ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
ایمان داشته باش راهت را پیدا میکنی..... زمان کنونی: 09-24-2025, 01:07 AM |
|||||||
|
ایمان داشته باش راهت را پیدا میکنی.....
|
12-10-2012, 08:58 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
ایمان داشته باش راهت را پیدا میکنی.....
ستاره ای برای شما میدرخشد....
![]() وقتی که همه جا را تاریک میبینید.... ایمان داشته باش راهت را پیدا میکنی..... آرامش را با این اثر تجربه کنید اگر هیاهویی ناگفتنی در دل دارید..... شما را یک پله بالا میبرد... خودم نمیدونم این آهنگ چطوری تو پوشه هام قرار گرفته چون اصلا یادم نمیاد دانلود کرده باشم! چراکه enya را نمیشناختم.... قبل پاک کردن گوش سپردم و لحظه ای سست و آرام شدم! و سپس به دانستن راجع اثر پرداختم! هنوزم نمیدانم چگونه صاحبش شدم اما تقدیم به شمایی میکنم که آرامش را طلب میکنید.... ![]() اثری جاودان از Enya ![]() May it be an evening star یعنی اون میتونه ستاره زهره* باشه Shines down up on you که داره به تو می درخشه May it be when darkness falls یعنی وقتی هوا تاریک میشه... Your heart will be true قلب و احساست حقیقی بشن؟ You walk a lonely a road تو به تنهایی این مسیر رو میری Oh how far you are from home اوه،چقدر از خونه دوری Mornie utulie (darkness has come تاریکی اومده Believe and you will find your way ایمان داشته باش، راهت رو پیدا میکنی Mornie alantie (darkness has fallen تاریکی اومده A promise lives within you now عهد و پیمانی در درونت زندس May it be the shadows call یعنی اون میتونه ندای تاریکی باشه؟ Will fly away آیا به دور دست پرواز خواهد کرد؟ May it be your journey on یعنی این میتونه یه سفری باشه To light the day برای اینکه به روز روشنایی ببخشه؟ When the night is overcome وقتی بر شب غلبه بشه... You may rise to find the sun می تونی بالا بری و خورشید رو پیدا کنی Mornie utulie (darkness has come تاریکی اومده Believe and you will find your way ایمان داشته باش، راهت رو پیدا میکنی Mornie alantie (darkness has fallen تاریکی اومده A promise lives within you now عهد و پیمانی در درونت زندس A promise lives within you now عهد و پیمانی در درونت زندس......... ![]() بفرما دانلود: ![]() http://www.mediafire.com/?kdc7lxwuxvfaq2c ... تمام سپاسم از آن کسی است ... که به من نیازی نداشت ... اما فراموشم نکرد ... ![]() |
|||
12-12-2012, 01:46 AM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: ایمان داشته باش راهت را پیدا میکنی.....
زيباست
|
|||
12-12-2012, 02:34 AM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
ببخشید
چرا این فایل بصورت EXE (اجرایی) هست؟ . ![]() ![]() |
|||
12-12-2012, 03:20 AM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
(12-12-2012 02:34 AM)Delta.H نوشته شده توسط: ببخشید به اون حالت فشرده شده است از حالت اجرايي خارج كنيد مشخ ميشه موزيك اصلي |
|||
|
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان