ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

همفکری
زمان کنونی: 09-23-2025, 11:58 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: babaei
آخرین ارسال: اقاي ايـــده
پاسخ: 4
بازدید: 1170

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 12 رأی - میانگین امیتازات : 2.83
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
همفکری
04-09-2012, 01:11 PM
ارسال: #1
همفکری
من یک ایده جدیدی دارم ایده ام این است چگونه می توان اگزوز خودروها را طوری طراحی کرد که گازهای خروجی از ان بی اثر و مضر نباشد ایا از نظر شما امکانپذیر هست؟

[img][تصویر: guwt_نيازمنديهاي_داروغه.jpg][/img]میخواهید سریع تر موفق شوید؟ خب شما باید دیگران را تشویق کنید موفق شوند

نيازمنديهاي داروغه براي تبليغات شما

daruqe.ir
مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
04-09-2012, 01:53 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 04-09-2012 01:54 PM، توسط P@RSA.)
ارسال: #2
RE: همفکری
سلام.
اكثر قريب به اتفاق خودروهاي خارجي اين آپشن را دارند قسمتي بنام كاتاليست كه دود ابتدا در آنجا از فيلترهايي عبور و بعد از اگزوز خارج ميگردد. نرم افزار زير كه يكي از معروفترين نرم افزارهاي خودرو بنام auto هست را دانلود و نصب كن در قسمتي از آن بصورت انيميشن نشان داده شده است.
موفق باشيد.

نرم افزار اتو

04-09-2012, 01:56 PM
ارسال: #3
سلام.من فقط تو کاره فروشم.ولی شاید این دوستم که مدیر فروش یک کارخانه اگزوز سازی تو مشهده بتونه بهت کمک کنه.مدیر فروش شرکت رضا اگزوز مشهد جناب اقای سید حسن موسوی.اسم منو بگو سرتو دور نگه دار. شوخی.09153204313موفق باشید

کوشش اولین وظیفه انسان است.(گوته)
گروه برتر،برتر از همه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
04-09-2012, 02:18 PM
ارسال: #4
(04-09-2012 01:11 PM)carna نوشته شده توسط:  من یک ایده جدیدی دارم ایده ام این است چگونه می توان اگزوز خودروها را طوری طراحی کرد که گازهای خروجی از ان بی اثر و مضر نباشد ایا از نظر شما امکانپذیر هست؟
چند وقت پيش اگر اشتباه نكنم.خوردي رو توليد شده بود در ايران كه از اگزوز به جاي دود اب توليد ميكرد.رئيس جمهور براي رونماييش رفته بود.

كانال ايده يار: @ideayar
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  همفکری mar yam 0 431 05-09-2015 03:16 PM
آخرین ارسال: mar yam

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS