ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
سوالات تاپيك فروشگاه ايجاد كنيد اما فروشگاه باشد زمان کنونی: 09-24-2025, 02:56 AM |
|||||||
|
سوالات تاپيك فروشگاه ايجاد كنيد اما فروشگاه باشد
|
12-06-2012, 01:16 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
سوالات تاپيك فروشگاه ايجاد كنيد اما فروشگاه باشد
با توجه به اينكه در تاپيك ايجاد فروشگاه درهم ريختگي مطالب پيش نياد
دوستان و كاربران گرامي ميتواند سوالات خودشان را در اين تاپيك مطرح فرمايند. با تشكر كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
12-06-2012, 01:49 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: سوالات تاپيك فروشگاه ايجاد كنيد اما فروشگاه باشد
تاپيك اصلي فروشگاه ايجاد كنيد اما فروشگاه باشد
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?ti...pid=54048# كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
12-06-2012, 02:02 PM
ارسال: #3
|
|||
|
|||
عزیزانی که تصمیم دارند از راه ایجاد فروشگاه درآمد زائی کنند , تایپیک مورد اشاره را به دقت مطالعه فرمایند.کمتر افرادی هستند که به راحتی تمام تجربیات خود را به رایگان در اختیار بگذارند.
از راه شگفت خدا عزیزانی در این انجمن هستند که نتیجه سالها مطالعه و تجربه خود را در طبق اخلاص گذاشته و دو دستی تقدیم میکنند.با تقدیم شاخه گلی زیبا که همان لبخند رضایت شما است از این عزیزان , استقبال کرده و گنجینه را تحویل بگیرید.موفقتر باشید. خدایا با همه بزرگیت در قلب کوچک من جای داری اینستاگرام من : hoshangghorbanian |
|||
12-06-2012, 02:16 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
ممنون از تاپیکت
اولین سوال رو خودم میپرسم: من حدود یک سال فروشگاه داشتم که تمام محصولاتش از همکاری در فروش بود و در یک سال حتی یکدونه هم نفروختم. البته فقط ده هزار تومن واسه تبلیغاتش دادم. حالا حدود یک ماهه یک فروشگاه تخصصی رم و فلش مموری زدم که به قیمت تقریبا عمده میدم تا با هزینه های پست خیلی واسه مشتری زیاد تموم نشه تو این یک ماه سه تا فلش فروختم که کل سود سه تا شد 1200 تومن!!! جالا دو تاسوال: 1- سود خیلی کم یعنی همش 400 تومن در هر محصول منطقی هست یا نه؟ 2- در چه سایت هایی باید تبلیغ کنم انجمن یا سایت های با بازدید بالا و یا ...؟ خرید مانتو اداری |
|||
12-06-2012, 02:21 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
با سلام خدمت شما
تا اونجايي كه يادم مياد در مورد فروشگاه شما در تاپيكش مطالبي رو عرض كردم. اما مجدد ميگم و موارد بيشتري رو عنوان ميگم. در ابتدا ادرس فروشگاه را قرار بديد تا بررسي كنم دوستان ميتواند سوالات مختلف خودشان را مطرح كنند بنده هر زمان كه باشم جواب ميدم و از تاخير در جواب ناراحت نشوند كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
12-06-2012, 02:54 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 12-06-2012 03:00 PM، توسط سعید یوسفی.)
ارسال: #6
|
|||
|
|||
من یه ایده ای دارم در مورد ایجاد فروشکاه الکترونیکی و فروش بی واسطه یک یا چند محصول خاص به مصرف کننده، به این صورت که مثلا قراردادی با تولید کنندگان و تامین کنندگان موتور سیکلت(یا هر کالای مناسب دیگه ای) می بندی، و کالاهای اونا رو ، داخل سایتت عرضه می کنی، مزیت این کار قیمت کمتر برای مصرف کننده هست، و بدی اون اینه که جنس مال خودت نیست، بنابراین پس از گرفتن سفارش رو فروشگاهت، باید حداقل یک هفته از مشتری فرصت بگیری تا بتونی جنسها رو بصورت عمده از تامین کننده بخری.(یعنی اول می فروشی بعد سفارش می دی، یه چیزی تو مایه های پیش فروش )
به نظرتون چنین ایده هایی رو وب جواب می ده یا نه؟ در صورت مثبت بودن از چه روش تبلیغاتی باید استفاده بشه که فروش سریع بالا بره؟ چون ماهیت کار طوری هست که از همون اول تعداد سفارشاتت در هفته باید بالا باشه تا بتونی با تامین کنندهها مستقیم کار کنی و گرنه باید سرمایه هنگفت داشته باشی. یه سوال دیگه اینکه، الان موفقترین و پردرامدترین فروشگاههای ایران کدامند و آیا این کار به یه تجارت بزرگ تبدیل شده یا نه؟من مثلا در مورد یکیشون شنیدم که 800 تا کارمند داره. همین که سلامتی، یعنی ثروتمندترین انسان روی زمینی. پس خدا را با همه وجودت شکر کن. |
|||
12-06-2012, 03:34 PM
ارسال: #7
|
|||
|
|||
فروشگاه شما رو ديدم دوست عزيز
ببينيد همانطور كه قبلا گفتم فروش محصولات اين چنيني در ابتدا اينكه كار سختي هست و مورد ديگر اينكه سود خوبي را نخواهد داشت. تنها در صورت هاي خاص شما ميتوانيد محصولاتي مانند رم را به فرش برسانيد 1- محصولات شما خاص و ناياب باشد. مانند فلش مموري هاي جديد كه شكل ها جديد دارند و مانند عروسك هاي مختلف هستند 2- شما خودتان را به يك سايت ديگر وصل كنيد. همان تبليغات موثر حال تبليغات موثر در كجا در سايت هايي مانند سايت دانلود با بازديد بالا يا انجمن هاي پر بازديد اما محصولات بايد متناسب باشند. بطور مثال وقتي شما در يك انجمن مخصوص بانوان ميخواهيد تبليغ كنيد ابتدا بايد محصولات متناسب را داشته باشيد(همين فلش هاي عروسكي) سپس در اين سايت و انجمن تبليغات رو انجام بدي در موارد ديگر هم همين موارد صدق ميكند. فروش محصولات اين چنيني تنها براي سايت ها كه كلي محصول مختلف دارند و همينطور افرادي كه فروشگاه واقعي دارند سود اور خواهد بود و از ضرر جلوگيري ميشود تا حدودي حال شما ابتدا بايد به دنبال بهبود فروشگاه خود از نظر سئو باشيد كلمات كليدي كه تاثير فراواني را دارند در فروشگاه بكار ببريد خريد فلش-رم- مموري كارت و... تا با جستجو اين موارد در گوگل سايت شما بياد در صفحه اول حال اولين مرحله مرحله دوم فروشگاه خودتان رو از نظر رنگ و ظاهر بهبود ببخشيد اينكه رنگ و ظاهر فروشگاه كاربر رو دفع كنند. سپس محصولات خودتان رو تغيير بديد و محصولات ديگر هم اضافه كنيد خوب بود كه دامنه فروشگاه چيز ديگري بود تا دركنارش ميتوانستيد موارد ديگر مربوط به كامپيوتر رو مانند لوح هاي نرم افزاري هم به فروش برسانيد مورد ديگر شما بايد محصولات رو جوري تهيه كنيد حداقل نصف قيمت بازار و براي فروش با 10 درصد تخفيف نسبت به قيمت فروش در بازار واقعي بذاريد. حال به چه روشي ديگر خودتان بايد بدونيد چيكار كنيد. مورد ديگر با سايت هاي مانند هديه و موارد تبليغاتي در ارتباط باشيد جديدا در شركت ها فلش هم به كارمندان داده ميشود و يكي از محصولات تبليغاتي شده است و در اخر بدون تعارف بخواهم به شما بگويم محصول و فروشگاهي كه ايجاد كرديد تنها با تبليغات گسترده سود اور خواهد بود و براي اينكه تبليغاتي كه ميكنيد مفيد باشد بهتر هست محصولات مختلف در فروشگاه باشد. موفق باشيد كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
12-06-2012, 03:41 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
سلام آقای دانشفر.به نظرتون خرید چه محصولاتی توی ایران به صورت اینترنتی در حال حاضر بیشتر جا افتاده؟
|
|||
12-06-2012, 03:44 PM
ارسال: #9
|
|||
|
|||
با سلام.
میخواستم بدونم که اگه من یه محصول تک داشته باشم آیا میشه به سیستم های همکاری در فروش یا فروشگاههای بزرگ داد تا پورسانتی فروشش رو به عهده بگیرن؟طوری که من کحصول رو تهیه کنم و اونا با اخذ پورسانت بفروشن؟؟؟ ممنون. |
|||
12-06-2012, 03:59 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
(12-06-2012 02:54 PM)434343 نوشته شده توسط: من یه ایده ای دارم در مورد ایجاد فروشکاه الکترونیکی و فروش بی واسطه یک یا چند محصول خاص به مصرف کننده، به این صورت که مثلا قراردادی با تولید کنندگان و تامین کنندگان موتور سیکلت(یا هر کالای مناسب دیگه ای) می بندی، و کالاهای اونا رو ، داخل سایتت عرضه می کنی، مزیت این کار قیمت کمتر برای مصرف کننده هست، و بدی اون اینه که جنس مال خودت نیست، بنابراین پس از گرفتن سفارش رو فروشگاهت، باید حداقل یک هفته از مشتری فرصت بگیری تا بتونی جنسها رو بصورت عمده از تامین کننده بخری.(یعنی اول می فروشی بعد سفارش می دی، یه چیزی تو مایه های پیش فروش ) در مورد ايده شما جناب يوسفي ببينيد در مورد ايجاد سايت و فروشگاه از نظر من 2 عامل وجود داره 1- هزينه 2- هزينه شما با هزينه ميتونيد هر كاري رو انجام بديد حال توجه كنيد در مورد ايده شما هر ايده اي داشته باشي ميتوني با هزينه هاي مناسب اون ايده رو عملي كني. اول راهكار هاي فروش براي همچين سايتي شما اول بايد يك تيم تشكيل بدي تيم ميتونه دونفره باشه الي اخر چون يك نفر نميتونه از همه جهت به موارد نگاه كنه بعد از تشكيل تيم اول بايد راهكار هاي اعتماد سازي و فرهنگ سازي اين كار رو پيدا كنيد و بررسي كنيد چه مواردي رو بايد انجام بديد. الان شركت امازون سايت اينترنتيش من بهش اعتماد دارم با وجود اينكه نه ديدم و نه ميشناسم چه افرادي صاحبش هستند و الي اخر ولي اوازه اي كه داره باعث جلب نظر من ميشه و همينطور اعتماد من ايده كه ارائه كرديد يك ايده خام هست ولي ميتونه يكي از ايده هاي عالي باشه بخصوص در صنعت ماشين و لوازش بطور حتم همه شما اگرصاحب ماشين باشيد اين مورد رو حس كرديد كه در بعضي مواقع با مشكلات پيدا نكردن و يا نبود وسيله اي رنج برديد پس ميتونه با كامل كردن ايده و رفع مشكلات و نواقع و افزودن موارد قوت يك ايده خيلي عالي ايجاد بشه وقتي ايجاد شد شما بايد هزينه كنيد جهت ساخت سيستم سايت همچين سايتي رو نميشه با فروشگاه ساز ها جوابگو بود بايد حداقل يك اسكريپ مخصوص براش طراحي كرد كه بتواند نياز هاي خاص مشتريان رو جواب گو باشه پس بازم هزينه ميخواهد. قبل از ايجاد سايت و هزينه كردن بايد ابتدا خدمات و محصولات فروشگاه رو مشخص كنيد و سپس با شركت ها مورد نظر به توافق برسيد و بعدش اقدام به ايجاد فروشگاه كنيد. گرچه در مواردي شما به ناچار مجبوريد ابتدا فروشگاه را ايجاد كنيد و بعدش اقدام به عقد قرارداد با شركت ها كنيد. اما مورد فرهنگ سازيش و اعتماد كه نقش به سزايي داره. اينم درست مثل استفاده از اينترنت بانك هست كه تا چندسال گذشته مردم اصلا طرف نت نميومدن اما با تبليغات فراوان و موارد ديگر مردم تا حدود 50 درصد شون از اينترنت بانك استفاده ميكند.در خريد شارژ-انتقال حساب- و موارد ديگر شما هم بايد درست مثل همين مورد با برنامه ريزي بر روي فرهنگ سازي و حس اعتماد كار كنيد. در مورد نحوه فروش ببيند مردم دوست دارند كالارو در دست شون بگيرن و بعد هزينه رو پرداخت كنند پس راهكاري كه ميتوانيد بكار ببريد 1-اينكه يك مبلغ رو به عنوان بيعانه بگيريد مثلا 30 درصد هزينه محصول و مابقي رو در زمان تحويل محصول دريافت كنيد. يا اينكه راهكار ديگه كه به فكرم رسيد در جهت تكميل ايده تون همكاري و داشتن يك نماينده در هر شهر هست به اين صورت كه فرد فروشنده كامپيوتر دارد و سفارش رو وارد ميكند و مشتري از اين فرد تحويل ميگيرد در هر صورت بحث و گفتگو در مورد همچين ايده هاي اگر ميخواهيد عملي شود بايد حساب شده و با برنامه ريزي و هزينه مناسب خودش و همينطور توانايي هاي لازمه انجام شود اما در مورد موفقيت ترين فروشگاه هاي ايران تا اونجايي كه من ميدونم هيچ يك از اين سايت ها در جايي اطلاعات خودشان رو منشتر نميكند كه چقدر هزينه كردند و چقدر سود و چقدر ضرر بر همين اساس نميشه دقيق گفت سايت فلان و غيره اما در سطح دنيا سايت هاي مثل امازون و علي بابا توانستند مشهور بشوند حال چقدر موفق هستند را مطلع نيستم مشهور شدن با موفق شدن فاصله فراواني دارد براي مشهور شدن و ديده شدن ميشود تبليغات گسترده اي را انجام داد. موضوع مهمي كه در ايران ما هنوز بهش توجه نشده فرهنگ سازي اين موارد هست البته چند عامل مهم دارد كه تنها ميتوان به اينده اميدوار بود موفق باشيد كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
فروشگاه ايجاد كنيد اما فروشگاه باشد | اقاي ايـــده | 13 | 3,533 |
09-13-2013 06:47 PM آخرین ارسال: hamid.h |
|
بهترین متن برای یک ایمیل تبلیغاتی فروشگاه | babaei | 2 | 3,703 |
04-18-2012 02:04 PM آخرین ارسال: mteam |
|
چگونه مانند يک سرمايهگذار فكر كنيد | mehdi098 | 1 | 1,207 |