ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
جواب استاد زمان کنونی: 09-23-2025, 07:22 PM |
|||||||
|
جواب استاد
|
05-22-2012, 10:01 AM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
جواب استاد
روزی توی یه دانشگاه، دانشجویی به استادش گفت:
استاد، اگر شما خدا را به من نشان بدهید، عبادتش می کنم. تا وقتی خدا را نبینم، او را عبادت نمی کنم. استاد به انتهای کلاس رفت و به آن دانشجو گفت: آیا مرا می بینی؟ دانشجو پاسخ داد: نه استاد، وقتی پشت من به شما باشد، مسلما شما را نمی بینم. استاد کنار او رفت.نگاهی به او کرد و گفت: تا وقتی به خدا پشت کرده باشی، او را نخواهی دید...! شاید خیلی از حرفهایی که اینجا نوشتم درست نبود.به هرحال قبول دارم که اشتباه کردم.اینکه همه اش اشتباه بود یا یک مقدار ،خدا می دونه. ما رو حلال کنید. |
|||
05-22-2012, 12:47 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: جواب استاد
چه جواب زیبایی
واقعا هم همین طوره بعضیا دیدید میگن ما با خدا قهریم چون خواسته های مارو اجابت نمیکنه یکی نیست به این از خدا بیخبر ها بگه آخه واسه عشق خدا که نباید شرط و شروط گذاشت خدا رب العالمین است صلاح بدونه میده ندونه نمیده نباید تو کارش دخالت کرد نباید چیزی رو به زور خواست ازش یکه خانمی از آشناهامون بچه دار نمیشد هی میرفت دوا دکتر نمیشد هی نذر نیاز رفت مکه کربلا مشهد سوریه دخیل بست دو بار باردار شد هر دوبار سقط شدن باز هی نذر و نیاز و دعا ضجه و موره و نماز شب و اینا بعد 10 سال باردار شد و گفت سونوگرافی و اینا هم نمیرم بچه ام سالمه سالمه هدیه خداست وقتی بچه اش به دنیا اومد عقب مانده ذهنی بود که مشکلی هم تو سرش داشت بعد از کلی دوا و دکتر و خارج گفتن تو ژن شما اینعقب موندگی هست هرچی بچه دارم بشی همینه خوب خدا میدونسته نمیداده نباید به زور ازش چیزیو گرفت
کلام تو عصای معجزه گر توست سرشار از سحر و اقتدار هرچه به زبان جاری کنی متجلی میشه خواه مثبت خواه منفی
|
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
دعوت به آشتی..........(به یاد استاد) | mohammadshamosi | 1 | 844 |
06-07-2014 07:38 PM آخرین ارسال: مهدی 1 |
|
قابل توجه استاد قربانیان: تصادف مرگبار پرادو با پراید + تصاویر | karafarin | 7 | 2,498 |
05-21-2013 12:11 AM آخرین ارسال: bahador |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان