ماگستان، خرید ماگ، خرید فلاسک و خرید هدیه در همین نزدیکی!

خرید هدیه، خرید ماگ

تابلو اعلانات سایت
میلیاردرها مرامنامه (قوانین سایت) میلیاردر هدف این سایت چیست؟ میلیاردر دانلود ماهنامه سایت
میلیاردرها اتمام حجت (حتما بخوانید.) میلیاردر راه اندازی کسب و کار توسط اعضا میلیاردر مسابقه دوبرابر کردن پول
میلیاردرها عضویت در بخش ویژه VIP میلیاردر موفقیت های دوستان بعد از عضویت در سایت میلیاردر تبلیغات و معرفی کار و شغل شما

راهنمای خرید هدیه، ماگ و فلاسک

ماگستان, اولین و تنهاترین

ماگستان, اولین و تنهاترین

اخطار به موسسه فرشتگان
زمان کنونی: 09-24-2025, 09:04 PM
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: کامیار کاظمی
آخرین ارسال: mortezajafari
پاسخ: 15
بازدید: 4215

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 20 رأی - میانگین امیتازات : 3.6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اخطار به موسسه فرشتگان
03-27-2012, 11:22 PM
ارسال: #1
اخطار به موسسه فرشتگان
الزام موسسه در شرف تاسیس فرشتگان به رعایت ضوابط و مقررات بانک مرکزی

۷ فروردين ۱۳۹۱

پیرو اطلاعیه مورخ 5/1/91 بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران درخصوص موسسه مالی و اعتباری فرشتگان «در شرف تاسیس » به اطلاع می رساند :
با توجه به اینکه موسسه یاد شده روند اصلاحی در رابطه با ساماندهی را در پیش گرفته است بنابراین تا زمان ساماندهی (حداکثر ظرف دوماه ) می تواند به فعالیت خود ادامه دهد .
بدیهی است در صورت عدم رعایت ضوابط و مقررات و کوچکترین تخلف ، با موسسه مذکور طبق مقررات برخورد خواهد شد .

منبع: سایت بانک مرکزی

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

مشاهده وب سایت کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در یک پاسخ
03-27-2012, 11:31 PM
ارسال: #2
RE: اخطار به موسسه فرشتگان
کار این موسسه چی بوده؟

نباید ببینی تا باور کنی...
باید باور کنی تا ببینی...Heart
03-27-2012, 11:48 PM
ارسال: #3
سلام و خدا قوت
بابا من ميخوام يك صندوق تو تهران بزنم آنقدر دارن گير ميدن
بعد يكسري از موسسات هستن كه همين جوري دارن كار ميكنن
خدا ميدونه اينها رو چه حسابي دارن فعاليت ميكنن
با تشكر
شاد و سر بلند باشيد
03-28-2012, 12:49 AM
ارسال: #4
جهت رساندن اين پيغام به عموم مردم از سيستم پيامك انبوه در سيم كارت هاي همراه اول استفاده شد.

كانال ايده يار: @ideayar
03-30-2012, 10:46 PM
ارسال: #5
البته بانک مرکزی لینک صادره گذاشت رو سایت بعد از دوروز پاکش کرد انگار هیچ اتفاقی نیفتاده معلوم که واقعا اقا زاده هستن دوستان موسسه
با عذر خواهی از همه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
03-31-2012, 12:25 PM
ارسال: #6
اقا خیلی ببخشید ولی این فرشتگان یکی از دوستانم اونجا خدمات میده به ریس(ابدارچی)بهم گفته بعد از تعطیلات بیا ما سپرده گذاری بلند مدت داریم با سود باور نکردنی40%درصد!!!!!!!! که البته ما این سود ها رو بخاطر مشکلات اخیر نمیتونیم علنی بگیم ولی حساب برای شما باز میکنیم با این درصد بالا و هر ماه که مراجعه میکنی واسه پولت میتونی سودتو تو دفتر چه ببینی در ضمن ما مجوز بانک مرکزیو...................
اهه...راستی به این حسابها تهسیلات با سود کمتر هم میدن به مشتریان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خلاصه 1ساغت واسم حرف زد خیلی مشتاق شدم راجب عملکردش وایا میشه بهش اعتماد کرد وسپرده گذاری کرد ؟؟
از دوستان میخوام اگه اطلاعاتی راجبش داران کمک کنند بهم برای تصمیم گیریم
موفق باشید
03-31-2012, 12:38 PM (آخرین ویرایش در این ارسال: 03-31-2012 12:40 PM، توسط کامیار کاظمی.)
ارسال: #7
احسان جان نمیخواهم بدبین باشیم اما کمی عجیب نیست؟!
آخر این موسسه، برای چه کاری میخواهد سرمایه گذاری کند که فقط به پول مشتریان، سود زیاد 40 درصد را میدهند؟!

[تصویر: Mrkamiar2.gif]

03-31-2012, 12:58 PM
ارسال: #8
(03-31-2012 12:25 PM)ehsan_info نوشته شده توسط:  اقا خیلی ببخشید ولی این فرشتگان یکی از دوستانم اونجا خدمات میده به ریس(ابدارچی)بهم گفته بعد از تعطیلات بیا ما سپرده گذاری بلند مدت داریم با سود باور نکردنی40%درصد!!!!!!!! که البته ما این سود ها رو بخاطر مشکلات اخیر نمیتونیم علنی بگیم ولی حساب برای شما باز میکنیم با این درصد بالا و هر ماه که مراجعه میکنی واسه پولت میتونی سودتو تو دفتر چه ببینی در ضمن ما مجوز بانک مرکزیو...................
اهه...راستی به این حسابها تهسیلات با سود کمتر هم میدن به مشتریان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
خلاصه 1ساغت واسم حرف زد خیلی مشتاق شدم راجب عملکردش وایا میشه بهش اعتماد کرد وسپرده گذاری کرد ؟؟
موفق باشید

سلام و خدا قوت
اين موسسه سايت نداره ؟؟؟؟
و آدرس يكي از شعبه هايش در تهران رو ميخوام؟؟؟؟؟؟؟
با تشكر
شاد و پيروز باشيد
03-31-2012, 01:25 PM
ارسال: #9
(03-31-2012 12:25 PM)ehsan_info نوشته شده توسط:  اقا خیلی ببخشید ولی این فرشتگان یکی از دوستانم اونجا خدمات میده به ریس(ابدارچی)بهم گفته بعد از تعطیلات بیا ما سپرده گذاری بلند مدت داریم با سود باور نکردنی40%درصد!!!!!!!! که البته ما این سود ها رو بخاطر مشکلات اخیر نمیتونیم علنی بگیم ولی حساب برای شما باز میکنیم با این درصد بالا و هر ماه که مراجعه میکنی واسه پولت میتونی سودتو تو دفتر چه ببینی در ضمن ما مجوز بانک مرکزیو...................
موفق باشید

شما یک چیز رو نگفنین....... تو سپرده چند ساله اینقدر سود میده؟
زیر دو سال محاله هست
بالای سه سال که کم هم هست

یکی از ترفندهای بیمه گر ها ویا بانکدارها این هست که وعده ها رو به مردم میفروشند
اینجا بشما یک وعده رو عرضه کرده با کلی جزئیات...... شما مشتاق می شوین برای خرید این وعده...
همیشه تو این طور موارد سالش رو بپرسید وبا خودتون یک حساب کوچیک بکنید که ایا تو اون بازده امکانش هست

مثلا الان موسسه مهر داره برای حساب های روزشمارش زیر 10میلیون تو حساب....17% میده وبرای بالای 10 میلیون 19% روزشمار
موسسه عسگریه هم داره تازگی ها این کار رو میکنه

با یک حساب سرانگشتی مشخص میشه توان پرداخت این سود رو دارند...

ولی اینکه 40% بدن....یکم غیر منطقی هست

حتما سال سپرده رو بپرس........ واینکه تو این مدت میتونی اصل پولتم برداشت کنی یا نه؟ اگر نمیتونی برداشت کنی ولی برداشت کردی سودت چقدر میشه

[تصویر: 63740478307662590299.jpg]
03-31-2012, 01:53 PM
ارسال: #10
با سپاس از دوستان الان زنگ زدم به این دوستمون گفت به سپرده های 5 سال ؟!
و درضمن من خیلی برام مهم چون یه سرمایه 80 میلیونی دارم ولی نمیدونم کجا سرمایه گذاری کنم؟!!!!!!!!!!!!!!
حتما میخندین اره والا خنده هم داره اخه من ادمی هستم دنبال سود زیاد با ریسک کم یعنی تضمین میخواهم واسه سرمایه ام اصلا هم بهش نیاز ندارم که برش دارم از حساب فقط سودش واسم مهم!!!!!!!!!!
چون پارسال نزدیک به 40 میلیون ضرر کردم دیگه حاظر نیستم ریسک کنم
باز هم از همه دوستان بابت جواب های زیباتون تشکر میکنم
ارسال پاسخ 

موضوع های مرتبط با این موضوع...
موضوع: نویسنده پاسخ: بازدید: آخرین ارسال
  به نظرتون وام گرفتن و سپرده کردنش درسته؟ پرواز 7 1,871 07-10-2016 10:10 PM
آخرین ارسال: hz1363
  به فکر دوران بازنشستگی باشیم !! مهدی ر 3 844 10-02-2015 12:00 AM
آخرین ارسال: ebrahimjan007
  برای خرید خانه از کدوم موسسه وام قرض الحسنه بگیرم؟ yunespc 10 2,652 08-03-2014 09:06 AM
آخرین ارسال: MohammadHashemi
  حساب مشترک چیست و به چه دردی می خورد؟ mallarme 0 736 04-30-2013 11:48 AM
آخرین ارسال: mallarme
  سپرده گذاری در موسسه صالحین(پیشنهاد میکنید یا نه؟) myreza_12345 10 3,990 11-05-2012 07:43 PM
آخرین ارسال: مهدی 1
  وقتی با بیش از 15 میلیون تومان پول به بانک می روید مواظب باشید jahanagahi 2 2,323 04-27-2012 04:44 PM
آخرین ارسال: goldmen
  بستن حساب در موسسه صالحین peyman 8 3,021 03-28-2012 12:11 AM
آخرین ارسال: sherafati
  فهرست 48 موسسه مالی و اعتباری غیرمجاز کامیار کاظمی 2 7,068 02-01-2012 12:45 AM
آخرین ارسال: goldmen
  نرخ سود بانكي حداقل به 21 درصد افزايش يافت MARYAR 2 879 01-17-2012 12:39 AM
آخرین ارسال: MARYAR
  انتقال وجه کارت به کارت از طریق اینترنت کامیار کاظمی 0 1,106 07-01-2011 11:35 AM
آخرین ارسال: کامیار کاظمی

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
تماس با ما | سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران | بازگشت به بالا | بازگشت به محتوا | آرشیو | پیوند سایتی RSS