ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
كارگاه وبلاگ(سوالات و مشكلات) زمان کنونی: 09-24-2025, 12:16 AM |
|||||||
|
كارگاه وبلاگ(سوالات و مشكلات)
|
04-07-2012, 02:22 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
كارگاه وبلاگ(سوالات و مشكلات)
كليه مباحث مطرح شده در مورد وبلاگ در اين تاپيك ارائه شود.
كانال ايده يار: @ideayar
|
|||
04-07-2012, 04:11 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: كارگاه وبلاگ(سوالات و مشكلات)
نمیشه یه کاری کرد مطالب در مورد وب اینجا ادغام شه؟
نباید ببینی تا باور کنی... باید باور کنی تا ببینی... ![]() |
|||
04-07-2012, 04:20 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-07-2012 04:23 PM، توسط alicpu.)
ارسال: #3
|
|||
|
|||
در مورد وبلاگ که باید چی کار کنیم .
خیلی از دوستان می پرسند که کدام وبلاگ ایندکس سریع می کنه و یا کدام وبلاگ بهتر یا سریع تر پیج رنک می گیره . من ایندکس را بر اساس تجربه اول بلاگفا می گویم و بعد میهن بلاگ و شاید یک نفر اصلا این اعتقاد را نداشته باشد و شاید ایشون درست می گویند چون من خیلی تمام وبلاگ ها را امتحان نکردم . در مورد پیج رنک که اصلا ربطی ندارد چون گوگل بر اساس محتوا پیج رنک می دهد . و هر 4 ماه یک بار شاید پیج رنک بدهد . ولی بازم این از نظر من میهن بلاگ و بلاگفا هستند . حالا یک دوستی فکر افتاد در سرش که مثلا بیایم وبلاگ بسازم باید چی کار کنیم . کاری نداری اول می رود به یک سیستم وبلاگ سازی یا دهی معروف مثل میهن بلاگ یا بلاگفا عضو می شود که عضو شدن در وبلاگ خیلی راحته و خیلی زمان ببره 1 دقیقه است . حالا یک بحثی باید در مورد میهن بلاگ و بلاگفا کرد . کسانی که می خواهند وبلاگی بزنند و ازش کسب درامد کنند از راه های مختلف به غیر از پیج رنک . در بلاگفا طبق اخرین اطلاعاتی که دارم نمیشه تبلیغات بنری سیستم های همکاری در فروش گذاشت . پس خیلی ها می روند سمت سیستم وبلاگ دهی میهن بلاگ . که میشه بنر های سیستم های همکاری در فروش در ان قرار داد . ولی اگر فقط بخواهیم از ایندکس و پیج رنک و بازدید استفاده کنیم و درامد کسب کنیم . هم بلاگفا میشه هم میهن بلاگ پس فعلا اولین نکته ها در مورد ساخت وبلاگ و چندین نکته دیگه در مورد خصوصیات انها گفتم . امیدوارم فعلا برای شروع خوب باشد . در ضمن ممکن است وبلاگ های دیگری باشد که خیلی بهتر هستند ولی دیگر باید دوستان عزیز زحمت تحقیق را به خودشان بدهند و بروند تحقیق کنند . اگر از مطالب بنده خوشتان امده است روی دکمه اعتبار کلیک کنید . کاربر sherafati عزیز نگاه کنید اون بحث درامد در نت است و راه های را ما می دهیم که بحث درامد دیگه ندارند یعنی نمی خواهد رویشان بحث شود و درامد میشه ازشان کسب کرد ولی باید با ایده های جدید وارد عمل شد . اینم بحثی است در مورد وبلاگ و ساخت وبلاگ و چگونه قالب را عوض کنید و غیره به نظرم همین گونه باشد خیلی بهتر است . و ادغام نشوند بهتره |
|||
04-07-2012, 04:33 PM
ارسال: #4
|
|||
|
|||
نباید ببینی تا باور کنی... باید باور کنی تا ببینی... ![]() |
|||
04-07-2012, 04:47 PM
ارسال: #5
|
|||
|
|||
دوست عزیز نگاه کنید ایندکس به این می گن که شما وقتی مطلبی را در وبلاگ یا سایت خود وارد می کنید یک صفحه از این در گوگل ثبت می شود و به این می گویند ایندکس
و اگر برای هر مطلب هم تگ وارد کنید مثلا برای یک مطلب 5 تا تگ . به علاوه اینکه اون مطلب ایندکس می شود اون پنج تا تگ هم ایندکس می شود که کلا برای یک مطلب 6 تا ایندکس در گوگل برایتان ثبت می شود . و این باعث می شود که بازدید از گوگل برایتان بیاید . و ورودی گوگل داشته باشید . و برای اینکه بفهمید ایندکس وبلاگ هایتان چند است باید در موتور جستجوی گوگل این را بزنید . site:name.com وبلاگ سازی کلا رایگان است . و نظرم خوبه برای افرادی که هیچ ترجبه ندارند این می توانه یک اغاز خوب باشه . حالا چی این سیستم وبلاگ دهی باشه یا چه سیستم های وبلاگ دهی دیگه |
|||
04-07-2012, 05:02 PM
ارسال: #6
|
|||
|
|||
site:name.com
اینو که بزنیم خود سایت میاد که!!! منظورتون چیه ایندکس را از این ادرس ببینیم؟ نباید ببینی تا باور کنی... باید باور کنی تا ببینی... ![]() |
|||
04-07-2012, 05:14 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-07-2012 05:40 PM، توسط 369369.)
ارسال: #7
|
|||
|
|||
(04-07-2012 04:33 PM)sherafati نوشته شده توسط: نظرتون در موردن وبلاگ رایگان میسازند چیه؟ این آدرسی که شما دادین یعنی پارسی کیوت یا همون " وی سی پی " سایت رایگان می ده . ولی بلاگفا + میهن بلاگ + بلاگ اسکای + پرشین بلاگ = وبلاگ رایگان می دن . = و یه نکته : بلاگفا یه سری سخت گیریها داره اعمال می کنه به کاربراش و برای همین مدتیه که خیلیها از بلاگفا کوچ کردن به میهن بلاگ و سایر سرویسها . مثلا در قسمت نظر دهی بلاگفا کاری کرده که نمیشه کد تبلیغاتی گذاشت و یا مثلا یه سری از کلمات رو ف/ی/ل/ت/ر کرده . و یا یه سری از کدهای تبلیغاتی رو نمی شه توی بلاگفا گذاشت ولی این کارها رو به راحتی میشه در سایر سرویس ها انجام داد . |
|||
04-07-2012, 05:52 PM
ارسال: #8
|
|||
|
|||
ممنون از همه عزيزان بخاطر اين تاپيك زيبا يه سوال
وقتي مراجعه ميكنم به مديريت فايلهايم در سايت آپلود(پيكوفايل) تعداد دانلودها بالاست ولي آمار بازديد از وبلاگم تغييري نكرده چرا؟ آسانسور
|
|||
04-07-2012, 06:00 PM
(آخرین ویرایش در این ارسال: 04-07-2012 06:07 PM، توسط 369369.)
ارسال: #9
|
|||
|
|||
حتما دیگران ( همون کپی کارها ) لینکتون رو کپی کردن توی سایت و وبلاگ خودشون . و اینطوری هی آمار دانلود بالا می ره .
بهتره برای فایلها تون رمز بزارین . مثل این : http://s1.picofile.com/file/7342746127/Mahi.zip.html |
|||
04-07-2012, 06:11 PM
ارسال: #10
|
|||
|
|||
ممنون از این تاپیک زیبا که مشکله منه.
من یه وبلاگ فروشگاهی در میهن بلاگ دارم و اجناس فروتل رو در اون میفروشم ولی تا به حال چیزی به فروش نرفته میخوام بدونم چی کار باید کنم.آیا به خاطر بازدید کمشه یا به خاطر جنساشه که شاید به درد نمیخوره یا اصلا کسی از طرح و قالب وبلاگ خوشش نمیاد.البته من در این زمینه حرفه ای نیستم و شاید اشتباهی در وبلاگ کرده باشم.اگه کسی یه نگاه به اون بندازه به من اشکالاتش رو بگه ممنون میشم!!!!!!!!!!!اینم آدرسشه http://www.bia2shopper.mihanblog.com <تا به چرای زندگی پاسخ نگوییم حرف از چگونه زیستن بیهوده است>
![]() شماره ارتباط با من:09376297236 |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
راهنمایی در جهت بهبود وبلاگ | سعید.کرمی | 7 | 2,201 |
12-01-2012 02:00 PM آخرین ارسال: doctor.sniff |
|
فروش وبلاگ پیج رنک دار | alicpu | 17 | 4,392 |
04-09-2012 11:22 PM آخرین ارسال: alicpu |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان