ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما


راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین


درآمد میلیونی ۳ جوان از کف خیابان گیشا
زمان کنونی: 06-01-2024, 09:34 AM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: صدفی
آخرین ارسال: madar
پاسخ: 12
بازدید: 3894

ارسال پاسخ 
 
امتیاز موضوع:
  • 9 رأی - میانگین امیتازات : 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درآمد میلیونی ۳ جوان از کف خیابان گیشا
08-08-2012, 12:10 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 08-08-2012 12:13 PM، توسط صدفی.)
ارسال: #1
درآمد میلیونی ۳ جوان از کف خیابان گیشا
درآمد میلیونی ۳ جوان از کف خیابان گیشا
[تصویر: n00131775-b.jpg]

آنها ۳ نفرند؛ كنار پیاده‌رو می‌نشینند و پول درمی‌آورند. كارشان را دیوانه‌وار دوست دارند. در كنار كار، دوست دارند پول هم در بیاورند، اما نه دوست دارند این طرفی باشند و نه آن طرفی؛ نه دوست دارند فقط برای پول كار كنند و نه دوست دارند بی‌خیال آن شوند.

تیریپ‌شان، خیلی هنری و خاص است؛ جوری كه شاید بیرون از این پیاده‌رو آنها را ببینید، فكر كنید كه بچه مایه‌دار هستند. البته این كار را هم با تعصب خاصی دنبال می‌كنند و از سر استیصال به آن روی نیاورده‌‌اند. البته بدشان هم نمی‌آید كه پول خوبی دربیاورند؛ پولسازی هم، یكی از هدف‌های‌ آنهاست. یك رفیق باحال هم توی این راسته دارند؛ یك فلوت‌زن میانسال كه با آنها رفیق است. می‌گویند زمانی كاسب بوده و ورشكست شده و طی این ۴ سال، مدام او را می‌بینند و دایی صدایش می‌كنند. دایی، راسته پیاده‌روهای گیشا را گز می‌كند و بالا و پایین می‌رود. آنها به ما می‌گویند كه خلاقیت، لازمه پولسازی است و به ما می‌گویند كه در پیاده‌روهای گیشا، چه خبر است. راستی، آنها جلوی یك آژانس هم كار می‌كنند؛ جایی كه صاحبان آژانس، حسابی هوایشان را دارند و به قول بچه‌ها، یك‌جورهایی اسپانسرهایشان هستند.

خب، سروكله شما از كی، توی گیشا پیدا شد؟

بهروز: تقریبا از ۴ سال پیش. اصلا این ناحیه را ما باب كردیم كه گروهی بیاید و گوشه پیاده‌رو بنشیند و ساز بزند. در آن زمان، در قسمت‌هایی از شهر، آرام آرام این كار داشت باب می‌شد. ما هم اینجا را شناسایی كردیم و مستقر شدیم. محله خوب و راحتی هم هست. روز اولی هم كه اینجا آمدیم، من بودم و نوید و یك نفر دیگر كه از ما جدا شد.

این همه جا، حالا چرا اینجا؟

بهروز: راستش آمده بودیم همین فست فودی كه پایین‌تر است، غذا بخوریم. پول نداشتیم. ساز ما، پشت ماشین بود. من فلوت داشتم و نوید هم گیتار. برای امتحان هم كه شده، رفتیم و نشستم و ساز زدیم تا ببینیم پولی درمی‌آید یا نه. دیدیم ۱۰هزار تومانی درآمد. ما هم خوشمان آمد و پول غذا را حساب كردیم. بعدش فكر كردیم ایده خوبی است. البته همه‌اش هم این نبود. من و نوید از بچگی ساز می‌زدیم. بعد به این فكر كردیم كه كاری مرتبط با هنرمان انجام بدهیم. این اتفاق هم كه افتاد، دیگر عملی‌اش كردیم.

مگر جای دیگری برای ارائه كارتان وجود نداشت؟

بهروز: برای من كه خیلی راحت است، چون درسش را می‌خوانم. توی تالار رودكی هم امكانش وجود داشت كه كنسل شد. خیلی‌ راحت می‌توانم خیلی جاها بروم.

پس چرا این روش را انتخاب كرده‌اید؟

اول اینكه خیلی لذت‌بخش است. دوم اینكه من و نوید و پوریا، خیلی به موسیقی معتادیم. خودم اگر یك روز اینجا نیایم و هنرم را ارائه ندهم، دچار مشكل می‌شوم. بالاخره این روش هم، چیزهایی را به آدم یاد می‌دهد تا اجراكننده خوبی باشد. من توی دانشگاه، به كسانی كه موقع ساز زدن خیلی راحت هستند، توجه زیادی می‌كنم. این روش و همچنین ساز زدن توی كافه و جاهای دیگر هم، این راحتی در كار را به ما منتقل می‌كند و یاد می‌دهد. اصلا آزادی‌ای به آدم می‌دهد كه وصف‌ناپذیر است.

از كافه حرف زدید. چرا كافه را برای ساز زدن انتخاب نكردید؟

پوریا: علتش این است كه در كافه، یك قشر خاصی می‌آیند تا موزیك ما را گوش كنند. بخش دوم قضیه این است كه ساز زدن در كافه، از نظر اقتصادی، محدودیت‌های خاص خودش را دارد. یكی از هدف‌های مهم ما در این روش، پول در آوردن بود. الان شرایط جامعه ما به گونه‌ای است كه نمی‌توان به راحتی كار پیدا كرد و روی درآمدش حساب باز كرد. به این فكر كردیم كه در نگاه خلاقانه‌تر و ریزتر، چه كاری می‌توانستیم بكنیم كه دیگران قادر به انجامش نبودند و به این روش رسیدیم. درآمد كافه هم جوری نیست كه بالاخره بشود روی آن حساب باز كرد.

پس نمی‌خواستید محدود باشید؟

پوریا: مردم ما عادت ندارند توی خیابان، به صداهایی جز بوق و داد و بیداد و... گوش كنند. ما داریم شرایطی مهیا می‌كنیم كه برای چند ثانیه هم كه شده، گوششان از این صداهای آزاردهنده رها شده و درگیر صدایی دیگر شود؛ صدایی كه می‌تواند به آنها قدرت تامل بدهد.

مزیتی که کنسرت​ها ندارد

الان كه بیشتر فكر می‌كنم، می‌بینم كارتان با كنسرت‌ها فرقی ندارد. بالاخره آنجا هم پول‌ می‌دهند و اینجا هم پول. فقط پول آنجا بیشتر است و سالن دارد و مناسب تر است...

پوریا: دیگر چون از این چیزها خبر ندارم نمی‌خواهم درباره‌شان حرف بزنم. ولی یادتان باشد كه كار ما، مزیتی دارد كه كنسرت‌ها ندارد. اینكه ما بدون غرور می‌آییم اینجا و كارهایی را اجرا می‌كنیم كه هر كسی به فراخور جیب و نگاه خودش، به كارمان ارزش می‌گذارد و پولی می‌دهد. یك نفر شاید پنجاه تا تك‌تومانی به ما بدهد؛ كه این ارزشمندتر از كسی است كه ۱۰ هزار تومانی می‌دهد ولی ارزش كار ما را نمی‌فهمد.

شما روشی را برای پولسازی انتخاب كرده‌اید كه بالاخره در نوع خودش جالب و منحصر به فرد است، نوعی خلاقیت در كارتان است. اصلا قبل از هر چیزی، بگویید خرجتان درمی‌آید؟

پوریا: خدا را شكر. آنقدری هست كه امورات‌‌مان بگذرد.

عدد نمی‌دهید؟

پوریا: عدد نمی‌دهم، چون حالتی از تقسیم درآمد بین ما هست كه خاص است. ما بین خودمان از درآمد ماهانه‌ و روزانه‌مان حرف نمی‌زنیم. شب‌ها كه كارمان تمام می‌شود، با سبك خاص خودمان درآمد را تقسیم می‌كنیم.

بهروز: آخر حد متوسط و مشخصی هم ندارد.

عدد؟ من عدد می‌خواهم...

پوریا: واقعاً تا حالا حساب نكرده‌ایم كه بخواهیم میانگین خاصی به شما بگوییم. یك روز كم است، یك روز زیاد.

این‌جوری بنویسیم كه نمی‌شود. مثلا ما با یك آب‌آلبالوفروش معروف صحبت كردیم كه می‌گفت درآمدش از یك پزشك متخصص بیشتر است. این‌جوری بگویید دست‌كم؟

پوریا: اگر بخواهیم این‌جوری بگوییم، می‌گویم درآمد هر كدام ما، به اندازه یك كارمند تازه‌كار بانك است.

پس ۶۰۰، ۷۰۰ هزاری هست؟

بهروز: اگر بخواهیم، البته زیادتر هم می‌شود.

شما روزی فقط دو ساعت و نیم اینجا هستید؟

بهروز: بله. بالاخره ما كارهای دیگری هم داریم و باید به آنها هم برسیم.

پوریا: كار ما یك چیز نیست، چند كار را با هم انجام می‌دهیم. برنامه‌ای مشخص داریم كه در كنار این كاری كه می‌كنیم، باید به درس و تفریح و تمرینمان هم برسیم.

تمرین هم دارید؟

پوریا: اصولا تلاشمان را می‌كنیم تا روزی، دست‌كم نیم‌ساعت هم تمرین داشته باشیم.

جمعه‌ها و روزهای تعطیل چه كار می‌كنید؟

بهروز: جمعه‌ها كه استراحت می‌كنیم. روزهایی هم كه ببینیم رفت و آمد زیاد نیست، نمی‌آییم.

پوریا: در كار ما،موانعی است كه به هر حال، هست، ولی غیرقابل گذشتن نیست. ما بالاخره در یك جاده خوب نمی‌رویم، تلاطم و دست‌انداز دارد و دست اندازها هم مختلف است. یكی از آن مدل دست‌اندازها، دستگاه‌هایی هستند كه وظیفه‌شان یك چیز دیگر است، ولی نمی‌دانم چرا به ما گیر می‌دهند. بالاخره از این دردسرها داریم.

چند تا گروه مثل شما در تهران در حال كار کردن هستند؟

نوید: دقیق نمی‌توانم بگویم، ولی بین ۴۰ تا ۵۰ نفر.

بهروز: خیلی‌ها می‌آیند و نمی‌مانند. قبح این كار برایمان ریخته است، ولی بعضی‌ها می‌آیند و نمی‌توانند با این مسئله كنار بیایند و حداكثر بعد از ۲ ماه، می‌روند دنبال كارشان.

نوید: دو تا گروه را می‌‌شناسم كه ثابت و مرتب دارند كار می‌كنند. یكی طرف‌های میرداماد كه گاهی اكباتان و تجریش هم می‌روند. یك گروه دیگر هم هست.

این گروه‌های موسیقی، همدیگر را می‌بینند؟

نوید: دوستیم با هم، همدیگر را می‌شناسیم و رفیقیم.

ناراحت نمی‌شوید گروه‌هایی مثل شما زیاد شوند؟

بهروز: یكی از هدف‌های ما، این است كه گروه‌هایی مثل ما زیاد شود.

نوید: روز اولی كه داشتیم استارت این كار را می‌زدیم، شش، هفت نفر دیگر هم غیر از ما بودند. غیر از پول، هدف‌های دیگری هم داشتیم. استریت آرت، هنر خیابانی، از محدود مجال‌هایی است كه به آدم دست می‌دهد تا كنش متقابل اجتماعی را تجربه كند. هنر خیابانی، از مجال‌هایی است كه می‌تواند باعث این امر شود. از كارهایی است كه باعث می‌شود، مردم در تقابل با اتفاقی كه عادت به آن ندارند، كمی فكر كنند. این است كه رقابتی در این بین مطرح نیست، چون بالاخره هر كسی برای خودش قلمرویی دارد.

بهروز: گیشا مال ماست!

یعنی الان گروهی دیگر بیایند و چند خیابان بالاتر از شما كار كنند، چه می‌شود؟

بهروز: مردم به ما عادت كرده‌اند. یكی هست كه چند خیابان بالاتر می‌نشیند، ولی واقعیتش را اگر بخواهم بگویم، به اندازه ما درنمی‌آورد.

بحث‌های هنری كافی است، بیاید بحث‌های اقتصادی كنیم. از پول كه بدتان نمی‌آید؟

نه.

چرا جوان‌های ما فكر می‌كنند برای پول درآوردن، باید میزی باشد و استخدامی و فیش حقوقی و كلیشه‌های ثابتی كه همه‌مان می‌شناسیم و با آنها آشنا هستیم؟

نوید: من یكی كه اگر پشت میزنشین شوم، در كمتر از یك سال فوت خواهم كرد. هر كسی باید راه خودش را پیدا كند. ولی حواسمان باشد كه از هیچ طرف بام نیفتیم. این‌جوری نباشد كه من بیایم اینجا و خودم را بكشم و بگویم ما نسل اول استریت آرت‌های ایرانی هستیم و باید بدبختی بكشیم و این سرنوشت ماست و پول درنیاوریم و همه‌اش به خودمان دلخوشی بدهیم كه نباید ناامید شویم. نه! راستش را بخواهید ما وقت‌هایی كه درآمدمان كم است، حالمان گرفته است. از آن طرف بام هم نباید بیفتیم كه حالا باید سوار ماشین آخرین سیستم شویم و اینقدر پول داشته باشیم و شبیه این...

حرفتان را قبول دارم. اما بالاخره جوان‌های ما، احتمالا جسارت بعضی از كارها را ندارند، اما شما جسارت دارید كه بیایید جلوی چشم مردم، كنار پیاده‌رو بنشینید و پول دربیاورید. من بحثم این چیزهاست كه بیشتر جوان‌های ما ندارند و اتفاقا می‌تواند راهشان را برای فرصت‌ها و موقعیت‌های بعدی ببندد.

نوید: بگذارید یك‌جور دیگر بگویم: پول در چیزی است كه خلاقانه باشد.

یعنی كار شما خلاقانه است؟

بهروز: به شدت! قبل از ما هیچ كس این كار را نكرده بود.

نوید: می‌شود پول درآورد به شرطی كه خلاقیت وجود داشته باشد. هزار تا بقالی توی تهران دارند كار می‌كنند، اما كافی است یكی از آنها، یك چیز كوچولو قاطی خدمات خودش كند، تا كارش بگیرد. اصلا هم لازم نیست كه كار بزرگ و قابل توجه و سختی باشد. ما هم این فكر را از مریخ نیاورده‌ایم، توی رم و پاریس و شهرهای دیگر هم این كار را می‌كنند.

ظاهرا دوره‌های خاصی هم دارند كه موزیسین‌ها را بفرستند توی خیابان‌ها كه برای مردم بنوازند، نه؟

نوید: بله. به دلیل اینكه استریت آرت خیلی ماجرای مهمی است. در ۴۰، ۵۰ سال پیش خیلی رشد كرده و تاثیرهای عجیبی گذاشته. ما هم این ایده را از آنجا گرفتیم و تنها كاری كه كردیم، این است كه فقط آوردیمش تهران، همین.

روز اول كه اینجا آمدید، خجالت می‌كشیدید؟

نوید: من آدم راحتی هستم، نه؛ چون رشته‌ام تئاتر است، مشكلی نداشتم.

بهروز: سخت نبود، البته یك ذره خجالت می‌كشیدم، ولی یك ماهی طول كشید تا كاملاً رفع شود و راحت اجرا كنم.

آن موقع كه خجالت می‌كشیدید و روزهای اول بود، چه كار می‌كردید؟

بهروز: من در كل موقع ساز زدن سرم پایین هست. حالا بعضی‌ها هم می‌دیدند و می‌گفتند این توی فاز خودش است و دارد ساز می‌زند و دمش گرم. به هر حال فكرهای مختلفی با خودم می‌كردم. اتفاقا یك شعری هم هست كه این قسمتش را با نوید همیشه می‌خوانم كه: من اینجا چه غلطی می‌كنم.

مگر شما خوانندگی هم دارید؟

بهروز: اتفاقا خلاقیت ما این است كه تنها گروهی هستیم كه خواننده انگلیسی‌زبان داریم.

پس به این ترتیب، هر جایی نمی‌توانید بروید؟ چون همه كه این تیپ موسیقی را دوست ندارند...

نوید: یكی از عللی كه نمی‌خواهم توی كافه ساز بزنم، این است كه دوست ندارم هنرم را به یك مشت بچه بورژوای خرده روشنفكر بفروشم.

بالاخره اینجا هم گیشاست و دست‌كمی از جاهای بورژوانشین ندارد كه...

ببینید، مسئله آدم‌هایی هستند كه مخاطب من می‌شوند. اول اینكه یقه‌شان را می‌گیرم، نه اینكه او مرا انتخاب كند. من می‌روم توی گوشش، او به من گوش نمی‌كند. ۷۰درصد آدم‌هایی كه از اینجا رد می‌شوند سلیقه‌شان این نیست. ولی مسئله اینجاست كه موسیقی‌ای را انتخاب می‌كنیم كه برایشان آسان باشد، در عین حالی كه به ابتذال هم كشیده نشود. این مسئله باعث می‌شود ریز ریز این موسیقی برای مردم جا بیفتد.

چرا صندلی نمی‌گذارید؟ شبیه كنسرت‌ها می‌شوید، خلاقیت هم حساب می‌شود...

بهروز: خلاقیت‌مان هنوز به صندلی خریدن نرسیده است. البته راستش را بخواهید، خسیسی‌مان هم می‌آید.

چرا درباره عدد درآمدتان چیزی نمی‌گویید؟

نوید: چرا عدد بدهم؟

چرا ندهید؟

نوید: شما عدد خودت را می‌دهی؟

بله، دو و نیم میلیون.

نوید: بابا وضعت خیلی خوب است، ولی من عدد نمی‌دهم.

ولی من هم خالی بستم.

نوید: می‌دانستم، چون كار خبری كرده‌ام، می‌دانم اینقدری نیست. درآمد ما هم ثابت نیست.

شاید شما عدد دادی و چند نفری خواندند و خواستند بیایند و این كار را بكنند...

بهروز: اگر بیایند، پشیمان نمی‌شوند. خرج رفت و آمدشان را در می‌آورند و روز به روز بهتر هم می‌شود.

نوید: این عدد خیلی به كیفیت كار بستگی دارد و قسمتی از آن بازمی‌گردد به اینكه، كاری بكنی كه مردم خوششان بیاید، كاری بكنی كه مردم توجه‌شان جلب شود. حالا این جلب توجه، می‌تواند در قالب نوع پوشش یا نوع حركات و زبان بدن یا نوع سازی كه استفاده می‌كنید، باشد. این اتفاقات،‌ باعث می‌شد رهگذر، یك ثانیه روی شما تمركز كند، فكر كند و دست بكند توی جیب و پول دربیاورد.

اینجا تراول هم به شما می‌دهند؟

پوریا: بله، تراول پنجاه هزار تومانی هم گرفته‌ایم.

بیشترین درآمد یك روزتان چقدر بوده؟

نوید: باز هم برمی‌گردیم سر درآمدی كه داریم. یكی از دلایلی هم كه اصرار دارم این عدد را نگویم، این است كه دوست دارم كسانی بیایند سر این كار كه آرتیست باشند، علاقه داشته باشند. چون خودم تعصب دارم و بابتش بها داده‌ام، دوست ندارم كسی با دید كاسب‌كارانه بیاید. شاید كسی كه كاسب‌كار باشد و بیاید سر این كار، بعد از مدتی آن را رها كند.

بحث سر كاسب‌كاری نیست، سر این است كه دستش توی جیبش برود و نگران هزینه‌هایش نباشد.

نوید: كسی كه بیاید توی این كار، دستش توی جیب خودش خواهد بود. من به این كار تعصب دارم، دوست ندارم آهنگ‌زن وارد این كار شود، دوست دارم آرتیست وارد شود.

تا حالا سوپراستاری هم از اینجا رد شده كه توجه‌اش به شما جلب شده باشد؟

نوید: سوپراستار كه نه، ولی رفیقمان هومن كیایی كه حالا معروف شده، از اینجا رد می‌شود و كلی قطعه‌های ما را گوش می‌كند؛ خانه‌اش همین بالاست.

شما كه اینجا هستید، دعوت به كار هم می‌شوید؟

نوید: خیلی زیاد. افراد مختلفی می‌آیند كه مثلا ما استودیو داریم و آهنگساز فلان كس هستیم و ... ولی ما نمی‌رویم.

بهروز: برای كار كردن ما هیچ مشكلی نداریم. همین الان هم اگر بخواهیم، می‌توانیم برویم و كار كنیم.

چرا؟

نوید: برای من یكی كه اصلا جالب نیست بروم مثلا با فرمان فتحعلیان ساز بزنم. مسئله در همین جالب نبودن است.

خاطره خوب؟

نوید: یك خاطره فوق‌العاده دارم. بهروز نبود، پوریا دید كه چطور لرزه به تنم افتاد. داشتیم ساز می‌زدیم. آقایی آمد و كنار جدول، در چهار، پنج متریما نشست. داشتم همان آهنگ چه غلطی می‌كنم را می‌خواندم. وقتی كه آهنگم تمام شد، آمد و شروع كرد به حرف زدن. گفت به چه زبانی است. گفتیم انگلیسی. گفت كه سردردهای میگرنی دارد، سردردش عود كرده و برای اینكه خودش را كنترل كند، روی جدول نشسته بود. وقتی كه آهنگ ما را گوش كرده بود، سردردش خوب شده بود. توی جیبش هم یك عالمه قرص میگرن داشت. آنجا بود كه گفتم حالا حاضرم بمیرم، چون تاثیر كارم را دیدم.

هم‌دانشگاهی‌هایتان می‌دانند كه این كار را می‌كنید؟

نوید: همه می‌دانند. یك موقعی بود كه اجازه نمی‌دادیم كسی كارمان را ضبط و ثبت كند. اما حالا از این كار نمی‌ترسیم.

آینده؟

بهروز: بهترین اتفاق این است كه برای تحصیل، بروم اروپا.

نوید: مهم‌ترین دغدغه‌ام تئاتر است. شرایط هم جوری نیست كه بتوانم چشم‌اندازی ترسیم كنم. ترسیم چشم‌انداز، لازمه‌اش آن است كه مختصات را بتوانی مشخص كنی و وقتی مختصات مشخص و ثابت نیست، دیگر چه چشم‌اندازی؟!

پوریا: دوست دارم به رشته‌ام بپردازم، برنامه‌ریزی فرهنگی و هنری. از این كانال است كه می‌خواهم اثر خودم را بگذارم.
من این سه تا جوون رو هر روز خودم میبینم و می ایستم و به سازشون گوش میکنم
کارشون خیلی عالیه
خدا قوت
سبز باشید همیشه

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: کامیار کاظمی , مهدی گل محمدی , امیر مرادی فر , فرهاد قربانی , saeed200319 , kafshduzak , azunited , amiryazdani138 , مهدی 1 , sokoot , Divar , Delta.H , madar , ali mohammady , milad_Mdpr , abnilboy , R.shahhoseini , من میلیاردرم , 0625
08-08-2012, 02:00 PM
ارسال: #2
RE: درآمد میلیونی ۳ جوان از کف خیابان گیشا
خیلی باحالن!!
تا حالا پیاده از تو گیشا رد نشدم! اگه رد شدم حتما بهشون توجه می کنم!! ولی معلومه که خوب در میارن!
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: abnilboy , 0625
08-08-2012, 06:18 PM
ارسال: #3
RE: درآمد میلیونی ۳ جوان از کف خیابان گیشا
منم اگه رد شدم حتما به این مورد توجه میکنم
خیلی جاهای دیگم هشتند که واقعا خوب ساز میزنن و خیابونی هستن
مثلا ی بار که اومده بودم تهران و از مترو ایستگاه مفتح رفتم خیابون مطهری یکیو دیدم واقعا جالب ساز میزد
ی بارم توی سعادت آباد یکی دیگرو دیدم که ساز میزد و خیلی خوشم اومد
اگه این کارا باب بشه( البته نه خیلی زیاد که هرکسی تو هر خیابونی بره ساز بزنه و کارو لوس کنه) خیلی خوب میشه
یادمه هر وقت میرم اصفهان حتما شبا میرم پل خاجو و گوش میدم به کسایی که میان اونجا و میخونن
کلا نفس کار خوبه اما اگه حرمتش حفظ بشه و کار لوس نشه

نمیدانم هم اکنون در کجا مشغول لبخندی

فقط یک آرزو دارم : که در دنیای شیرینت

میان قلب تو با غم نباشد هیچ پیوندی

تفاوت کار در ثروتمندان و فقرا
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=3957



Best Regards
Morteza Jafari
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: abnilboy
08-08-2012, 06:41 PM
ارسال: #4
RE: درآمد میلیونی ۳ جوان از کف خیابان گیشا
خيلي براي من عجيبه نه اينكه نديده باشم ولي قابل هضم نيست تا حالا هم پولي ندادمHuh








مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: abnilboy
08-08-2012, 06:44 PM
ارسال: #5
RE: درآمد میلیونی ۳ جوان از کف خیابان گیشا
من خودم اصلاً این جور کارها را نمی پسندم

[تصویر: 468-60.jpg]




من هم انسانم و از آنجایی که ممکن است خطا و اشتباه بکنم، درستی هیچ گفته و نوشته ی نقل قول شده یا به هر نحو ارائه شده از جانب و توسط خودم را تأييد نمی کنم.


یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: مهدی 1 , abnilboy
08-08-2012, 10:19 PM
ارسال: #6
RE: درآمد میلیونی ۳ جوان از کف خیابان گیشا
این کار در بسیاری از کشورهای جهان مرسوم هست و عده زیادی از این راه امرار معاش می کنند
بعضا زدن ساز ، بعضا با رقص ، بعضا با لباس و گریم های خاص و ....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: Delta.H , abnilboy , omid.movafaghiat
08-08-2012, 11:37 PM
ارسال: #7
RE: درآمد میلیونی ۳ جوان از کف خیابان گیشا
من که خیلی دوست دارم به اینجور افراد پول بدم و کلی هم لذت می برم چون باعث شادی مردم هستند.

آب درون ظرف، شفاف است؛ آب دریا اما تیره. حقیقت های کوچک کلماتی شفاف دارند، حقایق بزرگ اما سکوتی عظیم.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: Divar , rad86 , abnilboy , 0625
08-09-2012, 04:39 AM
ارسال: #8
RE: درآمد میلیونی ۳ جوان از کف خیابان گیشا
مهم نیست عاشق هنر و یا موسیقی باشی ولی مطمئنا اگه از نزدیک ببینی خوشتون میاد.
البته خود من ندیدم ولی احساسم میگه ...

MY Telegram : @Mosleh68
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: abnilboy
08-09-2012, 11:02 AM
ارسال: #9
RE: درآمد میلیونی ۳ جوان از کف خیابان گیشا
(08-09-2012 04:39 AM)Divar نوشته شده توسط:  مهم نیست عاشق هنر و یا موسیقی باشی ولی مطمئنا اگه از نزدیک ببینی خوشتون میاد.
البته خود من ندیدم ولی احساسم میگه ...
دوست عزیز
کاملا با شما موافقم

کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: Divar , rad86 , abnilboy , 0625
08-09-2012, 01:19 PM
ارسال: #10
RE: درآمد میلیونی ۳ جوان از کف خیابان گیشا
متاسفانه نگاه عامه ی مردم در ایران به اینجور افراد منفی هست و به جرأت میتونم بگم اکثریت جامعه فکر میکنند اینها گدا هستند و از روی ناچاری و درماندگی به این کار روی آوردن!

«من به گدا پول میدم ولی حاضر نیستم گدا باشم»
اگر کسی این حرف منو قبول نداره جواب این سوال رو بده: شما حاضرین برین موسیقی یاد بگیرین و برین جای اینها؟
خانواده شما میپذیرن فرزندشون اینکاره باشه؟

صراحتا کم گیر میاد کسی که جواب مثبت به هر2 سوال بده در حالی که واقعیت امر اینه که موسیقی روح انسان را نوازش میده بخصوص اگه به صورت زنده و بدون تکلف بلیط گرفتن و رفتن به تالار یا مجلس خاص و اینطور تشریفات باشه.
و چه بسا افرادی فقط برای دلشون مبادرت به این کار بکنن نه برای پول درآوردن!
اگر دید جامعه بهتر بشه نسبت به این هنرمندا و ارزش واقعی اونهارو بدونیم با افزایش این گروهها در سطح شهرها ذهن مشوش و اعصاب مطلاطم مردم تلطیف و باعث کاهش استرس و فشارهای منجر به مشاجرات روزمره میشه که خودش نقش بسیار مهمی در بسط علم،اخلاق،فرهنگ و منش انسانی داره.

.



[تصویر: emza01.png]
[تصویر: emza02.png]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 تشکر شده توسط: kafshduzak , abnilboy
ارسال پاسخ 


موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  میزان درآمد قالیشویی azizimashin 0 391 09-03-2022 03:01 PM
آخرین ارسال: azizimashin
  کسب درآمد از فروش محصولات هیدرولیک mrsamadi 0 256 03-07-2022 03:36 PM
آخرین ارسال: mrsamadi
  راه کسب درآمد در ایران با دستگاه چاپ elham2020 0 215 01-16-2022 01:11 PM
آخرین ارسال: elham2020
  چطوری با ۴۵۰ میلیون سرمایه کسب درآمد کنم lvlahyar 4 3,464 06-21-2020 08:14 AM
آخرین ارسال: Amiriran
  کسب در امد از طریق تعمیرات درب و پنجره mahlakashi 0 280 05-21-2020 12:30 PM
آخرین ارسال: mahlakashi
  خرید کالا از بازارچه های مرزی maziar samiee 20 8,841 08-30-2019 12:42 PM
آخرین ارسال: پرهام غزنوی
  راهنمایی درباره واردات پوشاک از ترکیه mehrdad.soltani 42 65,162 11-07-2018 12:41 AM
آخرین ارسال: itshamid
  چرا از وب سایت ساز ها استفاده نکنیم؟ sitedar 0 341 03-25-2018 01:14 PM
آخرین ارسال: sitedar
  چطور میشه درآمد ماهیانه یک میلیون تومان با سرمایه 5 میلیون تومان بدست آورد؟ jamalshahla 18 17,906 12-25-2017 02:03 AM
آخرین ارسال: اﻟﻨﺎﺯ
Photo کسب درآمد با 3 میلیون تومان؟ pinkdreammss 7 4,727 12-25-2017 02:01 AM
آخرین ارسال: اﻟﻨﺎﺯ
  گروه کسب درآمد sorin 21 4,037 12-25-2017 01:58 AM
آخرین ارسال: اﻟﻨﺎﺯ
Star در خواب هم كسب درآمد كنید! r2013.samadi 5 1,471 10-04-2017 07:17 PM
آخرین ارسال: r2013.samadi
  برای درآمد ماهی 400-500 هزارتومان چه کاری رو پیشنهاد میکنید؟ iranboy 5 5,354 09-28-2017 09:11 PM
آخرین ارسال: arash.alirezaei
  پیشنهاد یک شغل درآمد زا pouya70 1 1,744 09-27-2017 10:33 AM
آخرین ارسال: arash.alirezaei
  کسب درآمد از طریق بازاریابی .کارت ویزیت الکترونیک crm iranboy 0 1,021 07-23-2017 02:33 AM
آخرین ارسال: iranboy
  کسی از شرکت های بازاریابی شبکه اطلاعی داره !؟ marjijak 11 3,662 08-11-2016 01:19 PM
آخرین ارسال: samran.raman
  پولدار شدن سریع از راه بازار یابی شبکه ای،توهم با واقعیت؟!! ali mohammady 38 8,967 08-11-2016 01:01 PM
آخرین ارسال: samran.raman
  چگونگی کسب درآمد ازارسال پیامک های روزانه Richdad 9 3,049 06-16-2016 02:03 AM
آخرین ارسال: gunash
  سوال:آموزش پخش حرفه ای تراکت؛ با درآمد 1 تا 3 ملیون محمدرضا تراکت 9 3,636 05-11-2016 12:49 AM
آخرین ارسال: محمدرضا تراکت
  چی از چین وارد کنیم؟ cooch 4 1,072 05-05-2016 07:11 PM
آخرین ارسال: aligoli

پرش به انجمن:


کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS