ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!
بسته بندی زمان کنونی: 09-26-2025, 12:47 AM |
|||||||
|
بسته بندی
|
04-05-2012, 06:59 PM
ارسال: #1
|
|||
|
|||
بسته بندی
سلام من یک دستگاه بسته بندی خریده ام ولی تا کنون نتوانسته ام کار مناسبی برای آن پیدا کنم لطفا اگر ایده ای دارید ممنون میشوم . دستگاه من تا 100 گرم میتونه مواد پودری یا گرانولی را بسته بندی بکنه . متشکرم
|
|||
04-05-2012, 07:25 PM
ارسال: #2
|
|||
|
|||
RE: بسته بندی
یادم زمانی سرباز بودم در زاهدان یه پودر در مغازه ها میفروختن که خیلی تند تیز شور و.....خلاصه اصلا نمیتونستی مزه اش تشخیص بدی یک مغازه عطاری در زابل بود که فقط این پودر ها رو بسته بندی میکرد میفرستاد به کل استان و تمام جاهایی که نیاز داشتن روزانه بالای 2 تا 3 ماشین بارگیری میکردن تنها کارش هم این بود که بسته بندی میکرد
یا بعض از افراد بودن که الوار اورده بودن فصل هندوانه و خربزه اونها رو در بسته های 10 تا بسته بندی با ر ماشین میکردن منظورم از این حرفا این بود که فرق نمیکنه شما چه محصولی بسته بندی میکنی مهم اینه که بتونی از بازار سهمی بگیری البته بسته بندی یه کار روتین مثلا اگه میتونستین در کنار دسگاهتون دستگاه کلوچه زنی هم تهیه میکردین(فکر کنم حدودا خط تولیدش بین 8 تا 12 میلیون باشه)خیلی موثر تر باشه جون شما به عنوان تولید و بسته بندی سود زیادی از بازار سهیم میشین او تا یادم نرفته من زیاد راجب دستگاه شما نمیدونم و اصلا نمیدونم شما به چه کاری علاقه دارید پس از حرف های من دل سرد نشین چون بسته بندی یه کار شیک و کلاسیک بیشتر سلیقه ای نگاه میشه بهش تا یک ضرورت واسه خرید |
|||
|
موضوع های مرتبط با این موضوع... | |||||
موضوع: | نویسنده | پاسخ: | بازدید: | آخرین ارسال | |
بسته بندی مواد غذایی کاهش دهنده کلسترول و قند خون | aralkamal | 4 | 1,265 |
07-25-2013 04:07 PM آخرین ارسال: aralkamal |
|
نظرسنجی: پیشنهاد نام برای شرکت بسته بندی | yu3f | 13 | 15,243 |
11-09-2012 08:22 PM آخرین ارسال: safari |
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان