ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
1دي چالشي بزرگ براي قانون جذب زمان کنونی: 09-23-2025, 10:47 PM |
|||||||
|
1دي چالشي بزرگ براي قانون جذب
|
12-15-2012, 10:35 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
1دي چالشي بزرگ براي قانون جذب
سلام به همه دوستان عزيز.همانطور كه اكثر شما ها شنيده ايد شايع شده كه تا كمتر از 1 هفته ديگر قراره كه دنيا به آخر برسه و زمين تاريك بشه و...عده خيلي زيادي از مردم سراسر دنيا اين خواست را دارند و باور كرده اند و انتظارش را ميكشند به طوري كه ريشه اين بحث تا مقامات بالاي مملكتي بعضي از كشور ها هم كشيده شده است.بنده كاري به درست بودن يا نبودن اين شايعه ندارم كافيست 1 هفته صبر كنيم و نتيجه را ببينيم ولي يك نكته اينجا قابل تأمله و اون اينكه طبق قانون جذب براي اين كه يك اتفاقي بيفته و چيزي جذب شود(مثبت يا منفي)بايد سه مرحله اساسي حتما اجرا شود.خواست-باور-انتظار كه هر سه اينها در اين بحث در كل دنيا به طور همزمان براي يك هدف خاص كه پايان دنياست اجرا شده و مردم باورمند واقعا انتظار چنين روزي را ميكشند.طبق قانون جذب بايد اين اتفاق 100 درصد بيفتد و يا چيزي شبيه اين،اين چالشي بزرگ براي باورمندان به قانون جذبه چون اگر واقعا هيچ اتفاقي نيفته قانون جذب زير سوال ميرود چون هر سه اصل اين قانون با قدرت زياد و احساسات بسيار توسط ميليونها نفر در سرتاسر دنيا اجرا شده .چيزي قانون است كه در همه حال و همه شرايط با ورودي هاي مختلف نتيجه يكسان دهد.نظر شما چيست؟
![]() 09364455049 |
|||
12-15-2012, 10:45 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: 1دي چالشي بزرگ براي قانون جذب
طبق قانون جذب نباید اتفاقی بیوفتد هههههههههههههه
چون اگر قرار باشد این حادثه رخ دهد پس 90 % مردم باید موفق باشند که نیستند . البته این نظر منه . من مطمئن هستم چیزی رخ نخواهد داد البته برای من که فرقی نمیکند چون از زندگی ام بهترین استفاده رو کرده ام حتی نمیخواهم به گذشته برگردم و فقط میخواهم پیش بروم و موفقتر باشم نه فقط برای خودم بلکه برای برخی از افراد که لیاقت بهترینها را دارند سپاس از شما عزیز بزرگوار |
|||
12-15-2012, 10:53 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
برای من هم همچین نظری پوچه به موفقیتهای روز به روزم ادامه میدم تا آخرین لحظه زندگی حتی اگه 1 دی باشه
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
12-15-2012, 10:55 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
به نکته ی جالبی اشاره کردید.اما خودتون بیان کردید که سه چیز باید با هم فراهم باشه که عبارتند از خواست - باور - انتظار
اما در مورد این موضوع گرچه به نوعی باور و انتظار وجود داره اما خواست وجود نداره.گرچه همه باور دارن روزی جهان نابود میشه و انتظار همچین روزی رو میکشند اما مردم واقعا و با تمام وجود نمیخوان (خواستن) چنین اتفاقی بیافته مدیر سالن پرورش قارچ دکمه ای - ارائه مشاوره جهت راه اندازی فارم پرورش قارچ (با کمترین هزینه)
|
|||
12-15-2012, 10:56 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
درسته بعد از خدا ، انسانه ( به قول خدا ، انسان خلیفة الله در زمینه ، البته انسان کامل )
ولی این طور چیزها اگر واقعیت هم داشته باشه جزء اختیارات خداست نه قانون جذب مردان بزرگ اراده می کنند و مردان کوچک آرزو http://s4.picofile.com/file/7806722254/emza01.png |
|||
12-15-2012, 10:57 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
در خوش بینانه ترین حالت که نگاه کنیم 50 درصد . تازه از این 50 درصد 95 درصد با تردید دارن اینو می گن . توی قانون جذب مهمتریم چیز تجسمه . شما تا از یه چیز تصور و تجسم نداشته باشی جذب توی اون اتفاق نمیفته و مردم از این واقعه تصور ناقصی دارن و هر کس یه تصوری داره ( پای ثابت اون سه روز تاریکی مطلق که ناسای در به در تو دهن مر دم انداخته ) پس همه یک نوضوع رو جذب می کنن ولی با تصورات گوناگون . پس همه قوای جذب در یک راستا نیسته .
انشالله به خیر و خوشی همین 1 هفته هم می گذره . حتماً می شود
باید بخواهی دهقانی 09132648046 |
|||
12-15-2012, 10:58 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-15-2012 11:37 PM، توسط jahanagahi.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
مطلب :
چون هر سه اصل اين قانون با قدرت زياد و احساسات بسيار توسط ميليونها نفر در سرتاسر دنيا اجرا شده . ========================
قدرت و باور در این سطح نیست.در انجمنی من متن زیر را نوشتم و کلی لایک خورد و این نشانه ای است از عدم باور به این مسئله :پیشنهاد: ما که خیالمون از بابت راست یا دروغ بودن آخر دنیا توی ۲۱ دسامبر راحته، آخه عربستان همیشه یه روز زودتر از ماست،وایمیسم ببینیم چی میشه!!!! پیشنهاد راهنما (در آنجا اسم کاربری من راهنما است ):یک روز قبل بریم عربستان تا وضعیت اینطرف را ببینیم. اگر مشکلی پیش آمد که خوب پشگوئی درست بوده و فردایش به عربستان می رسد.سریع همان روز برگردیم اینطرف و دوباره انجمن را فعال کنیم. و کاری که باید انجام شود. لطفا عزیزان اسم نویسی کنند. فقط عزیزانی که می توانند شرکت کنند اسم خود را مرقوم فرمایند. بهمراه داشتن خانواده و فامیل و دوست و آشنا آزاد است. هر نفر 10 دلار با خودش بیاورد کافی است . زیدی یواشکی گفت : نکنه راهنما قصد کلاهبرداری داری؟ راهنما طبق معمول خندید. مسئله مهم: باور باید با تمام وجود باشد و چون هیچ انسانی باور بر مردن ندارد دیوارهای ذهنی مانع از این خواهند بود که چنین عملی انجام شود. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-15-2012, 11:13 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
اقا من كه تازه درگير كاراي ثبت شركتم
اگرم اخر دنيا بود ميگم تو راه هدفم دنيا تموم شد من كه بازنده نيستم چون پيگير هدفمم اسپري كود كامل سرسبز حاوي كليه عناصر مورد نياز گياه قابل استفاده براي تمامي گلهاي اپارتماني با استفاده از گياهان اپارتماني روح زندگي را در خانه هايتان جاري كنيد ![]() |
|||
12-15-2012, 11:43 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
خواست - باور - انتظار
خواست : مگر انسان خواهان مردن است. در سنین پیری هم فکر میکنند باز باید زنده بمانند. باور: هیچ انسانی باور بر مردن ندارد و وقتی فرد دیگری هم فوت میکند همان روز بیادش هست و بعد فراموش میکند. انتظار : چه انسانی را دیده اید که انتظار مردن را بکشد؟ پس هر سه مسئله منتفی است. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-15-2012, 11:43 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-15-2012 11:44 PM، توسط tondar12.)
ارسال: #10
|
|||
|
|||
البته یه نکته!
به نظر شما تعداد باورمندان به پایان دنیا بیشتره یا کسانی که فک می کنن هیچ اتفاقی نمی افته؟! به نظر من تعداد افرادی که متعقدند هیچ اتفاقی نمی افته ! پس قانون جذب باید طرف کی رو بگیره؟!دی: |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
گنج بزرگ | mehdi098 | 2 | 1,363 |
04-23-2012 05:34 PM آخرین ارسال: zoofanoon |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان