بهتره تو زمان های کوتاهتری ارزیابی انجام بشه تا مشکلات ریز و درشت خودشونو نشون بدن
حالا شما یه طرح تجاری شخصی دارین اگه کارای گفته شده رو کردین و بازم اعتقادتون سر جاش هست حالا شروع کنید درنگ نکنید
ارزیابی ها رو سر وقت انجام بدین اگه کاری سر موقع انجام نشده دلیلشو پیدا کنید و اگه لازمه برنامه های اینده رو اصلاح کنیند
اصلاحات رو انجام بدین ولی اینجا وقتشه که بگیم هدف رو گم نکنین

اگه درست نگا کنین این چرخه میشه
1-درک وضعیت فعلی
2-هدف گذاری
3-برنامه ریزی
4-اجرا
5-ارزیابی
چرخه ای از درک وضعیت تا رسیدن به ارزیابی وضعیت و شروعی دوباره بعد ارهر ارزیابی شما رسیدین به وضعیت فعلی قبلی البته یه پله بالاتر از قبلی
برنامه ریزیتون هر چه جزئی تر باشه کارتون سریعتره ولی اونقدر ریز نکنین که دست و پا گیر بشه
بازهم تکرار میکنم هدف با نتیجه فرق میکنه
نتیجه تغییر نمیکنه ولی هدف ممکنه در طول زمان تغییر کنه
نتیجه رو نباید فدای هدف کنیم
سعی کنید در برنامه خود از اصل ایجاد کسب استفاده کنید .
تفاوت بین کار و کسب را با وجودتان درک کنید
بدنبال ثروت واقعی باشید و نه پول
به قدرت کیهانی ایمان داشته باشید
و در آخر اینکه بزرگترین تسهیل کننده رسیدن به ثروت بخشش است بخشش گناه دیگران و آموزش راه های کسب ثروت به دیگران

توي مسير ميلياردر شدن مواظب باشيم دچار توهم نشيم ، قواعدي كه توي جامعه هست ، گاها خلاف قواعد ذهني ماست اونوقت باعث ميشه همه چي رو ببازيم
01-07-2013, 04:18 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 03-09-2013 04:19 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #8
در این انجمن جدا از اینکه همه مطالب عزیزان زیبا و با ارزش است به چند مورد توجه فرمائید:
1- تایپیکهای که در جهت نوشتن اهداف است (این تایپیکها خود نوشتن به اهداف و راههای رسیدن به آن - زندگی افراد موفق - خاطرات عزیزان از شغلهائی که دارند- چگونه یک ثروتمند فکر میکند و چگونه زندگی میکندو.قدرت جذب از راههای شگفت خدا و........)
2- خواندن صندلی داغها نه یک بار بلکه چندین بار.
3- چگونه ایده ها به ذهن می رسند.
4- پیشنهاد عزیزان به همدیگر با توجه به توانهای مالی و معنوی .
شما نیز می توانید مواردی را که من فراموش کرده ام اضافه کنید.

خیلی از این تایپیکها را دیدم که فقط 1 سپاس یا چند سپاس را داشت و عزیزی که شروع کننده بود در فکرش گفته : وقتی عزیزی توجه نمی کند , چرامن خودم را خسته کنم؟
عزیزان هدف را ندیدید؟ گمش کرده ام.

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
01-07-2013, 04:28 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 01-07-2013 04:28 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #9
hisabba2003 عزیز. عالی بود. عالیتر اینکه یک دفعه دیدم سه امتیاز اضافه شد بمعنی با اهمیت بودن مطلب. خیلی خوشحال شدم و حس کردم دارد هدف پیدا می شود.
ممنون از مطلب بسیار خوب و با ارزش شما . جمله زیر بسیار زیبا و استادانه مطرح شده است :

نتیجه تغییر نمیکنه ولی هدف ممکنه در طول زمان تغییر کنه
نتیجه رو نباید فدای هدف کنیم

اینستاگرام من :
hoshangghorbanian
01-07-2013, 04:39 PM
ارسال: #10
درود بر جناب قربانیان بزرگوار
این فقط نظر شخصی منه :
هدف گم شدنی نیست فقط سه حالت برای بزرگترها پیش می اید :
1 - هدف را دفن میکنند و می کشند
2 - هدف را کشف نمیکنند
3 - هدف نام شخص و نامفهوم است
این در حالی است که به یک کودک نگاه کنیم متوجه می شویم او هیچگاه هدف را نمی کشد و بدون توجه به شکست می جنگد تا به خواسته اش برسد ( کودکان همیشه برایم درسهای بزرگی می دهند ) . چند تن از عزیزان در این انجمن مهارتهای موفقیت زندگی را در تاپیکهای مختلف با عناوین متفاوت دنبال میکنند باز هم برخی عزیزان نوع کیفیت هدف را سوال میکنند . دقت کنید هدف را باید خود نفر با تمام احساسات و علاقه اش انتخاب کند نه شخص دیگری زیرا شاید هدف من از زندگی چیزی دیگر باشد و دیگری و شما چیز دیگر . ما فقط مسیر راه را داریم تکرار میکنیم که به بیراه نروید که مثل خودم که مدتها بود از مسیر خارج بودم و کسی بالا سرم نبود بگه این راه نادرسته که شما مثل من نشوید چند شکست پشت سر هم نخورید .
اکثریت افراد تا رویداد منفی در زندگی شان رخ داد سریع نا امید می شوند و هدف را ول میکنند - می کشند - زیر پا و ته ذهنشان له میکنند. سوالی دارم :
اگر من به شما بگویم که همین شکست تضمین موفقیت شماست شما چه می کنید ؟
اگر بگویم تا برای رسیدن به هدف باید 50 بار شکست کوچک بخورید شما چه می کنید ؟
یعنی یک شکست اینقدر قدرت دارد که قادر است ما را از پا در بیاورد ؟
خودتان را با کودک در حال تلاش مقایسه کنید - خودتان را با مورچه ی بارکش مقایسه کنید که تا شکست میخورد بی اعتنا بازهم مانند بار اول با همان انرژی تلاش میکند
هیچ شکستی نیست مگر شکست ذهنی
هیچ گم شدنی نیست مگر گم شدگی ذهنی
اگر در این دنیا یک جهان هستی + یک خدا + و خودتان بودید و کسی نبود چه کار میکردید ؟
از اون سوالات پایه ای بود که پرسیدم
با سپاس
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  پولدار ها نمیخواهند شما این تجربیاتشان را راحت بدست آورید iranwebshop 0 437 12-25-2017 09:54 PM
آخرین ارسال: iranwebshop
  مهم - تقاضای مطالعه این تایپک را از شما دارم. jahanagahi 23 6,890 01-15-2013 07:32 PM
آخرین ارسال: اقاي ايـــده
  چرا در این انجمن جمع شده ایم؟ jahanagahi 0 578 12-01-2012 01:37 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  گذشته شما هرگز برابر با آينده تان نيست MARYAR 0 711 04-21-2012 01:06 AM
آخرین ارسال: MARYAR
  به نظر شما یک میلیونر چه شخصیتی دارد؟ مهدی گل محمدی 8 2,616 06-28-2011 07:45 PM
آخرین ارسال: jahanagahi
  شادی بزرگترین ثروت شما ... کامیار کاظمی 10 3,166 06-04-2011 11:12 PM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS