ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

سرمایه شروع فروشگاه اینترنتی
زمان کنونی: 09-25-2025, 02:00 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
نویسنده: SHAYAN.IRANI
آخرین ارسال: هومان هرمزدی
پاسخ: 29
بازدید: 5186

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 16 رأی - میانگین امیتازات : 3.31
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
08-25-2012, 03:21 AM
ارسال: #1
سلام
1.دوستان برای استارت یک کسب و کار اینترنتی چه قدر سرمایه اولیه میخواد؟

2.به عنوان مثال اگر قصد فروش اجناس کوچک رو داشته باشم باید چه تعداد بگیرم؟میدونم اول باید از کم شروع کنم ولی دقیقا نمیدونم چه تعداد؟
مثلا فرض کنید من بخوام شمع های جدید بفروشم توی سایت که توی خیلی از شهر ها نیست باید چه تعداد بخرم؟(شمع یک مثال نزدیک بود!)....مثلا همین موردی که میخوام فقط سه تا فروشگاه اینترنتی دارند در این زمینه کار میکنند.که دو تاش شناخته شده هستند.

3- اول برم سایت بسازم و جنس بخرم بذارم تو خونه و هرکی خواست ارسال کنم...این جوریه روالش؟....اصلا هیچی از مراحلش نمیدونم!(فقط یه چیزایی تو مجله خلاقیت در مورد بازاریابیش و اینا اطلاع دارم)

3.هزینه طراحی سایت چه قدر میشه حدودا ؟....باید خودم طراحی کنم یا بدم جاهایی که این کار رو انجام میدند....من یک فروشگاهی دیدم خیلی طراحی ساده و شیکی داشت و خیلی کار باهاش راحت بود....اگر سفارش بدم میتونند دقیقا همون شکل برام طراحی کنند؟...حدود هزینه ای که میگیرن؟

4- حرفه ای و حساب شده بخوام کار کنم چه قدر طول میکشه که درآمد واقعی کسب کنم ازش؟

5- برای پست و ارسالش و درگاه بانک چی کار کنم؟

6-راستی مجوزی هم میخواد؟

متشکرم که پاسخ میدین.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
08-25-2012, 03:49 AM
ارسال: #2
RE: سرمایه شروع فروشگاه اینترنتی
سلام دوست من
اول یه خوش آمدید بهت میگم. این واسه اینه که حرکت به طرف کسب درآمد آنلاین رو شروع کردید.
و اما جوابت :

برای ایجاد فروشگاه و مدیریتش توی اینترنت نیازه هم خوبیاشو بدونی و هم بدیاش رو. و نیازه چیزایی که میخوای رو بدونی تا موقع شروع راحت بتونی برنامه ریزی کنی.

اول خرید محصول :
محصول توجه کن که لازم نیست با 1000 مدل محصول فروشگاه رو بیاری بالا. اگر یک محصولم داشته باشی ولی خاص باشه و درست بازاریابی کنی مطمئن باش میتونه سودش از فروشگاهایی که 1000تا محصول دارن ولی بازاریابی درستی نکردن بیشتر باشه. اینو گفتم که بدونی تعداد و بزرگی فروشگاه چیز خاصی نیست.
شما اول مقدما ترو باید فراهم کنی بعد با یه برنامه ریزی ببینی چقدر میتونی بزاری واسه محصولات.

مقدمات :
طراحی سایت : میشه با سی ام اس های رایگان درستش کرد مثل وردپرس - میشه از فروشگاه سازهای رایگان استفاده کرد - میشه هم از فروشگاه سازهای پولی استفاده کرد
انتخاب اینا بستگی به خودتون و جیبتون بستگی داره. دو مورد اول رو میشه مجانی درست کرد میشه هم پولی حرفه ای ترش رو درست کرد و مورد سوم رو باید پولی شروع کرد.

هاست و دامین : که خب از شرکت های مختلفی که هستن میتونی خدمات بگیری. دامین همون اسم سایت هستش و هاست فضایی که توی اینترنت به شما داده میشه برای گذاشتن مطالب یا فایلهاتون ( مشابه هارد در کامپیوتر )

قرار داد پستی : دیدی محصول سفارش میدی ارسال میشه در خونتون بعد به مامور پست پولشو میدی ؟ این همون ماجراست. سایتهایی هستن که از این خدمات میدن یعنی یه پولی از شما میگیرن و شما یه حالت نماینده میشین. پست میاد در خونه محصول رو از شما میگیره میبره برای مشتری بعد از وایرز پول رو میریزن به حساب شما.

درگاه گرفتن مربوط میشه به فروش نقدی. یعنی جنسی که میخواین همون اول پولش رو بگیرین و بعد ارسال کنین واسه مشتری. اگر اینطوری قصد دارین کار کنین اون موقع میرسیم به درگاه بانکی که اونم شرایطی داره خاص خودش که خواستی میگم.

ببین حرفه ای کار کنم کی به درآمد میرسم جمله درستی نیست. من انقدر ادعام میشه حرفه ای کار کردم 11 میلیون سایتم یک شب هک شد قیمتش شد 200 هزار تومن. پس نمیشه روش حساب کرد. در ضمن باید ببینیم منظور شما از حرفه ای چیه. چون فروشگاهایی هستن که ماهانه 3-4 میلیون دارن تبلیغات میکنن. شما اونطوری قراره کار کنی ؟

در مورد مجوز جدیدا میگن یه مجوزی باید گرفته بشه. در حال حاظر اجبار نشده ولی شاید بعدها اجبار بشه.

اینا پاسخ سوالات شما
حالا یه سری پیشنهاد :
1. اگر محصول خاص و مشتری پسندی داری که میدونی خریدار داره و میتونی ارزون بدی تا بخرن فروشگاه گزینه خوبیه.
2. فروشگاه توی نت اول کار هرچی پول بدی آش میخوریه. یعنی پول بدی تبلیغات کنی برای خودت سرمایه گذاری کردی. ولی زورت بگیره تبلیغات کنی باید خیلی سعی کنی تا بزرگ بشه سایتت و معروف شاید چند سال.
3. اگر بازاریابی کلا کار نکردی پیشنهادم اینه چند وقتی توی سیستم های همکاری در فروش عضو شو و باهاشون کار کن تا بدونی جریان چی به چیه و یکم دستت بیاد کار بعد خودت بری واسه استارت اصلی
4. برای شروع هم میشه خیلی خرج کرد و هم میشه خیلی خرج نکرد. با توجه به موقعیت خودت انتخاب کن یکی از این حالات:
الف) زیاد خرج کردن:
قرار داد با پست
خرید فروشگاه ساز های قوی همراه قالب
خرید عمده انواع محصولات
گرفتن نویسنده های متخصص برای سایت
خرید کارتن ها و کاور های مخصوص برای بسته بندی محصولات ارسالی

ب) کم خرج کردن
استفاده از وردپرس و یک قالب خوب
به جای قرار داد با پست یه درگاه مجازی میزاری پول نقدی میگیری و سفارش رو برای مشتری ارسال میکنی ( خب صد در صد اطمینان نسبت به بالایی کمتر میشه ولی رایگانه )
خرید محصولات خوب و تک و اضافه کردن کم کم به محصولات فروشگاه ( یعنی با 1 مدل محصول شروع میکنی بعد پیشرفت میکنی 2 تا بعد 3 تا و و و )
خودت تفریحی محصولاتت رو میزاری توی سایت
یه بسته ساده و قشنگ مخصوص بسته بندی محصولات ارسالی درست میکنی

ج) ترکیبی از این دوتا بالایی

اگر موردی بود که فراموش کردم عنوان کنید تا توضیح بدم
موفق باشید

10_004 ...::: یک دقیقه با قرآن :::... 10_004

حتی اگر در مسير درست باشی، اگر آنجا بنشینی از رویت رد می شوند!

پنیر مجانی فقط در تله موش پیدا می شود …
08-25-2012, 05:05 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-25-2012 05:06 AM، توسط SHAYAN.IRANI.)
ارسال: #3
یعنی محمد جان ترکوندی داداش.ایول واقعا عالی توضیح دادی.
ببین من این چیزی که میخوام بفروشم فقط و فقط یه محصوله و هیچی دیگه هم نیست.البته شاید یه دو سه تا لوازم جانبی هم داشته باشه ولی اصل خود محصولست.
ببین من ترجیح میدم همون روش پر خرج رو انجام بدم.
یعنی یک قالب شیک و یک سیستم قوی.
ولی فقط میخوام خودم کار کنم.از دوستام به کسی اعتماد ندارم چون ایده ام جدیده ممکنه یاد بگیره و بره مستقل کار کنه.توی منزل هم کسی نیست.به نظرت چی کار کنم؟
ولی یه مشکل دیگه هم هست.یعنی برای هر محصول باید هلک هلک باشم برم پست؟......خوب من دانشجو که از مهر تا تیر خونه نیستم و هر از گاهی پا میشم میام شهر خودمون پس چی کار کنم؟.....البته اونجا پست هم هست خوب....مثلا میشه توی سایت اعلام کنم ارسال سفارشات دو و پنج شنبه هر هفته؟
یعنی مثلا بار رو همرام ببرم شهرستان؟

بعد این قرارداد با پست چه طوریاست؟....درصدی میگیره چه جوری میگیره؟

هک شدی داداش؟چرا خب؟....خب من هم بین این سه تا فروشگاه که اضافه بشم یعنی ممکنه هک بشم؟

منظورم از حرفه ای شدن این بود که با اصول برم جلو.....یعنی اگر کتابی مقاله ای چیزی هست که بتونه کمک کنه به پیشرفت حتما اعمال کنم دستوراتش رو.
حالا خوب بتونم تبلیغ کنم و حرفه ای کار کنم به نظرت سودی داره که بشه از پس شهریه دانشگاه بر اومد؟Confused
چه طوری تبلیغات کنم(البته یه مختصر اطلاعی از همون مجلات دارم)

راستی یادم رفت مجوز نمیخواد؟

بعد من این چیزی که میخوام خیلی توی گوگل سرچ داره.اگر بتونم رنک بالای گوگل رو بگیرم خوبه.

ممنون محمد جان که وقت میذاری....واقعا لطف میکنی
08-25-2012, 05:38 AM
ارسال: #4
الان مثلا سایتی طراحی کنم(یا بدم طراحی کنند) که خیلی راحت و منظم و شیک باشه چه طوره؟
الان چیزی که در ذهنمه این طوریه که صفحه اول سایت به این شکل باز بشه....بعد روی گزینه پرداخت که کلیک کنی یک فرم بهت بده که اطلاعات و آدرس و تعداد محصول رو وارد کنه و بعد مستقیم به درگاه وصل بشه یا آدرسش رو بده تا از طریق مامور پست پرداخت کنه.
الان این چه طوره؟این شکلی باشه:
http://www.img4up.com/up2/93906743539276053879.png
نخندیا....خیلی ساده طراحیش کردم Yosef.gif
بعد این از طریق مامور پست شاید یکی مریض باشه آدرس اشتباهی بده.به شمارش هم زنگ بزنیم و بگه آره من سفارش دادم و بره در خونه یکی دیگه!!!!با این چی کار میشه کرد؟
08-25-2012, 05:46 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-25-2012 05:50 AM، توسط MohamadMJ.)
ارسال: #5
لطف داری شایان جان
ببین
دقیقا نمیدونم محصولت چیه و قصد و هدفت چیه. ولی اصولا فروشگاه های تک محصولی با فروشگاه ساز ساخته نمیشه.
من خودم 3-4 تا فروشگاه تک محصولی داشتم که خودم با html نوشته بودم.
اگر یه محصوله و قراره توی سایت بفروشی و روش حرفه ای کار کنی من اگه بودم با وردپرس و یه ظاهر حرفه ای اوکی میکردم. میدوین فروشگاه ساز با 2-3 تا محصول قشنگ نمیشه ظاهرش و چیز مشتری پسندی نمیشه. همچنین هرچیم زور بزنن از نظر بهینه بودن به وردپرس نمیرسن

اون قرار داد با پست میگم یه سری شرکت های نماینده هستن مثل مارکت سنتر یا فرستنده و از این قبیل. میان یه هزینه ای ازت میگیرن مثلا 100 هزار تومن و شمارو اضافه میکنن. اونطوری سفارشاتتون مستقیم به پست انتقال داده میشه و هر هفته روزهای مقرری میان محصولات رو بسته بندی از شما میگیرن و میبرن ارسال میکنن و بعد از واریز هم پولشو میدن بهت. توجه داشته باش که محصول برگشت بخوره در این حالت پول پست باید بدی.

من فرستنده رو الان چک کردم گفته بود برای این سیستم یعنی پستی و پیکی ==< 50 هزینه راه اندازی - 50 هزینه سرویس پستی و پیکی - 50 واریز به خود پست

در مورد نبودت خب مشکل ایجاد میشه. یادت باشه هر محصولی رو باید بسته بندی کنی و آماده کنی. اگر دانشگاهت تکلیفش معلومه یعنی زمانای موندن و رفتنت خب میتونی اونجا ببری محصولاتت رو و کار کنی. میتونی تا دانشجو هستی خودت مستقیم ببری پست ارسال کنی و با این نمایندگی ها قرار داد نبندی و وقتی کارت گرفت و از درست تموم شد با پست قرار داد تنظیم کنی.

دز ضمن در حالت عادیم اینطوری نیست مامور پست هر روز بیاد در خونه بگه بسته بده ببرم. هفته ای یه دفعه انگاری میاد خیلی لطف کنه دو دفعه. پس خودتم بخوای ارسال کنی یعنی هفته ای 2 دفعه وقت نداری بری پست ؟
اینطوری از یه لحاظ بهترم هست دیگه هزینه برگشتی نداری چون برای کسایی ارسال میکنی که پولشو دادن.

میتونی اینطویر شروع کنی و روی تبلیغات و محصولاتت هزینه کنی بیشتر و بعد که دانشگاه آزاد تر شدی ایشالله کلی سرمایه برات جمع شده همونی رو شروع کنی که چر خرج تره.

واسه هک شدنم اشتباه خودم بود و شریکم این کارو کرد اگه نه خودم 3 سالی امنیت کار کردم. نگران نباش در مورد اونم هرکاری از دستم بر بیاد میکنم.

توی گوگل بالا اومدن هم خب بر میگرده به سئو و بهینه سازی وب برای موتورهای جستوجو که اونم حل میشه.

برای مجوز هم میگم در حال حاظر یه چیزایی گفتن ولی هنوز اجبار نشده. شما هم مثل بقیه شروع کن اگر اجبار شد که فوقش میری یه مجوز هم میگیری. مجوز اصلش برای اینه که محصولات بدون مجوز و غیر مجاز فروخته نشه. شما هم فکر نمیکنم قصد فروش محصول غیر مجاز ( فیلم، سریال، آهنگ، محصولات مجوزدار که حق فروش نمیدن به کسی ) داشته باشین.

کتاب و مقاله زیاد هست. ولی اصولا خیلی موارد تجربی هستش. شما چیز خاصی خواستی در این زمینه یاد بگیری بگو تا بهت معرفی کنم.
خواهش میکنم
سوالی بود در خدمتم
(08-25-2012 05:38 AM)SHAYAN.IRANI نوشته شده توسط:  الان مثلا سایتی طراحی کنم(یا بدم طراحی کنند) که خیلی راحت و منظم و شیک باشه چه طوره؟
الان چیزی که در ذهنمه این طوریه که صفحه اول سایت به این شکل باز بشه....بعد روی گزینه پرداخت که کلیک کنی یک فرم بهت بده که اطلاعات و آدرس و تعداد محصول رو وارد کنه و بعد مستقیم به درگاه وصل بشه یا آدرسش رو بده تا از طریق مامور پست پرداخت کنه.
بعد این از طریق مامور پست شاید یکی مریض باشه آدرس اشتباهی بده.به شمارش هم زنگ بزنیم و بگه آره من سفارش دادم و بره در خونه یکی دیگه!!!!با این چی کار میشه کرد؟

فروشگاه تک محصولیه دیگه. همینه
میشه راحت اوکی کرد بدون درد سر
به نظرم همونطور که توضیح دادم تا دانشجویی نیاز به قرارداد با پست هم نداری. خودت سفارشارو بگیر و هفته ای یکی دو بار برو پست ارسال کن.
همون نکته هم گفتم بهت که اگر کسی آدرس اشتباه بده یا مریض باشه یا نباشه خونه و به هر دلیل برگشت بخوره هزینه پست از حساب شما کم میشه.
خنده نداره طرحت. منم طرحامو روی کاغذ میکشم. بعد میشینم انقدر خط خطی میکنم همه جاشو. آخر کارم هیچکس غیر خودم نمیفهمه قراره چیکارش کنم.
راحت میشه اوکی کرد

08-25-2012, 06:11 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-25-2012 06:14 AM، توسط SHAYAN.IRANI.)
ارسال: #6
پس داداش من یه جمع بندی از پست شما داشته باشم با توجه به شرایط خودم:
اول بگم میخوام پازل بفروشم ولی نه پازل معمولی.دوست داشتم وارد کننده باشم که نه بلدم و نه سرمایه کافی دارم.
-پس شد برای شروع همون پرداخت آنلاین رو میذارم و بعد که کارم بزرگ تر شد با این شرکت ها قرار داد میبندم که گزینه پرداخت درب منزل راه اندازی بشه.
-تک جنس فروشی زیاد جالب نیست.خب پس خوبه.من میخواستم تک جنس کار کنم که فروش بیشتری کنم ولی خوب محصولات مشابه رو میاریم تو سایت.
-الان یادم افتاد توی شهری که دانشگامه باشم بهتره.چون شهر کوچیکیه.اداره پست هر روز توی مسیر دانشگاه و خونست.مرکز شهره.ولی توی شهر خودمون خیلی -پست بهم دوره.معضل مهمی نیست حلش میکنم.مثلا میگم ارسال روزهای زوج.یا دو روز در هفته.خدا بزرگه.
-مجوز و اینا نمیخواد فعلا.بیشتر تجربیه کار.
+
من خیلی از این فروشگاهه خوشم اومد.از ظاهرش منظورم هست.خیلی ساده هست و کار باهاش راحته.به نظرتون حدود چه قدر هزینه شده برای این فروشگاه؟....البته سایتی که برنامه فروشگاهه اونجاست زیرش زده که ف*یلتره!!
http://store.maktabekamal.com
بعد فروشگام که ساخته شد دیگه دست خودمه ویرایش و اضافه کردن محصول و اینا دیگه درسته؟
هزینه ارسال محصول(پست) رو خودم تعیین کنم؟....مثلا شده بارها من سفارش چیزی رو دادم بعد که اومده رو پاکت دیدم مثلا هزارتومن بیشتره اون مبلغ پستی که توی سایتش زده گرفته!(البته این دزدی و حرامخوریه که برکت نداره.دوست ندارم!)
هر محصولی هم که سفارش بدن دیگه از طریق سایت بانک مشخصه که این پول رو ریخته حساب دیگه....البته من اس ام اس بانکم فعاله.
الان فروشگاهی دارید محمد جان به عنوان تجربه ببینمش؟البته اگر مایل هستی.اصراری نیست دادا
+
پس الان کاری که من باید کنم اینه که برم یه چند تا پازل از عمده فروش ها بخرم.بعد یک سایت راه اندازی کنم بعد طبق قاعده برای فروشش اقدام کنم.
بازهم یه سوال دیگهSadاسمایلی شرمندگی!) =>اولین مشتری هام کیا هستند؟ازکجا برای بازاریابی شروع کنم.میدونم باید تبلیغ کنم ولی چه طوری؟
خیلی متشکرم ازت داداش
08-25-2012, 06:46 AM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-25-2012 06:50 AM، توسط هومان هرمزدی.)
ارسال: #7
(08-25-2012 05:38 AM)SHAYAN.IRANI نوشته شده توسط:  الان مثلا سایتی طراحی کنم(یا بدم طراحی کنند) که خیلی راحت و منظم و شیک باشه چه طوره؟

الان بهترین فروشگاه ساز رایگان
http://www.tomatoshop.ir
هستش که نمونه اش
http://demo.tomatoshop.ir
هستش.
اگه خواستی میتونم برات به رایگان رویه یه ساب دامین سیستم وبسایت دهیم نصبش کنم.تا به رایگان صاحب یه فروشگاه توپ بشی.تازه میتونه به رایگان یه سایت اصلی با جوملا یا وردپرس داشته باشی و در کنار اون یه فروشگاه و یه انجمن و ...
من نمیتونم اسم سایتم رو اینجا بگم(آخه مدیران سایت همش برام پیغام میزنن که چرا سیستم رایگانت رو تبلیغ میکنی)اگه اطلاعات بیشتری خواستی از طریق پیغام خصوصی با من تماس بگیر
(08-25-2012 06:11 AM)SHAYAN.IRANI نوشته شده توسط:  من خیلی از این فروشگاهه خوشم اومد.از ظاهرش منظورم هست.خیلی ساده هست و کار باهاش راحته.به نظرتون حدود چه قدر هزینه شده برای این فروشگاه؟....البته سایتی که برنامه فروشگاهه اونجاست زیرش زده که ف*یلتره!!
http://store.maktabekamal.com

http://payware.tsit.ir/about_payware.html

شماره موبایل : 09352640432

بزرگترین پایگاه مزایده آنلاین کالاهای کشاورزی
08-25-2012, 07:14 AM
ارسال: #8
اول یه جواب به آقا هومن
آقای هومن عزیز دوست خوبم.
قراره حرفی بزنی با کاربرها و راهنمایی کنی میشه توی تاپیک مربوط توضیحات رو اعلام کنی که نفر بعدی هم وارد شد بدونه چی شده و کجا چه خبره.
هرچی توجه میکنم 21 ارسال داشتی تقریبا 40 تاش یه جوری بوده. یا تبلیغ یا جذب مشتری یا یا یا هرچیز دیگه.
به هرحال کسی درخواست راهنمایی میکنه همینجا جوابش رو بدین. با تشکر

بحث شایان عزیز
پازل ایده جالبی باید باشه مخصوصا از این بزرگا
اتفاقا پازل میشه براش فروشگاه تک محصول خوبی ساخت. یعنی تخصصی پازل در انواع مختلف.
این نمونه فروشگاهی که معرفی کردی راستش من زیاد خوشم نیومد مخصوصا پازل رو باید تصاویر بزرگتری صفحه اول در اختیار کاربرها گذاشت تا واضحتر ببینن.
جمع بندیتون درست بود.
پست برو یه قیمت حدودی از شهرهای مختلف بگیر و بر اساس اون یه میانگینی تعیین کن به هرحال که نه خیلی زیاد گرفته باشی که بعد فحش بدن نه کم گرفته باشی که ضرر کنی.
بانک هم که تکلیفش مشخصه. اول کار اگر شرایط و حوصله درگاه گرفتن مستقیم از بانکها نداشتی میشه از رابط ها مثل زرین پال و پی لاین و اینا استفاده کنی تا به مرور زمان بقیه رو اوکی کنی.
برای فروشگاه سازم اگر بتونید یه طرح قشنگ در بیارید با وردپرس عالیه اگرم فکر خاصی ندارین از فروشگاه سازها استفاده کنید که خب ظاهرش چون زیادی رسمیه از نظر من به درد فروش تک محصول نمیخوره. بازم خود دانی
سوالی بود در خدمتم

08-25-2012, 07:27 AM
ارسال: #9
محمد جان من اصلا با وردپرس و اینا آشنا نیستم که بتونم قالب بسازم و طرح بزنم.
1-همون فروشگاه ساز باشه بهتره؟
2- میشه یه فروشگاه ساز خوب و مطمئن بهم معرفی کنی؟
3- این سیستم های زرین پال و....من تجربه خرید باهاش دارم....خود فروشگاه ساز روش نصب میکنه؟....بدی زرین پال میدونی چیه؟خیلی فضوله Yosef.gif....تمام اطلاعات آدمو میخواد....شاید کسی نخواد این همه اطلاعات به کسی بده درست میگم؟
4-درگاه بگیرم بهتر نیست؟
5- برای درگاه گرفتن باید مستقیم برم بانک؟...اون هم هزینه داره یا روی خود فروشگاه سازه؟...فکر کنم گفنی مجانیه؟
6-بعد دوره خاک خوریش چه قدره این شغل؟...من الان با پشتکار شروع کنم میتونم به امید خدا روی درآمد ماهی 500 تومن از فروردین 92 حساب کنم؟...یا خیلی رویاییه؟
7-بعد هزینه های سایت و فروشگاه ساز برای بار اوله دیگه؟یعنی من فقط باید سال به سال فقط هزینه دامین رو بدم درست میگم؟

ببخشید که شماره سوال که میزنم احساس میکنم بهتر منظورم رو میرسونم و جواب میگیرم Yosef.gif

باز هم یه دنیا ممنون....نمیدونی چه قدر احتیاج به درآمد دارم الان! خیلی آقایی.
08-25-2012, 08:08 AM
ارسال: #10
خواهش میکنم
سوال 0 = با وردپرس آشنا نیستی با فروشگاه سازها آشنایی ؟ همونی که قالبه فروشگاه ساز برات اختصاصی میزنه قالب وردپرسم میزنه.
1. میگم نظر خودته بازم. من شخصا از وردپرس راضیم مخصوصا برای تک محصول
2. فروشگاه سازهارو باید سرچ کنی همرو بشینی ببینی چیا دارن بینشون کدوم به دردت میخوره. هر کدوم به یه کاری میاد و هر کدوم از یه نظر قدرت داره.
3. فوضولن دیگه. بانکم بری همه اینارو میپرسه. میخوان اگر خلاف کردی تمام مدارکت اوکی باشه. حق دارن اطلاعات بگیرن. بانک هم میتونی بری درگاه بگیری. ملت راحت تر از بقیه میداد که میگن چند وقته نمیده به اشخاص حقیقی. برای گرفتن درگاه شرایط بانک ها تقریبا مثل همه. جواز کسب میخوان یا اجاره نامه محل کار. سفته ضمانت میخوان و این حرفا
4. اگه شرایط بالا رو میتونی اوکی کنی خب درگاه بهتره
5. درگاه گرفتن ربطی به فروشگاه ساز و اینا نداره. باید بری بانک تقاضا کنی یه سری چیز میپرسن ازت و سفته و جواز کسب و اینا میگن بیار درگاه میدن بهت. برای وسل شدن درگاه به سایت هم ماژول و پلاگین مخصوصش هست
6. این سوال رو نمیشه جواب داد. یه موقع فروردین 92 4-5 میلیون درآمد داشته باشی. یه موقع فروردین 92 پول تمدید هاستتم ازش در نیاری. ولی باید با قدرت و امید رفت جلو ایشالله میرسی به هدفت.
7. بستگی به فروشگاه سازش داره. سیستم های رایگان که رایگانن. سیستم های پولی هم یکساله داره نا محدود هم داره. هزینه دامین و هاست و تبلیغات و محصولات و جعبه بسته بندی محصولات
مواظب باش احتیاجت به درآمد باعث اشتباه شروع کردنت نشه. خوب فکر کن و خوب تحقیق کن بعد شروع کن. میگن اولین خشت کج بزاری تا نا کجا آباد کجکی میریا. اینم همونه.

ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  نیازمند مشاوره در زمینه تاسیس فروشگاه اینترنتی اسباب بازی ************ iranvps 1 573 04-06-2018 07:53 PM
آخرین ارسال: iranwebshop
  پردرآمدترین کسب و کارهای اینترنتی با کمترین سرمایه fekreabi 0 1,066 06-20-2017 05:21 PM
آخرین ارسال: fekreabi
  ایده ی شما برای تبلیغات فروشگاه اینترنتی تخفیفدار ویژه ی مشهد soheyl_ir89 3 1,557 03-26-2017 07:56 PM
آخرین ارسال: solmazgoli
  7 گام ضروری برای راه اندازی کسب و کار اینترنتی javiid 0 1,134 03-03-2017 01:59 AM
آخرین ارسال: javiid
  فروشگاه اینترنتی آجیل و خشکبار khademian 3 1,461 02-15-2017 12:31 AM
آخرین ارسال: Divaru telegram@
  ایجاد کسب و کار اینترنتی hadis.d 2 1,083 02-14-2017 11:34 PM
آخرین ارسال: Divaru telegram@
  فروش ایده فروشگاه اینترنتی کاملا جدید miss.nazari 11 6,094 11-23-2016 12:12 PM
آخرین ارسال: pejman36048
  ایده جدید کسب کار اینترنتی green1375 3 1,795 10-09-2016 02:15 AM
آخرین ارسال: farshid-salehi
  سیدی های اموزش کسب درامد اینترنتی نخرید amirnpe 2 1,473 06-20-2016 05:01 AM
آخرین ارسال: yousef0098
  قروشگاه اینترنتی جواهرات aff70 0 645 02-19-2016 04:18 PM
آخرین ارسال: aff70
  راهنمایی شروع به کار و دریافت نمایندگی mortaza_max 0 917 01-12-2016 11:41 PM
آخرین ارسال: mortaza_max
  کدام سرویس خرید و فروش اینترنتی برای فروشگاه اینترنتی؟ hadi62 0 894 12-19-2015 12:47 PM
آخرین ارسال: hadi62
  راه اندازی فروشگاه اینترنتی saeiiiid 6 1,735 11-24-2015 10:44 AM
آخرین ارسال: fekreabi
  جذب مشتری برای یک فروشگاه اینترنتی ابزار آلات vafaheidari 3 1,180 11-20-2015 09:06 PM
آخرین ارسال: فاطیما14
  فروش فایل اینترنتی green1375 10 3,080 10-03-2015 01:41 AM
آخرین ارسال: farzad879
Heart راه اندازی کسب و کار اینترنتی ricardo 0 1,138 08-29-2015 02:29 AM
آخرین ارسال: ricardo
  همکاری جهت راه اندازی فروشگاه اینترنتی green1369 4 1,606 08-24-2015 06:38 PM
آخرین ارسال: مصطفي صادقي
  راه اندازی فروشگاه اینترنتی green1375 37 7,710 07-25-2015 01:22 AM
آخرین ارسال: reza.rs
  اهمیت چت آنلاین در فروش اینترنتی reza.rs 4 1,068 07-15-2015 02:59 PM
آخرین ارسال: reza.rs
  فروشگاه ساز رایگان فایل " فورکیا "؟؟؟؟؟؟؟ yazdanshm 5 3,772 06-24-2015 02:20 PM
آخرین ارسال: gatch

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع:
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS